Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =4 Köfte (90 gr)+Salata
Kalori =162+18
Akşam =4 Kepçe Domates Çorbası
Kalori =130

Ara=2 hurma -56 Kalori

Toplam=626 Kalori

1 lt 9lu çay -2 lt su

Günaydın herkese :)

günaydın arkadaşlar

bir bardak ılık su

sabah menüm

6 tane siyah zeytin
küçük dilimlenmiş 5 tane kaşar peyniri
yarım domates
1 dilim beyaz ekmek ( beyaz ekmeğin içini yemiyorum )
çay
yarım dilimde elma

bu hafta kilo veremedim hatta almışım ama yarın tartı da ne çıkıcak merakla bekliyorum

ya haklısın valla ama ne yemek yapcam şaşırdım o yüzden bunlara talip olduk bugün sporumla telafi etcem yarın 63 ü görmeliydim ama almasam kilo onada razıyım :)

ayy canım bnm ya valla sağolun evt başka bişey yemedim şekersiz çay içtim sadece. bugün biraz spor yapcam.evt 100 gr amada razıyım vermek istiyorum hadi bakılm inş yarın herkes görmek istediği kilo yu görür tartıda

Kızlar günaydın hepinize
uyanınca sıcak sirrkeli suyumu içtim.canım kahvaltı yapmak istemedi bende;
25gr ceviz
30gr kuru kayısı
90gr yeşil elma yemeye karar verdim.
1 kupa da 5i1 yerde çay
SAAT 14.00da ARA
200gr yoğurt yerim
içinede 1 kaşık keten tohumu
AKŞAM 17:00
menüde dolma var:26: 2 tane yerim
bol cacık içer şişiririm kendimi
bide havuç salatası yaparım
bu akşam aç yatmak şartttt:18:
sporlarımı da yapmam lazım ben kaçar

1000 mi helal olsun ya ben 50yı bıle zor yapıyorum

Bugünkü menüm

KAHVALTI (9.30)
2 dılım kızarmıs tam bugday ekmegı 15
peynir 1
zeytin 1
1 haslanmıs yumurta 0

ÖGLE (12.30)
3 kasık konserve barbunya 15
2 kasık yogurt 3

ARA (15.30)
6-7 fındık 1

AKSAM (18.30)
1 kase çorba 10
Salata 4

Toplam: 50 puan, ögle yemegı yüzünden, et mamülü kalmamıs evde mecbur bundan yedım

SU
2,5 lıtre

SPOR
Leslıe 3 mıle

Kızlar bır sey sorcam, ben sabah kalkınca 1 bardak su ıçıp, spora baslıyorum, spordan sonra kahvaltımı kazırlayıp yıyorum, vücudumun çalıstıgını hıssedıyorum baya, yanıyo bacaklarım falan ama spor yapmanın bellı bı zamanı var mıdır ? :26:

Son düzenleme:

vay bayıldım menüye .bugün öğle kısırın dibine vurdum akşama birşey yok yediğine say yakar

vay bayıldım menüye .bugün öğle kısırın dibine vurdum akşama birşey yok yediğine say yakar

Valla yalnız kahvaltı yapınca insan bi saatten sonra bikiyor.bende evde bulduklarımla karışım yaptım aklımca.
Benim de ne zamandır canım kısır çekmiyo değil yani. Valla aklıma düştü haftasonu yaparım belki ben içine salatalık turşusuda atıyorum yemede yanında yat

Cok az kalori alıyorsun gibi geldi bana az kalori alımı kilo vermeyi durdurur bi zaman sonra.gidenler de kısa zamanda yerine gelir.. Dikkatli olmak lazım. En az 1000kalori diyorum ben..

