Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kızlar spordan geldim

yürüyerek gidip geldim 2saat yürümüş oldum
1saatte step ve aerobik yaptım uçuyorum resmen haftaya 3gün gidicem yetişin hızımaa

öyle aç geldimki eve tabağımın üstüne kadar doldurdum patlıcan yemeği ve yanında ayran.

DUYURU!!!!!

ceydaboz siliniyor hiç aktivite yok 2haftadır bildirim yapılmadı.

rumeysagul geçen hafta mazeret sebebiyle çarpı koymadım ama hiç aktivite yok eğer bugün bildirim yapıp aktif olursan burdasın.

babasininkelebee ve elifeyza nerelerdesiiinniz komşu..?? hiç görünmüyosunuz.

nhrs nerelersin???

kahvaltım bi haşlanmış ymurta şekersiz çay anca bu kadara vakit
bir armut öğlen
akşam dolma biber(2 )yoğurt, salata
akşm misafrliğe gidicez baklım orda bişiy yemesem barii

Aysuncum gectigimiz hafta yaptigim hatalarla baslangic kg geri donmustum kendimi cezalandirmistim
Simdi beni gaza getirebilirsiniz
Yeniden basliyoruz

hadi bakalım o zaman KAŞIKLAR SUSSUN ,BACAKLAR KOŞSUN(farkında olmadan slogan buldum kızlarrr)kahvaltı süper ,öğle yemeğide iyi bence canım ya 3 kaşık pilav öğle saati için çokta sorun yaratmaz bana kalsa yemeden olmuyor maalesef
spor olarak ne yapıyorsun, yada ne yapmayı düşünüyorsun :44:

guler100 .!.:
ahh 100gr ahhhh ama ben tartının ihanetine uğradım dün beni daha az gösterdiiiii ve şimdi spordan geldim aç karnım tartıldım 66.2 gösterdi haftaya 1.lik benim
canım spor sonrası bende olduğum kilodan 500grama kadar eksik çıktığım oluyo ..yani o vücudun gördüğü en dip kilo ama terden dolayı su kaybı oluyo o yüzden yoksa hemen kilo vermiş olmuyorsunama 3 gün o istikrarla spor yapınca tartı kilonu sabitliyo..niye sabah aç karınla tartılınca gerçek kilo diyorlar, yoksa biz bazen gün içinde daha az kilolar görebiliyoruz..yemek yemediğimiz ve uzun soluklu su bile içmeden yaptığımız aktivitelerden sonra kilo vermiş gibi seviniyoruz ama sabah tartılınca hayal kırıklığı, çünkü su kaybından dolayı kendimizi kandirıyoruzay ne çok konuştum:26:
guler100 .!.:
aynen canım aynı yerde haftaya hızıma yetişmek mi imkansız!!!!
bak buna katılıyorum ,bu hafta spor yapamayacağım için bi kere beni geriye ittin bu gerçek
amaaaa arkada yakar var ona görebu hafta çok hırs yaptı biz onu geçince haftaya koşacak valla seni geçmek için emin ol vee bide yağmur-ist var oda çoşmuşa benziyo ayrıca zehragrbzdrn yeni geldi o hepimizi geçebilir malum ilk haftası ve ödem gideceksenin işin çoook zor

ceydaboz bizi bıraktı sanırım evet rümeysagül.de başka yerde yazıyo galiba denk gelmişti bi kere
babasınınkelebe memlekete gidiyorum 2 hafta yokum beni silme sakın diye söylemişti geçen hafta , sen yokken !eliffeyzanın da ananesi ölmüştü ya sanırım oda memlekette beni silme giremem demişti:26: nhrs .de sanırım bişeyler yazmıştı ama unuttum bi bakmak lazım galiba oda tatile çıkmıştı yanlış değilsem:26:

evet bacılar bu günkü menümü yazayım
sabah
avuçiçi kadar omlet
yarım kk peynir
kepekle yapılmış krep
öğle
1 yumurta ile yapılmış bol taze otlu omlet
akşam a balık var salata ile yerim artık

