Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

ya bende vermiş sayılmam sabit yazsam daha iidi ya sakın üzülme.bende ilk hafta sabittim sonraki hafta baya vermiştim hatırlarsan bayramdan sonra rekor bizde olsun bu hafta bize gaz olsun bu kilolar

Öyle diyerek kendimi avutacagim..bayramdan sonra birgün detoks yapmayı deneyeceğim bakalım..artık 63 62 olmak istiyorum ama sabır sabır ya sabır
ya bende vermiş sayılmam sabit yazsam daha iidi ya sakın üzülme.bende ilk hafta sabittim sonraki hafta baya vermiştim hatırlarsan bayramdan sonra rekor bizde olsun bu hafta bize gaz olsun bu kilolar
Canım ne güzel 600gr vermişsin bence cok iyi....
Inş dediğin gibi bayramdan sonra bizim haftamız olur ne diyelim

Sıcak sirkeli suyumu içtim
KAHVALTI
2dilim kepek ekmeği
7zeytin
2kaşık k. Biber kavurma
1.5kaşık salça
K.k peynir
2kaşık lor
1tatlı kaşığı bal
1kupa siyah çay
ARA
Şekersiz türk kahvesi
2kurabiye
AKŞAM
Bi tabak pirasa yemeği
1kase yoğurt
1kase yoğurt çorbası
Salata
Spor yapmam herhalde bugün

merhaba herkese

gercekten cok guzel bise baslatmissiniz.boyle bir destege benim de ihtiyacim var ama henuz hazir da hissetmiyirum once insulin direncimi duzene sokmam lazim sonra kilo verip hedefime ulasmam ama sizi takip edip sizden cesaret alicam😄

:)) kimse bana cevap vermesede benimde böyle bir desteğe ihtiyacım olduğu için yazmaya bende başlıyorum

sabah şekersiz açık bir bardak çay
Öğlen tavuklu salata

Bugün büyük ihtimalle akşam sadece salatımı yerim sporumu yapamam

kilom 56 hedefim 49 inş. bunu bende başarırım

Arada yazabilir birbirimize destek olabiliriz bazen motivasyon düşüklüğü oluyor hepimiz de arada iteklemek gerekiyor bugün bende olduğu gibi mesela :-(
Burada gerçekten güzel kilolar veriliyor arkadaş desteği sayesinde bazen hırs oluyo kendine rakip seçip onu geçmeye çalışıyorsun içten içebu tarz şeyler insanı rahatlatıyor bence...

Canım tabiki paylaşım yapabilirsin birbirimize destek için hepimiz buradayız kilolarımız gitsin diye
Sadece biz listeyi 10kişilik yaptık çünkü liste takip etmek zor ismis bunu anladık tatilde olan arkadaşlar var bakalım devam etmeyecek olanlar olursa listeye adını yazarız ama onun haricinde gel buraya anlat kendini içindekileri dok , nasıl neler yapıyorsun yaz bize gaz ver bizde sana gaz verelim sonunda da hepimiz kilo verip hedeflerimize ulaşalim ;-)
Kapımız herkeslere açık arkadaşlar hepimiz bu yolun yolcusuyuz

02.10.2013 82,250 gr
11.10.2013 80,900 gr

kilo kaybı :1,350 gr

çok iyisin ve şimdilik 1.miz belli oldu

başlangıç kilo: 77.5
27.09.2013 kilo 76.9
11.10.2013 kilo 78.3

( geçen hafta tatildeydim kilo bildirimi yapamadım )

geçen hafta ve bu hafta alınan kilo toplamı 1.400

nrhs naptın sen böyle yaa sana ceza bayramda +100gr almak bile yok
çekidüzen ver kendinee

canım şu spor salonu olmasa totomu kaldırmazdım biliyosun o konuda tembelin önde gideniyim. belediyeden allah razı olsun böyle ücretsiz imkanlar sunduğu için

evet sen geçen sefer de spor yaptığın haftalar veremiyodun ama sonra az da olsa gidiyodu. moralini bozma sabitsin ya en azından almamışsın, her insanın metabolizma hızı farklı. kilo verdim diye utandım bak aklımada yemek deyince börek düşürdün annem yapıyo şimdi akşam 1dilim yicem sanırım ama bayramda çok dikkat etmek gerekir şimdiden korkuyorum:18:

90-60-90olacan az kaldı az. takma kafana boyun 169 kilon 66 şimdilik gayet iyi. bence vermen gereken 2-3kilo kaldı acele etme moralle de alakası var. senin hedefine az kalmış ya ben? boyum 162 fit görünmem için 57lere inmem gerekiyor
bugün azar azar ye de yarın hemen toparlan

kızlaaaar kilo almışım
geçen hafta 65.8
bu hafta 66.4

alınan 600 gr

niye böyle oldu

Canım su konuda cok haklısın gün içinde sabah çıktığımız kilo da olmuyoruz malesef.. Zaten benim de amacım şöyle, ben normalde 65kilo da gayet ideal duruyorum boy dan ve yapıdan sanırım orantılıyim. Kalça yok, göğüs yok hafif göbek oluyo yani kilo vermesem hep 65te kalsam yeri var. Eşimde diyo bazen cok zayıfladın 60kilo olursan kemiklerin çıkacak iyice öyle olma diyo ama ben 60kilo olayım ki zaten gün içinde yediklerimle falan 62 63olurum o yüzden 60a şartlandırdim kendimi ve eninde sonunda ulaşacağım o kiloya bu kış bu iş bitecek o kadar ...senelerdir 70li rakamlardan yoruldum ya nedir bu şu 65durağını bi kirsam gerisi gelecek azıcık daha asılmam gerek sanırım

kızlar asla kısıtlama yapmıyoruz herkes yazabilir aramıza katılabilir, sadece listeye dahil değil. sıradakiler listesine aldım sizi
ya da zamanla listeyi uzatıp eklerim siz her hafta kilonuzu yazın bizimle herşeyinizi paylaşın

kendini tanıt bakalım kaç kilosun hedefin nedir neler yapıyosun?

hepimizin ihtiyacı kilo vermek ve çevremde o kadar zayıf insan var ki kilo alamıyor bi tane yapıştırasım geliyor
senin kilon iyi gibi ama boyun kaç ?

