Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Merhaba kızlar !
Kilo tablonuzu gördüm de, aranıza katılacak o son 1 kisi de ben olabilir miyim ?

Merhaba kızlar !
Kilo tablonuzu gördüm de, aranıza katılacak o son 1 kisi de ben olabilir miyim ?

tabii katılabilirsin o aranan 1kişi olarak gönül isterdi ki herkese yerimiz açık olsun ama takibi gerçekten zor oluyor.
kendini tanıtabilirsin smilee. l

günaydın kızlar
dün çok yoğun bir gündü uğrayamadım maalesef . hem iş yerinde hem de baya yoğundum .
gelelim dünkü menüme
sabah 1 ev yapımı pohaça
öğle
1 pasta tabağı sebze yemeği
1 elma
akşam
1 tabak bamya yemeği çeyrek pide (olmasa iyi olurdu ama dün gündüz az yedim galiba akşama elim ayağım titremeye başladı)
1 fincan kahve
spor
yoga hareketleri 5 dk
lesli ile yürüme 20 dk

gelelim bugüne

1 bardak su
2 haşlanmış yumurta
öğlene tavuk ve salata yemeği planlıyorum.

günaydın arkadaşlar tekrar beni eklediğin için teşekkür ederim güler :)

27.09.2013 te 600 gr verip 76.9 olmuştum ama kilomu hala sabitleyemedim tatil de 900 gr almışım inş. cuma gününe kadar verebilirimbu kilomu

sabah kahvaltım

çavdar ekmeğine tost ve çay
2 tanede mevlana şekeri hurmalı olandan :)

günaydın kızlarrrrr

sabah 9da kalkıp yarım litre suyumu içtim
üstüne 1 bardak yeşil çay
ve şimdi 1 saatlik callaneticsimi bitirdim
şimdi kendime yağsız domatesli yumurta yapıp onu yiyeceğim

öğlen dersten önce arkadaşlarla buluşacağız kendimi tatlı yememek için tutmam lazım çünkü bu hafta adet haftam ondan kendimden bişi beklemiyorum kilo almasam yeter şişim zaten
haftaya tatile gidiyorum en kötü o zaman yüzerek falan veririm bir şekilde inşaallah

7 otlu bitki çayını içip koltukda bir sağa bir sola sallanıp şu yanları eritme derdindeyim.

Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =Mercimek Çorbası-3 köfte(90 gr)
Kalori =190-161=351
Akşam =Mercimek çorbası büyük kase
Kalori =190

Toplam=801 kalori

Arada bişey yemeği düşünmüyorum bugün yersem de belirteceğim.

Kızlar günaydın
Uyanınca sıcak elma sirkeli ballı su
KAHVALTI
1haşlanmış yumurta
5zeytin
1.5salatalık
2y. K lor peyniri
1dilim kepek ekmeği
Akşam tartılmayacagim demiştim kendime ama gene uyanır uyanmaz tartınin üstündeydim tabi moral bozukluğu yine..
Birazdan kalkıp yürüyüş ve jillian yapmak şart oldu yoksa sabit bile kalamayacağım.

tabii katılabilirsin o aranan 1kişi olarak gönül isterdi ki herkese yerimiz açık olsun ama takibi gerçekten zor oluyor.
kendini tanıtabilirsin smilee. l

Çook tesekkür ederım

Ben Eda, 19 yasındayım ve ünıversıteye hazırlanıyorum. Kütahya'da yasıyorum. 1 sene önce burada Ergınsena'nın topıgındeydım ama çok ıstıkrarsız ve ıradesızdım. Ama bu defa öyle olmayacak ınsallah !

30 Eylül'de tekrar basladım ama anca toparlıyorum yanı, kacamaklarım da oluyor. Motıveye ıhtıyacım var çünkü..

61.9 ıle basladım ama gectıgımız cuma 62.1 kg olmustum Ideal kılom 48-50 arası, benım de hedeflerım sırasıyla 55-52-48 .

Şok dıyetler yapmıyorum, karbonhıdratı azaltıyorum, saglıklı beslenmeye çalısıyorum, spor olarak da Leslıe 3 Mıle'a basladım, 5. günümdeydım.

Iste böyle kızlar, umarım hedeflerımıze ulasırız, bırbırımızın destegıyle

Çıtır bi arkadaş daha gelmiş, hoş gelmiş
Yeşilçay molamdayim kızlar 3kupa demledim şimdi başladım içmeye
3tane de kuru kayısı yedim..
Spora saat 2de başlayacağım kısmetse evin işi ancak bitti..
Akşam için eşimle gezmeye gitmeyi planladık o yüzden ne yerim bilmiyorum.. Dışarı çıkmadan öğle yemeği niyetine saat 3buçuk gibi;
4y.k patlıcan salatası
Üzerine 3kaşık yoğurt koyup yerim
1bardakta ballı süt içer çıkarım artık

Sizler nerdesiniz ?herkes sabah menüsünü yazmış kaçmış :-(
Hani bu haftaki iddialı hatunlar nerede herkes spor mu yapıyor yoksa

7 otlu bitki çayını içip koltukda bir sağa bir sola sallanıp şu yanları eritme derdindeyim.

