Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

selam kızlar 36 bedenım, basenden, kalın belden eser yok
hiç olmadı da
bu sizin fit aşkınızı daha çok tetıkledı mı
şaka bir yana, biraz daha hırslanın dıye yazdım
asla pes etmeyın

anammm 36 beden yok kuzum biz bi 38olalım yeterde artar bize. iyi oldu uğra sen bize gaz vermek için

anammm 36 beden yok kuzum biz bi 38olalım yeterde artar bize. iyi oldu uğra sen bize gaz vermek için

kaçak elektrık var kaçın
kızlar hadi verin şu kiloları
incecik bir bel, zayıf bir bedeni kim istemez
anammm bir de kurban bayramı geldi, siz şimdi kavurma+ pilav ikilisini yer durusunuz
ben bişi fark ettım gece açıkan insan o saate kadar oturursa elbet acıkır, erken yatın

benim kilo limitim 50 hiç üstü olmadı
yapı meselesi.
boğazını tut. tatlıdan, hamurdan uzak dur
akşamları bişi yeme, acıkacak kadar oturma

şu dediğini hiç yapamıyorum tatlı sevmem ama tuzlu çok severim okuldan akşam 9dan sonra geliyorum mecburen akşam yemeğim o saate denk geliyor, okuldayken ders arasında yiyeyim desem okulumuzda fast food dışında bişey yok ve zaten küçük bi ilçe olduğundan salata,ızgara vs bulabileceğim yer yok gibi... e bir de ikinci öğretimim ve dersler mecburen geceye kalıyor gece çok geç saatlere kadar oturuyorum bir düzen oturtup da kilo veremiyorum ama bir gün o da olacak

aysun beni takipteydin ya hani 13Ekime kadar 65kg ol diye söz vermiştim kendimee

evet bugün tartılmadım ama cuma günü 65.5-- tuttum sözümü

şimdiki hedef---22 Kasım'a kadar 61kg ol
tutamayacağım sözler vermem

inşallah vericez ayy ne güzel gaza geldim ben bende önceden 53kg idim ama evlilikti doğumdu 5yılda büyük bir değişime uğradımm kavurma+pilav hadi neysede baklavaya ne yapıcaz görecez bakalımm

ben kaçar iyi geceler sizlere tam da acıkmak üzereyim

nefsine hakim olsan ben inanıyorum size amacınıza ulaşacaksınız
ama boğazını tutup, sporunuzu yaparsanız.
mesela her şey bir spordur ev hanımları bol bol ev temızlesın
çocuğu olan zaten sürekli çocuk peşinde koşuyor allah hiperaktif bebeler versin

ilk baş inanmak, ardından boğazını tutmak gerek
sonuç: incecik bir beden :) inanmak çok önemli

ayy ben baklavayı unuttum gerçekten isteyen verir
sizden sıkı bir performans beklıyorum
huzurlu geceler

her gece ben okuldan gelince sen bana bi gaz versen aslında ben gidip biraz spor falan yaparım

her gece ben okuldan gelince sen bana bi gaz versen aslında ben gidip biraz spor falan yaparım

sporda çok önemli. belkı benım kılo almamanın en büyük nedeni, yemekten sonra muhakkak tuvaletım gelıyor
alışkanlık olmus ya da bana öyle gelıyor

göreyım senı kıtapkokusu, bu işi başaracaksın

canım ben bayramdan sonra okula dönünce kendi çapımda başlayacağım ama her fırsatta spor yapmam için dürtebilirsin yani neyse ben kitabıma döneyim ilerleyen saatlerde tekrar uğrarım

Kızlarrr çok yorgunum işten geldim bir şeyler yedim buraya geldim. Çok geç çıkıyoruz ve tüm gün ayaktayım beslenme düzenim de alt üst oldu fast food yiyoruz, ayaklarımı hissetmiyorum, bünye alışık değil tabi, bayramı uyuyarak geçiricem galiba tatlı yemeye vaktim olmayacak en azından ayy bütün gün onu bunu begenmeyen, havalı ya da gıcık müşteriler denk geldi şanssızlığıma bakar mısınız ? Ruhen de yıprattılar beni yani Ama ders çalışmanın değerini anladım, güzelce dersimi çalışıcam üniversite kazanıcam, 2 kuruş para için sağlığımdan olcam neredeyse.. Çok konuştum ben ayakta uyuyorum yatmaya gidiyorum iyi geceler hepinize, yarın daha yoğun olcaz arefe olduğu için, gelemem muhtemelen topige. Hepinize bol neşeli, az kalorili bayramlar dilerim

Son düzenleme:
Ya nolmuş akşam burda bak iyi oldu uyandığım gibi gördüğüm.. 36beden mi ah ah...
Bugün cok düzenli olacak yediklerim 60kilo olacağım bende sonunda...
Guler tebrik ederim canım helal olsun ben daha tam konsantre olabilmiş değilim sanırım istikrarlı gitmiyo geçen seferki gibi kilolar :-( şu bayram bi geçsin bende hepinizi geçicem...
Ben şimdi gidip bi tartılayim malum dün yediklerim ne olmuş göreyim :-( sonra da hedef köyayim kendime ...

