Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

b_kelebee ve nursehulya grubumuzu 1.liğe taşımak için hazır. ya siz kızlar??? neredesiniz aysun, aerosmith ve kate.

hazır mısınız

Hazırım canım bugün güzel geçti düzenli 3öğün yedim spor daha yapmadım haftaya pazartesiye listede yazan 77.5e inmem lazım

ay kızlar giremedim bütün gün kusura bakmayın ne güzel çekişmeler var buralarda bakayım
merak etme gülercim kana kan dişe diş geçeceğiz onları merak etme sen bütün kuralların bana uyuyo bebğim tam aradığın kişi benim
hepinize cevap yazamıyorum kızlar birazdan eşimle gezmeye çıkıcaz hazırlandım babaannemizi bekliyoruz o sırada bi bakayım dedim
MENÜM
12:30 _270gr elma+65gr ayva(rendeledim)+18gr ceviz+tarçın+2 kupa yeşil çay
......(çok uzun ara oldu aç kaldım ama spor yaptım bu sürede ve hemen mutfağa yemek yapmaya girdim o yüzden oldu)
17:00- 1kase tavuk s. çorbası+ 2patates çanağında mantarlı tavuk sote+5 kaşık haşlanmış makarna+yarım bardak kayısı suyu

SPOR: jillian 3/1 +60dk yürüyüş
SU:şimdilik 1.5 lt oldu devamı gelir
akşam menüm çok karbonhidratlı kaçmış daha dikkatli olmam lazım gülercim haftaya makarna pilav yok :44:
bu akşam eşimle bi kahve içerim dışarıda umarım ekstraya girmem çünkü dün kendiimi tutunca sabah tartı oynamaya başlamıştı ve ben çok mutlu oldum akşam yemekten sonra bişey yemezsem bu iş bizde kızlar geçicez karşı grubu
gülercim çok haklısın kalabalıkta olunca insan tutamıyor kendisini...hadi bi gayret son çırpınışlarımız bunlar...
hepinizi öptüm kızlar ..

kilo vermeye çalışan biri olarak bende aranıza katılmak istiyorum
kilom şu an 67
idealim 50
motiveye ve desteğe ihtiyacım var umarım benide kabul edersiniz:26:

slmm kabul ettiğiniz için sağolun cnmmm
hem emzirip hem kilo verecetğim şu an 67.0 kilom haftaya bakalımkaç olacak
aktif olarak menülerimi yazarımm
bu arada hedef 59

hoşgeldiniz kızlarrr yaş ve boyunuzu da belirtir misiniz?
diyetin sıkıcı günleriydi ve 2grup kurduk ve grupta verilen kiloların toplamından 1.lik seçeceğiz. lütfen sizde bunu dikkate alarak yemek yerken 1kez daha düşünün sporu ve suyu eksik etmeyin

enazençok--- sen benim grubuma gir (aerosmitten haber yok)
sunagokan--- sen elifeyzanın grubundansın (cesminazzdan haber yok)

Son düzenleme:
oooo benim sevgili grup üyelerim süpperrrr beni elifeyzaya karşı utandırmayacağınızı biliyorum:112:

bir tek aerosmith uğramadı kaç gündür:26: onun yerine enazencok bizim grupta

---
kızlar hadiii grubumuza bi isim bulalımm bu gece bulmuş olalım ve buraya yükleyeceğim resmi profil resmi yapıcaz hepimiz

Bugünki menüm: Sabah:yarım kk beyaz peynir,2 çatal yumurta,4 banım reçel,1 dilim ekmek,4 adet zeytin,1 küp şekerli çay...

Ara:3 tane biskolata,ondan öncede 2 ısırık kokoreç yedim...

Akşam:Sadece balık ve salata yedim...

Su 1,5 lt oldu dahada içemeye çalışacağım...

10:00-- 1dilim ekmek, 1dilim eski kaşar peyniri, 1zeytin, 1yumurta sarısı, 2tatlı kaşığı bal
13:00-- yarım elma, 1portakal, 1yçay
16:00-- 3siyah kuru üzüm
16:30-- kızımı yedirirken 3-4 çatal tavuk yedim
METABOLİZMA ÇAYI 1bardak
18:00 1 tabak karnabahar yemeği, yarım kase yoğurt
20:30 1mandalina, 1yeşilçay

2lt su
300 ip atlama

1 elma eklendi...

teşekkürler merak etme seni utandırmıycam çok hırslıyım
boyum 162 yaşım 32

:))
Kizlar ben şu saat oldu ancak 1,5 lt su icebildim (
Üzgünüm bu gün için.

Spor olarak 10 dk step ve sabah
Hem yürüyüş hem alisveris 2saat.
Simdi cay demledim iciyorum.

Menüm
Sabah
Kahvaltı

Ara
3kayisi

Öğle
Salata
Yoğurt
1dlm ekmek
7 kaşık karnabahar

Ara
1buyuk elma

Aksam
Yoğurt
Sogan salatası
1dlm ekmek
4kofte

Ara unuttum simdi geldi aklima
Cayin yaninda 3kayisi yerim.

Bizim kızlar nerdesiniz alooo

Rakipler bos durmuyolar
Bu hafta biz birinci olalim hade gösterelim kendimizi

Hoşgeldin canım. Evet herkes kendine göre birşeyler yapıyor ama spor mecburi oldu.

Burdayiiiiiiiiiim giremiyoruuuuuum
girdigimde de yazdıklarım hep yarım kaldi
pazartesi bomba gibi burdayim elifeyza (baskanimmm) (simdi durumum içler acısı ama )
herseyi toparlicam soz

Bu hafta kilo vereceğini sanmıyorum ama önümüzdeki haftalarda görüşelim :))
Pardon kendimin kilo vereceğini sanmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…