Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kuzum kızım 17 aylık olacak ilk öğrendiğim zamandan bahsettim ben

kuzum kızım 17 aylık olacak ilk öğrendiğim zamandan bahsettim ben

ne bilim bende yeni sandım öyle yazınca ne güldüm ama şimdik

Son düzenleme:
kahvaltım klasik herxamanki gibi
öğleyin dünden kalan makarna yedim az bişiy
akşamda kuru fasülye bir porsiyon ardından bitki çayı
yarın görüşürüz kızlar
yarın irmik lısı yapcam ya çok canım istedi

bende katılmak ıstıyorum aranıza banane banane:=) ay kızlar aldım başımı gidiyorum akrep nalana o derece napcam bilmiyorum doğumdan sonra şiştim şiştiim aslında nasıl vereceğimi bilsemde malesef uygulamak zor gelıyor birde stres den vsvsvsvsv bir sürü bahanem var işte.alında aranıza hep beraber eritelimmmmmm

günaydın kızlar
ilk bildirimi ben yapayım
başlangıç. 65,000
geçen hafta 63,400
bu hafta 63,000
fark -400 gr
spor : 1250 mekik
80 dk yürüyüş
35 dk yoga

çok az gitmiş. sanırım dünkü kısır ve akşam üzeri yediğim 1 dilim baklavanın etkiside var . havalar soğudu diye işe arabayla gidip geliyorum . evde yaptığım spor pek etkili değil demek ki .çözüm geliştirmem gerek
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

günaydınlar ilk bildirim benden olsun dedim sayfam açık kaldı kızımı okula yolladım yakar yazmış :)

geçen hafta: 66,5
bu hafta : 65,5
giden : 1kilo
sporlar : 4saat yürüyüş, 1saat step, 1saat aerobik (çok az geldi gözüme)

Son düzenleme:

canım tebrik ederim her hafta bence gitmesi gereren 500gr. başka bir mucize beklememiz yanlış olur zaten her hafta böyle verirsen 2ay sonra alırsın emeğinin karşılığını yakar boyunu belirtmedin sanırım ya da gözden kaçırdım.
bir de herkes toplam verdiği kiloyu her hafta bildirimiyle söylerse benim için kolay olur

ayyy ne yapsak bilemedim kii dur bakalım aysun ne der hani bi kural koyduk yaa ama çokta azimlisin bize gaz getirecek gibisin.
aysun ne dersin ya da diğer kızlar?

boyum 155 cm giden toplam 2,000 kilo
ne bileyim ben haftada 1 kilo vereyim istiyordum ama sporsuz imkansız .

inş. bu ay hamile kalırım Allahımın izniyle okadar çok istiyorum ki

başlangıç kilo: 77.5
27.09.2013 kilo 76.9
11.10.2013 kilo 78.3

( geçen hafta tatildeydim kilo bildirimi yapamadım )

geçen hafta ve bu hafta alınan kilo toplamı 1.400

Son düzenleme:
Kahvaltı=200 gr haşlanmış patates-Maydanoz-1 Domates
Kalori =138+10+19
Öğle =Tavuk şiş 2 adet 250 gr+ Salata
Kalori =275+18
Akşam =Ezogelin çorbası+Salata
Kalori =180+18

Ara =1 Hurma +2 ceviz
Kalori=28+84

Toplam =770 Kalori

Canım bence cok iyi 500gr'mi öpte başına koy. Tebrik ederim
Canım helal olsun başka da bişey demiyorum her hafta istikrarlı veriyorsun kiloyu sporlar da adnan cok iyi haftada en az 3 gün 45dk diyorlar sen onu çoktan aşmışsin ...

