heveslenme boşa sen....ben takımıma güveniyorum....
aa içime doğmuş aklıma gelmişti naptılar dye kaçıncı aydalar cinsiyetleri neymiş..nerden görüşyosun face mi...
Haklısın Başkanım 1. Biziiiiiiiiz )ins)
b.kelebeee ve guler tebrikler kızlar tartıda 5 li biseyler görmek cok güzel olmalı
en cok istediğim şey su ara o
en son yeni hamile kaldığımda o kilolardaydim
4 sene önce
ben söz dinlerim başkançook şükür ki eşim canım pilav istemiyo dedi yaptırmadı ve içim bu gece çok rahat menümü birazdan yazacağım valla kıskandım doğrusu ne güzel sen yapmayınca yukarı sipariş veriyorsun ben dairede tek oturuyorum kimsem yok
hatta geçen gün eşim dedi artık yeşillik yemek istemiyorum yapma :26:zaten pırasa ağsına sürmezdi, gecen gün karnıbaharı zorla yedi, ıspanakta arada yap diyo hep et olsun demeye başladı adam yaaynı seninki gibi oldu huy değiştirdi ya hergün düşünüyorum ne yemek yapsam diye artık..canım nasıl pırasa çekiyo bi bilsen ahhh bu erkekler 30undan sonra damak tadı değişti resmen...
ay ne kadar kalmış doğumlara ben hiç görüşmedim..hatta geçen yasmise baktım girmemişti epeydir foruma..doğum yapınca kaldıkları yerden katılırlar bizebiz bu gidişle tezgah açaçağız
kuzum sadece bu haftalık ... başkan dedi ya kurallarda pilav makarna hamur işi ve kızartma yasak diye:26:bunu ara ara yasak yapalım gülercim mesela bu hafta yasaksa haftaya makul ölçülerde serbest olsun...
yeşil mercimeğin sadece yemeğini yapıyorum ben canım..diğer şeylere çok ön yargılıyım mesela hiç salatalarda kullanmadım acaba nasıl olur tadı denemem lazım bi :26:yemeğine bayılıyorum Allahtan eşimde sever ve haftada 1 yapmaya çalışırım..bulgurda sağlıklı ve onada pirinçten daha çok düşkünüm.. ama bizim başkan kural koymuş:26:ya uyacağız ya uyacakçünkü sizi geçeceğiz
100 tane ip atladım 2,5 lt su içtim ama 3 e tamamlayacağım...
arkadaşlar hepinize selamlar.
babam ağır hastaydı,durumu kritikti bir ara,çok zor anlar yaşadık.allah bir daha göstermesin.
ben hala kendimde değilim,haber vermek istedim.
toparlanınca dönmeyi düşünüyorum.
kendinize iyi bakın.
menü çok güzel ama valla bayıldım..diyetisyen menüsü dmi bu..sanki onlar et tavuk kısmını öğlene çorba sebze kısmını akşama veriyo dye biliyodum...Sabah
Kahvalti
Ara
3 kayisi
1 brd ihlamur
Öğle
8 kasik pirasa
3kasik yoğurt
1salataliktan cacik
Ekmeğimi evde unuttum ondan ekmek yoktu
Ara
Çeyrek galeta
Aksam
Parca tavuk 4 tane
Yoğurt 3kasik
Ekmek 1 dlm
Salata
Ara
Mandalina ve yeşil cay
NOT:BUGUN OKULDA GUNUMUZ VARDİ HERKES YEDİYEDİ BEN SADECE CAY İCTİM...
YAAA:))
azmne hayranım canımcım haftaya çok umutluyum takımımdan...regll var 2 kişi 1 i ben şişlermz gtcek haftya bomba gbi geliyoruuuzz güüülleeerrrr yandın senn..Evet bugünde oldu. 11de randevum var. Bakalim ne gorecegim bu hafta nazil misim
adigegupsem kaçta uyanıyosun peki...ona göre bi çizelge yap kendine...belli bi saatn olsun en azından geç kalksan bile aynı saatte yap kahvaltını sende öğün yap ama ii ayarla gece yemek yeme geç yatıyosan yatmadan 3 saat önce hiç bişy yeme....yoğurt yada ayran iç son olarak günü öle btr hem uykunu da getirr hem tok tutar ..kızlar hepinize çok tşk ederim çok saolun.
buralarda yoktum ama haberleri senden aldm ve hakikatten dediğin kadar varmış canm hırslanmak için çok gzl bir fikir geliştirmişsin
kuzum kuralların çok gzl fakat ben saat 9da hayatta kalkıp kahvaltı edemem işten çıkınca öyle bir düznm bozuldu ki kalkarım dersem yalan olur. bir de bekar olunca hece yatmaz sabah kalkmazm ne yazık ki :/
sanada tşk ederim grup başkanım :)
menüüüü
13:30 _30gr tam b. ekmeği+21gr kaşar+100gr salatalık+ 1 y.k biber kavurması(konserve)+bol şekersiz çay
16:15_ 120gr elma+2 KUPA YEŞİL ÇAY
17:15_ 1 kepçe çorba+ 1tabak yeşil mercimek y.+1domates(konserve)+1köfte kadar ızgara et(eşim zorla tadına baktırdı)+havuç marul slata
19:30 _ 125gr ananas+ yarım portakal
21:00 _ sade türk kahvesi + maden suyu
SU: 3.5lt
SPOR:jillian 3/3
çokk iyiyim ben ya
takım ruhu çok ii geldi bana sölmesi ayıp mozaik pasta yaptım bireysel yarışıyo olsam küçük bi dilim götürürdüm regl bahanaesi ile ama takımım için tadına dahi bakmadım...
