Aysuncum gectigimiz hafta yaptigim hatalarla baslangic kg geri donmustum kendimi cezalandirmistim
Simdi beni gaza getirebilirsiniz
Yeniden basliyoruz
hadi bakalım o zaman KAŞIKLAR SUSSUN ,BACAKLAR KOŞSUNyagmurlu_ist .!.:Kizlar regl olmazsam haftaya cuma haftanin birincisi ben olucam simdiden soliyim
sporuma da yeniden basliyorum pazartesi
Menumu yazayim
Kahvalti
1 domates
1 kirmizi biber
3_4 yesil zeytin
2 dilim tam tahilli ekmek
Sekersiz cay
Ara yapmadim bugun erken aciktim
Ufacik tavuk pirzola izgara 2_3 yemek kasigi pilav
1kase naneli yogurt
Ara yesil cay
Bide kizlar biz suyu 1,5 litrelik pet siselerle aliyoruz hem daha cok su icmemi sagliyo hemde ne kadar ictigimi kolayca goruyorum onerirrim
Gerci dun damacana geldi ama onunda coxumunu buldum esimin kupa seklinde buyuk bir bira bardagi var onu kullaniyorum
guler100 .!.:ahh 100gr ahhhh ama ben tartının ihanetine uğradım dün beni daha az gösterdiiiii ve şimdi spordan geldim aç karnım tartıldım 66.2 gösterdi haftaya 1.lik benim
bak buna katılıyorum ,bu hafta spor yapamayacağım için bi kere beni geriye ittin bu gerçekguler100 .!.:aynen canım aynı yerde haftaya hızıma yetişmek mi imkansız!!!!
ceydaboz bizi bıraktı sanırım evetguler100 .!.:DUYURU!!!!!
ceydaboz siliniyor hiç aktivite yok 2haftadır bildirim yapılmadı.
rumeysagul geçen hafta mazeret sebebiyle çarpı koymadım ama hiç aktivite yok eğer bugün bildirim yapıp aktif olursan burdasın.
babasininkelebee ve elifeyza nerelerdesiiinniz komşu..?? hiç görünmüyosunuz.
nhrs nerelersin???
Hoşbulduk,
Yaş =27
Boy =168
Kilo =82
Hedef =60
merhabalar hoş geldin aramıza
konu sahibi kesin cevap yazmadan bişey demek istemediğim için ancak cevap yazıyorum..
benimde boy 169..hedef 60...ve bende bi zamanlar 85i görmüştüm ... emin ol gidecek o kilolar taş gibi ,fıstık gibi olacaksın
hadi bakalım o zaman KAŞIKLAR SUSSUN ,BACAKLAR KOŞSUN(farkında olmadan slogan buldum kızlarrr )kahvaltı süper ,öğle yemeğide iyi bence canım ya 3 kaşık pilav öğle saati için çokta sorun yaratmaz bana kalsa yemeden olmuyor maalesef
spor olarak ne yapıyorsun, yada ne yapmayı düşünüyorsun :44:
canım spor sonrası bende olduğum kilodan 500grama kadar eksik çıktığım oluyo ..yani o vücudun gördüğü en dip kilo ama terden dolayı su kaybı oluyo o yüzden yoksa hemen kilo vermiş olmuyorsun ama 3 gün o istikrarla spor yapınca tartı kilonu sabitliyo..niye sabah aç karınla tartılınca gerçek kilo diyorlar, yoksa biz bazen gün içinde daha az kilolar görebiliyoruz..yemek yemediğimiz ve uzun soluklu su bile içmeden yaptığımız aktivitelerden sonra kilo vermiş gibi seviniyoruz ama sabah tartılınca hayal kırıklığı, çünkü su kaybından dolayı kendimizi kandirıyoruz ay ne çok konuştum:26:
bak buna katılıyorum ,bu hafta spor yapamayacağım için bi kere beni geriye ittin bu gerçek
amaaaa arkada yakar var ona görebu hafta çok hırs yaptı biz onu geçince haftaya koşacak valla seni geçmek için emin ol vee bide yağmur-ist var oda çoşmuşa benziyo ayrıca zehragrbzdrn yeni geldi o hepimizi geçebilir malum ilk haftası ve ödem gidecek senin işin çoook zor
ceydaboz bizi bıraktı sanırım evetrümeysagül.de başka yerde yazıyo galiba denk gelmişti bi kere
babasınınkelebe memlekete gidiyorum 2 hafta yokum beni silme sakın diye söylemişti geçen hafta , sen yokken !eliffeyzanın da ananesi ölmüştü ya sanırım oda memlekette beni silme giremem demişti:26: nhrs .de sanırım bişeyler yazmıştı ama unuttum bi bakmak lazım galiba oda tatile çıkmıştı yanlış değilsem:26:
Aysun supersin topigin editoru gbisin herseyden hbin vr. Ben her sabah saat 7.30 gbi spora inmeyi dusunuyorum.1 saat yururyus ustune bisiklet ve cok az agirlik yapiyordum 2: hafta once her gun iniyordum 2 haftadir biraktim
Ayrica babasininkelebei leslie onermisti ogleden sonrada en az 500 unu yapatim insallah
Cok usorum en azindan isimis olurum
Cunku vucud kisin isinmak icin aldigimiz gidalari yaga donusturuyormus bu neden le hareket daha onemli
Acayip gaza geldim yaaa
merhabalar hoş geldin aramıza
konu sahibi kesin cevap yazmadan bişey demek istemediğim için ancak cevap yazıyorum..
