Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

aysun en azından aklında 2 hafta ile ilgili birşey kalmış, tşk ederim

telden yaziyorum arkadaslar, birazdan cikicaz kismetse.
guler bu sabah 62.8 ciktim. sen bu cuma beni boyle yaz. bakalim donuste sonuc ne olacak.
kendinize ve diyetinize dikkat edin arkadaslar

eşim henüz gelmedi, bilgisayar bulmuşken açtım ben de ne yaptınız merak ettim. ben noolucaam bakalım böleee
maşallahınız var

tamam canım 62.8 olarak yazıyorum cumaya. aman dikkat et bayramda dikkat et kendine memlekete gidince misafirliğe insanın yedikçe yiyesi geliyor ben yarın toparlanmaya başlıyorum

guler cvp bile vermişsin bak.

Kızlar yoksunuz gene ?..
Uyanınca 1bardak sıcak su
3kuru kayısı
KAHVALTI
1.5k.k tulum peyniri
1domates
1salatalık
1.5kaşık salça
1.5dilim ekmek
7zeytin
ARA yok
AKŞAM
1tabak taze fasulye
Domates salatası
Bi kaç kaşık yoğurt
ARA
1tane ayva bayılırım
2kupa yeşil çay
Ve patlamış mısır gecesi
Yuppi ...

ben burdayim :)
Aksam film gecesi sanirim
ben oglen menumu paylasiyim corbaaa 1.5 kase kadar ogleden once elma birazdan yine yesil cay icicem

paylaşım yapıyorsak bir şey danışıyorsak keşke takan biri olsa. ben gerçekten yardım istemiştim.

Telefondan girdiğim için yeni fark ettim yazdığını...
Okuyunca cok üzüldüm adına..bu bi sağlık sorunu ve bizim bu konu hakkında söyleyebileceğimiz tek şey daha önce gittiğin gibi bi an önce doktora gitmen olur..onun ötesinde elimizden ne gelir..
Daha önce de başına gelen bu durumu kendin yaşadığın için şu an bence cok daha bilinçli olman gerekir,neler yaşadığını sen bilirsin..
Menü paylaşırken cok az yediğini söylemiştim, zaten hep karşıyım az ve tek gıdalarla beslenilmesine..yaşadıklarına rağmen sen elma diyeti yapacağım demiştin..
Şu durumda geçmiş olsun ve bi an önce doktora git demekten başka diyecek bişey yok..
Ayrıca siteme hiç gerek yok..

Benim yas 60 hedef 27 yazilmis atkadaslarim.Gerci onemi yok ama bildireyim istedim :)
hadi ya oyle mi yazmisim :) valla k.bakma diyetdasim :) isler gucler arasinda firsat bulup geciyorum intert karsisina photoshopta yer siralamasini karistiriyorum yas 60 ha.. 27hedefine ulasirsin artik ben bilmem :)
Hafta ici degistiririm insallah telden giriorm

Kizlar bugun cok yogundum giremedim anlattigim gibi uyucam. sabah kahvalti gayet iyiydi sonra pazara gittik oglende her zamankiyedm ara olarak mandalina yedimsaat 4te. sonra esimle alisverisegittik aksam 8:30da donduk. ama nasil acikmisim annem hamsi kizarticakti disarida yemedik o yuzden. aksam yemegim 9da oldu incecik 1dilim tambugday ekmek ve yaklasik 15adet hamsi. bi kacamagim olmadi ama gec yedm okadar. dier arkadaslara en yakin zamanda cvp yazicam insallah su an telden giriorm zor oluyor.pazartesi gorusmekuzere yarin tatil giremem. Yemegin dozunu kacirmayin!!!!

kahvaltım peynir kırmızı bibebr sosu birazda patates kızartması ama çok az akşamda biber dolması vardı dünden kalan onu yedim iki tanecik ara öğünüm yok ancak çayla 2 3 dilim kek yedim akşam

Kızlar güzel pazarlar diliyorum hepinize ...
Benim kahvaltım harika idi
Uyanınca sıcak su ve 3kuru kayısımi yedim
3krep
3catal sucuklu yumurta
1küçük boy kızarmış patates
2tatlı k vişne reçeli
1çay k bal
3y.k lorlu yeşil biber kavurma
Ve bolca çay...
Ara yapmam artık bunca yediklerimden sonra
Akşam için balık almayı düşünüyoruz kızartma hamsi ya da ıstavrit olur sanırım yanına bol havuç salata, kıyılmış sogan ve yanına şalgam içerim kola dan kat kat daha iyidir di mi
Spor yapamıyorum hala cok yoğun geçiyo regl..:-(
Yeşil çayimi içerim akşam 9 gibi yanına da meyve bakalım neler alırsak bugün ,ayva da yerim o kesin
biraz dan pazar ve market için dışarı çıkacağız sanırım yürüyüş olacak süper .. Hava da harika bugün ...
Öpüyorum hepinizi..

sabah 2 poğaça
yanında çok az peynir ve domates
yeşil çayımı içtim öğlen

henüz daha başka bir şey yemedim acıkmadım da zaten.
callen'de 15. günüm olacak bakalım akşama doğru yaparım diyorum.

