Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Artık 62 li rakamları görmek istiyorum tabi bu hafta kara olmaz herhalde ama İnşallah kara listede olmam bugüne kadar dikkat edemedim zaten...

Nurse kara liste bu hafta benim ne bulduysam yedim. Bu hafta bana yakisir kimseyi istemiyorum kara listeye ben yalniz oturacagim o tahtta :))

Nurse kara liste bu hafta benim ne bulduysam yedim. Bu hafta bana yakisir kimseyi istemiyorum kara listeye ben yalniz oturacagim o tahtta :))

Üzgünüm ama yalnız değilsin benim kadar yememişsindir artı ben reglim ve pazartesiye kadar devam eder

PEKİ MADEM AN İTİBARİ İLE GRUP BAŞKANI OLARAK YAZIYORUM..

SEVGİLİ TAKIM ARKADAŞLARIM 6767,ADİGEGUPSE,,CESMNAZ,,NRHS,,TİİNL ÖNCELİKLE TAKIMIMIZA İSİM FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM..ŞİMDİ TAKIM İÇİ UYULMASI GEREKN BAZI TEMEL KURALLARIMIZ OLCAK EKLEMEK İSTERSENZ YAZIN LÜTFEN

1 HERGÜN Bİ ANA Bİ ARA ÖĞÜN OLMAK ÜZERE 6 ÖĞÜN YAPACAĞIZ

2 ÖĞÜNLERE KAHVALTI İLE EN GEÇ 9 DA BAŞLANMIŞ OLCAK

3 HER GÜN MUTLKA 2 LİTRE SU İÇİLECEK

4 HAFTADA EN AZ 3 GÜN 20 ŞER DK SPOR YAPILACAK

5 AKŞAMLARI EN GEÇ 11 E KADAR MENÜ BİLDİRİMİ YAPILACAK AKŞAM GİREMEM DİYENLER SABAHTAN YAZSIN LÜTFEN

6 HAFTALIK KİLO BİLDİRİMİNDE HAFTALIK HEDEFTE BİLDİRLİCEK 500 GR DAHİ OLSA HEDEFMZ OLMALI

arkadaşlar artık biz bir takımız ve ağzımıza gereksiz atacağımız her lokmada takım arkadaşlarımızı aklımıza getrip onu yemekten vazgeçelim..rabbim nefsimizi yenme gücü versin hepimize..hadi dostlarım bu rekabette ilk galibiyetn gururunu takım olarak yaşayalım...ve lütfen aktif olalım...

ya bende doğum yapalı 2 ay oldu 60 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim doğumdan sonra 65 e kadar düşmüştüm tabi süt olsun die geri 68 e çıktım şu ana 67 de geziyorum 3 haftadır dikkat etmeme rağmen gram veremiyorum sporda yapıyorum neler yapıyorum olmuyo gitmiyo oysaki emzirenlerin haftada 500 gram ayda 2 kilo vermesigerekiyomuş bende 2 gündür saldım ne bulduysam yedim üzgünüm
sizinle tekrardan başlayayım verene kadar azmedecem en azından bir 63 e düşsem bari yardım edin kızlar bana

Gulosum pilav 6 kasik... Çok canim 3 veya4 olsun en fazla oda ekmek yemezsen. Ekmek yersen 2kasik daha düş.
Neyse son 2 gün...

evet biliyorum ama göz doymuyor işte, bir de kalabalıkta insanın iştahı artıyor. bu arada sevenleri ayırmak istemem yeni arkadaş aktif olursa kate i sana veriyorum

vayy canına bee hemen işe koyulmalıyım bendee

hoşgeldin aramıza canım. bende aynı senin kilonla hamile kalıp aynı kiloyla doğuma gidip hatta doğumdan sonraki kilolarda aynıydı çok şükür şuan 60lardayım. eğer gerçekten istersen verebilirsin. biz sayfamızı 2guruba ayırdık. seni kendi grubuma alıyorum.

