Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kanal d de ayça kaya konuk olcakmış ama spora gidiorum kaçırıcam yine. iyi olurdu tam da yarış evresinde. evde olanlar uyumayanlar izlesin. kahvaltımı yaptım bala bile banmadım. benim takım dikkat edin yediklerinize. hepinizden rekor rakamlar istiyorum pazartesi günü

ben kahvaltımı yapıyım ev işlerini yapıyım sonra gelirimm
haaa bu arada benim hergün okadar çok ev işim oluyoki malum 2 si bebek olmak üzere 4 çocuk olunca
onlar spordan sayılırmıki

senin ihtiyacın yok spora,fazlasıyla spor halindesin, hatta ve hatta dikkat etde yorgunluktan zafiyet geçirme maşallah ayrıca

canım verdin mi aldın mı? başlangıç kilona 67 yazmıştım. yoksa başlangıç günün bugün mü olsun?
evet bizim neyimiz eksikk o çıtırlardan, insan sinir oluyor onlara

Günaydın hanımlar kilo bildirimimi yapayım geçen hafta 78.5 bu hafta 78.2 yapılan sporlar 80mekik 200 oklova 200 simit eritme 880 ip atlama. Ama geçen haftadan bu yana 2gündür dikkat ediyorum 2günde yaptığım spor bunlar o yüzden 300gram verebildim.

salam ve kızartma harici menü çok güzel eşin evde ama kaçamaklar az beğendim canım valla ii başlamışsın yarışa azimli gördümmm...

çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ama gaçmiş inşallah sağlık ssıhhat versin rabbim..
Basalangic kilo 80,5
Baslama tarihi 12.11.2013
Gecen hafta kilo 75,5
Bugün kilo 74,5
Toplam giden 6 kg
Bu hafta giden 1kg
:))
haarrrikkaaa bebeğim müthişsin ya haftaya ve daha sonra da hep böle gder inşallah yağlar bol su iç okay baby..
haaa bu arada benim hergün okadar çok ev işim oluyoki malum 2 si bebek olmak üzere 4 çocuk olunca
bende 2 çocuk var zor başediyorum maaşallah 2 katı sende var yaş kaçtı senn yaw...

gelelim benm bildirimeee

geçen hafta 69.900
bu hafta 69.000
giden 900 gr
toplam verilen 4.800
haftaya hedef 68.000

bu hafta rütbeyi tutturamdım regli hesaba katmadan hedef koydum neyse ki 500 gr cıkkk fazla haftya şişler mişler gidecek benden ohhhh hafta bi geleydi

hayret takımııı hadi bakem gelsin eksili bildirimler artılarda olanlar da lütfen moral bozmayalım her gün sağlık ve güzellik yolunda ilerlemeye yeniden başlıcaz umutsuz olmak yok babyleeerrrr....

slm kızlar sabah tartıldım 67.5 kilom 59 olana kadar devam
sabah kahvaltım 1 kase nesfit bir bardak su
lessie 3 mill yapacam bugün vaktim olursa yarım saat pilates

gülercim tablo müthiş bebeğim...haftaya bizim takımın adı kırmızı kutunun içinde yazınca daha bi güzelleşecek....

​sunacım ne iş yapıyodun sen canım bebiş bi tane mi...?

canım mobilya dizaynırıydım benn bebiş olunca işi bıraktım çalışmayı düşünmüyorum oğlumla vakit geçirecem28 yaşındayım ..1 buçuk yıllık evliyimm 1 oğlum var daha 2 buçuk aylık tekirdağda yaşıyorum

çok geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun inş.

günaydın, ilk bildirim benden olsun kızlar

geçen hafta 60.5
bu hafta 59.9
giden 600gr

spor 3saat yürüyüş, 3saat spor, 800ip atlama

2gün kaçamak yapmanın bedeli 600gr vermek oldu:26:

sen çok az yiyorsun güler sonra da abur cubura saldırıyorsun aslında o kadarcık yemeyle daha fazla vermen gerek. abur cubur bizim düşmanımız. 1 aydır ilk kez dün çikolata yedim. yazmayı unutmuşum, balıktan sonra da künefe yedim. yine 1 aydır tatlı yemiyordum

bence senin yaptığın fazla fazla spor. allah kolaylık versin

rakibem haftaya daha fazla rekabet olacak sanırım. bu hafta da geçmişim seni

geçen hafta 60.4
bugün 59.1
giden 1300 gr
toplam giden 5.5

memlekette daha fazla vermiştim eve gelince 3 günde ödem olmuş onun için bu hafta daha fazla görünüyor özellikle dünkü menümün üzerine. (maşallah)

kg veren herkesi tebrik ediyorum. veremeyenler de verenleri örnek alsın lütfen

eskiden hula hop çevirirdim. tekrar başlasam iyi olacak sanırım

Son düzenleme:
Elifim bu güler varya kendi grubu kazanamayacak diye haftaya baslatiyo yarisi :)))
Gulos
demi kiz
ne kadar kaçsa da kurtulamıcak acı gerçekten sen merak etme nasıl olsa haftaya en çok biz kilo vermiş olcaz o yüzden canı ne zaman isterse o zaman başlatsın yarışı ev sahibesiiii.....

cesminaz yılbaşına tam 15 gün var ve benim 3 kilo fazlam var...çabalasam olcak gbi hissediyorum...arkadaşlar 15 günlük bi detoks uygulamak istiyorum ne önerirsiniz bana??

günaydın kızlar işe avatarımı değiştirmekle başladım :)

geçen hafta:74.0
bu hafta :74.0
gelen giden yok :) kilomu koruyorum regldim bu hafta kilo almadığıma seviniyorum :)

kahvaltım: çok az peynir (yağlı peynir)
3 4 zeytin
1 dilim ekmek (normal ekmekti )
dereotu marul maydonoz (bol miktarda)
yarım kase kadar yoğurt (küçük kasenin yarısı )
bollll suuu

kalkıp şimdi türk kahvesi yapıcam (şekersiz tabikide )

öğlenede dünden kalan bulgur pilavı vardı 4 kaşık ondan
boll limonlu koca tabak salata yaparım
bir bardakta ayran

akşamada Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…