Bugünüm
2lt su
10:30 --- 1kuru incir
11:15 --- 1dilim tam buğday ekmek, 1dilim peynir, 2çatal omlet, 1tatlı kaşığı bal, 2zeytin
12:45 --- bir ısırım çikolata, sade türk kahvesi
15:00 --- yarım nar, yarım muz(muz kızımın yarısıydı kararıcak die yemek zorunda kaldım)
19:00 --- 4ızgara köfte, 1uzun dilim sucuk(ızgara) , 2mercimekli köfte
21:30 --- 1elma
artık hesaplamıyorum kaç kalori yiyorum die. ve cuma gününden beri tutuyorum kendimi tartılmamak için süpriz olacak bana. o yüzden bu hafta büyükten atmıcam sanırım
günaydınlarrr
yakar kendini tut bacım hergün tartılma cumadan cumaya. sanada süpriz olur hem
ben spora gidiyorum 2gibi girerim tekrar:80:
kizlar gunaydin
haftanin birincisi ben olucam diodum ama kotu bir supriz oldu
b fitigim costu
birakin sporu yataga cakildim evimin isini yapabilsrm o bile kafi
az kalorili bol enerjili bi hafta olsun hepmiz icin
çok geçmiş olsun.önemli olan sağlık
kızlar ilk sayfadaki çizelgeyi yeniledim spor bölümü ekledim herkes günlük yaptığı yürüyüşleri sporları bir yere not düşsün perşembe gecesi toplasın mesela;
yürüyüş toplam 12saat
mekik toplam 90adet
gibii
ve listeyi yenilerken yazılar kaymış olabilir zehra düzelttim hatamı, başka yanlışlar farkerderseniz söyleyin hanımlar
ben tatile çıkmıştım 1 hafta ve bunu belirtmiştim tatile çıkıyorum güler beni silme diye ama dikkate alınmamış demek ki listeden çıkartılmışım
Canım geçmiş olsun cok bi dönem benimde başıma gelmişti bel ağrısı cok fena devamlı yatmak falan allah şifa versin bir an önce. Gerisi teferruat..sporu eklemek Güzel olmuş canım ama ben bu hafta spor yapamıcam şimdden söliyim.
Bel fıtığım nüksetti değişklik olursa bildirim yaparım
Allah kabul etsin arkadaşım oruçlarini.. Benimde baya birikmiş bakalım ne zamana kısmet olacak tutmak..Günaydın arkadaşlarım,
Malesef oruca devam edemedim(( Bademciklerim şişti çünkü.Ama diyete devam.
Kahvaltım=1 simit-1 domates-10 zeytin-Maydanoz
Öğle =2 dilim tavuk göğüs ızgara - Salata
Akşam =Brokoli Salatası
Ara =9 lu çayım-3 hurmam var.
Cuma gelsede tartılsak :)
kizlar gunaydin
günaydınlarrr
yakar kendini tut bacım hergün tartılma cumadan cumaya. sanada süpriz olur hem
ben spora gidiyorum 2gibi girerim tekrar:80:[/QUOTE
Günaydın ...
Acayip kıskandım ya hatuna bak biz uyurken spora gidiyo...
Bol terlemeler bacım...
Bütün çalışan hanımlar böyle sanırım ev işi daha zor geliyor iş hayatına göre galibagünaydın kızlar
haftasonu hiiç gelmesin ya
inanın çok yoruluyorum. ne çamaşır bitiyor ne bulaşık hele o kıyafetleri her yerde koca çocuk oldular hala ben şunları toplayın kaldırın demekten yoruldum.
klasik anne serzenişlerimi yaptım.
gelelim diyetime haftasonu dikkat ettim. ama sabah aynı kiloyu görünce canım sıkıldı.
Iyi senin tartı oynamamış benim ki ileri doğru koşuya çıkmış..yediğim krepten ötürü galiba
kizlar gunaydin
haftanin birincisi ben olucam diodum ama kotu bir supriz oldu
b fitigim costu
birakin sporu yataga cakildim evimin isini yapabilsrm o bile kafi
az kalorili bol enerjili bi hafta olsun hepmiz icin
o maşallah ne güzel ya sporunu yapacaksın. bende akşama kadar bu koltukta toto büyüteceğim ya .
alşama yaparım diyorum ama o zamanda halim kalmıyor. neyse bugün tam deprosyon modundayım hava çok soğuk . iş yerinde kalorifer bozuk donuyorum . sabahtan beri mini min bir k*ç donmuştu şarkısını söyleyip duruyorum.
ben tatile çıkmıştım 1 hafta ve bunu belirtmiştim tatile çıkıyorum güler beni silme diye ama dikkate alınmamış demek ki listeden çıkartılmışım
canım insanlık hali unutabiliyoruz ya da herkese bi çağrı yapıyorsak senide diğer arkadaşlardan ayırım yapmış olmayayım diye nerelerdesin dedim. sayfanın başında da söyledik alınmaca olmasın diye eski topiğimizdensin seviyoruz seniii:127:
lugavi arkadaşım görmeyebiliyoruz bazı şeyleri alınganlık yapmanın luzümü yok ki, gözden kaçan şeyler olabiliyor rica edersin tekrar okumamız fikir vermemiz için olur biter. bende geçen gün bayram cezasından bahsettim kimse fikir beyan etmedi gözden kaçabiliyor, tekrarlarım olur biter. bazen işten güçten ayrıntısına kadar okuyamayabiliyoruz sonra okuruz diyoruz kalıyor.
hazır tekrar açmışken konuyu bayramda bi ceza uygulaması mı başlatsak kızlar ne dersiniz?