aysuncum ya benm eşimde pırasa sevmyo ya daha doğrusu sebze sevmyo etçil bu erkek milleti...evde pişnce kokusundan duramıyo bende artık sbahtan pişirip kendim gün ycem ğlenleri bende çok severim bol limonlu oohh mis...
face ciler sizi benm face yok kızlar buraya da atın resm yüzünz kapalı biz de görek değişiminizi yawww....
sorma yaa bende bağımlı oldum iice uyanır uyanmaz açıyorum...şimdi işler beni bekli sallayıp duruyorm yaa..akşama anca bitiryorum işleri buraya takılmaktann bi çare bulmalıyım böle olmuyo....saatli bakıcam artık ...ders çalışmak için interneti açıyorum. buraya takılıp kalıyorum :))))))))
canım sen harikasın ya menüne bayıldım bak bu istikrarla gidersen var ya ezer geçeriz hayrete düşerler vallaSabah kalkınca 2bardak su 10:00 1haşlanmis yumurta, 4siyah zeytin, 2 yeşil zeytin, 1çatal kaymak, 1köfte kadar peynir 2dilim kepek ekmeği ARA yarım ayva yarım armut ÖĞLE 1tabak tarhana çorbası. Ara yapmadım. AKŞAM 8kaşık yoğurtlu ıspanak havuç salatası 1kase yoğurt. 2litre su içtim.
menün çok az geldi canım ama sen doyduysan mesele yok... ekmek olayını bende aynı yapıyorum günde 1 ekmek alıyoruz eşim akşamları yarısını yiyiyo sabahta kalan yarısını bana kalmıyorkahvaltımm
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
marul dereotu maydonoz
azcık peynir (tadımlık)
ekmek yok (evdede yoktu zaten)
ekmeği az alıyorum anca çocuklara yetecek kadar az oluncada haliyle çocuklara kalsın diye yiyemiyorum iyi oluyorr
şimdide gidip spor yani ev işi yapiim cadılar zaten dağınık olan evimi dağıtmaya başladılar bile
ders çalışmak için interneti açıyorum. buraya takılıp kalıyorum :))))))))
Günaydın arkadaşlar...Sabah kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta yedim...Gün boyuncada 2 saat arayla detoks çorbamı yiyeceğim...Dünü kaçamaksız atlattım şükür...
canım nasıl gidiyo detoks bakayım içebiliyor musun çorbanı
ne detoksu yapıyosun bende bi detox istiyorum yaa..kaç günlük senn ki sevgili rakibemm..İçiyorum içine baharat katıyorum şimdilik güzel gidiyor...Tadı öyle kötü gelmedi banatuzda eklesen ayran aşı gibi...
ne detoksu yapıyosun bende bi detox istiyorum yaa..kaç günlük senn ki sevgili rakibemm..
Cok iyisin canım senmenüüüü
13:30 _30gr tam b. ekmeği+21gr kaşar+100gr salatalık+ 1 y.k biber kavurması(konserve)+bol şekersiz çay
16:15_ 120gr elma+2 KUPA YEŞİL ÇAY
17:15_ 1 kepçe çorba+ 1tabak yeşil mercimek y.+1domates(konserve)+1köfte kadar ızgara et(eşim zorla tadına baktırdı)+havuç marul slata
19:30 _ 125gr ananas+ yarım portakal
21:00 _ sade türk kahvesi + maden suyu
SU: 3.5lt
SPOR:jillian 3/3
çokk iyiyim ben ya
Çöreğin yağlı bisi degilse bence güzel olmus canım16 aralık menü bildirimi
09:00 1 dilim çavdar ekmeği + 3 -4 çatal köy peyniri + 5 zeytn + roka tere + 1 bardak şekersiz çay
11:15 1 avuç siyah kuru üzüm
14:15 1 adet ıspanaklı çörek + 1/2 bardak ayran
16:15 1 adet muz
18:15 1 adet fırında baget + 3 yuvarlak dilim fırında patates + 2 adet fırında soğan + salata
20:00 1 bardak şekersiz çay
çok mu menüm bilemedim....ekmeği akşamları 2 aya yakındır yemiyorum midem rahat uyuyorum su 8 bardak oldu yatana kadar 12 bardak olcak..yaklaşık 2,5 litre olyo benm için mucze gbi..
Seni kocamaaaan tebrik ediyorumtakım ruhu çok ii geldi bana sölmesi ayıp mozaik pasta yaptım bireysel yarışıyo olsam küçük bi dilim götürürdüm regl bahanaesi ile ama takımım için tadına dahi bakmadım...
aysuncum ya benm eşimde pırasa sevmyo ya daha doğrusu sebze sevmyo etçil bu erkek milleti...evde pişnce kokusundan duramıyo bende artık sbahtan pişirip kendim gün ycem ğlenleri bende çok severim bol limonlu oohh mis...
face ciler sizi benm face yok kızlar buraya da atın resm yüzünz kapalı biz de görek değişiminizi yawww....
Harikasin kate yaSabah kalkınca 2bardak su 10:00 1haşlanmis yumurta, 4siyah zeytin, 2 yeşil zeytin, 1çatal kaymak, 1köfte kadar peynir 2dilim kepek ekmeği ARA yarım ayva yarım armut ÖĞLE 1tabak tarhana çorbası. Ara yapmadım. AKŞAM 8kaşık yoğurtlu ıspanak havuç salatası 1kase yoğurt. 2litre su içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?