Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

sen indirdin mi nerden yapıyosun ben bu haltı bi beceremedm indiremyorum ama regl btnce youtbedan yapcm bende inşallah..bacaklrmdan çok şikayetçiyim ya üst tarafım zayıf alt tarafım şişman oransız ya jillanı çok istyrum bakalım...

cesmnaz cıııssss...sigara böreği ve pilav olamaış tatlım...takımlar oluşmdan önce akşam pilav yemek yok demiştik sennle...yılbaşına 66 hedefimz vardı hani bak az kaldı çok kısmalısın...emzirdğin için bol sıvı al yeterli olcak sana...ekmek olrak beyaz ekmek yeme hele sigara böreği

bu arada çöreğim yağlı değildi tabi...çok ince bi hamurdan yaptım baya haif oldu....zaten bitmedi gitti çok yapmışım bu gnden ondan yedim..eee tabi eskiden yapınca hapur hupur yiyodum kalmıyodu hiç ertesi gne...şimdi ölçülü yeynce 3 gün talm ettm çöreğe ....yani eskiden bi oturuşta yediğimi şimdi 3 gnde yiyorum bu da ortaya çıkmış oldu güzeeellll......

canım 25dk sabredersen sonuç süper oluyorevet dilin dışarda kalıyo bi süreayrıca pancar gibi dolanıyorum evde 1 saat ama ben geçen sefer böyle inceldim şimdi bakalım kaç cm erimiş olacağım son 6 günüm kaldı benim sonucu paylaşacağım hafta inş
ayrıca benim mutfak tartım var onunla ölçüyorum canım

kızlar sporlarımı da yaptım geldim siz nerelerdesiniz başkanda pasta yiyo galiba
akşam için kuru fasülye yaptım şimdi pilav yapacağım sadece eşime kadar yarım bardaktan:26:yemiycem yemiycem yemiycem

kızlar sporlarımı da yaptım geldim siz nerelerdesiniz başkanda pasta yiyo galiba
akşam için kuru fasülye yaptım şimdi pilav yapacağım sadece eşime kadar yarım bardaktan:26:yemiycem yemiycem yemiycem

Oh ne güzel sporlarda yapılmış...Bende başlayacağımda düzenli bir spora bakalım ne zaman tembel ben :125::125::125:

merhaba arkadaşlar sabahtan doktora gittim kan idrar testi bi kaç test daha verdim perşembe günü birde detaylı usg çekinecem dr. kendi ultrasonda baktı ve sağ ve sol yumurtalıklarımı göremedi bişeyde demedi bana buyüzden detaylı usg istedi korkmadım değil hayırlısı olsun diyorum kasıklarımdada geçmeyen bir ağrı var inş. sebebi bu sefer çıkar ortaya

bugün menüm

sabah aç karna gittiğim için hastaneye hastane dönüşü 1 poça yedim çayla

öğlen
2 kepçe yağsız makarna
4 yk yoğurt

akşama
çorba yapmayı düşünüyorum 1 kase içerim
2 yk kabuska
3 yk karnıbahar yoğurtlu

şimdi yeşil çayımı yudumluyorum ve gün içinde 8 bardak su içmiş oldum daha da içerim

meyve olarakta nar ve portakal yerim.

Canım indirmedim ya Youtube dan actım yaptım
kizimi uyuttum(benim cadı hic bişeye izin vermiyor) oglumla tepindik iste
bide az bi mekik çektim , bi de regly yim... Cok fenayim bugün
bacak,kol cok ağrıyor
Beyaz ekmek yemiyorum canım istemiyor zaten, yılbaşı 66 tımı
Bende , benim kocada unuttu bile o iddayı
Sigara böreği hataydı , yufkam vardı cocuklara yaptım ...yemediler sagolsunlar dogru duZgün
mis gibi böreği
anneleri dayanamadı iste
Bak bu dogru 1 ogünde yediğimiz 3 günlük yemeğimiz oluyor

((
((
((

Diyet isyenimden geldim. Yürüyerek gittim geldim. Spor yani
Sonra evde öğlen yemeğini yedim. Gunes acar gibi oldu hafta sonu misafirlerin gelecek ya
Cam sildim ve donduummm
Buda spor sayın bakk :))

Neyse bu hafta hic umutlu değildim kendimden zaten soyledimde su icmedim hic 2lt. Bile tamamlayamadım dedim.
700 gr gitmiş( ama şükür hic gitmeseydi dedim sonra.
1cm de incelme var. Su an kilo dyt. Gore 74.2
Az kaLdi 60lara..

Hazir yazmisken menüyü De ekliyim.

Sabah
Kahvaltim standart

Ara 3kayisi

Öğle
2izgara but
3kasik yoğurt
Salata
1dlm ekmek

Ara
3kayisi
1 incir yedim

Simdi sade kahve icecegim çok Yoruldum
Carsiya yürüyerek gittim geldim cam sildim.

