Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

ooo kızlar valla bigünde ortalık çoşmuş gene ne güzel oldu böyle yaaa
enazençok hoş geldin takım arkadaşım
gülercim rüyalarında bile bizimle uğraşıyorsan bu iş olacak belli geçeceğiz ,biz yeneceğiz, en çok kiloyu biz vereceğiz inşşşş
katecim sen bizim gruptan biyere kıpırdama bakalım o kadar taktik verdim sana emeğim var üstünde bak

dün akşamdan bahsedeyim biraz... eşimle kahve içtik şekersiz yanında sadece kaşık şeklindeki çikolatayı yedim :26: bide ordan misafirliğe gittik önümdeki tabağa elimi sürmedim meyve suyu geldi içmedim nasıl hırs yaptıysam tuttum kendimi sadece 1 adetçik fındık 2 adetçik badem yedim sabahta tartı beni sevindirdi çok şükür... bu iş bizde kızlar benimde kilolar gitmeye başladıysa eğer korksun herkes bizden

bugünkü menüm
13:30_ 4y.k biberli yumurta+3y.k lorlu biber kavurma+2 dilim kaşar+1 zeytin+35gr tam b. ekmeği+1 y.k reçel+ 1 çay k bal+bol şekersiz çay (kral kahvaltısı oldu eşim evde diye )
16:30_1 mandalina + 1 kivi + 2KUPA YEŞİL ÇAY
18:00_ 1kase tavuk s. çorba+ 4y.k mantarlı tavuk sote+1 domates(konserve)
18:30 _ 4cizi +2 gofret+1 ince dilim hazır kek+ sade türk kahvesi (kardeşim geldi burası çok fena oldu ama bu saatten sonra sudan başkası yalan bana)
SU :3lt
SPOR: jillian 3/2 + 60dk yürüyüş
GÜLERCİM ben jillian yaparken zaten baya ip atlıyorum o yüzden jillian bitene kadar ip atmayacağım zaten 1buçuk saat spor yapıyorum canım çıkıyo
bu arada 3 levele geçince kızlar karnım gitti iyice yan kemiklerime dokunuyorum artık simit deseniz kalmadı bacaklar ve kalça taş göğüs eridi gitti eee daha ne olsun şimdi sıra tartıdaki azalışta ve bu hafta benim haftam olacak bizim haftamız olacak

sana güveniyorum aysun.

benim misafirler bugün gitti. dün akşam o kadar çok eğlendim ki, fazla dikkat etmedim yediklerime. her zaman misafirim gelmiyor sonuçta. sabah 4 de yattık, 8:30 da kızımla kalktım. bugün hiç hesap yapmadım. ama gün içinde sabah 3 dilim ekmek yedim. yarım dilim yaş pasta. 3 kare çikolata şekerli kahve yanında. akşama da balık yedik ve 1 dilim dahi ekmek yemedim. sabah kahvaltıda reçellerden yedim biraz biraz. uzun zamandır sofraya reçel koymuyordum misafir olunca yedim valla. sonuçta hepsini ben yaptım bişeycik olmaz :)

güler face den görürsün resimlerimizi. 54 olana kadar foto koymayacaktım ama arkadaşlar face e eklediler bile

bu arada arkadaşla 30 ekimde görüşmüştük en son ve bayağı bi kg vermişsin sen dedi. çok sevindim ama yetmez. daha fazla sevinmek için daha fazla kg vermek var.
63- 64 arasında bi fotom var. hayırlısıyla 54 olunca ben de paylaşıcaam foto

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...Bugün dışarıdaydım ve pc yi eşimden yeni alabildim...

Menü bildirimim:Sabah kalasik kahvaltı...

Ara şekerli türk kahvesi...

Dışarıda birşey yemedim...

