Kızlar günaydın diyeyim bari zoraki :-(
BAŞLANGIÇ:68.8
GEÇEN HAFTA:66.3
BUGÜN;66.3_sabit
BOY:169
SPOR:3saat 20dk yürüyüş
40dk plates
TOPLAM SPOR:4saat
Ölçülerlmi de almıştım 4hafta önce bugün bayram öncesi bi değerlendireyim kendimi
4hafta boyunca sadece 2.5kilo verebildim :-(2hafta hep sabit kaldım zaten..sporda yaparak böyle oluyorsa gözüm korktu benim ne diyim :-(
Göbekten 3cm
Bel,den 4cm
Bacaktan 2cm
Kalçadan 1cm vermişim
Bunlara birazcık sevindim o kadar ..
Ben sanırım 65ten aşağısıni göremiycem ya cok keyfim kaçtı..akşamları ne ekmek yiyorum ne kaçamak var son 2gecedir özellikle.. Hatta eşime akşam kurabiye çıkardım zorla tuttum kendimi yemedim yarın en azından 100gr vermiş olayım dedim ama boşunaymis keşke yeseymisim:-(
1hafta kilo verip 1 hafta sabit olmak cok moralimi bozdu ya..
Daha önceden ayda 6 kilo verdiğimi bilirim ben bu düzenle şimdi nerde yanlış var bulamıyorum...
Öyle diyerek kendimi avutacagim..bayramdan sonra birgün detoks yapmayı deneyeceğim bakalım..artık 63 62 olmak istiyorum ama sabır sabır ya sabıraysun bazen vücur kendini korumaya alıyor. sen aynen devam edince normal bu durum diyip onada alışıyor. klasik olacak ama sabır bu işin anahtarı.
bende üzülüyorum niye 1 kilo değil diye ama sevinmem gereken artık kilo almıyorum , artık bu işin bilincindeyim az da olsa veriyorum .
ama biz hemen olsun bitsin istiyoruz. ama ne olur pes etme .geçecek
Canım ne güzel 600gr vermişsin bence cok iyi....ya bende vermiş sayılmam sabit yazsam daha iidi ya sakın üzülme.bende ilk hafta sabittim sonraki hafta baya vermiştim hatırlarsan bayramdan sonra rekor bizde olsun bu hafta bize gaz olsun bu kilolar
Arada yazabilir birbirimize destek olabiliriz bazen motivasyon düşüklüğü oluyor hepimiz de arada iteklemek gerekiyor bugün bende olduğu gibi mesela :-(merhaba herkese
gercekten cok guzel bise baslatmissiniz.boyle bir destege benim de ihtiyacim var ama henuz hazir da hissetmiyirum once insulin direncimi duzene sokmam lazim sonra kilo verip hedefime ulasmam ama sizi takip edip sizden cesaret alicam😄
Canım tabiki paylaşım yapabilirsin birbirimize destek için hepimiz buradayız kilolarımız gitsin diye:)) kimse bana cevap vermesede benimde böyle bir desteğe ihtiyacım olduğu için yazmaya bende başlıyorum
sabah şekersiz açık bir bardak çay
Öğlen tavuklu salata
Bugün büyük ihtimalle akşam sadece salatımı yerim sporumu yapamam
kilom 56 hedefim 49 inş. bunu bende başarırım
02.10.2013 82,250 gr
11.10.2013 80,900 gr
kilo kaybı :1,350 gr
başlangıç kilo: 77.5
27.09.2013 kilo 76.9
11.10.2013 kilo 78.3
( geçen hafta tatildeydim kilo bildirimi yapamadım )
geçen hafta ve bu hafta alınan kilo toplamı 1.400
Canım bence cok iyi 500gr'mi öpte başına koy. Tebrik ederim
Canım helal olsun başka da bişey demiyorum her hafta istikrarlı veriyorsun kiloyusporlar da adnan cok iyi haftada en az 3 gün 45dk diyorlar sen onu çoktan aşmışsin ...
