- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 40
her şeyde bi hayır hayır var canım iyi ki içmemişsin kız içine mi doğmuş ne dr bile anlamamış bak
sağlıklı hamilelik diliyorum sanaee 2aylık hamile misin o zaman? genelde 1aylık hamileyken öğreniyoruz ya
ooo kızlar valla azminize hayran kalmamak elde değil maşallah hepinize
ayy guler hamilelik dedinde benimde adetim gecikmişti dra gittim bişey yok dedi kana baktı ama bişey cıkmadı neyse adet söktürücü verdi bana .dedim içmicem bu ilacı..sonra aradan 1 ay gecti arkadaşımın annesi senin yüzünde bideğişiklik var hamilsein sen dedi ama dedim yok test yaptım bişey cıkmadı sonra eve gider gitmez test yaptım ama belki 10 tane yapmısımdır hepsindede cift cizgiii iyiki o ilacı içmemişim
kuzum kızım 17 aylık olacak ilk öğrendiğim zamandan bahsettim ben
günaydın kızlar
ilk bildirimi ben yapayım
başlangıç. 65,000
geçen hafta 63,400
bu hafta 63,000
fark -400 gr
spor : 1250 mekik
80 dk yürüyüş
35 dk yoga
çok az gitmiş. sanırım dünkü kısır ve akşam üzeri yediğim 1 dilim baklavanın etkiside var . havalar soğudu diye işe arabayla gidip geliyorum . evde yaptığım spor pek etkili değil demek ki .çözüm geliştirmem gerek
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
bende katılmak ıstıyorum aranıza banane banane:=) ay kızlar aldım başımı gidiyorum akrep nalana o derece napcam bilmiyorum doğumdan sonra şiştim şiştiim aslında nasıl vereceğimi bilsemde malesef uygulamak zor gelıyor birde stres den vsvsvsvsv bir sürü bahanem var işte.alında aranıza hep beraber eritelimmmmmm
canım tebrik ederim her hafta bence gitmesi gereren 500gr. başka bir mucize beklememiz yanlış olur zaten her hafta böyle verirsen 2ay sonra alırsın emeğinin karşılığınıyakar boyunu belirtmedin sanırım ya da gözden kaçırdım.
bir de herkes toplam verdiği kiloyu her hafta bildirimiyle söylerse benim için kolay olur
canım daha adetine 15gün varsa hamilelik belirtisi imkansız çünkü eğer hamile isen daha 1haftalık embriyodur tahminen
ve testte çift çizgi çıkması için adetinden 10gün kadar geçmesi gerekiyor
bende adetim 2gün geçmişti testte hemen çıkmadı 8gün geçtiğinde o çift çizgiyi gördüm ve inan hamile değilimdir kesin dedim çünkü aynı adet belirtilerim vardı bi karın ağrısı göğüslerim şişti ama hamileymişim
Canım bence cok iyi 500gr'mi öpte başına koy. Tebrik ederimgünaydın kızlar
ilk bildirimi ben yapayım
başlangıç. 65,000
geçen hafta 63,400
bu hafta 63,000
fark -400 gr
spor : 1250 mekik
80 dk yürüyüş
35 dk yoga
çok az gitmiş. sanırım dünkü kısır ve akşam üzeri yediğim 1 dilim baklavanın etkiside var . havalar soğudu diye işe arabayla gidip geliyorum . evde yaptığım spor pek etkili değil demek ki .çözüm geliştirmem gerek
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Canım helal olsun başka da bişey demiyorum her hafta istikrarlı veriyorsun kiloyugünaydınlarilk bildirim benden olsun dedim sayfam açık kaldı kızımı okula yolladım yakar yazmış :)
geçen hafta: 66,5
bu hafta : 65,5
giden : 1kilo
sporlar : 4saat yürüyüş, 1saat step, 1saat aerobik (çok az geldi gözüme)
Arkadaşı bi deneyelim derim
ayyy ne yapsak bilemedim kiidur bakalım aysun ne der hani bi kural koyduk yaa ama çokta azimlisin bize gaz getirecek gibisin.
aysun ne dersin ya da diğer kızlar?
Tebrikler arkadaşım.. O yemeklere göre verdiğin kilo az bile02.10.2013 82,250 gr
11.10.2013 80,900 gr
kilo kaybı :1,350 gr
Canım ben ne sporlar yapıyorum da bana misin demiyor :-( bak bildirim yapayım da gör..boyum 155 cm giden toplam 2,000 kilo
ne bileyim ben haftada 1 kilo vereyim istiyordum ama sporsuz imkansız .
Kızlar günaydın diyeyim bari zoraki :-(
BAŞLANGIÇ:68.8
GEÇEN HAFTA:66.3
BUGÜN;66.3_sabit
BOY:169
SPOR:3saat 20dk yürüyüş
40dk plates
TOPLAM SPOR:4saat
Ölçülerlmi de almıştım 4hafta önce bugün bayram öncesi bi değerlendireyim kendimi
4hafta boyunca sadece 2.5kilo verebildim :-(2hafta hep sabit kaldım zaten..sporda yaparak böyle oluyorsa gözüm korktu benim ne diyim :-(
Göbekten 3cm
Bel,den 4cm
Bacaktan 2cm
Kalçadan 1cm vermişim
Bunlara birazcık sevindim o kadar ..
Ben sanırım 65ten aşağısıni göremiycem ya cok keyfim kaçtı..akşamları ne ekmek yiyorum ne kaçamak var son 2gecedir özellikle.. Hatta eşime akşam kurabiye çıkardım zorla tuttum kendimi yemedim yarın en azından 100gr vermiş olayım dedim ama boşunaymis keşke yeseymisim:-(
1hafta kilo verip 1 hafta sabit olmak cok moralimi bozdu ya..
Daha önceden ayda 6 kilo verdiğimi bilirim ben bu düzenle şimdi nerde yanlış var bulamıyorum...
Aysuncum sakın sıkma canını ve de pes etme.Belliki duraklama dönemindesin.Vücusunu şaşırtman gerekiyor belkide.1 günlük yada 2 günlük detoks yada şok diyet yapıp hareketlendirebilirsin bence.Yada adet dönemin yaklaşmıştır.Ödem attırırcı çaylar içebilirsin.Ben günde bi sürahi içiyorum :)
Ona bakarsan benim listelerimi görüyorsun o kadar az yememe rağmen 1,350 vermişim 10 günde benimde canım sıkıldı ama aksine hırslandım.Önceden olsa hemen pes ederdim.Ama bu sefer bunu yapmıycam.Çünkü aynada kendimi sıkılaşmış gördüm sabah.Daha fazla bekliyordum ama en azından yağdan gittiğini düşündüğüm için mutluyum.
Sakin ve sabırlı olmak lazım bu kilo verme işinde ben bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?