Sahur = 1 cifkofte lavasi-2 yumurta haslama-10 zeytin-1 haslama patates- yesillik-5kuru uzum

Iftar= 10 yaprak sarma (kucucukler ama :) )-1 kase corba- Salata

9 lu cayimi hazirliycam. birazdan.Iftarla sahur arasi bitirmeyi planliyorum bakalim :)

canım insanlık hali unutabiliyoruz ya da herkese bi çağrı yapıyorsak senide diğer arkadaşlardan ayırım yapmış olmayayım diye nerelerdesin dedim. sayfanın başında da söyledik alınmaca olmasın diye eski topiğimizdensin seviyoruz seniii:127:

paylaşım yapıyorsak bir şey danışıyorsak keşke takan biri olsa. ben gerçekten yardım istemiştim.

lugavi arkadaşım görmeyebiliyoruz bazı şeyleri alınganlık yapmanın luzümü yok ki, gözden kaçan şeyler olabiliyor rica edersin tekrar okumamız fikir vermemiz için olur biter. bende geçen gün bayram cezasından bahsettim kimse fikir beyan etmedi gözden kaçabiliyor, tekrarlarım olur biter. bazen işten güçten ayrıntısına kadar okuyamayabiliyoruz sonra okuruz diyoruz kalıyor.

hazır tekrar açmışken konuyu bayramda bi ceza uygulaması mı başlatsak kızlar ne dersiniz?
+100 mü olsun +300 mü kararlaştıralım. bu gramları alanlar bir sonraki hafta 1.lik için elinden geleni yapacak, canla başla spordu diyetti hareketti o haftanın 1.si olması için canını verecek, başka çare yok gibi mesela ne güzel ceza değil mi

Son düzenleme:
kahvaltım peynir kırmızı bibebr sosu birazda patates kızartması ama çok az akşamda biber dolması vardı dünden kalan onu yedim iki tanecik ara öğünüm yok ancak çayla 2 3 dilim kek yedim akşam

ah tiin ahh akşam yemeyeydin keki iyiydi hemde 2-3dilim yarın yeni bir gün böyle görmeyeyimmm

evet pazar gününe göre iyi bir kahvaltı

3ana 3ara yapıyor musun lugavi, bazen aksatıyorsun sanırım. ben acıkmasam bile 3saati kesinlikle geçirmiyorum. unutma acıkınca metabolizma hızın düşüyor.

Sahur = 1 cifkofte lavasi-2 yumurta haslama-10 zeytin-1 haslama patates- yesillik-5kuru uzum

Iftar= 10 yaprak sarma (kucucukler ama :) )-1 kase corba- Salata

9 lu cayimi hazirliycam. birazdan.Iftarla sahur arasi bitirmeyi planliyorum bakalim :)

Allah kabul etsin canım, evet iyi gidiyorsun. oruçlu olduğumuzda bütün gün akşam ne yiceğimizi sıralıyoruz ucut atlatıcaksın inşallah

evet canım bak ben buna cevap yazacaktım unutup gitmişim :26:kusura bakma
bende katılıyorum bu ceza konusuna hatta sadece bayramda değil, her zaman yapalım bu uygulamayı ki hepimiz hedeflerimize planladığımız vakitte ulaşabilelim di mi?aslında bayram şeysine +300den sonrası için ceza olsun en azından baklava yemek istiyorum yabi daha bayram seneye

bugün çok fazla kaçırdım yazmayayım en iisi hiç
eşimle dışarı falan çıkınca duramadım
toplamda 1300 kalori bugün için yani ama yinede bana çok fazla
yarın hem spor hemde yediklerime diikkat ediyorum kızlar cuma ya kadarda en az bi 900 gr daha vermem lazım 63 ü gömeliyim bu hafta

kızlar bugün yaptığım plana uydum çok şükürama akşam yemeğini yemek saat 8.i buldu tek sorun o:26:bide küçük muz yedim yemeğin hemen üstüne ,masada görünce canım çekti iştepazar rahatlığı var üstümde cumaya günümü göreceğim bu gidişle

kusuru olur mu canım, sadece burayla bitmiyorki görevimiz, evdi temizlikti çocuktu zor valla kadınlık gel bi de topikte canla başla okuyup cvp yazmaya bak evet +300 olsun diğer arkadaşlarda kabul görürlerse evet bu uygulamayı bayramdan sonraki haftalar +100e düşürebiliriz bence.

yarın hopla zıpla koş bugününü telafi et tiiiiiiiiiin

kızlar ilk sayfadaki çizelgeyi yeniledim spor bölümü ekledim herkes günlük yaptığı yürüyüşleri sporları bir yere not düşsün perşembe gecesi toplasın mesela;
yürüyüş toplam 12saat
mekik toplam 90adet
gibii

ve listeyi yenilerken yazılar kaymış olabilir zehra düzelttim hatamı, başka yanlışlar farkerderseniz söyleyin hanımlar

Bugünüm

2lt su
10:30 --- 1kuru incir
11:15 --- 1dilim tam buğday ekmek, 1dilim peynir, 2çatal omlet, 1tatlı kaşığı bal, 2zeytin
12:45 --- bir ısırım çikolata, sade türk kahvesi
15:00 --- yarım nar, yarım muz(muz kızımın yarısıydı kararıcak die yemek zorunda kaldım)
19:00 --- 4ızgara köfte, 1uzun dilim sucuk(ızgara) , 2mercimekli köfte
21:30 --- 1elma

artık hesaplamıyorum kaç kalori yiyorum die. ve cuma gününden beri tutuyorum kendimi tartılmamak için süpriz olacak bana. o yüzden bu hafta büyükten atmıcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…