+100 mü olsun +300 mü kararlaştıralım. bu gramları alanlar bir sonraki hafta 1.lik için elinden geleni yapacak, canla başla spordu diyetti hareketti o haftanın 1.si olması için canını verecek, başka çare yok gibi meselane güzel ceza değil mi
ah tiin ahhakşam yemeyeydin keki iyiydi hemde 2-3dilim yarın yeni bir gün böyle görmeyeyimmm
evet pazar gününe göre iyi bir kahvaltı
3ana 3ara yapıyor musun lugavi, bazen aksatıyorsun sanırım. ben acıkmasam bile 3saati kesinlikle geçirmiyorum. unutma acıkınca metabolizma hızın düşüyor.
Allah kabul etsin canım, evet iyi gidiyorsun. oruçlu olduğumuzda bütün gün akşam ne yiceğimizi sıralıyoruz ucut atlatıcaksın inşallah
gülercim ne arası ben günde tek öğüne düştüm resmen
yiyemiyorum midem almıyor garip bir şekilde :26:
ceza olayına gelirsek bence 300-500 olsun
Yeşil çay molamdayim kızlar
Şimdi demlenmesini bekliyorum
3kupa içeceğim
1tane de kurabiye yedim tadlna baktım ..
Isim de cok mutfakta ara verdim yoruldum..
Kız guler valla bu sporla uçacaksin ,sonra seni aramaya çıkmayalım
Acayip uyuz oldum bak ona göre bu kadar spor yapılmaz ki bi günde bacım...
Senin salon haftada kaç gündü bakim..
topic ne kadar sessiz bugun ya
kızlar bugün koşuşturmalı bir günümdü yine. sabah spor öğlenden sonra eşim habersiz geldi gezdireyim seni dedi avmlerde gezindik ve nasıl acıktımm 1dk dedi gitti et dürüm almışve mideye bir güzel götürdüm
içimi rahatladın şimdi bu kalori çok mu acep eritmişimdir ama sabah yaptığım sporla
kahvaltı 08:30
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58
Ezine peyniri 20 GRAM 56
Zeytin (Siyah) 8 GRAM 17
Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
öğle 13:45
mercimekli köfte 6 adet 308
akşam 18:30
Ayran(eker) 1 ADET(330CC) 148
Etli Dürüm 1 PORSİYON 524
ara 20:00
Taze Mısır 100 gr 96
Toplam : 1242 kal.
Sprolarım
Aerobik 30 dak. 180
Step (20 adım/dak) 30 dak. 134
Yürümek (Asfalt) 120 dak. 605
Toplam : -919 kal. harcamışım iyiyim iyi ama et dürüm olmadı neysee cumaya görücez bakalım
aysununda dediği gibi hemen bi doktora başvurmalısın, sağlığını tehlikeye sokma+300de kararlaştırdık canım 300ve üzerii
salonum haftanın 3günü pazartesi, çarşamba, cuma 11:00- 12:00 arası gidiyorum sabah evden bi çıkıyorum 9:30ta yürüyerek dönüşümde öyle. tabi yağmurlar başladığında yürümek olmaz sanırım:26: inşallah faydası olur 1yıldan beri belediyenin sporuna gitmek için can attım katıldım kontejyana giremedim bu sefer oldu çok şükür 2.5ay sürecek 24aralıkta son. sonra nisan ayında bir daha gitmeyi düşünüyorum zayıf zayıf inşallah.
aysun sen evde jilliana başlasan beni geçersin kuzum sendeki hırs bende olamaz ben bir şeye bağlı kalamadan yapamıyorum
O o maşallah haftada 3gün ama bu benim 5günlük yürüyüşüme yeter malum metabolizma olayı ..
Aslında biran önce jilliana başlamam gerek ya.. Dün eşim dedi kilo verdin mi nasıl gidiyo diye, evet 2.5 kilo dedim belli olmuyor mu yo göbeğin hala yerinde duruyo dedi cok üzüldüm...
Sanırım yarın başlamaya niyetlendim ama sabah ola hayr ola
Bide karın için videolar buldum youtube'dan ama bi türlü indirme yapamıyorum bana yardımcı olacak arkada şlar arıyorum
evet bugün nolmuş herkeseee böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?