Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Durum fena bende kızlar
kuralları Okuduğuma o kadar sevindim ki anlatamam
2 gündür misafirim vardı
Yaptım yaptım yedim
Yorgunluktan öldüm ayrıca
Üstüne regly oldum dün
Başkanım bizim bu kapışma Pazartesi başlıyor degil mı
Eger öyle degilse sen beni devre dışı bırakırsan iyi olr takımın hayrına

SABAH* 09:45 2bardak su 10:00 1dilim tam buğday ekmeği, 4küp peynir, 4zeytin, 1haşlanmış yumurta.ARA*12:30 1mandalina ÖĞLE*14:30 1simit biraz peynir 2-3 çatal sucuklu yumurta ARA*17:30 1elma AKŞAM*19:00 1kase mercimek çorbası 8adet lahana sarması yarım kase yoğurt ve havuç salatası. Şimdide çay içiyorum şekersiz. Spor olarakta 500 ip atlama 80 mekik 80oklova 100 simit eritme yapıcam yapınca yazarım burayada

Son düzenleme:
Çeşminaz bugünden itibaren basladik iste. PaZartesi birinci grup belli olacak.

Enazcok. Pazartesi Tartı günümüz sabahtan bildirim yaparsak daha cabuk sonuç öğrenmiş oluyoruz.

Kate rakibimsin ama bben senden bu hafta çok umutluyum...

Tamamda yavrum ben listedeki gibi 77.5değilim 78.buçuk olmuşum ona göre haberiniz ola:-( menüm nasıl çokmu yemişim 2litre su içtim birde şimdi spora başlıyorum.

Tamamda yavrum ben listedeki gibi 77.5değilim 78.buçuk olmuşum ona göre haberiniz ola:-( menüm nasıl çokmu yemişim 2litre su içtim birde şimdi spora başlıyorum.

Canim menün gayet güzel yalniz kahvaltina yeşillik eklesen biraz ama böylede iyi.
Olsun bakarsin tartida 77.5 goruverirsin belli mi olur

Ben su içmeyi unutuyorum sistem hep yanimda ama 2.5 tamamlayan o yorum.
Bende şöyle bir çözüm buldum salata yiyorum ya aksamlari soğan salatasi yapiyorum
Susatiyor. Bende su içmiş oluyorum.
Umarim su iceyim derken yanlış yapmiyorumdur.
Sali günü sorayim ben bunu...

Canim menün gayet güzel yalniz kahvaltina yeşillik eklesen biraz ama böylede iyi.
Olsun bakarsin tartida 77.5 goruverirsin belli mi olur

Inşallah ya bende kendimden çok umutluyum bu hafta. An itibarı ile yukarıda yazdığım sporumu yapmış bulunmaktayim. 10aylık kızım var ya kahvaltı hazırlamaya başlayınca inat eder gibi hergün ağlıyor zar zor kuruyorum masayı yeşillik yıkayacak zamanim olmuyor ama artık biraz daha erken kalkıp hazırlarim kahvaltıyı.

Kate canim ben salatayi yaparken çok yapiyorum bir seferde kapaklia kapta 1gun duruyor. Yiyeceğim zaman alip sirke döküp yiyorum.
Sende boyle yapip bos vaktinde kizin uyurken falan hemen yika koy dolaba cikar ye ...
Pratik olur canim...

enazencok allah utandırtmasın. ha gayret spor şart hiçbir şey yapamıyosan bile zıpla dur belirttiğim gibi makarna, pilav, hamur işleri vs. 1kaşık dahi olsa yok 1.lik söz konusu

6767 evet güzel isimler bulmuşsun GAYRET ve HAYRET
ben hemen GAYRET'i seçiyorum nickimin başharfi olduğu için aklımızdada kalır. HAYRET sizin gruba kaldı.

Burdayiiiiiiiiiim giremiyoruuuuuum
girdigimde de yazdıklarım hep yarım kaldi
pazartesi bomba gibi burdayim elifeyza (baskanimmm) (simdi durumum içler acısı ama )
herseyi toparlicam soz

misafirlerin gitti mi? hoşgeldinn

kızlar yarış bu pazartesi başlıyor. yani pazartesi günü grup 1.seçmiyoruz. haftaya pazartesi için yarışmaya başlamış olacağız inşallah.

benim takımın kızları herkes bu resmi avatar resmi yapsın dost düşman belli olsun

takımım
aysun -- nursehulya --- b_kelebeee -- enazencok --- kate

Son düzenleme:

burdym ben hzrm merk etme sen :) takp edyrm

iyi geceler kızlar yarın uğramaya çalışsamda bugünki kadar aktif olamam sanırım.
amman gayretdaşlarım dikkat ediinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…