ayyy ne yapsak bilemedim kii dur bakalım aysun ne der hani bi kural koyduk yaa ama çokta azimlisin bize gaz getirecek gibisin.
aysun ne dersin ya da diğer kızlar?
Arkadaşı bi deneyelim derim bizl bırakıp gitmezse ilerde gitmiş olanların yerine ilave ederiz. Sanırım bi kaç kişi var artık girmeyecek gibi görünüyor..değerlendirelim ?
02.10.2013 82,250 gr
11.10.2013 80,900 gr

kilo kaybı :1,350 gr
Tebrikler arkadaşım.. O yemeklere göre verdiğin kilo az bile cok az yiyorsun çünkü.. Ilk haftan miydi diyette? Galiba birincimız sensin şimdilik
boyum 155 cm giden toplam 2,000 kilo
ne bileyim ben haftada 1 kilo vereyim istiyordum ama sporsuz imkansız .
Canım ben ne sporlar yapıyorum da bana misin demiyor :-( bak bildirim yapayım da gör..
Geçen seferde en cok ben spor yapıyordum en az ben veriyordum :-(
Insanın keyfi kaçıyo valla :-(

Kızlar günaydın diyeyim bari zoraki :-(
BAŞLANGIÇ:68.8
GEÇEN HAFTA:66.3
BUGÜN;66.3_sabit
BOY:169
SPOR:3saat 20dk yürüyüş
40dk plates
TOPLAM SPOR:4saat

Ölçülerlmi de almıştım 4hafta önce bugün bayram öncesi bi değerlendireyim kendimi
4hafta boyunca sadece 2.5kilo verebildim :-(2hafta hep sabit kaldım zaten..sporda yaparak böyle oluyorsa gözüm korktu benim ne diyim :-(
Göbekten 3cm
Bel,den 4cm
Bacaktan 2cm
Kalçadan 1cm vermişim
Bunlara birazcık sevindim o kadar ..
Ben sanırım 65ten aşağısıni göremiycem ya cok keyfim kaçtı..akşamları ne ekmek yiyorum ne kaçamak var son 2gecedir özellikle.. Hatta eşime akşam kurabiye çıkardım zorla tuttum kendimi yemedim yarın en azından 100gr vermiş olayım dedim ama boşunaymis keşke yeseymisim:-(
1hafta kilo verip 1 hafta sabit olmak cok moralimi bozdu ya..
Daha önceden ayda 6 kilo verdiğimi bilirim ben bu düzenle şimdi nerde yanlış var bulamıyorum...

Aysuncum sakın sıkma canını ve de pes etme.Belliki duraklama dönemindesin.Vücusunu şaşırtman gerekiyor belkide.1 günlük yada 2 günlük detoks yada şok diyet yapıp hareketlendirebilirsin bence.Yada adet dönemin yaklaşmıştır.Ödem attırırcı çaylar içebilirsin.Ben günde bi sürahi içiyorum :)

Ona bakarsan benim listelerimi görüyorsun o kadar az yememe rağmen 1,350 vermişim 10 günde benimde canım sıkıldı ama aksine hırslandım.Önceden olsa hemen pes ederdim.Ama bu sefer bunu yapmıycam.Çünkü aynada kendimi sıkılaşmış gördüm sabah.Daha fazla bekliyordum ama en azından yağdan gittiğini düşündüğüm için mutluyum.

Sakin ve sabırlı olmak lazım bu kilo verme işinde ben bunu anladım

merhaba kızlar

geçen hafta 64.8
bu hafta 64.2
giden 600 gr
spor
20 dk ip atlama
20 dk yürüyüş
jillian sporu yarım saat

bu kilo kaybı sayılmaz bana göre gün içinde alıyosun çünkü neyse bayramdan sonra 63.0 olcam

Saol canım güzel sözlerin için..
Adet dönemim geçen hafta idi ve tam 1.600gr verdim o halimle yani düşün.'ama bu hafta gayet iyi bi beslenme ile sabitim..daha adam gibi kilo veremeden duraklamaya mi girdim yani..
Bugün dikkat etmeden yemek istiyorum öyle bi durumdayim yani daha kahvaltı bile yapmadım ama

aysun bazen vücur kendini korumaya alıyor. sen aynen devam edince normal bu durum diyip onada alışıyor. klasik olacak ama sabır bu işin anahtarı.
bende üzülüyorum niye 1 kilo değil diye ama sevinmem gereken artık kilo almıyorum , artık bu işin bilincindeyim az da olsa veriyorum .
ama biz hemen olsun bitsin istiyoruz. ama ne olur pes etme .geçecek

kızlaaaar kilo almışım
geçen hafta 65.8
bu hafta 66.4

alınan 600 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…