benimde boy 169..hedef 60...ve bende bi zamanlar 85i görmüştüm ... emin ol gidecek o kilolar taş gibi ,fıstık gibi olacaksın
haftaya sırf 1. olayım diye günlük 1000 mekik mi çekerim paso lesli ile yürürüm bilmem ama kesin 1. olmalıyım.
güler 2 saat yürümüş bir sürü spor yapmış. oy oy ne edem nerelere gidem.:18::18::18::18:
sabit 73.3 yazmistim.
Yani baslangic kg
Tabloya gore gecen haftadaki kg da sayiliyorum(((
sabit 73.3 yazmistim.
Yani baslangic kg
oldu o zaman fırçamıda yedim , sorumlulukta verildi ohhh işe girmiş gibi hissettim
aysun bir daha duymamış olayımbenden sonra sayfa sahibi sen geliyosun. benden sonra dememde yanlış. sen benden daha aktifsin ve kararlaştırıp ben açtım topiğimizi. ben görmediğim yerlerde ya da giremediğim zaman sen sorumlusun.
al sana bi sorumluluk yükledim
sabit 73.3 yazmistim.
Yani baslangic kg
oldu o zaman fırçamıda yedim , sorumlulukta verildi ohhh işe girmiş gibi hissettim
tamam canım kızma yardımcın olmayı kabul ediyorum, maaşıda görüşelim bi ara amabeleş olmaz
aysun bir daha duymamış olayımbenden sonra sayfa sahibi sen geliyosun. benden sonra dememde yanlış. sen benden daha aktifsin ve kararlaştırıp ben açtım topiğimizi. ben görmediğim yerlerde ya da giremediğim zaman sen sorumlusun.
al sana bi sorumluluk yükledim
başını taşlara mı vursan ne yapsan acepaçılınnnnnnn
ama yagmurlu_ist tekrar başladı haftaya ondanda bi hareketlilik beklenir
zehra da aramıza katıldı bakalım görecez
yani başlangıç kilon :73.3
geçen hafta : 73.9 ise bu hafta 600gr vermişsin oluyor
doğru mu söyledim
bende jillian yapacağım sanırım 64ten sonraacayip işe yarıyor tavsiye ederim zor baya ama EMEK OLMADAN ZAYIF KALINMIYOR 22
senin hedeflerde güzel yaparsan bunları zayıflayamıyorum deme sakın bak
bende çok üşüyorum bu sene :18:jilliana başlasam 3 saat yangınım geçmez eminimbayramdan sonra bakalım 64ü görürüm umarım
valla ben işimi ciddiye alıyorum, kim ne yazıyo ne yapıyo kaç kilo veriyo neden veremiyo hep takipteyimm
şöyle bi okuyup geçmiyorum tahlil ediyorum uygunsa kendime uyguluyorum
seviyorum zayıflamayı
Bende bel fitigi var bu yuzden mekik ve zor hareketler yapamam.aslinda gorumcem tenisden vazgecerse onuda ayartip yuzmeye gitmek istiyorum. Kismet bakalim. Ben oncelikle 6li rakamlari gormek istiyorum 69.9 a bile raziyim,
hatta bayrama kadar 7lerden kurtulsam imkansiz nerdryse ama super olurdu. Sagliksiz sok diyetleri yapmak istrmiyotum sonradan alinca keyfim kacio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?