Evet ben yakında 90_60_90
Olacağım;-)belimden 14 cm daha gitti mi kalça dan da 7cm fıstık gibi olacağım ama bunun için jilliana başlamam gerek ya ama o ilk 5günlük ağrı olayı gözümü korkutuyo, tuvalete oturamamak cok fena dün platesten sonra bugün de fenayım ben en iyisi biraz plates yapayım gene bak gaza geldim göbek erisin belim ortaya çıksın azıcık di mi ?aslında arkadan belim cok iyi duruyo ama önden göbek işi bozuyo
Şimdilik sadece 2kurabiye yedim sabahta bal akşama bişey düşünmüyorum bakalım cok sapitmam umarım
Çünkü pazar günü eşim kahvaltıya götürecekmiş beni

Bildirimim

başlangıç: 61.9 kg
geçen hafta: 62.1 kg
bu hafta: 61.5 kg
giden: -600 gr
toplam giden: -400 gr
spor: her gün leslie 3 mile
boy: 157
hedef: 55-52-48

Reglim yaklaştığı için şişkinlik de var vücudumda.

Kızlar totoşumu kaldırdım ve 40dk platesimi yaptım
Aslında 50dk ama 10dk'yi ebrunun bidi bidisina sayıyorum
Duşumu da aldım oh mis mis oturuyorum şimdi kilo vermesemde taş olayım bari karnım ve kalçalarım acayip yandi yalnız valla taş olacağım 21gün devam edebilirsem ...
Bu arada kpss için kitap aldım geldi

AYSUN kpss ye mi hazırlanıosun.bende hzırlancam bayramdan sonra başlıcam.bende bugün jillian sporu yaptım kız iki gündür yapıyorum hertarafım ağrıyo senmiydin ağrılarından bahseden ne gibi ağrılar oluyorki acaba

anaaaam siz spora geçmişsiniz ben börek yicem kendimi tutamıyorum yaaa:18: bir iki ısırım dişledim
akşama 1dilim kaşarlı biberli yicem sanırım, yarım dilimde pazılı yerim:18::18: ahanda noldu bana birden
tutmalıyım kendimii
ve kendimi şimdiden şartladım bayramın ilk günü 2dilim baklava, ikinci günü 1dilim baklava ve bu kadar
çikolata şeker yemek yok!! ama bayramın 3günü eşimle motor gezisine gidicekmişiz eşli gezi arkadaşlarıyla ne olur ne biter bakalım görecez

bugün spor hocamız dediki 1dilim baklava 2saat koşu ile yok edebilirsiniz:26::26:

bayram boyunca size yazamayabilirim evimde net yok ama yediklerime çok dikkat edeceğim ve Gülercim 100 gr bile almayacağım inş.

DİKKAT DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar çizelgemiz hazır ilk sayfada paylaştım ama lütfen rica ediyorum herkesten listemizde olan arkadaşlar bayramdan sonraki ilk pazartesi herkesi görmek istiyorum yoksa çıkarıyorum listeden elifeyza hiç uğramıyosun yaaa
babasinin_kelebee bayramdan sonra aramıza dön.

yagmurlu_ist bildirim yapmadın valla bütün gün tek tek girip photoshopa listeye yaz çık yapıyorum kasıyor pc
4e kadar bildirimleriniz tam olsun (mazeretiniz var ise 1gün önceden belirtiniz) aramıza katılmak arkadaşlar var o yüzden düzenli bildirim yapınız
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Evet canım kpss'ye hazırlanmaya karar verdim. Temin eksik yazdım tel'den giriyorum elim çarptı çıktım bugün geldi kitaplarım ve inanılmaz kalınlar gözüm korktu biran evvel başlamalıyım lisans tan gireceğim ben maliye mezunuyum. Sen hangisinden gireceksin kısmetse ?
Jilliandan bahseden bendim evet ;-) daha dür neler olacak neler ;-) merdiven inemeyeceksin, tuvalete oturamayacaksin, yürümek bile istemeyecek canın ay cok gözünü korkuttum ama sabret 5gün sonra bişeycigin kalmayacak 1ayın sonunda acayip sıkılasacaksin ..
Bende dün platese başladım biraz jillian karışımı yapmis ebru, o yüzden bende bugün zor durumdayim ama bırakmazşak geçecek
Sen götür börekleri yavrum oh biz burda totoşumuz terleyene kadar spor yaptık
Daha şimdiden baklava planları demek ??
Dur bakalım hele bi bayram gelsin ..

bayram boyunca size yazamayabilirim evimde net yok ama yediklerime çok dikkat edeceğim ve Gülercim 100 gr bile almayacağım inş.

Canım benim de evde net bitti zaten tel'deki de biter bi kaç güne. bayramda hepimiz bi taraflarda oluruz çoğumuz yazamayiz.. Bayramda serbest herkes ama kilo almadan cuma bildirimine herkes bi uğraşın lütfen buraya öpüyorum hayırlı bayramlar

adet haftam hem hala şişliğim var aslında hem de hep akşamları misafir geldi bu hafta
haftaya inşaallah yüzücem ekstra kilo vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…