- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
Sizi unuturmuyum canım paylaşılmayan olmak güzelmisiyi hissettirdi bana şaka bi yana sıkı durun bu hafta en az 1kilo gidecek inanıyorum peki 3öğün şartmi ya bazen geç kalkıyorum ne olacak bu halim
Nurse kara liste bu hafta benim ne bulduysam yedim. Bu hafta bana yakisir kimseyi istemiyorum kara listeye ben yalniz oturacagim o tahtta :))
Gulosum pilav 6 kasik... Çok canim 3 veya4 olsun en fazla oda ekmek yemezsen. Ekmek yersen 2kasik daha düş.
Neyse son 2 gün...
PEKİ MADEM AN İTİBARİ İLE GRUP BAŞKANI OLARAK YAZIYORUM..
SEVGİLİ TAKIM ARKADAŞLARIM 6767,ADİGEGUPSE,,CESMNAZ,,NRHS,,TİİNL ÖNCELİKLE TAKIMIMIZA İSİM FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM..ŞİMDİ TAKIM İÇİ UYULMASI GEREKN BAZI TEMEL KURALLARIMIZ OLCAK EKLEMEK İSTERSENZ YAZIN LÜTFEN
1 HERGÜN Bİ ANA Bİ ARA ÖĞÜN OLMAK ÜZERE 6 ÖĞÜN YAPACAĞIZ
2 ÖĞÜNLERE KAHVALTI İLE EN GEÇ 9 DA BAŞLANMIŞ OLCAK
3 HER GÜN MUTLKA 2 LİTRE SU İÇİLECEK
4 HAFTADA EN AZ 3 GÜN 20 ŞER DK SPOR YAPILACAK
5 AKŞAMLARI EN GEÇ 11 E KADAR MENÜ BİLDİRİMİ YAPILACAK AKŞAM GİREMEM DİYENLER SABAHTAN YAZSIN LÜTFEN
6 HAFTALIK KİLO BİLDİRİMİNDE HAFTALIK HEDEFTE BİLDİRLİCEK 500 GR DAHİ OLSA HEDEFMZ OLMALI
arkadaşlar artık biz bir takımız ve ağzımıza gereksiz atacağımız her lokmada takım arkadaşlarımızı aklımıza getrip onu yemekten vazgeçelim..rabbim nefsimizi yenme gücü versin hepimize..hadi dostlarım bu rekabette ilk galibiyetn gururunu takım olarak yaşayalım...ve lütfen aktif olalım...
ya bende doğum yapalı 2 ay oldu 60 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim doğumdan sonra 65 e kadar düşmüştüm tabi süt olsun die geri 68 e çıktım şu ana 67 de geziyorum 3 haftadır dikkat etmeme rağmen gram veremiyorum sporda yapıyorum neler yapıyorum olmuyo gitmiyo oysaki emzirenlerin haftada 500 gram ayda 2 kilo vermesigerekiyomuş bende 2 gündür saldım ne bulduysam yedim üzgünüm
sizinle tekrardan başlayayım verene kadar azmedecem en azından bir 63 e düşsem bari yardım edin kızlar bana
PEKİ MADEM AN İTİBARİ İLE GRUP BAŞKANI OLARAK YAZIYORUM..
SEVGİLİ TAKIM ARKADAŞLARIM 6767,ADİGEGUPSE,,CESMNAZ,,NRHS,,TİİNL ÖNCELİKLE TAKIMIMIZA İSİM FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM..ŞİMDİ TAKIM İÇİ UYULMASI GEREKN BAZI TEMEL KURALLARIMIZ OLCAK EKLEMEK İSTERSENZ YAZIN LÜTFEN
1 HERGÜN Bİ ANA Bİ ARA ÖĞÜN OLMAK ÜZERE 6 ÖĞÜN YAPACAĞIZ
2 ÖĞÜNLERE KAHVALTI İLE EN GEÇ 9 DA BAŞLANMIŞ OLCAK
3 HER GÜN MUTLKA 2 LİTRE SU İÇİLECEK
4 HAFTADA EN AZ 3 GÜN 20 ŞER DK SPOR YAPILACAK
5 AKŞAMLARI EN GEÇ 11 E KADAR MENÜ BİLDİRİMİ YAPILACAK AKŞAM GİREMEM DİYENLER SABAHTAN YAZSIN LÜTFEN
6 HAFTALIK KİLO BİLDİRİMİNDE HAFTALIK HEDEFTE BİLDİRLİCEK 500 GR DAHİ OLSA HEDEFMZ OLMALI
arkadaşlar artık biz bir takımız ve ağzımıza gereksiz atacağımız her lokmada takım arkadaşlarımızı aklımıza getrip onu yemekten vazgeçelim..rabbim nefsimizi yenme gücü versin hepimize..hadi dostlarım bu rekabette ilk galibiyetn gururunu takım olarak yaşayalım...ve lütfen aktif olalım...
