Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

tavuk bir şey yapmaz tam tersi kaliteli protein
çorbayı içmeyip tavuk yiyebilirsin. atma yazık ya ben çöpe giden nimete çok üzülüyorum.

Iyi görünüyorsun canım
Spor yapabiliyor musun?
Çalışıyorsun sanırım..
Listemizde artık spor bölümü de var , boş kalsın istemezsin herhalde kendi hanen
Azıcık gaza getireyim seni..

Seni aradı gözlerim acaba neden girmedi dine düşünüyordum..
Valla internetsiz ne yapıyormuşuz önceden bilmem, resmen hayat olmuyo sanki. Bende uyandığım gibi tel'e sarılıyorum ne var yok alem de diye
Senin menün de gayet güzel ve benimkine göre az bile
250mekik demissin kaç set halinde çekiyorsun?
ben geçen gün 25taneyi bi kerede zor yaptım basim da döndü yeter dedim bıraktım

Yemek konusunda bende titizim çöpe atmam cok zor durumda kalmadığım sürece. Zaten yemekleri atmayayim diye böyle şiştim ya
Çorbayi da yemek zorundayim hepsi dünden kalan yemekler bitmesi şart bugün yani.
Biz iki kişi olunca hep bi tabak yemek artıyo hiç 2kişilik çıkmıyor yemekler malesef bi ayarlayamadim senelerdir

Iyi görünüyorsun canım
Spor yapabiliyor musun?
Çalışıyorsun sanırım..
Listemizde artık spor bölümü de var , boş kalsın istemezsin herhalde kendi hanen
Azıcık gaza getireyim seni..

çalışıyorum canım spor pek yapamıyorum tek yapabildiğim spor ip atlamak :)

ohhh merakım gitti şimdik canım bazen bizdede öyle oluyor eve gelince de acısı bir güzel çıkıyor. afiyet şeker olsun akşam yediklerin

nete giremeyince merak ettin dimi bizleri

öğle: 1büyük kase mısır çorbası

arayı şimdi yaptım 1elma ile. uyudum bu saate kadar biraz bacak ağrılarım var sporda yeniyiz
akşam pırasa, salata ve ayran. belki bir kaç kaşık buldur pilavı

kızlar yarın sabah kahvaltıya spora gittiğim bi akrabam var onu çağırdım acaba ne yapsam diye düşündüm
patatesli kaşarlı omlet yapıcam sanırım, patatesler kızarıyor tabii tek kötü yanı bu.
onun dışında tatlıydı kekti yapmıyorum kahvaltı sonrası sade türk kahvesi ve 1küçük dilim çikolata olabilir(20kalorilik)

Bugünkü menüm

KAHVALTI
2 dılım kızarmıs tam bugday ekmegı 15
1 kk peynir 1
6 zeytin 1
1 haslanmıs yumurta 0

ÖGLE
1 kase çorba 10
Salata 4

ARA
3 cıkolatalı kurabıye 12 (reglım yaklasıyor, tatlı krızlerım var malesef)

AKSAM
1 kase çorba 10

SU
2 lıtre

SPOR
Leslıe 3 mıle

Toplam 53 ünıte karbon ıle kapatıcam günü ınsallah, keske o kurabıyelerı yemeseydım, 41karbon olurdu

Son düzenleme:

börek kurabiye yapsana kız cuma öncesi iyi olur meydan bize açılır
nasıl misafir ağırlamak o öyle patatesli omletle geçiştiriyorsun ayıp

biraz açıklar mısın canım şu olayı?neye göre hesaplıyorsun?nasıl oluyo faydalı mı falan işte

biraz açıklar mısın canım şu olayı?neye göre hesaplıyorsun?nasıl oluyo faydalı mı falan işte

