Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

SÜPERSİN GÜLER tebrikler sana
evt yarın bana hoplama zıplama günü olcak benm ikizler bayılcak bu halime çünkü annelerini sürekli iş yaparken görmekten sıkıldılar malum:) herkese ii geceler

günaydın kızlar
haftasonu hiiç gelmesin ya
inanın çok yoruluyorum. ne çamaşır bitiyor ne bulaşık hele o kıyafetleri her yerde koca çocuk oldular hala ben şunları toplayın kaldırın demekten yoruldum.
klasik anne serzenişlerimi yaptım.
gelelim diyetime haftasonu dikkat ettim. ama sabah aynı kiloyu görünce canım sıkıldı.

günaydınlarrr
yakar kendini tut bacım hergün tartılma cumadan cumaya. sanada süpriz olur hem
ben spora gidiyorum 2gibi girerim tekrar:80:

günaydınlarrr
yakar kendini tut bacım hergün tartılma cumadan cumaya. sanada süpriz olur hem
ben spora gidiyorum 2gibi girerim tekrar:80:

o maşallah ne güzel ya sporunu yapacaksın. bende akşama kadar bu koltukta toto büyüteceğim ya .
alşama yaparım diyorum ama o zamanda halim kalmıyor. neyse bugün tam deprosyon modundayım hava çok soğuk . iş yerinde kalorifer bozuk donuyorum . sabahtan beri mini min bir k*ç donmuştu şarkısını söyleyip duruyorum.

kizlar gunaydin

haftanin birincisi ben olucam diodum ama kotu bir supriz oldu
b fitigim costu
birakin sporu yataga cakildim evimin isini yapabilsrm o bile kafi
az kalorili bol enerjili bi hafta olsun hepmiz icin

Günaydın arkadaşlarım,

Malesef oruca devam edemedim (( Bademciklerim şişti çünkü.Ama diyete devam.

Kahvaltım=1 simit-1 domates-10 zeytin-Maydanoz
Öğle =2 dilim tavuk göğüs ızgara - Salata
Akşam =Brokoli Salatası

Ara =9 lu çayım-3 hurmam var.

Cuma gelsede tartılsak :)

kizlar gunaydin

b fitigim costu

çok geçmiş olsun.önemli olan sağlık

sporu eklemek Güzel olmuş canım ama ben bu hafta spor yapamıcam şimdden söliyim.
Bel fıtığım nüksetti değişklik olursa bildirim yaparım

ben tatile çıkmıştım 1 hafta ve bunu belirtmiştim tatile çıkıyorum güler beni silme diye ama dikkate alınmamış demek ki listeden çıkartılmışım

ben tatile çıkmıştım 1 hafta ve bunu belirtmiştim tatile çıkıyorum güler beni silme diye ama dikkate alınmamış demek ki listeden çıkartılmışım

Canım bu hafta bi cok kişi bi yerlere gidince kafalar karıştı iyice kim nereye gitti diye..nolur alınmayın devam etmek istersen zaten daha 2kişilik yer var guler bunu değerlendirir..

sporu eklemek Güzel olmuş canım ama ben bu hafta spor yapamıcam şimdden söliyim.
Bel fıtığım nüksetti değişklik olursa bildirim yaparım
Canım geçmiş olsun cok bi dönem benimde başıma gelmişti bel ağrısı cok fena devamlı yatmak falan allah şifa versin bir an önce. Gerisi teferruat..
Zaten bende bu hafta pek spor yapamıycam yediklerimızle geçeriz kız onları ne var
Allah kabul etsin arkadaşım oruçlarini.. Benimde baya birikmiş bakalım ne zamana kısmet olacak tutmak..
Menü gayet iyi görünüyor valla .
Cuma gelsin dediğine göre demek ki tartı da değişiklik var

Uyanınca sıcak su
3kuru kayısı
KAHVALTI
K.k peynir
6zeytin
1salatalık
2y.k kırmızı biber kavurmasi

Bide 100kez zıpladim ..hiç yoktan spor olsun dedim.
Akşama misafir gelecek yemeğe. Fırında tavuk incik yapacağım bi parça derisiz olarak yerim.
3 4 kaşık bezelyeli pilav
Domates çorbası
Patlıcan salata
havuç salata
Içecek ne içerim bilmiyorum...
Akşam çayın yanına kurabiye yapacağım şimdi .. Ölçüyü yarıma indirip öyle yapacağım ki cok kurabiye kalmasın sonrasında yememek için..
Ara olarak yeşil çayımi içerim yanına elma.
Bugün böyle ilginç bigün olacak ..umarım yarın spor yapacak duruma gelebilirim şu an en cok onu istiyorum yani...