Arkadaşı bi deneyelim derimbizl bırakıp gitmezse ilerde gitmiş olanların yerine ilave ederiz. Sanırım bi kaç kişi var artık girmeyecek gibi görünüyor..değerlendirelim ?
Canım ben ne sporlar yapıyorum da bana misin demiyor :-( bak bildirim yapayım da gör..
Geçen seferde en cok ben spor yapıyordum en az ben veriyordum :-(
Insanın keyfi kaçıyo valla :-(
Kızlar günaydın diyeyim bari zoraki :-(
BAŞLANGIÇ:68.8
GEÇEN HAFTA:66.3
BUGÜN;66.3_sabit
BOY:169
SPOR:3saat 20dk yürüyüş
40dk plates
TOPLAM SPOR:4saat
Ölçülerlmi de almıştım 4hafta önce bugün bayram öncesi bi değerlendireyim kendimi
4hafta boyunca sadece 2.5kilo verebildim :-(2hafta hep sabit kaldım zaten..sporda yaparak böyle oluyorsa gözüm korktu benim ne diyim :-(
Göbekten 3cm
Bel,den 4cm
Bacaktan 2cm
Kalçadan 1cm vermişim
Bunlara birazcık sevindim o kadar ..
Ben sanırım 65ten aşağısıni göremiycem ya cok keyfim kaçtı..akşamları ne ekmek yiyorum ne kaçamak var son 2gecedir özellikle.. Hatta eşime akşam kurabiye çıkardım zorla tuttum kendimi yemedim yarın en azından 100gr vermiş olayım dedim ama boşunaymis keşke yeseymisim:-(
1hafta kilo verip 1 hafta sabit olmak cok moralimi bozdu ya..
Daha önceden ayda 6 kilo verdiğimi bilirim ben bu düzenle şimdi nerde yanlış var bulamıyorum...
kızlaaaar kilo almışım
geçen hafta 65.8
bu hafta 66.4
alınan 600 gr
merhaba kızlar
geçen hafta 64.8
bu hafta 64.2
giden 600 gr
spor
20 dk ip atlama
20 dk yürüyüş
jillian sporu yarım saat
bu kilo kaybı sayılmaz bana göre gün içinde alıyosun çünkü neyse bayramdan sonra 63.0 olcam
bende katılmak ıstıyorum aranıza banane banane:=) ay kızlar aldım başımı gidiyorum akrep nalana o derece napcam bilmiyorum doğumdan sonra şiştim şiştiim aslında nasıl vereceğimi bilsemde malesef uygulamak zor gelıyor birde stres den vsvsvsvsv bir sürü bahanem var işte.alında aranıza hep beraber eritelimmmmmm
:)) kimse bana cevap vermesede benimde böyle bir desteğe ihtiyacım olduğu için yazmaya bende başlıyorum
sabah şekersiz açık bir bardak çay
Öğlen tavuklu salata
Bugün büyük ihtimalle akşam sadece salatımı yerim sporumu yapamam
kilom 56 hedefim 49 inş. bunu bende başarırım
evet sen geçen sefer de spor yaptığın haftalar veremiyodun ama sonra az da olsa gidiyodu. moralini bozma sabitsin ya en azından almamışsın, her insanın metabolizma hızı farklı. kilo verdim diye utandım bakaklımada yemek deyince börek düşürdün annem yapıyo şimdi akşam 1dilim yicem sanırım ama bayramda çok dikkat etmek gerekir şimdiden korkuyorum:18:
Sanırım ben kas yapıyorum o yüzden kilo cok çabuk gitmiyo böyle avutayim kendimi ne diyim
90-60-90olacan az kaldı az. takma kafana boyun 169 kilon 66 şimdilik gayet iyi. bence vermen gereken 2-3kilo kaldı acele etme moralle de alakası var. senin hedefine az kalmış ya ben? boyum 162 fit görünmem için 57lere inmem gerekiyor
bugün azar azar ye de yarın hemen toparlan
çok iyisin ve şimdilik 1.miz belli oldu
Kızlar totoşumu kaldırdım ve 40dk platesimi yaptım
Aslında 50dk ama 10dk'yi ebrunun bidi bidisina sayıyorum
Duşumu da aldım oh mis mis oturuyorum şimdi kilo vermesemde taş olayım barikarnım ve kalçalarım acayip yandi yalnız valla taş olacağım 21gün devam edebilirsem ...