Ben karbonhıdrat dıyetı yapıyorum canım. Daha önce kalorı sayımı denedım ama aç kaldım yorgun düstüm, en ıyısı buna baslayayım dedım ve çok memnunum. Google'a ebru akın karbonhıdrat dıyetı yazarsan, hem ayrıntılı okursun. Hem de besınlerın karbonhıdrat degerlerının oldugu tabloya bakarsın

börek kurabiye yapsana kız cuma öncesi iyi olur meydan bize açılır
nasıl misafir ağırlamak o öyle patatesli omletle geçiştiriyorsun ayıp

bacım o pastayı böreği yapmıyayım yemiyeyim diye kahvaltıya çağırıyorum yaa kaloriyi ucuzdan kapatmanın derdindeyim :) aslında hazır profiterolun malzemelerini aldım bi ara yaparım diye canım çekmiyor değil haniii. kahvaltıdan sonra güzel gider ama yok yapmıcam işte
cuma günü ilk 3e girmem lazım. 1.olabilir miyim bilmiyorum

Son düzenleme:
akşam ağır geçti sizi bilmem ama ben bu hafta artılardayım
kabak mücvari yaptım kızlarıma eşimde yedi bende 5 tane alan yedim
makarna yaptım bizede yarım porsiyonda ondan yedim

bu akşam geçmiş ama yarın tut kendini :26:
bu akşamda şekersiz çay ve sudan başka bişey tercih etmezsen biraz idare edrsin
hadi salma kendini bi geceden bişey olmaz vereceğiz bu kiloları
birincilik falan işin esprisi, önemli olan 100gr.da olsa kilo verebilmek gerisi teferruat ..

Son düzenleme:

canım tabii diyette iken yenilmemesi gerekenler ama sadece bunları yediyse 1günde kilo almazsın hele ki yarın telafi olarak spor yaparsan açığını kapatırsın merak etme

kızlar yarın sabah yazmaya çalışıcam yarın koşuşturmacalı bir gün yinee.
Çocuklarınıza allerji testi yaptırdınız mı hiç? Kızımın allerjisi var sanırım yarın önce çocuk doktoruna götürücem o onay verirse allerji bölümüne götürebiliyormuşum bunlarla ilgilenicem. sanırım solunum yolundan allerjisi var deterjan olabilir toz olabilir. öksürüğü hiç gitmedi 2aydır ve neredeyse doğduğundan beri nerde açık bir yerini görse başlıyor kaşımaya daha çok uyumaya çalışırken kaşınıyor.

Geçmiş olsun canım umarım önemli bi durum çıkmaz ya :-(

bende ne merak ettim kızlar vurmuştur sporun dibine dedim.
mekikleri mekik makinası ile çekiyorum . 50 şer setler halinde yapıyorum.
eskiden (ben kız kene ) günlük 1000 falan çekerdim . bu sayede 13 kilo vermiştim ama şimdi yapamıyorum. az olsun ama istikrarlı olsun diyorum nerdeyse her akşam 250 tane çekiyorum.

ah gitti 1000 kalori . o kızartma tavasına giren herşey lezzet bombası oluyor ama bir okadar da kalori bombası da oluyor.
örnek vereyim 1 haşlanmış patates 60 veya 80 kalori ama kızartınca direk 250-300 kalori deymez ya

yeni başladıysa toz değildir büyük ihtimalle. benim oğlumda var . doğdu doğalı burnu tıkanır kulağa ve boğaza vurur bu tıkanıklık ve antibiyotik kullaırdık . 3 yaşına kadar hiç bir çocuk dr u bu çocuga adam gibi bir teşhis koyamadı . bende kbb dr una götürdüm adam alerji testi yaptı benim oğlumun ev tozuna alerjisi varmış . suya toplayan süpürge aldım yünlü giydirmedim nevresimleri çift taktım çok şükür şimdi iyi durmadan kaşınıyorsa ve hapşırıyorsa muhakkak allerjisi var demektir. bizde kaşıntı yoktu ama durmadan hapşırık vardı .
allah yardımcın olsun . çok geçmiş olsun.

gelelim bana
bugün
1 bardak ılık su
1 dilim ekmek
yarım kk peynir
1 tk reçel ( o saadet dakikalarıydı ya)
öğlene
arkadaşlarla kısır yapacağız

akşama sadece salata yerim ben kendimi bilirim kısırı görünce kendimi kaybederim.
neyse kızlar ben kaçar
yarın kantar günü kimse unutmasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…