Ben geldim gene
Sabah kahvaltım 13:00da oldu
1küçük yeşil elma
1küçük boy muz
2mandalina
3ceviz içi
Arkasından 2fincan yeşil çay
ARA
Damla sakızli türk kahvesi sade
25kalorilik çikolata
Şimdi akşam yemeği yedik erken oldu iyi oldu
1tepeleme tabak kuru fasulye
Bol havuç ve maruldan salata
Yarım kuru sogan
Şiştim iyice valla
Aa bu arada 250tane ıp atladım spor olsun diye
Gece umarım bi facia olmadan biter ....
Hadi gelin artık yaw..
aysun hiç ayrılmamışsın burdan süpersin ya bu hafta birinci sen olcaksın bence.ben yine olamam çünkü bol baklavalı bi baram oldu banakilo vermiş olmam bi mucize olur inşalaah almammışımdır sabit olsam dahi sevincem
Ben geldim gene
Sabah kahvaltım 13:00da oldu
1küçük yeşil elma
1küçük boy muz
2mandalina
3ceviz içi
Arkasından 2fincan yeşil çay
ARA
Damla sakızli türk kahvesi sade
25kalorilik çikolata
Şimdi akşam yemeği yedik erken oldu iyi oldu
1tepeleme tabak kuru fasulye
Bol havuç ve maruldan salata
Yarım kuru sogan
Şiştim iyice valla
Aa bu arada 250tane ıp atladım spor olsun diye
Gece umarım bi facia olmadan biter ....
Hadi gelin artık yaw..
aysun hiç ayrılmamışsın burdan süpersin ya bu hafta birinci sen olcaksın bence.ben yine olamam çünkü bol baklavalı bi baram oldu banakilo vermiş olmam bi mucize olur inşalaah almammışımdır sabit olsam dahi sevincem
Canım cok iyi kilo vermişsin en azından bayram bayrammerhaba kızlar
geçen hafta 64.2
bu hafta 63.8
giden 400 gr
cuma günnden itibaren pazartesi dahil jillian sporu(level 1) yaptım sonra birde perşembe günü yaptım( level 1 )
ama gördüğünüz gibi bayramda baklavaları götürmemin dez avantajı az kilo vermek oldu
Çalışırken zor canım valla bayram günleri cok fena oluyor kuzenim de çalışıyor gece 11lere kadar halini gördüm pestili çıkmıştı resmen.. Artık pazartesiden itibaren toparlarsin kendini...Bayram seyran zamanlarında günleri hep şaşırırım ve cuma olduğunu unutup bir güzel kahvaltı ettim. Artık sabah tartilip bildirim yapıcam kızlar, endişeliyim, bayramda kendime hakim olamadım
Harikasın valla tebrikler 3kilo süper, süper,süpermerhaba arkadaşlar dün giremedim bugün yazıp hemen çıkıcam
geçen haftaki kilom 78.7
şuan ki kilom 75.8
giden kilo 2,9 vay be :)
hastalandığım için gitti bu kilo birazda halen de hastayım dikkat ediyorum yediklerime inş. tekrar kilo almam pazartesi görüşürüz
Of canım ne olmuş öyle ya :-( valla stres sinir bizi mahvediyor ya.. Aslında boğazı böyle zamanlarda tutsak fit olacağız ama bende öyleyim sinirden ne bulursam yerim..günaydın
iyi bayramlar kızlar
uğrarım dedim ama hiç fırsatım olmadı eşim paso nöbete göreve gitti o kurban eti bana kaldı temizlik derken hiç uğrayamadım
kilo sunu koruyan ve veren herkesi tebrik ediyorum ben battım valla
geçen hafta
63.000
bu hafta
64.600
gelen 1.600:18:
heryerim şiş ama bahane değil tartı yalan soylemez
yedim maalesef yorulduk ça sinirlendim sinirlendik çe yedim
haftaya telafi edeceğim
geçen hafta: 65.5
bu hafta: 65.5
sabitim
spor yok
bayramda 3gün tıka basa yedim mide spazmı geçirmek üzereydim ama bayramdan önceki 3günde verdiğim gramları geri aldım sanırım bugün kahvaltım çok sağlamdı şimdi başladım dikkat etmeye. kocalar evde olduğunda böyle oluyomuş:18::18:
Kızlar dün ve bugün saldım ipleri eşimle gezmeye çıktık bu akşam geldik eve 2gündür doğru düzgün su içemedim yemekler hep dışarıda idi..
Bide eve geldik oğlan hastalanmış hala ateş içinde ne olacak bilmem bu gece bakalım hep tatile, haftasonuna denk geliyor.. Aciller bişey yapmıyo, özeller zaten çığırından çıkmış durumda :-(
Grip mi oluyo ne oluyo çözemedik hiç belirti yok kusma ve 39larda seyreden ateş var umarım kisa zamanda geçer..
geçmiş olsun canım bizim kızlardada grip var geçer kısa zamanda ama ateşini ihmal etme düşmezse götür doktora
Kızlar dün ve bugün saldım ipleri eşimle gezmeye çıktık bu akşam geldik eve 2gündür doğru düzgün su içemedim yemekler hep dışarıda idi..
Bide eve geldik oğlan hastalanmış hala ateş içinde ne olacak bilmem bu gece bakalım hep tatile, haftasonuna denk geliyor.. Aciller bişey yapmıyo, özeller zaten çığırından çıkmış durumda :-(
Grip mi oluyo ne oluyo çözemedik hiç belirti yok kusma ve 39larda seyreden ateş var umarım kisa zamanda geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?