Akşam:1 kase tarhana çorbası,1 tabak lahana yemeği,4 tane balık dün akşamdan ziyan olmasın diye yedim

Sadece pişman olacak olduğum şeyleri yazıyorum 4 tane gofret yedim...Pek su içemedim ve başım çok ağrıyor...2 güne kadar reglim biter ve spora başlarım İnşallah...Ayrıca yarın ayran detoksuna başlıyorum vücudumun bir silkelenip yenilenmesi gerek...Başkanım sen hiç kafana takma rüyalarına girecek kadar canını sıkma 1.bizim grup olacak evelallah...

aysun desene sen kaçamaklarını yaptın canım. bu hafta kaçamak yapana acımam valla ona göre bende bugün 1çikolata yedim kahvenin yanında güzel gitti. halamın kızı doğum yaptı annem görmüş kızı hiç kilo almamış daha 1hafta oldu doğum yapalı bir de o kız bana ne kadar kilo almışsın demişti 1yıl önce, bir de eşimin yanında. 3hafta sonra falan mevlüt yapcaklarmış biraz daha zayıflamam lazım. jilliana haftaya pazartesi başlıyorum aysun. ama 5gün yapıp 2gün ara veririm heralde. hafta sonu yapıyomusun sen?
yine taş hatun oldun haa çok özendim valla bende taş hatun olmak istiyorum. bu hafta son sporum bitiyor 3ay olmuştu başlayalı.

b_kelebee evet canım baktım resimlere tek tek, işte kaçamak hiç yapmasak böyle güzel arkadaş ortamlarına saklasak kendimizi çok güzel olacak.

meta çayı
11:00 -- 60gr beyaz ekmek, 1tereyağlı omlet, 2dilim peynir, 2zeytin, 2dilim sucuk, 2tatlı kaşığı bal
13:00-- sade türk kahvesi, 40gr çikolata(1paket)
16:30-- 1portakal, yarım elma, 1kupa yeşilçay
meta çayı
17:30-- 80gr tonbalık, 1tabak karnabahar yemeği,
18:30-- 1 kase rus salatası (ablam yapmış ısrarla gel hadi diye aradııı, dünde yaşpasta almıştı yine ısrar etmişti ama direnip gitmemiştim)
21:00-- 1kupa yeşilçay

200 atlama

pazar günleri eşim evde olduğundan pek düzenim olmuyor idare edin
sabah
3 bardak çay
1 yumurta
2 salam
3 yeşil zeytin
azcık patates kızartması
1 dilim ekmek

akşam
1 dilim çavdar ekmeği
3 par.a köfte kadar et

ara
2 fincan çay
1 avuç kuruyemiş

1 tane hurma
1 tane portakal
yarım elma

emzikli olduğum için içecek ve meyveyi fazla tüketiyorum

Menumu yazayim.
Sabah
Kahvaltim standart

Ara 3kayısı

Öğle
1dlm ekmek
3 kasik yoğurt
Salata
3kasik kapuska
6 lahana sarmasi

Ara 1fincan Türk kahvesi

Aksam
3 klasik yoğurt
Salata
12 tane mezgit tavada

Ara 3kayisi
1incir

arkadaşlar hepinize selamlar.
babam ağır hastaydı,durumu kritikti bir ara,çok zor anlar yaşadık.allah bir daha göstermesin.
ben hala kendimde değilim,haber vermek istedim.
toparlanınca dönmeyi düşünüyorum.
kendinize iyi bakın.

günaydın, ilk bildirim benden olsun kızlar

geçen hafta 60.5
bu hafta 59.9
giden 600gr

spor 3saat yürüyüş, 3saat spor, 800ip atlama

2gün kaçamak yapmanın bedeli 600gr vermek oldu:26:

Canim çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar ini gostermesin inşallah
Sen toparlanan biraz sonra da devam edebiliriz.

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin, okuyunca üzüldüm
tamam canım toparlanınca gelirsin

Basalangic kilo 80,5
Baslama tarihi 12.11.2013
Gecen hafta kilo 75,5
Bugün kilo 74,5
Toplam giden 6 kg
Bu hafta giden 1kg
:))

günaydınn herkese...
hoşgeldin dilekleriniz için teşekkür ederim..
inşallah fazlalıklarla girdiğim bu grupta kısa zamanda fazlalıklarımı atarım.
sabah aç karna tartıldım 67,6 geldim bakalım bu hafta ne kadar vericem
noooluuur gaz verelim moral verelim de çözelim şu problemlerimizi kızlar:13:
etrafta genç kız gibi gezen annelere nasıl imreniyorum bende öyle olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…