Menün bence cok ideal canım..herşey kararında.yeşil çay da içebilirsen bizi geçersin valla
Spor konusunda valla ben geç uyanmasam kalkar kalkmaz spor yaparım en güzeli bence. Cok bilgim yok ama sabah yapılan spor gün içinde yediklerini biriktirmezmis akşam yapılanda olanları yakarmiş..
Kaldı ki spor yapta ne zaman olursa olsun

Kızlar 40dk plates yaptım. şimdi de koşu bandındayim 60dk yürüyeceğim kısmetse
Bugün sporun dibine vuruyorum anlayacağınız,

sabah arada 9 lu çayımı içtim ( bu çayı marketten aldım poşette inş. bi etkisi olur bu çayı içince yeşil çay içmiyorum ama yeşilçayada başlayacağım )

öğlen

dışarda olduğum için soğuk sandewich yedim ve çay

bi sorum var doğum yapmış arkadaşlara cumartesiden beri midem bulanıyo ve kasıklarım da bir ağrı var hamile değilim ama çünkü hem adet tarihime 15 gün var hemde bugün test yaptım öğlen dayanamadım tek çizgi çıktı hamile kalıpta adetine 15 gün kala böyle belirti yaşayan var mı aranızda benimki sadece mide ağrısı mı acaba

sağol canım bu akşam dr a gidicez çok öksürdü gece ama allerji testi bayramdan sonraya kaldı

bu haftanın 1.si mi olacaksın acep

canım menün süper eğer sporunu evde yapıyorsan ve tahminen sporun 30-40dk sürüyor ise bence iyi. çünkü su içtiğimiz gibi hemen yemek yememeliyiz en az yarım saat geçmeli ve o yarım saatte de sporla değerlendirirsen metabolizman tavan yapar

bir de uyandıktan sonra 1saati geçirmemelisin kahvaltı için.

Kızlar 40dk plates yaptım. şimdi de koşu bandındayim 60dk yürüyeceğim kısmetse
Bugün sporun dibine vuruyorum anlayacağınız,

ooooohhh 1.lik yarışı ha 100gr da olsa gitsin canım yaa sağlıklı bi şekilde verelim

bu kiloların gidişi olsunda dönüşü olmasın inşallah aminnnn

Son düzenleme:
gelelim bugünüme
sabah 2komşum geldi kahvaltıya ve bugünüm güzeldi yinee kendimi tuttum, zaten zararlı olan bir şey pek yoktu

şuana kadar 6bardak su +2-3 akşama kadar yaparım

kahvaltı 11:00--- 1dilim tam b.ekmek, 1.di.peynir, tahminen 2yumurtadan omlet(kaşarlı patatesli) , 2çatal patates kızartması, 2zaytin, 1közlenmiş biber

ara 13:30--- sade türk kahvesi

ara 14:30--- yarım elma, yarım mandalina

ara 17:00--- 1kuru incir

akşam yemeği 1tabak bezelye yemeği, 1kase maraş tarhanası çorbası belki ayran

ara olarak belki 1elma yerim

canım daha adetine 15gün varsa hamilelik belirtisi imkansız çünkü eğer hamile isen daha 1haftalık embriyodur tahminen
ve testte çift çizgi çıkması için adetinden 10gün kadar geçmesi gerekiyor
bende adetim 2gün geçmişti testte hemen çıkmadı 8gün geçtiğinde o çift çizgiyi gördüm ve inan hamile değilimdir kesin dedim çünkü aynı adet belirtilerim vardı bi karın ağrısı göğüslerim şişti ama hamileymişim

ooo kızlar valla azminize hayran kalmamak elde değil maşallah hepinize

ayy guler hamilelik dedinde benimde adetim gecikmişti dra gittim bişey yok dedi kana baktı ama bişey cıkmadı neyse adet söktürücü verdi bana .dedim içmicem bu ilacı..sonra aradan 1 ay gecti arkadaşımın annesi senin yüzünde bideğişiklik var hamilsein sen dedi ama dedim yok test yaptım bişey cıkmadı sonra eve gider gitmez test yaptım ama belki 10 tane yapmısımdır hepsindede cift cizgiii iyiki o ilacı içmemişim

her şeyde bi hayır hayır var canım iyi ki içmemişsin kız içine mi doğmuş ne dr bile anlamamış bak
sağlıklı hamilelik diliyorum sana ee 2aylık hamile misin o zaman? genelde 1aylık hamileyken öğreniyoruz ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…