Durum fena bende kızlarbak normalde bu gün regl oldum ve hafta sonu dye kaçamaklarla doldururdum menüyü ammaa kaptanlık sorumluluk gerektiriyomuş vesselam...kaçamak yaptım evet ama ne yceksem yarısını yiyorum kaçamakların miktarını azlttım kızlar...
cesmnaz..beğenmekle kalma bacım sen de aktif ol emi..misafrlerin geldiler mi ki...onlar gdene kadar akşamları sadece menü bildirimi ve haftalık kilo bildirimiş yapman mecburi ve yeterli babyy okeyy..
nrhscim....menünü o gün sabhtan yazman daha verimli olur gbi geliyo bana..ama uymuyorsa ertesi gün yaparsın tabi...
tiin.. ses ver hu hu oralardasın dmi...pazrtesinden itibaren seni de aktif olarak grmekten mutluluk duycaz canım benm...menülerini gerçekten merakla bekliyoruz...
adigegupsem.....dedeciğne çok geçmiş olsun umarımm kısaaa zamanda iileşir...seni de bekliyoruz aktif olarak her gün kuuzzuuummm...
6767 istikrarın diğer adı..okula gelen pasta böreklere yüz çevirmiş kadın bee...
sevgili takım arkadaşlarım kusura bakmayında ben tam olarak kim ne iş yapar evli bekar pek anımsayamdım...bi üstnden geçersek sevncem ...takımmı daha yakından tanımak isterim dostalrım...
Cesminazim hoşgeldin
Hemen toparlan bak karsi takim ezmesin da bizi
Çeşminaz bugünden itibaren basladik iste. PaZartesi birinci grup belli olacak.
Enazcok. Pazartesi Tartı günümüz sabahtan bildirim yaparsak daha cabuk sonuç öğrenmiş oluyoruz.
Kate rakibimsin ama bben senden bu hafta çok umutluyum...
Tamamda yavrum ben listedeki gibi 77.5değilim 78.buçuk olmuşum ona göre haberiniz ola:-( menüm nasıl çokmu yemişim 2litre su içtim birde şimdi spora başlıyorum.
Canim menün gayet güzel yalniz kahvaltina yeşillik eklesen biraz ama böylede iyi.
Olsun bakarsin tartida 77.5 goruverirsin belli mi olur
Canim menün gayet güzel yalniz kahvaltina yeşillik eklesen biraz ama böylede iyi.
Olsun bakarsin tartida 77.5 goruverirsin belli mi olur
Burdayiiiiiiiiiim giremiyoruuuuuum
girdigimde de yazdıklarım hep yarım kaldi
pazartesi bomba gibi burdayim elifeyza (baskanimmm) (simdi durumum içler acısı ama )
herseyi toparlicam soz
bak normalde bu gün regl oldum ve hafta sonu dye kaçamaklarla doldururdum menüyü ammaa kaptanlık sorumluluk gerektiriyomuş vesselam...kaçamak yaptım evet ama ne yceksem yarısını yiyorum kaçamakların miktarını azlttım kızlar...
cesmnaz..beğenmekle kalma bacım sen de aktif ol emi..misafrlerin geldiler mi ki...onlar gdene kadar akşamları sadece menü bildirimi ve haftalık kilo bildirimiş yapman mecburi ve yeterli babyy okeyy..
nrhscim....menünü o gün sabhtan yazman daha verimli olur gbi geliyo bana..ama uymuyorsa ertesi gün yaparsın tabi...
tiin.. ses ver hu hu oralardasın dmi...pazrtesinden itibaren seni de aktif olarak grmekten mutluluk duycaz canım benm...menülerini gerçekten merakla bekliyoruz...
adigegupsem.....dedeciğne çok geçmiş olsun umarımm kısaaa zamanda iileşir...seni de bekliyoruz aktif olarak her gün kuuzzuuummm...
6767 istikrarın diğer adı..okula gelen pasta böreklere yüz çevirmiş kadın bee...
sevgili takım arkadaşlarım kusura bakmayında ben tam olarak kim ne iş yapar evli bekar pek anımsayamdım...bi üstnden geçersek sevncem ...takımmı daha yakından tanımak isterim dostalrım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?