kizlar gunaydin

b fitigim costu

çok geçmiş olsun canım, yediklerine dikkat et yeter

hava soğuk ama güneşli en azından bursa da. benim içim kıpır kıpır 2saat yürüdüm 1saat spor. kanatlanıp uçacaktım valla
sende en azından hareket ederek ısınmaya bak

nrhs k.bakma canım akılda tutmak zor oluyor valla not etmek gerekir haklısın aramızdasın yanlış anlama. zaman geçince anca alışıcaz tanıcaz sohbet esnasında birbirimizi.

gülercim ne arası ben günde tek öğüne düştüm resmen
yiyemiyorum midem almıyor garip bir şekilde :26:

ceza olayına gelirsek bence 300-500 olsun

Yeşil çay molamdayim kızlar
Şimdi demlenmesini bekliyorum
3kupa içeceğim
1tane de kurabiye yedim tadlna baktım ..
Isim de cok mutfakta ara verdim yoruldum..
Kız guler valla bu sporla uçacaksin ,sonra seni aramaya çıkmayalım
Acayip uyuz oldum bak ona göre bu kadar spor yapılmaz ki bi günde bacım...
Senin salon haftada kaç gündü bakim..

Lugavi bence bi doktora gitmelisin hemen. Senin durumun hoş görünmüyor valla.. Vakit kaybetme derim.kilo vereceğiz diye sağlığımızdan olmayalım.. Aman dikkat

kızlar bugün koşuşturmalı bir günümdü yine. sabah spor öğlenden sonra eşim habersiz geldi gezdireyim seni dedi avmlerde gezindik ve nasıl acıktımm 1dk dedi gitti et dürüm almış ve mideye bir güzel götürdüm
içimi rahatladın şimdi bu kalori çok mu acep eritmişimdir ama sabah yaptığım sporla

kahvaltı 08:30
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58
Ezine peyniri 20 GRAM 56
Zeytin (Siyah) 8 GRAM 17
Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35

öğle 13:45
mercimekli köfte 6 adet 308

akşam 18:30
Ayran(eker) 1 ADET(330CC) 148
Etli Dürüm 1 PORSİYON 524

ara 20:00
Taze Mısır 100 gr 96
Toplam : 1242 kal.

Sprolarım

Aerobik 30 dak. 180
Step (20 adım/dak) 30 dak. 134
Yürümek (Asfalt) 120 dak. 605
Toplam : -919 kal. harcamışım iyiyim iyi ama et dürüm olmadı neysee cumaya görücez bakalım

Son düzenleme:
gülercim ne arası ben günde tek öğüne düştüm resmen
yiyemiyorum midem almıyor garip bir şekilde :26:

ceza olayına gelirsek bence 300-500 olsun

aysununda dediği gibi hemen bi doktora başvurmalısın, sağlığını tehlikeye sokma +300de kararlaştırdık canım 300ve üzerii

salonum haftanın 3günü pazartesi, çarşamba, cuma 11:00- 12:00 arası gidiyorum sabah evden bi çıkıyorum 9:30ta yürüyerek dönüşümde öyle. tabi yağmurlar başladığında yürümek olmaz sanırım:26: inşallah faydası olur 1yıldan beri belediyenin sporuna gitmek için can attım katıldım kontejyana giremedim bu sefer oldu çok şükür 2.5ay sürecek 24aralıkta son. sonra nisan ayında bir daha gitmeyi düşünüyorum zayıf zayıf inşallah.
aysun sen evde jilliana başlasan beni geçersin kuzum sendeki hırs bende olamaz ben bir şeye bağlı kalamadan yapamıyorum

topic ne kadar sessiz bugun ya

evet bugün nolmuş herkeseee böyle

Son düzenleme:

Gayet iyi gibi görünüyor canım sporlar bence fayda etmiştir. Üstelik dürümü cok geç yememişmis buda iyi bişey..

Valla ben bugün kurabiye canavarı oldum:-( misafirim beni son anda ekti bütün yaptığım yemekler kaldı ben fazladan pilav yedim malesef ve acayip bir kurabiye saldırısi yaşadım. O yüzden girip bişeyler yazacak yüzüm yoktu. Saat 9dan sonra aysun dur dedim kendime ve kalktım bitki çayi yaptım bide bol bol su içtim.
Yarın sabahtan itibaren elma sirkesi kürüme başlıyorum. Kayısı beni rahatlatmıyo nedense.. Hem metabolizmam yavaş hem bağırsaklarım tembel ya :-( of keyfim yok işte bu yüzden motivasyonum düştü umarım yarın sabah güzel bi gün olur benim ve hepimiz için...

Son düzenleme:
merhaba kızlar
sabah 15 dk adar ip atladım 20 dk da evde leslie sporu yaptım
kahvaltı bi yumurta haşlanmış kırmızı biber sosu bir kaşık
ve peynir
akşamda patlıcan kavurma yarım porsiyon
yoğurt
turşu
şekersz çay 2 tanecikte hosbes gofret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…