Günaydın kızlarşimdi kahvaltıdan kalktım çay keyfi yapıyorum. bütün gece sizlerle uğraştım valla yediğiniz lokmaların hesabını soruyodum ayağınızı denk alın ona göre çok etkilenmişim yaww.. ya biz kazanacaz ya biz !!!
enazencok kendini anlat bakalım biraz evli misin ne yapıyosun nasıl aldın bu kiloları?? kaynaşalım kız
kate bilgisayar geçme imkanı bulduğunda değiştirirsin, değilse önemli değil. bizimsin sen çalacak değiller ya
peki başlıyım anlatmaya
2001 de 47 kiloyla evlendim ahhh ahhh
2003 de ilk bebişim oldu bende oldum 65
ama 1 yıl içinde tekrar 50 oldum
2005 de 2. bebişim oldu 70 oldum
ilk 1 yıl içinde 55 e tekrar indim
bi kaç yıl öyle gitti sonra eşim dolayısıyla tayinimiz lojmanı köyün dışında olan bi okula çıktıki
akşama kadar eve tıkılı kaldım hareket yok yalnızlık derken 62 63 oldum
bu arada tabi midede büyüyo
sonracııma tayin çıktı ailemizin yanına geldik bu ara ben 66 oldumm
2011 olduuuu ben ikizlerime hamile kaldım
15 kiloda onlarda aldım
aldığımı verdim ama önceki yıllarda olanları veremedim değil vermedim
yani onlar kendiliğinden gitti
eskilere çaba harcamadım açıkcası
ama artık onlarıda çıkarıcam hayatımdan
Bu hafta güzel kilo vericem beni alan yaşadı;-) ona göre he çalarlar falan
Yarın bildirim yapacakmiyiz peki:-/
gülercim her ne kadar rakip olsakta takımıma avatar resmi için emek verdin teşekkür ediyorum canım....
evet her hafta olduğu gibi genel bildirim yapıcaz ve sonra rekabet başlıyorrr
canım sunagokan dan ses seda çıkmadı o yüzden yeni kişiler gelsede bir süre takıma alınmayacaklar. çünkü bir düzen tutturalım. yeni kişiler gelirse çekişme dışında kalacak ve iyi gidenler olursa takıma alınacaktır.
elifeyza, 6767, adigegupse, nrhs, cesminazz, tiin
guler100, b_kelebee, aysun, nursehulya, enazencok, kate
yani 6ya 6yız şuan. 7ye 6gibi bi durum eşitsizlik olur. o zaman sende 1kişi grup dışına çıkarmalısın. ama tabi şimdi grubumuzdaki herkes onay verdii takımımız tamam. ola ki bildirim günü gruptan 1kişi gece 11e kadar bildirim yapmazsa yazık olacak o gruba. ama ogün giremeyecek durumu varsa 1gün önceden grup takım başkanına msj atabilir. okey mi
bu arada 6767 avatar yapmasam grubumu dağıtacakmışş çok korktum ulennnkorkuma yaptım
hoooppp beni atmayın ben oğluşumu avm ye götürdüm bugün yeni geldimmm
bakın benim hamileleik kilom pat pat veririm bu kiloları takıma alın beni pişman olmayın haaa
sırf bu guruba girecem die nestle nesfit aldım bugünnn aşk olsun yaniiii
canım şimdi 6ya 6yız. sen elifeyzanın grubundasın ama benim gruptan aerosmith ten ses seda çıkmadı. ya da benim gruba da 1kişi lazım. sen yine devam et bu hafta biri gelirse bana alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?