Hoşbulduk,

Yaş =27
Boy =168
Kilo =82
Hedef =60

merhabalar hoş geldin aramıza
konu sahibi kesin cevap yazmadan bişey demek istemediğim için ancak cevap yazıyorum..
benimde boy 169..hedef 60...ve bende bi zamanlar 85i görmüştüm ... emin ol gidecek o kilolar taş gibi ,fıstık gibi olacaksın

haftaya sırf 1. olayım diye günlük 1000 mekik mi çekerim paso lesli ile yürürüm bilmem ama kesin 1. olmalıyım.
güler 2 saat yürümüş bir sürü spor yapmış. oy oy ne edem nerelere gidem.:18::18::18::18:

Hoşbulduk aysuncum :)

İyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım :)

Aysun supersin topigin editoru gbisin herseyden hbin vr. Ben her sabah saat 7.30 gbi spora inmeyi dusunuyorum.1 saat yururyus ustune bisiklet ve cok az agirlik yapiyordum 2: hafta once her gun iniyordum 2 haftadir biraktim
Ayrica babasininkelebei leslie onermisti ogleden sonrada en az 500 unu yapatim insallah

Cok usorum en azindan isimis olurum
Cunku vucud kisin isinmak icin aldigimiz gidalari yaga donusturuyormus bu neden le hareket daha onemli

Acayip gaza geldim yaaa

kızlar haftaya artık sadece ilk sayfadan bildirim yapılacaktır. oradan takip edebilirsiniz

en azından bu hafta kilo alanlar olmadı buna şükür diyelim kızlar, yalnız yeni kural ekledim
3gün sayfamızda paylaşım yapmayanı çıkarıyorum listeden, yeni kişilere yol açalım değil mi
bazı arkadaşlar sadece kilo bildirimi günleri yapıyor, bize katılın lütfenn!!!!!!!

bende jillian yapacağım sanırım 64ten sonraacayip işe yarıyor tavsiye ederim zor baya ama EMEK OLMADAN ZAYIF KALINMIYOR 22
senin hedeflerde güzel yaparsan bunları zayıflayamıyorum deme sakın bak
bende çok üşüyorum bu sene :18:jilliana başlasam 3 saat yangınım geçmez eminim bayramdan sonra bakalım 64ü görürüm umarım

valla ben işimi ciddiye alıyorum, kim ne yazıyo ne yapıyo kaç kilo veriyo neden veremiyo hep takipteyimm
şöyle bi okuyup geçmiyorum tahlil ediyorum uygunsa kendime uyguluyorum
seviyorum zayıflamayı

Son düzenleme:

aysun bir daha duymamış olayım benden sonra sayfa sahibi sen geliyosun. benden sonra dememde yanlış. sen benden daha aktifsin ve kararlaştırıp ben açtım topiğimizi. ben görmediğim yerlerde ya da giremediğim zaman sen sorumlusun.
al sana bi sorumluluk yükledim

başını taşlara mı vursan ne yapsan acep açılınnnnnnn
ama yagmurlu_ist tekrar başladı haftaya ondanda bi hareketlilik beklenir
zehra da aramıza katıldı bakalım görecez

sabit 73.3 yazmistim.
Yani baslangic kg
Tabloya gore gecen haftadaki kg da sayiliyorum (((

yani başlangıç kilon :73.3
geçen hafta : 73.9 ise bu hafta 600gr vermişsin oluyor
doğru mu söyledim

sabit 73.3 yazmistim.
Yani baslangic kg

canım yanlış yazmışşın hem sabit hem 73.3 demişsin :26:geçen hafta 73.9 sun ya sabit dediğin zaman geçen haftaki kabul ediliyor..
o yüzden gülerde karıştırmıştır herhalde bende olsa öyle yapardımgözden kaçıyo bazen detaylar düzeltir ilk fırsatta

oldu o zaman fırçamıda yedim , sorumlulukta verildi ohhh işe girmiş gibi hissettim
tamam canım kızma yardımcın olmayı kabul ediyorum, maaşıda görüşelim bi ara ama beleş olmaz

