Evet canım kpss'ye hazırlanmaya karar verdim. Temin eksik yazdım tel'den giriyorum elim çarptı çıktımbugün geldi kitaplarım ve inanılmaz kalınlar gözüm korktu biran evvel başlamalıyım lisans tan gireceğim ben maliye mezunuyum. Sen hangisinden gireceksin kısmetse ?
Jilliandan bahseden bendim evet ;-) daha dür neler olacak neler ;-) merdiven inemeyeceksin, tuvalete oturamayacaksin, yürümek bile istemeyecek canınay cok gözünü korkuttum ama sabret 5gün sonra bişeycigin kalmayacak 1ayın sonunda acayip sıkılasacaksin ..
Bende dün platese başladım biraz jillian karışımı yapmis ebru, o yüzden bende bugün zor durumdayim ama bırakmazşak geçecek
ben bilg.prog. ön lisans bişy dicem aynı kilo vermek gibi bu konudada birbirimizi gazlasak ii olur dimi :)
dediğin gibi sabretcem yapcam bu sporu görcez bir ayın sonunda taş olmamız lazım taşş
Canım bende burdaki kpss topiginde yazmayı düşünüyorum motivasyon içinsende dene hem önlisans daha kolay ben lise düzeyinden girmiştim 86puan yapmıştım çalışırsan eminim yaparsın
Kızlar bayram sebebiyle yogun olan bir mağazaya 3 gün çalışmaya giriyorum. Geç çıkıp, yorgunluktan kendimi direk yatağa atma ihtimaline karşı, topige gelemeyebilirim bu 3 gün. Merak etmeyin beniEğer giremezsem, şimdiden iyi bayramlar hepinize, aman tatlıları görünce kendinizi kaybetmeyin !
Günaydın burda olan hanımlar
Cok geç uyandim bugün
Sirkeli sıcak suyumu içtim
Şimdi bi kase erişteli yoğurt çorbası içtim..doymadim sanki gidip 1kase daha içebilirim
Ara olarak türk kahvem var
Akşam menüsünde
Dana etinden sote yapacağım 1tabak yerim yanına bol marul salata ve ayran içerim 2bardak ..pilav yapmayacağım gerek yok bayram üstü kilo almaya di mi?
Sonra akşam alışverişine çıkacağız eşimle markette dolanırim en az 1.5saat iyi spor oluyor market günleri banabugün platesten dolayı cok fenayim ya resmen yürüyemiyorum :-(bakalım geç kalktığım için işleri yetiştirip spor yapabilecek miyim bilmiyorum?yaparsam yazarım zaten .
Kızlar benim bi sorunum var ya :-(
3_4gündür kabızlık var göbeğim o yüzden şişti yine ama tuvalete de gitme isteği yok hiç.. O kadar su yeşil çay nereye gidiyo bilmem. Beyaz ekmek yediğim de daha kötü oluyorum diye ekmeği de kestim zaten .'ne yapsam bilemiyorum? Bi fikri olan çıkar mi acaba?
Bende burdayım merak etme başbaşa kilo veririz senlebu hafta 100gr verip 1. olurum belki
şimdiden salmayın kendinizi bayanlarr
sanırım ben bayramdada kendi kendime yazıcam can sıkıntısı işte:26:
merhaba kızlar
çok yoğun bir gündü temizlik yaptım bütün gün
az önce bir avuç çerez yedim ama çok açtım
evde baya zor diyet yapmak
Yazmaya utandığıM bi menü oldu bugün :-(
Sabah sigara böreğinden tutunda, patates kızartmasıma..
Akşam fırında makarna,
Sonrasında cips gün içinde aralarda sayısız kuru kayısı minik çikolatalar birazdan da sahlep içeceğim..
Saldım bugün ipleri..spor yok temizlik yaptım gün boyu..
Hala kabızlık sorunu devam ediyor :-( 2kez kayısı çayi içtim hala fayda yok.. Bu gidişle kilo alımı başlayacak toparlanmam lazım...Of..
Kocam evdeyken cok yiyorum ya tutamıyorum kendimi
aman dikkat et canım yaa, eşimde diyette olduğu için sorunum yok çok şükür tabii o benim gibi ipleri sıkı tutmuyor çünkü vereceği kilo 3-5kilo. ama ben bugün pazar günü olmasına ragmen çok dikkatliydim bu hafta dediğim gibi +100de olsa vermek istiyorum ama bakalım bi bayram gelsin baklavayı görünce halim nice olur bilemem:18: onun için şimdiden dikkat etmeliyiz aysunnn
tiin noldu bacım beğenip kaçmışsınvalla bende yemekte cozuttuğum zaman hiç yediklerimi yazasım gelmiyor yoksa sende de böyle bir durum mu var aysun iyi paylaşmışsın aferiiinnn o zaman yarın tut kendini
selam kızlar 36 bedenım, basenden, kalın belden eser yok
hiç olmadı da
bu sizin fit aşkınızı daha çok tetıkledı mı
şaka bir yana, biraz daha hırslanın dıye yazdım
asla pes etmeyın
çok kötüsün sör
inanki daha çok hırslanan olsun dıye yazdım
ben bile sinir oldum, zaten hep sinir olurum 36 beden hatunlarakilo al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?