Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

heveslenme boşa sen....ben takımıma güveniyorum....
aa içime doğmuş aklıma gelmişti naptılar dye kaçıncı aydalar cinsiyetleri neymiş..nerden görüşyosun face mi...

bi ara msj atmıştım öyle nasıl gidiyor diye. cezmut hemen karşılık vermişti ama yasmis daha yeni görmüş msjı tahminen 12haftası varmış iyi gidiyormuş hamilelikleri çok kilo almamışlar. cezmut söylemişti ama unuttm

evet canım inşallah sizlere de 50li sayıları görmek nasip olur. düşünsene 60lı sayılardan kurtuldum artık çok büyük mutluluk

aysun menün çok iyi takdir ettim seniiii yine gram usulü beslenmişsin dikkat haftası değil mi?
evet sadece bu hafta kısıyoruz hamur işlerini mümkün olduğunca çünkü ilk yarış haftasııı mükemmel sonuçlar bekliyorum takımımdan.
ayyy ne güzel sebze yiyodu seninki noldu birden öyle çok zor yaa yemek seçmeleri. et olsun 3öğün sesini çıkarmaz. bende tam tersi sebze seviyorum. ama bugün takmadım onu sadece ıspanak yaptım çıktı anneme annemde menemen yaptı ona sucuklu çokta tııın

100 tane ip atladım 2,5 lt su içtim ama 3 e tamamlayacağım...

bende bugün kendi rekorumu kırarak 3lt ye tamamladım

günümü toparlayım

sabah 1 kase nesfit

ara: 1 bardak ısırgan çayı

öğle:1 kase nesfit

ara: 1 telmpeynir yarım elma

akşam:
2 tabak pataatesli tavuk çorbası (hastane işi)
yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği

ara
3 bardak çay 1 avuç karışık kuruyemiş

canm şimdi okudum. Çok geçmiş olsun. Babacığına acil şifalar diliyorum

meta çayı
8:30-- klasik kahvaltı
meta çayı
13:00- 1tabak karnabahar yemeği, 1kase yoğurt
15:00- 1elma, 1portakal, 1kupa yeşilçay, 2fındık
meta çayı
18:00- 1.5 tabak kıymalı ıspanak yemeği, 1kase sarımsaklı yoğurt
19:00- sade türk kahvesi, 1küçük parça çikolata

3lt su,
2saat yürüyüş, 1,5saat spor, 300ip atlama

kızlar hamur işinden kısıyoruz ya bu hafta canınız tatlı çektiğinde 1parça çikolata yiyebilirsiniz, sonradan saldırmamış olursunuz tatlılara

menü çok güzel ama valla bayıldım..diyetisyen menüsü dmi bu..sanki onlar et tavuk kısmını öğlene çorba sebze kısmını akşama veriyo dye biliyodum...
Evet bugünde oldu. 11de randevum var. Bakalim ne gorecegim bu hafta nazil misim
azmne hayranım canımcım haftaya çok umutluyum takımımdan...regll var 2 kişi 1 i ben şişlermz gtcek haftya bomba gbi geliyoruuuzz güüülleeerrrr yandın senn..

adigegupsem kaçta uyanıyosun peki...ona göre bi çizelge yap kendine...belli bi saatn olsun en azından geç kalksan bile aynı saatte yap kahvaltını sende öğün yap ama ii ayarla gece yemek yeme geç yatıyosan yatmadan 3 saat önce hiç bişy yeme....yoğurt yada ayran iç son olarak günü öle btr hem uykunu da getirr hem tok tutar ..

arkadaşlar abur cubur zinhar yasak bu hafta ağzına lokma sürmeyn lütfen ben de dahil...haftaya bi ayara çekeriz tabi 1. olmak şartı ile değilse haftaya koklamak dahi yasak olur ona gre çıtırlar....

günaydın hanımlarr
kahvaltımı yaptımmm
kendimi tok hafif ve mutlu hissediyorum
ben diyet dışında hep mutsuzum yaaaa
kilo aldırcak bişey yediğimde pişmanlık ,ağırlıkk ve kötü duygular hissediyorum
yani çikolatadır hamur işidir tatlıdır beni mutsuz ediyor
ben dereotumlaa salatamla yoğurdumla sebze yemeklerimle daha bi mutluyumm

kahvaltımm
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
marul dereotu maydonoz
azcık peynir (tadımlık)
ekmek yok (evdede yoktu zaten)

ekmeği az alıyorum anca çocuklara yetecek kadar az oluncada haliyle çocuklara kalsın diye yiyemiyorum iyi oluyorr
şimdide gidip spor yani ev işi yapiim cadılar zaten dağınık olan evimi dağıtmaya başladılar bile

süper bir menü aysun
yok cnm ne sorunu olacak ben de adımı yollayım diye msj atmıştım istek yolladığını görmeden

hayırlısıyla hedefime ulaşayım inş. ondan sonra öncesi sonrası diye foto koyacağım merak etme

ders çalışmak için interneti açıyorum. buraya takılıp kalıyorum :))))))))
sorma yaa bende bağımlı oldum iice uyanır uyanmaz açıyorum...şimdi işler beni bekli sallayıp duruyorm yaa..akşama anca bitiryorum işleri buraya takılmaktann bi çare bulmalıyım böle olmuyo....saatli bakıcam artık ...

Günaydın arkadaşlar...Sabah kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta yedim...Gün boyuncada 2 saat arayla detoks çorbamı yiyeceğim...Dünü kaçamaksız atlattım şükür...

canım sen harikasın ya menüne bayıldım bak bu istikrarla gidersen var ya ezer geçeriz hayrete düşerler vallahadi katecim biz kazanalım

menün çok az geldi canım ama sen doyduysan mesele yok... ekmek olayını bende aynı yapıyorum günde 1 ekmek alıyoruz eşim akşamları yarısını yiyiyo sabahta kalan yarısını bana kalmıyor bende markete gittikçe kendime tam b. ekmeği alıyorum 1 haftada ancak bitiriyorum bozulmasın diyede 3 günden sonra buzdolabına koyuyorum..

ders çalışmak için interneti açıyorum. buraya takılıp kalıyorum :))))))))

ben komple bıraktım ders çalışmayı:2::2:yok yetiştiremiyorum.. kitaplara verdiğim paraya yazık
bu arada kızın çok tatlı ya allah bağışlasın.. maşallah tam cimcime gülerinkide öyle ısırmalıklar

Cok iyisin canım sen
Nasıl olcuyosun böyle gram gram
Çöreğin yağlı bisi degilse bence güzel olmus canım
Seni kocamaaaan tebrik ediyorum
Harikasin kate ya
ikimizde kendimizi toparlicaz ins

Kahvaltı 1 büyük sigara böreği , 1 dilim beyaz peynir
4,5 fındık 2 gunkurusu
ara 1 avuç leblebi,yarım elma
aksam 1 tabak kıymalı kabak
1 kase yogurt,1 servis kasigi b.pilavi

15 dk jillian
50 dk yürüyüş

Bu jillian i yapan arkadaslara soruyorum
Nasıl yapıyorsunuz yaw ne kadar zor
Bugün 15 dk dayanabilmeme rağmen her bi tarafım agriyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…