sabit 73.3 yazmistim.
Yani baslangic kg

tamam anlaşılmıştır düzeltildi ilk sayfaya bakabilirsin. yine yanlışsa bildirirsin

oldu o zaman fırçamıda yedim , sorumlulukta verildi ohhh işe girmiş gibi hissettim
tamam canım kızma yardımcın olmayı kabul ediyorum, maaşıda görüşelim bi ara ama beleş olmaz

tamam parayı kırışırız bizde ne yapalım

Bende bel fitigi var bu yuzden mekik ve zor hareketler yapamam.aslinda gorumcem tenisden vazgecerse onuda ayartip yuzmeye gitmek istiyorum. Kismet bakalim. Ben oncelikle 6li rakamlari gormek istiyorum 69.9 a bile raziyim,
hatta bayrama kadar 7lerden kurtulsam imkansiz nerdryse ama super olurdu. Sagliksiz sok diyetleri yapmak istrmiyotum sonradan alinca keyfim kacio

Yüzme de cok güzel ve etkili bi spor keşke yapabilsen..
O 69.9 olayını cok iyi anlıyorum ki bende 75kilo idim martta hep bi 6lı rakamları görsem diyordum.. O günler geldi aklıma.. Bende şok diyetlere yada az yenen diyetlere karşıyım yapamam da yapmakta istemem yapmadım da...
Geçen sefer 2ayda 10kilo verdim ben ama pizza mi da yedim kumpirimi de çerezde, çikolata da..ama çabuk toparlandım ve sporu eksik etmedim bu cok önemli..hatta 64.7 görmüşüm notlarıma baktım..tatile gittiğm için kendimi kaybetmiş gibi yedim değişik herşeyin tadına bakabilmek için yoksa başka türlü kilo almazdım(4kilo aldım)'ama kimse inanmadi kilo aldığıma sporun kuvvetinden olsa gerek hiç göstermedim kiloyu sadece tartıda ve birazcık göbekteşimdide şunu diyorum bi 60.9a bile razıyım...

kızlar merhaba...
lütfen sonuna kadar okuyun yazımı :18:
14 yaşında 72 kiloya çıkmıştım annem ve teyzem çok dalga geçiyor diye kilo vermeye başlamıştım ve liseye başlayacağım senenin yazında 17 kilo vermiştim 2.5 ayda. bu sırada bulumia hastalığına yakalandım, halk arasında manken hastalığı denilen şu yemekten sonra kusulan şey. ve bunu ben zorla kusturarak başlatmamıştım sadece yemek yedikten sonra "keşke yemeseydim" diye her düşündükten sonra 15 dakika geçmeden midem bulanıyordu ve kusuyordum. sonra psikoloğa falan gittim 4-5 ayda normale döndüm.
gelelim konumuza; bugün ilk defa diyete başladığımdan beri (babaannemin zoruyla) akşam yemek yedim. son 1 aydır hiç bir şekilde akşam bir şey yemiyordum maksimum bir avuç fındık aşırmışlığım var dayanamayıp. eve geldim spora başladım çok pişman oldum akşam yediğime sürekli kafamda dönüp duruyordu "neden yedim, kahretsin" falan diye. sporun ortasında deli gibi midem bulanmaya başladı tuvalete koştum ve kustum. işin kötü yanı aynı önceki zaman olduğu gibi kusmak beni mutlu etti.
bunun çok yanlış ve zararlı olduğunu biliyorum zaten ben kendimi kusturmadım da gerçekten midem bulandı. bunun bugün dışarda soğuk yediğimden olmuş olduğunu düşünmek istiyorum ama aynı zamanda çok korkuyorum. o günlere dönmek istemiyorum. ne yapmalıyım sizce? bir kaç gün çok aşırı az yesem psikolojik olarak kendimi affedip bundan kurtulabilir miyim?
14 yaşında çektiklerimi ben biliyorum korkum ve abartım bu yüzden aslında belki sadece bir mide üşütmesi
aşırı pimpiriklendim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…