canım tabii diyette iken yenilmemesi gerekenler ama sadece bunları yediyse 1günde kilo almazsın hele ki yarın telafi olarak spor yaparsan açığını kapatırsın merak etme
ah gitti 1000 kalori . o kızartma tavasına giren herşey lezzet bombası oluyor ama bir okadar da kalori bombası da oluyor.
örnek vereyim 1 haşlanmış patates 60 veya 80 kalori ama kızartınca direk 250-300 kalori deymez ya
bu akşam geçmiş ama yarın tut kendini :26:
bu akşamda şekersiz çay ve sudan başka bişey tercih etmezsen biraz idare edrsin
hadi salma kendini bi geceden bişey olmaz vereceğiz bu kiloları
birincilik falan işin esprisi, önemli olan 100gr.da olsa kilo verebilmek gerisi teferruat ..
bu hafta kilo veremedim hatta almışım ama yarın tartı da ne çıkıcak merakla bekliyorum
bende ne merak ettim kızlar vurmuştur sporun dibine dedim.
mekikleri mekik makinası ile çekiyorum . 50 şer setler halinde yapıyorum.
eskiden (ben kız kene) günlük 1000 falan çekerdim . bu sayede 13 kilo vermiştim ama şimdi yapamıyorum. az olsun ama istikrarlı olsun diyorum nerdeyse her akşam 250 tane çekiyorum.
Kızlar günaydın hepinize
uyanınca sıcak sirrkeli suyumu içtim.canım kahvaltı yapmak istemedi bende;
25gr ceviz
30gr kuru kayısı
90gr yeşil elma yemeye karar verdim.
1 kupa da 5i1 yerde çay
SAAT 14.00da ARA
200gr yoğurt yerim
içinede 1 kaşık keten tohumu
AKŞAM 17:00
menüde dolma var:26: 2 tane yerim
bol cacık içer şişiririm kendimi
bide havuç salatası yaparım
bu akşam aç yatmak şartttt:18:
sporlarımı da yapmam lazım ben kaçar
vay bayıldım menüye .bugün öğle kısırın dibine vurdum akşama birşey yok yediğine say yakar
Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =4 Köfte (90 gr)+Salata
Kalori =162+18
Akşam =4 Kepçe Domates Çorbası
Kalori =130
Ara=2 hurma -56 Kalori
Toplam=626 Kalori
1 lt 9lu çay -2 lt su
Günaydın herkese :)
Menün bence cok ideal canım..herşey kararında.yeşil çay da içebilirsen bizi geçersin vallaBugünkü menüm
KAHVALTI (9.30)
2 dılım kızarmıs tam bugday ekmegı 15
peynir 1
zeytin 1
1 haslanmıs yumurta 0
ÖGLE (12.30)
3 kasık konserve barbunya 15
2 kasık yogurt 3
ARA (15.30)
6-7 fındık 1
AKSAM (18.30)
1 kase çorba 10
Salata 4
Toplam: 50 puan, ögle yemegı yüzünden, et mamülü kalmamıs evde mecbur bundan yedım
SU
2,5 lıtre
SPOR
Leslıe 3 mıle
Kızlar bır sey sorcam, ben sabah kalkınca 1 bardak su ıçıp, spora baslıyorum, spordan sonra kahvaltımı kazırlayıp yıyorum, vücudumun çalıstıgını hıssedıyorum baya, yanıyo bacaklarım falan ama spor yapmanın bellı bı zamanı var mıdır ? :26:
bende kendimi öyle tahmin ediorum ama belli olmaz yarın sabah erkenden aç karnına tartıl. inş vermişsindir canm
yeni başladıysa toz değildir büyük ihtimalle. benim oğlumda var . doğdu doğalı burnu tıkanır kulağa ve boğaza vurur bu tıkanıklık ve antibiyotik kullaırdık . 3 yaşına kadar hiç bir çocuk dr u bu çocuga adam gibi bir teşhis koyamadı . bende kbb dr una götürdüm adam alerji testi yaptı benim oğlumun ev tozuna alerjisi varmış . suya toplayan süpürge aldım yünlü giydirmedim nevresimleri çift taktım çok şükür şimdi iyi durmadan kaşınıyorsa ve hapşırıyorsa muhakkak allerjisi var demektir. bizde kaşıntı yoktu ama durmadan hapşırık vardı .
allah yardımcın olsun . çok geçmiş olsun.
Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =4 Köfte (90 gr)+Salata
Kalori =162+18
Akşam =4 Kepçe Domates Çorbası
Kalori =130
Ara=2 hurma -56 Kalori
Toplam=626 Kalori
1 lt 9lu çay -2 lt su
Günaydın herkese :)
Bugünkü menüm
KAHVALTI (9.30)
2 dılım kızarmıs tam bugday ekmegı 15
peynir 1
zeytin 1
1 haslanmıs yumurta 0
ÖGLE (12.30)
3 kasık konserve barbunya 15
2 kasık yogurt 3
ARA (15.30)
6-7 fındık 1
AKSAM (18.30)
1 kase çorba 10
Salata 4
Toplam: 50 puan, ögle yemegı yüzünden, et mamülü kalmamıs evde mecbur bundan yedım
SU
2,5 lıtre
SPOR
Leslıe 3 mıle
Kızlar bır sey sorcam, ben sabah kalkınca 1 bardak su ıçıp, spora baslıyorum, spordan sonra kahvaltımı kazırlayıp yıyorum, vücudumun çalıstıgını hıssedıyorum baya, yanıyo bacaklarım falan ama spor yapmanın bellı bı zamanı var mıdır ? :26:
Kızlar 40dk plates yaptım.şimdi de koşu bandındayim 60dk yürüyeceğim kısmetse
Bugün sporun dibine vuruyorum anlayacağınız,
sabah arada 9 lu çayımı içtim ( bu çayı marketten aldım poşette inş. bi etkisi olur bu çayı içince yeşil çay içmiyorum ama yeşilçayada başlayacağım )
öğlen
dışarda olduğum için soğuk sandewich yedim ve çay
bi sorum var doğum yapmış arkadaşlara cumartesiden beri midem bulanıyo ve kasıklarım da bir ağrı var hamile değilim ama çünkü hem adet tarihime 15 gün var hemde bugün test yaptım öğlen dayanamadım tek çizgi çıktı hamile kalıpta adetine 15 gün kala böyle belirti yaşayan var mı aranızda benimki sadece mide ağrısı mı acaba
ooo kızlar valla azminize hayran kalmamak elde değil maşallah hepinize
ayy guler hamilelik dedinde benimde adetim gecikmişti dra gittim bişey yok dedi kana baktı ama bişey cıkmadı neyse adet söktürücü verdi bana .dedim içmicem bu ilacı..sonra aradan 1 ay gecti arkadaşımın annesi senin yüzünde bideğişiklik var hamilsein sen dedi ama dedim yok test yaptım bişey cıkmadı sonra eve gider gitmez test yaptım ama belki 10 tane yapmısımdır hepsindede cift cizgiii iyiki o ilacı içmemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?