evet diyetimi koruyorum bayram geldi diye hiç salmadım kendimi aksine daha çok toparladım ama yarın 2dilim baklava benim örnek oluyorum kızlar sizeee ha gayret

Bende sabah tartıdaki rakamı görünce gözlerim fırladı yerinden hop dedim kendime bu sabah gayet nezih bi kahvaltı yaptım hemen yazıyorum
Saat 12:30
Sirkeli sıcak suyumu da içtim
Yarım k.K peynir
1domates
1salatalık
3zeytin
1.5sahanda kırmızı biberli yumurta
1y'k kadar da salça
Kendimi tebrik, takdir ve telkin ediyorum çünkü ben 60kilo olacağım
Şimdi kendime şekersiz damla sakızlı türk kahvesi yaptım onu içiyorum
25kalorilik bi çikolata attım ağzıma ;-)
Akşam menü de,
Yeşil mercimek
Pirasa yemeği/evvelki günden/
Beşamel soslu fırın makarna /dünden/Var
Aslında canım hiç makarna istemiyo ama yemek lazım çünkü yarın evde olmayız yenmez çöpe gitsin istemiyorum bakalım nasıl halledeceğim akşam menüsünü
Aslında bana bütün bunlar yasak olmalı sadece yoğurt ve salata yemeliyim ceza olarak daha tatlı yemeden tartı fırladı bayramı sakin geçirmek istiyorum, hepinizi geçmek istiyorum

ayy damla sakızlı kahve miii hemen geliyorum koy cezveye ben bayılıyorum damla sakızlıya yaaaa markette göremedim geçen gün bağımlılık yapıyor o kokusu içerken.
afferimm sana derken kendim battım aysunnn

sabah klasik kahvaltı
aralarda hep geçiştirdim 1muz, 100kalorilik çikolata
buraya kadar iyi annemlere çıktım gözleme yiyolardı çeyrek gözleme yedim ve 2hazır tuzlu kurabiyee
aslında günlük kaloriyi geçmemişimdir ama hepsi karbonhidrat
akşama fırında tavuk, pilav(2kaşık yicem kesin fazlası asla), ayran ve salata

aslında öğlen uyuduk uyandığımda bir üşüdüm canım tatlı çekti öyle mutfağa girdim

Son düzenleme:

Oluyo işte arada öyle
Bende şimdi akşam yemeği işini bitirdim erken saatte ,
1tepeleme tabak pirasa
1büyük dilim makarna
1küçük kase yoğurt /200gr/
Bundan sonra sadece yeşil çay ,
DAMLA SAKIZLI TÜRK KAHVESI
Ve belki meyve cok acikirsam..
Ütü yapacağım , toz alacağım böyle ıvır zıvır işler var spor niyetine

slm kızlar çok aktif çok azimlisniiz maşalah ben bugün baklava yaptım birde yaprak sarması iksninde tadına baktım sadece iki dilim baklava iki tanede sarmadan yedim akşam yemeğim bulgur pilavıydı sabahta öyle geçiştirdim bugün pek bişey yemedeim açıkcası yoruldum epey.yarın bakalım kendimi nasıl tutucam jillian sporumu bugün yapamadım ama belki gece yatmadan yaparım belli olmaz bayram süresince pek giremicem galiba burayada öyle alışmışımki girmeyince çok eksik hissedirum kendimi herkese ii bayramlar kızlar

Kızlar bol baklavasiz bayramlar diliyorum hepimize
Süper bi gün benim için
Saat 09:00
Kahvaltı da yarım yufkadan çökelekli gözleme
1.5yumurtalı menemen
Saat 12:30
1dilim baklava
Akşam yemeği belli değil ama et olmayacağı kesin çünkü ben kuzu eti yiyemiyorum iyi ki sevmiyorum ya
Bugün her gittiğim yerde tabak tabak baklava kase kase çikolataya hayır dedim cok mutluyum...ilk defa böyle tatlı komasına girmeden bi bayram günü geçirdim helal bana
Sizde sakin ola götürmeyin tatlılari, valla kilo alana ceza var ona göre ...öpüyorum sizleri

Kızlar kayıp herkes bakıyorum :-(
Ben öğlende makarna yemek zorunda kaldım hazır meyve suyu eşliğinde...
Sonraki ara da 1mandalina
Çeyrek muz yedim
3kupa yeşil çay içtim
Akşam yemeği canım istemedi yemedim o yüzden belki meyve yerim birazdan ....
Bugün tatlı konusunda aştım kendimi cok şükür bi tanecik yedim öğlende sadece bundan sonrası daha kolay artık
Spor yapmıyorum bu ara öyle karar aldım bakalım kilo verebilecek miyim ?

ben sözümü tutamadımmmm:84::84: baklava önce 2dilim yedim sonra kendime hakim olamadım yedimde yedim 6taneyi bulmuştur öğğ geldi :120: sadece baklavaylada bitmedi çikolata akşama beyaz ekmek ile kavurma bu gecede kardeşlerimle film gecesi yapıcaz cips eşliğinde:18::18: ama ben cumadan bugüne kadar 500gr vermiştim en azından verdiğimi yicem sanırım cuma günü sabit kalayım yeter yarın biraz daha toparlıcam zaten evde duramıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…