herkes okusun !!!
kızlar akşam uyumadım ne kuralı koysam diye düşündüm. çünkü eylül ayında açtığımda topiği kurallar daha fazlaydı ve sayfamız baya yoğundu güzel gidişat vardı. buraya yazmadığımızda boş kaldığında kendimizi salıyoruz. bu yüzden kurallar olmalı!!
---hafta içi akşamları menü bildirimi zorunlu!(mazeret harici) (eğer giremeyen olursa bir sonraki gün paylaşabilir) hafta sonları girmek yazmak mecburi değildir.
---ve yeni bir şey geldi aklıma listedeki arkadaşları ikiye ayırıcam ve haftalık olarak hangi grupta toplam verilen kilo miktarı fazlaysa o grup 1. olacak. nasıl fikir arkadaşlar? tabi grubu 2ye nasıl bölsem bilemiyorum. 6767 ve ben diye düşündüm grubun başkanları. çünkü 6767 sen maşallah sürekli devam edenlerdensin ve azimle kilo vermeye devam ediyosun. 6767 seç bakalım 6 kişi, bende grubum için 6kişi seçicem. aslında diğer grubun başkanı nursehulya ya da elifeyza da olabilir illa ben değil yani. eğer olmak isterseniz söyleyin. ilerideki günler daha da ayrıntı bulabiliriz belki. ÜSTÜSTE 2 HAFTA 1. OLAN GRUBUN BAŞI YÜKSEKLERDE GEZİNECEKdaha ne olsun. herkes grubu 1. olsun diye elinden gelenin fazlasını yapacak ve kilo vermeye odaklanacak.
Sabah
1fiNcan cay
1 has.yumurta
2dlm peynir
1dlm ekmek
5 zeytin
Ara
3kayisi findik
Öğle
2 dlm ekmek
3 kasik yoğurt
9 kasik kadar karnabahar
Ara
6kayisi yeşil cay
Aksam daha düşünmedim.
Yalniz son 2-3 gündür kendimi kilo veremeyecek. Gibi hissediyorum.
Şali ne cikacak bakalim.
8:30-- klasik kahvaltı
12:00- 1elma, 1yeşilçay
15:00-- 1tabak arpa çorbası
18:00-- 1tabak tavuklu bezelyeli patates yemeği, 6kaşık pilav (1tabağı doldurdu neredeyse)
20:00-- 1dido çikolata ve 5negro bisküvi, bir deeee:18::18::18: eti hoşbeş 1paket:18::18::18:
2lt su
1saat yürüyüş, 1saat spor
bütün gün tut kendini tut sonra akşamları güme gitsin2gündür annemlerle beraber yiyoruz ondan oluyor böyle. tek başıma çok güzel idare ediyorum ama kalabalık olunca insanın iştahı artıyor
Kate seni bizden aldılar. Bizi unutma. Orda.
Bu arada aksam 25 hamsi yiyebilirsiniz gönlün ferah olsun
bana diyetisyenim 25tane yiyebilirsiniz demişti.
ya bende doğum yapalı 2 ay oldu 60 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim doğumdan sonra 65 e kadar düşmüştüm tabi süt olsun die geri 68 e çıktım şu ana 67 de geziyorum 3 haftadır dikkat etmeme rağmen gram veremiyorum sporda yapıyorum neler yapıyorum olmuyo gitmiyo oysaki emzirenlerin haftada 500 gram ayda 2 kilo vermesigerekiyomuş bende 2 gündür saldım ne bulduysam yedim üzgünüm
sizinle tekrardan başlayayım verene kadar azmedecem en azından bir 63 e düşsem bari yardım edin kızlar bana
güler ben artık fazla giremem diyorum ama yine de bilg açar açmaz elim buraya kayıyor
liste yazamam, çünkü artık deftere bile yazamıyorum sıkıcı geliyor. ama yazmak çok önemli. yazmadığın zaman daha çok yiyorsun çünkü. ben çok şükür 1 ay sonunda yazmadan da diyetime devam edebilir hale geldim ve yazmayı bıraktım.