Bu arada kpss için kitap aldım geldi
Evet canım kpss'ye hazırlanmaya karar verdim. Temin eksik yazdım tel'den giriyorum elim çarptı çıktımAYSUN kpss ye mi hazırlanıosun.bende hzırlancam bayramdan sonra başlıcam.bende bugün jillian sporu yaptım kız iki gündür yapıyorum hertarafım ağrıyosenmiydin ağrılarından bahseden ne gibi ağrılar oluyorki acaba
Sen götür börekleri yavrum oh biz burda totoşumuz terleyene kadar spor yaptıkanaaaam siz spora geçmişsiniz ben börek yicem kendimi tutamıyorum yaaa:18: bir iki ısırım dişledim
akşama 1dilim kaşarlı biberli yicem sanırım, yarım dilimde pazılı yerim:18::18: ahanda noldu bana birden
tutmalıyım kendimii
ve kendimi şimdiden şartladım bayramın ilk günü 2dilim baklava, ikinci günü 1dilim baklava ve bu kadar
çikolata şeker yemek yok!! ama bayramın 3günü eşimle motor gezisine gidicekmişiz eşli gezi arkadaşlarıyla ne olur ne biter bakalım görecez
bugün spor hocamız dediki 1dilim baklava 2saat koşu ile yok edebilirsiniz:26::26:
bayram boyunca size yazamayabilirim evimde net yok ama yediklerime çok dikkat edeceğim ve Gülercim 100 gr bile almayacağım inş.
çok iyisin ve şimdilik 1.miz belli oldu
nrhs naptın sen böyle yaa sana ceza bayramda +100gr almak bile yokçekidüzen ver kendinee
canım şu spor salonu olmasa totomu kaldırmazdım biliyosun o konuda tembelin önde gideniyim. belediyeden allah razı olsun böyle ücretsiz imkanlar sunduğu için
evet sen geçen sefer de spor yaptığın haftalar veremiyodun ama sonra az da olsa gidiyodu. moralini bozma sabitsin ya en azından almamışsın, her insanın metabolizma hızı farklı. kilo verdim diye utandım bakaklımada yemek deyince börek düşürdün annem yapıyo şimdi akşam 1dilim yicem sanırım ama bayramda çok dikkat etmek gerekir şimdiden korkuyorum:18:
90-60-90olacan az kaldı az. takma kafana boyun 169 kilon 66 şimdilik gayet iyi. bence vermen gereken 2-3kilo kaldı acele etme moralle de alakası var. senin hedefine az kalmış ya ben? boyum 162 fit görünmem için 57lere inmem gerekiyor
bugün azar azar ye de yarın hemen toparlan
niye böyle oldu
Evet canım kpss'ye hazırlanmaya karar verdim. Temin eksik yazdım tel'den giriyorum elim çarptı çıktımbugün geldi kitaplarım ve inanılmaz kalınlar gözüm korktu biran evvel başlamalıyım lisans tan gireceğim ben maliye mezunuyum. Sen hangisinden gireceksin kısmetse ?
Jilliandan bahseden bendim evet ;-) daha dür neler olacak neler ;-) merdiven inemeyeceksin, tuvalete oturamayacaksin, yürümek bile istemeyecek canınay cok gözünü korkuttum ama sabret 5gün sonra bişeycigin kalmayacak 1ayın sonunda acayip sıkılasacaksin ..
Bende dün platese başladım biraz jillian karışımı yapmis ebru, o yüzden bende bugün zor durumdayim ama bırakmazşak geçecek
ben bilg.prog. ön lisans bişy dicem aynı kilo vermek gibi bu konudada birbirimizi gazlasak ii olur dimi :)
dediğin gibi sabretcem yapcam bu sporu görcez bir ayın sonunda taş olmamız lazım taşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?