Son düzenleme:

elifcim kurallar çok güzel olmuş ben bildirimimi bi ertesi gün yapabilirim günde 2 lt su içebilirim inş. havalar soğudu ya su içemiyorum en fazla 1 litre hadi bakalım başlasın yarışımız şuan reglim pazartesi tartıda fazla çıkmam inş. bu ara saldım kendimi ama pazartesiden itibaren takımıma uyacağım gitsin kilolar :)

güler ben artık fazla giremem diyorum ama yine de bilg açar açmaz elim buraya kayıyor
liste yazamam, çünkü artık deftere bile yazamıyorum sıkıcı geliyor. ama yazmak çok önemli. yazmadığın zaman daha çok yiyorsun çünkü. ben çok şükür 1 ay sonunda yazmadan da diyetime devam edebilir hale geldim ve yazmayı bıraktım.
ders çalışmam gerek. fazla giremem girsem de cvp yazamayabilirim. ama her pazartesi bildirim yapmaya çalışırım. kabul ederseniz tabi.

ben de öyle hissediyorum ama aysun un da dediği gibi dikkat ettiğin sürece veriyorsun. şişlik bizi yanıltmasın.

gülercim gün içinde çok az yiyorsun ve akşama patlama yaşıyorsun. üstelik en tehlikeli şeyler. bunlar kg vermemizi yavaşlatıyor ona göre

Kate seni bizden aldılar. Bizi unutma. Orda.
Bu arada aksam 25 hamsi yiyebilirsiniz gönlün ferah olsun
bana diyetisyenim 25tane yiyebilirsiniz demişti.

benim diyetisyenim de 1 dilim ekmekle birlikte doyana kadar balık + salata demişti

sunacık seni diğer topikden tanıyorum ve daha önce nasıl kg verdiğini de biliyorum. daha sonra hamilelik......
sen yine yaparsın inanıyorum sana. sadece emzirdiğin için yeme ihtiyacı hissediyorsun şu an. ama dikkat et abur cubur (özellikle ayçekirdeği ) yeme. bol su iç.

Son düzenleme:
Gunaydin hanimlar...
Sabah 7.30da kalktim. Kahvaltimi yaptim.
1kupâ cay
1 KK peynir
1dlm ekmek
5zeytin
Domates salatalik

Sonra 9 buçuk gibi disari ciktim hem yürüdüm hem hava aldim biraz
Disadidayken 10 bucuk gibi ara yaptim 3 kayisi yedim.
Az sonra da öğle yemeğini yiyeceğim.

Elifeyza kurallar super olmuş.

Canim vakit buldukça yaz bize. Ozletme kendini

elifeyza liste yaparda ben yapmam mı

kızlar nerelerdesiniz?? pazartesi bomba gibi burada olacaksınız değil mi?

üyelerim --- b_kelebeee ( canım sen yeterki dikkatli ol ve grubumuz için kilo vermeye bak bildirimini mutlaka yap)
--- nursehulya (sana güveniyorum canım )
--- aysun (jilliana devam et haftaya elbet gider kaçamak yok)
--- aerosmith (nerelersin canım yaaa bak grup kurduk haberin yokk sen yoksan kazanamıcaz 1kişi bile eksik olmamalı, geçen hafta aldığın +lardan sonra bu hafta toparlanmalısın)
--- kate (bu haftadan itibaren ciddiye almak gerek bu işi)

-hergün 2lt su içmek ve 2kupa yeşilçay içmek mecburi!!
-hergün 300ip atlama (ipiniz yok ise kollarınızı çevirin ip atlarmış gibi hoplayın) metonuz harekete geçsin
-yapabilirseniz mutlaka metabolizma çayı hazırlayın 2gün içseniz kafii
-makarna, pilav, kızartma ve hamur işlerine bir süre azda yeseniz ara verin.
-uyumadan 3saat önce yemek yemeyin meyve bile!
-ip dışında diğer sporları ihmal etmeyin ve gün sonunda bu yazdıklarımın hepsini menü bildiriminde görmek istiyorum

bak normalde bu gün regl oldum ve hafta sonu dye kaçamaklarla doldururdum menüyü ammaa kaptanlık sorumluluk gerektiriyomuş vesselam...kaçamak yaptım evet ama ne yceksem yarısını yiyorum kaçamakların miktarını azlttım kızlar...