ders çalışmam gerek. fazla giremem girsem de cvp yazamayabilirim. ama her pazartesi bildirim yapmaya çalışırım. kabul ederseniz tabi.
ben de öyle hissediyorum ama aysun un da dediği gibi dikkat ettiğin sürece veriyorsun. şişlik bizi yanıltmasın.
gülercim gün içinde çok az yiyorsun ve akşama patlama yaşıyorsun. üstelik en tehlikeli şeyler. bunlar kg vermemizi yavaşlatıyor ona göre
benim diyetisyenim de 1 dilim ekmekle birlikte doyana kadar balık + salata demişti
sunacık seni diğer topikden tanıyorum ve daha önce nasıl kg verdiğini de biliyorum. daha sonra hamilelik......
sen yine yaparsın inanıyorum sana. sadece emzirdiğin için yeme ihtiyacı hissediyorsun şu an. ama dikkat et abur cubur (özellikle ayçekirdeği) yeme. bol su iç.
Canim vakit buldukça yaz bize. Ozletme kendini
elifeyza liste yaparda ben yapmam mı
kızlar nerelerdesiniz?? pazartesi bomba gibi burada olacaksınız değil mi?
üyelerim --- b_kelebeee ( canım sen yeterki dikkatli ol ve grubumuz için kilo vermeye bak bildirimini mutlaka yap)
--- nursehulya (sana güveniyorum canım )
--- aysun (jilliana devam et haftaya elbet gider kaçamak yok)
--- aerosmith (nerelersin canım yaaa bak grup kurduk haberin yokk sen yoksan kazanamıcaz 1kişi bile eksik olmamalı, geçen hafta aldığın +lardan sonra bu hafta toparlanmalısın)
--- kate (bu haftadan itibaren ciddiye almak gerek bu işi)
-hergün 2lt su içmek ve 2kupa yeşilçay içmek mecburi!!
-hergün 300ip atlama (ipiniz yok ise kollarınızı çevirin ip atlarmış gibi hoplayın) metonuz harekete geçsin
-yapabilirseniz mutlaka metabolizma çayı hazırlayın 2gün içseniz kafii
-makarna, pilav, kızartma ve hamur işlerine bir süre azda yeseniz ara verin.
-uyumadan 3saat önce yemek yemeyin meyve bile!
-ip dışında diğer sporları ihmal etmeyin ve gün sonunda bu yazdıklarımın hepsini menü bildiriminde görmek istiyorum
elifeyza liste yaparda ben yapmam mı
kızlar nerelerdesiniz?? pazartesi bomba gibi burada olacaksınız değil mi?
üyelerim --- b_kelebeee ( canım sen yeterki dikkatli ol ve grubumuz için kilo vermeye bak bildirimini mutlaka yap)
--- nursehulya (sana güveniyorum canım )
--- aysun (jilliana devam et haftaya elbet gider kaçamak yok)
--- aerosmith (nerelersin canım yaaa bak grup kurduk haberin yokk sen yoksan kazanamıcaz 1kişi bile eksik olmamalı, geçen hafta aldığın +lardan sonra bu hafta toparlanmalısın)
--- kate (bu haftadan itibaren ciddiye almak gerek bu işi)
-hergün 2lt su içmek ve 2kupa yeşilçay içmek mecburi!!
-hergün 300ip atlama (ipiniz yok ise kollarınızı çevirin ip atlarmış gibi hoplayın) metonuz harekete geçsin
-yapabilirseniz mutlaka metabolizma çayı hazırlayın 2gün içseniz kafii
-makarna, pilav, kızartma ve hamur işlerine bir süre azda yeseniz ara verin.
-uyumadan 3saat önce yemek yemeyin meyve bile!
-ip dışında diğer sporları ihmal etmeyin ve gün sonunda bu yazdıklarımın hepsini menü bildiriminde görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?