selam kızlar 36 bedenım, basenden, kalın belden eser yok
hiç olmadı da
bu sizin fit aşkınızı daha çok tetıkledı mı
şaka bir yana, biraz daha hırslanın dıye yazdım
asla pes etmeyın
anammm 36 bedenyok kuzum biz bi 38olalım yeterde artar bize. iyi oldu uğra sen bize gaz vermek için
benim kilo limitim 50hiç üstü olmadı
yapı meselesi.
boğazını tut. tatlıdan, hamurdan uzak dur
akşamları bişi yeme, acıkacak kadar oturma
kaçak elektrık var kaçın
kızlar hadi verin şu kiloları
incecik bir bel, zayıf bir bedeni kim istemez
anammm bir de kurban bayramı geldi, siz şimdi kavurma+ pilav ikilisini yer durusunuz
ben bişi fark ettımgece açıkan insan o saate kadar oturursa elbet acıkır, erken yatın
nefsine hakim olsanşu dediğini hiç yapamıyorumtatlı sevmem ama tuzlu çok severim okuldan akşam 9dan sonra geliyorum mecburen akşam yemeğim o saate denk geliyor, okuldayken ders arasında yiyeyim desem okulumuzda fast food dışında bişey yok ve zaten küçük bi ilçe olduğundan salata,ızgara vs bulabileceğim yer yok gibi... e bir de ikinci öğretimim ve dersler mecburen geceye kalıyor gece çok geç saatlere kadar oturuyorum bir düzen oturtup da kilo veremiyorum ama bir gün o da olacak
aysun beni takipteydin ya hani 13Ekime kadar 65kg ol diye söz vermiştim kendimee
evet bugün tartılmadım ama cuma günü 65.5-- tuttum sözümü
şimdiki hedef---22 Kasım'a kadar 61kg ol
tutamayacağım sözler vermem
inşallah vericez ayy ne güzel gaza geldim benbende önceden 53kg idim ama evlilikti doğumdu 5yılda büyük bir değişime uğradımm kavurma+pilav hadi neysede baklavaya ne yapıcaz görecez bakalımm
ben kaçar iyi geceler sizlere tam da acıkmak üzereyim
nefsine hakim olsanben inanıyorum size amacınıza ulaşacaksınız
ama boğazını tutup, sporunuzu yaparsanız.
mesela her şey bir spordurev hanımları bol bol ev temızlesın
çocuğu olan zaten sürekli çocuk peşinde koşuyorallah hiperaktif bebeler versin
ilk baş inanmak, ardından boğazını tutmak gerek
sonuç: incecik bir beden :) inanmak çok önemli
her gece ben okuldan gelince sen bana bi gaz versen aslında ben gidip biraz spor falan yaparım
sporda çok önemli. belkı benım kılo almamanın en büyük nedeni, yemekten sonra muhakkak tuvaletım gelıyor
alışkanlık olmusya da bana öyle gelıyor
göreyım senı kıtapkokusu, bu işi başaracaksın
Bende sabah tartıdaki rakamı görünce gözlerim fırladı yerinden hop dedim kendimebu sabah gayet nezih bi kahvaltı yaptım hemen yazıyorum
Saat 12:30
Sirkeli sıcak suyumu da içtim
Yarım k.K peynir
1domates
1salatalık
3zeytin
1.5sahanda kırmızı biberli yumurta
1y'k kadar da salça
Kendimi tebrik, takdir ve telkin ediyorum çünkü ben 60kilo olacağım
Şimdi kendime şekersiz damla sakızlı türk kahvesi yaptım onu içiyorum
25kalorilik bi çikolata attım ağzıma ;-)
Akşam menü de,
Yeşil mercimek
Pirasa yemeği/evvelki günden/
Beşamel soslu fırın makarna /dünden/Var
Aslında canım hiç makarna istemiyo ama yemek lazım çünkü yarın evde olmayız yenmez çöpe gitsin istemiyorum bakalım nasıl halledeceğim akşam menüsünü
Aslında bana bütün bunlar yasak olmalı sadece yoğurt ve salata yemeliyim ceza olarak daha tatlı yemeden tartı fırladı bayramı sakin geçirmek istiyorum, hepinizi geçmek istiyorum
ayy damla sakızlı kahve miiihemen geliyorum koy cezveye ben bayılıyorum damla sakızlıya yaaaa markette göremedim geçen gün bağımlılık yapıyor o kokusu içerken.
afferimm sanaderken kendim battım aysunnn
sabah klasik kahvaltı
aralarda hep geçiştirdim 1muz, 100kalorilik çikolata
buraya kadar iyi annemlere çıktım gözleme yiyolardı çeyrek gözleme yedim ve 2hazır tuzlu kurabiyee
aslında günlük kaloriyi geçmemişimdir ama hepsi karbonhidrat
akşama fırında tavuk, pilav(2kaşık yicem kesin fazlası asla), ayran ve salata
aslında öğlen uyuduk uyandığımda bir üşüdüm canım tatlı çekti öyle mutfağa girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?