Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

bugünkü menüm sabah kahvaltım aynı öğlen
kuru fasülye yarım pors.
akşam ise bir porsiyon kayseri yağlaması 555 klcal malesef
ama günlük kalorimi geçmedim tek dezavantajım akşam yemiş olmam yğlamayı yarın telafi ederim inş.

Kızlar bayram sebebiyle yogun olan bir mağazaya 3 gün çalışmaya giriyorum. Geç çıkıp, yorgunluktan kendimi direk yatağa atma ihtimaline karşı, topige gelemeyebilirim bu 3 gün. Merak etmeyin beni Eğer giremezsem, şimdiden iyi bayramlar hepinize, aman tatlıları görünce kendinizi kaybetmeyin !

tamam canım kolay gelsin iyi bayramlar hepinize, ayın 17sinde cuma günü bildirim yapmanız yeterli. 21inde tekrar buradayız hepimiz

cuma günü nete girmeye çalışacağım bildirim için :) herkese hayırlı bayramlar

Günaydın burda olan hanımlar
Cok geç uyandim bugün
Sirkeli sıcak suyumu içtim
Şimdi bi kase erişteli yoğurt çorbası içtim..doymadim sanki gidip 1kase daha içebilirim
Ara olarak türk kahvem var
Akşam menüsünde
Dana etinden sote yapacağım 1tabak yerim yanına bol marul salata ve ayran içerim 2bardak ..pilav yapmayacağım gerek yok bayram üstü kilo almaya di mi?
Sonra akşam alışverişine çıkacağız eşimle markette dolanırim en az 1.5saat iyi spor oluyor market günleri bana bugün platesten dolayı cok fenayim ya resmen yürüyemiyorum :-(bakalım geç kalktığım için işleri yetiştirip spor yapabilecek miyim bilmiyorum?yaparsam yazarım zaten .
Kızlar benim bi sorunum var ya :-(
3_4gündür kabızlık var göbeğim o yüzden şişti yine ama tuvalete de gitme isteği yok hiç.. O kadar su yeşil çay nereye gidiyo bilmem. Beyaz ekmek yediğim de daha kötü oluyorum diye ekmeği de kestim zaten .'ne yapsam bilemiyorum? Bi fikri olan çıkar mi acaba?

evet pilav eksik kalsın bayram üstü bende dün 3börek yedim akşam ve nasıl pişmanlık çöktü bugün hiç yemek yeme isteğim bile yok sabah 9:30da klasik kahvaltı aradada 1kuru incir ve yeşil çay saat 4oldu hala bişey yemedim 1elma yerim öğle yemeği canım istemiyor ve bayramdan sonra metobolizma çayını yapıcam 2haftada1.

bu diyetin başından beri bendede kabızlık var önceden çok rahat saatli bir şekilde giderdim

bu hafta 100gr verip 1. olurum belki
şimdiden salmayın kendinizi bayanlarr
sanırım ben bayramdada kendi kendime yazıcam can sıkıntısı işte:26:

merhaba kızlar

çok yoğun bir gündü temizlik yaptım bütün gün
az önce bir avuç çerez yedim ama çok açtım
evde baya zor diyet yapmak

bu hafta 100gr verip 1. olurum belki
şimdiden salmayın kendinizi bayanlarr
sanırım ben bayramdada kendi kendime yazıcam can sıkıntısı işte:26:
Bende burdayım merak etme başbaşa kilo veririz senle şu metabolizma çayini bende yapacağım evde malzemeler var daha geçen sefer aldıklarım
merhaba kızlar

çok yoğun bir gündü temizlik yaptım bütün gün
az önce bir avuç çerez yedim ama çok açtım
evde baya zor diyet yapmak

Evet evde irade zor oluyo elin işte aklın mutfakta oluyo
Sende bayramda evdesin galiba yaz hergün mulaka
Bende yarından sonra temizliğe başlıycam eşim ilk defa yardım ederim sana dedi supürecekmis

dün akşam yarım tabak makarna ve 1kase yoğurt yedim. makarnayı özlemişim heee ama bir daha olmamalı.

bugün 11de kahvaltı yaptım akşama ızgara balık var akşama kadar 2 ara yaparım. dün tartıldım dayanamayıp ve +1kilo fazla çıktı
aysun dediğin gibi kabızlıktan fazla çıkıyor bugün tartıldım cuma günkü kilomdayım çok şükür.

kahvaltı 11:00----1di.ekmek, 1di.peynir, 1tatlı k.bal, 1adet köz.biber

ara-- sade türk kahvesi, 1kuru incir

ara-- 1elma, 1mandalina, 1kupa yeşilçay

akşam 19:00 --- 1kase sebzeli mercimek çorbası, balık

ara: yarım armut, 1kupa yeşilçay

Yazmaya utandığıM bi menü oldu bugün :-(
Sabah sigara böreğinden tutunda, patates kızartmasıma..
Akşam fırında makarna,
Sonrasında cips gün içinde aralarda sayısız kuru kayısı minik çikolatalar birazdan da sahlep içeceğim..
Saldım bugün ipleri..spor yok temizlik yaptım gün boyu..
Hala kabızlık sorunu devam ediyor :-( 2kez kayısı çayi içtim hala fayda yok.. Bu gidişle kilo alımı başlayacak toparlanmam lazım...Of..
Kocam evdeyken cok yiyorum ya tutamıyorum kendimi

aman dikkat et canım yaa, eşimde diyette olduğu için sorunum yok çok şükür tabii o benim gibi ipleri sıkı tutmuyor çünkü vereceği kilo 3-5kilo. ama ben bugün pazar günü olmasına ragmen çok dikkatliydim bu hafta dediğim gibi +100de olsa vermek istiyorum ama bakalım bi bayram gelsin baklavayı görünce halim nice olur bilemem:18: onun için şimdiden dikkat etmeliyiz aysunnn

tiin noldu bacım beğenip kaçmışsın valla bende yemekte cozuttuğum zaman hiç yediklerimi yazasım gelmiyor yoksa sende de böyle bir durum mu var aysun iyi paylaşmışsın aferiiinnn o zaman yarın tut kendini

Ya üf ne zor bişey şu boğaz tutma sinir oluyorum valla :-(
Eşimin yemekle derdi yok ki o aksine ben yedikçe bakıyo nerene yiyorsun bu kadar şeyi diyo ..sorun bende yanımda biri varken özellikle eşim o zaman hep yemek yemek istiyorum ne bulursam sanirlm yalnızlık psikolojisinden çıkmış hissediyorum kendimi cok tuhaf:-( yalnızken cok daha tutumluyum yemek konusunda..valla 9gün evde al hafta hiç umudum yok hiç :-( kilo almasam bile veremiycem belli :-(zaten artık sporda yapamam dersler cok fena sürekli kitaplara vakit ayırmam gerek :-(ama 60i görmek istiyorum istiyorum istiyorum

selam kızlar 36 bedenım, basenden, kalın belden eser yok
hiç olmadı da
bu sizin fit aşkınızı daha çok tetıkledı mı
şaka bir yana, biraz daha hırslanın dıye yazdım
asla pes etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…