cesmnaz..beğenmekle kalma bacım sen de aktif ol emi..misafrlerin geldiler mi ki...onlar gdene kadar akşamları sadece menü bildirimi ve haftalık kilo bildirimiş yapman mecburi ve yeterli babyy okeyy..

nrhscim....menünü o gün sabhtan yazman daha verimli olur gbi geliyo bana..ama uymuyorsa ertesi gün yaparsın tabi...

tiin.. ses ver hu hu oralardasın dmi...pazrtesinden itibaren seni de aktif olarak grmekten mutluluk duycaz canım benm...menülerini gerçekten merakla bekliyoruz...

adigegupsem.....dedeciğne çok geçmiş olsun umarımm kısaaa zamanda iileşir...seni de bekliyoruz aktif olarak her gün kuuzzuuummm...

6767 istikrarın diğer adı..okula gelen pasta böreklere yüz çevirmiş kadın bee...

sevgili takım arkadaşlarım kusura bakmayında ben tam olarak kim ne iş yapar evli bekar pek anımsayamdım...bi üstnden geçersek sevncem ...takımmı daha yakından tanımak isterim dostalrım...

elifeyza beni geçtin kuzum tam takım kaptanı oldun

heyyy benim takım nerelerdesiniz okuyorsunuz değil mi diğer takımı, bizim 1.olmamız lazım.

çok pis gaza geldim 300ip atladım

Canim vakit buldukça yaz bize. Ozletme kendini

bilg açar açmaz bakıyorum yazacak bir şeyim varsa atlıyorum

evet cnm, yazmaya ara verdim ama diyete ara yok 54 ü görene kadar. gördükten sonra da dedğin gibi allahın izniyle onu korumak var. bildirim yapacağım merak etmeyin

söylediklerinin hepsini meto çayı hariç yapmaya çalışıyorum

akşama misafirim gelecek, bir gece kalırlar sanırım.
ama ben dikkat edicem inş. arkadaşa da söyledmiştim diyette olduğumu. bakalım kg ma bir şey diyecek mi?

Sevgili kaptanım seni asla utandırmayacağız pazartesi tam takım burdayız İnşallah...Bu arada ben yeşil çay ve met. hızlandırıcı birşeyler yapamıyorum tiroid hastası olduğum için hormonu her sabah aç karna hap şeeklinde alıyorum gn boyu dengeliyordu en son kontrollerde...Pazartesi başlıyoruz

b_kelebee ve nursehulya grubumuzu 1.liğe taşımak için hazır. ya siz kızlar??? neredesiniz aysun, aerosmith ve kate.

hazır mısınız

Son düzenleme:
kilo vermeye çalışan biri olarak bende aranıza katılmak istiyorum
kilom şu an 67
idealim 50
motiveye ve desteğe ihtiyacım var umarım benide kabul edersiniz:26:

slmm kabul ettiğiniz için sağolun cnmmm
hem emzirip hem kilo verecetğim şu an 67.0 kilom haftaya bakalımkaç olacak
aktif olarak menülerimi yazarımm
bu arada hedef 59

hatta kızlar size hamile kalmadan önceki halimle 40 mevlütümüzde ki resimlerimi koyayımm tabikisi o zayıf halime geri döneceğim benim idealim 59- 60 oluyor 7 kilo fazlam var şu anda

Eklentiler

• $227653_216090868404142_706795_n.webp
    52 KB · Görüntüleme: 44
  • $20112013571.webp
    18 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…