Ne güldürdün beni akşam bende sözde tv izliyordum eşimle ,yediğim kurabiyeler geldi aklıma yattım yere başladım karın hareketleri yapmaya eşim öyle bakıyo noldu birden gaza geldin yerlere serildin diyo

Biz hatunlar cok alemiz ya ...

Ne güldürdün beni akşam bende sözde tv izliyordum eşimle ,yediğim kurabiyeler geldi aklıma yattım yere başladım karın hareketleri yapmaya eşim öyle bakıyo noldu birden gaza geldin yerlere serildin diyo

Biz hatunlar cok alemiz ya ...

Çıtır bi arkadaş daha gelmiş, hoş gelmiş

Sizler nerdesiniz ?herkes sabah menüsünü yazmış kaçmış :-(
Hani bu haftaki iddialı hatunlar nerede herkes spor mu yapıyor yoksa

Hosbulduk canım

Ben de su ana kadar olan menümü yazayım.
Bugün geç uyandıgım ıçın kahvaltı-ögle yemegı aynı oldu.

Kahvaltı-Ögle
2 dılım az kızarmıs tam bugday ekmegı, 2 dılım kasar, 1 kücük domatesten yapılmıs sandvıc

Ara
5-6 adet badem

Spor: leslıe 3 mıle

Bende genelde geç uyanıyorum hatta hep
Öğle ve kahvaltı beraber oluyor benim de..
Oh spor da bitmiş ne güzel
Ara da yapılmış ...
Bende son bardak yeşil çayimi içip hemen biniyorum koşu bandına ..

kızlar ben geldimmm yazıp hemen çıkıyorum evimi sildim süpürdüm öğle molası verdim sırada merdivenler ve annemin evi beni bekler. sonrası ütü ve yemek uhuuu hergün aynı işleri yapıp kilo alıyoruz hanımlar hayret bişey ya değil mi

yazdıklarınızı müsait olunca okurum görüşürz:79:

sabah 8:30 klasik kahvaltı
ara 11:45- eşimle sade türk kahvesi ve 1kuru incir (bu ara o da diyete girdi bana kesinlikle çikolata çerez yedirme dedi çoook mutluyum o da sonunda bana uydu ve tam buğday ekmeği istedi ) sadece onun için beyaz ekmek alıyordum kendimede tam buğday haliyle 4-5 gün bayat bayat ekmek yiyordum. ii oldu böyle)

saat 14:15 şimdide öğlen yemeğim
1kase keten tohumlu yoğurt, 2 köfte

yok kız nerde spor ya
anca akşama yaparım .

ah yerken kendimi kaybeden ben şimdi de koltuktan hoplayıp zıplıyorum.
ah ah o yedim lokmalar şimdi beni tırmalar

Kızlar bir saatlik yürüyüşümu tamamlamak üzereyim sanırım başka spora vaktim kalmadı saat 4te hazir olup çıkmam lazım evden:-( hiç yoktan yürüyüş bitti şükür

mevlana şekeri güzel hoşta bu diyete hiç uymamış nrhs teşekkür de ne demek benim hatam olmuş liste dolmuş olsa bile alırdım gözden kaçmış

vereyim derken alma sabit kalmaya bak insanın tatil iştahını açıyor

sen o totonu kaldırıp spor yapmadıkça daha çoook sallarsın

akşam mercimek çorbasının yanına salata ya da yoğurt ayran eklersen menün süper
yoğurdu eksik etmemen lazım.

smile diyelim kısaca sana e leri uzatmıyayım senin için sakıncası yoksa. inşallah herkes istediği kilolara ulaşır çook geç kaldık bile. boyunu belirtmemişsin?

evet bende güya cumaya kadar tartılmayacaktım lakin akşam yediğim dürümden sonra bu sabah tartıldım neyseki vahim durum yok:44: iyi 1saat yürüdün akşamın telafisi mi yoksa şimdiden

ah yerken kendimi kaybeden ben şimdi de koltuktan hoplayıp zıplıyorum.
ah ah o yedim lokmalar şimdi beni tırmalar

valla yakar çok hoşsun ne güzel sayfamız renklenmiş hep beraber yürüteceğiz biz bu işi sabah aç karnına ılık su içtikten sonra az da olsa hoplamak metabolizmayı uyandırıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…