Aksam yemeğinde de
1 dlm ekmek
3kasik yoğurt
8kasik pırasa
Salata

Ara
Elma ve Yeşilçay düşünüyorum.

kızlar yeni geldim eve. bugün 1saat yürüyüş yaptım.
1dilim pasta ve 1kase patates salatası yedim
akşama ayrıntılı girerim kaçıyorum kızlarr

Canım ya yapabildiysen helal olsun sana
resmen öldüm
cok hamlamisim
regly m bitsin tekrar deneyeceğim
Yarım bardak esine yetecek mı kız :)
biz evlendigimizde 1 küçük su bardağı yapıyordum. Kalırdı
simdi o ooooo
Canım cok gecmis olsun
ins önemli bişey değildir
kolayca tedavi olursun
adet ağrıları cok kötüdür

Çeşminaz haftaya kupa almaliyiz ne bu börekler evde artanlari at buzluguna sonra yedirirsin çocuklarına.
Bak herkesin hedefi en az 1kilo hatta 1.5 kilo vermek olsun 1.5×6=9
Haftaya bizim grup 9 kilo vermeli.

Çeşminaz haftaya kupa almaliyiz ne bu börekler evde artanlari at buzluguna sonra yedirirsin çocuklarına.

Bu son kısım tüm HAYRETgrubu içindir.
Cesminazim bireysel zannetme

canım umarım kötü bişey çıkmaz..rabbim gönlünüze göre versin inş..

canım senin kilo bildirimlerinde benim kafam karışıyo hem diyetisyene göre hem buraya göreye yapıyorsun ya :44:birini tercih etsen iyi olacak:26:
ayrıcada 700gr verdin diye üzülme her hafta aynı kilo gitmez zamanla duraklamaya bile geçeceksin normal bunlar..keyfini kaçırmadan devambak ben 300 - 400gr veriyorum üstelik haftalık neredeyse 8 saat spor yapıyorum
ceşminazz valla yarım bardaktan 6 -7 kaşık pilav çıkıyo hepsini eşim yiyo yetiyo onada

MENÜÜÜÜ
11.30
28gr beyaz p.+maydanoz
21gr tam b. ekmeği
110gr köz. k.biber
75gr salatalık
6zeytin
boll çay
13:30
2kupa yeşil çay
1avuç kuru üzüm_fındık karışımı (10tane kadar fındık vardı herhalde)
17:00
1.5tan 2 tabak kuru fasulye(pilav yememek için )
yarım soğan
yarım domates
1 kase yoğurt
1dilim kadar ekmek
20:00
1portakal
1 bardak az ballı süt

SU: 3lt
SPOR:jillian 3/4 +60dk yürüyüş
akşam yemeğini fazla kaçırdım sanki midem patladı ama pişman değilim ya sviyorum fasulyeyi
çok acıkmazsam akşam arasını mümkün olduğunca yememeye çalışacağım..
bugünde iyi gibiydim di mi kızlar

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun ne zamn usg...sonucu bildr bze..

menün gayet gzel ya ne gtse kar tabi....sürekli gtsinde aman yavaş gtmesi mühm değil...haftaya çok güzel hsap yapmışsın...cesmnaz ben nrhs regl dye biliyorum....3 kişinn ödemi gtse 6-7 kilo yapar zaten dmi kızlaaaarrrr...çok su için de ödem atın yatmadan ve uyanır uyanmaz mutlaka 2 bardak için zorla da olsa için sonra bünye alışıp istyo zaten..ben 2 gndr çok alıştım valla içiyorum..7 bardak oldu bu saate ama yatana kadar 10 kesin fazlasını bilmem....

menü bildirimi

08:45 1 yumurta + 3 zeytin + 2 çatal beyaz peynir + bol maydnz ile 1 çay kaşığı zyetnyğnda yapılmış omlet + 1 bardak şekersiz çay + 1dilim çavdar ekmeği + roka tere

11:40 1 elma

13:30 1 adet ıspanaklı çörek (( şükür bittii))

14:15 2 kaşık salata oğlanda kaldı israf olmasın dedm

17:15 1 havuç

18:00 1,5 tabak barbunya + salata pilav pişmiş mi kaşık ucuna bi kaç tanesine baktım hebrnz ola kaşık dolusu yemedm yanii...

yarın annemn misafrleri var geçen hafta o misafrler beni yakmıştı yoksa kesn 1 kilo daha eksik olurdum şu an...şiiimmmddiii ben ne edeym yahu ne yesem yarın pasta börek var onlardan yemcam okey de..salata olrak kuru biber dolma ve patates var yesem mi onlardan acep...:26:bi karar verip öle gtmeliyim..bireysel yarışsam herşeyden birer tane yerdim ama şimdi takımım için hiç pasta işi yemcem slatama karar verlim ne yesem akıl vern banaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…