Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Kızlar muhteşem bi gün daha bitmek üzere benim için evden çıkmamanin avantajını yaşıyorum bu diyet deneyimimde gerçi dün gece bi tas patlamış mısır yedim ama akşam yemeği yemediğim için sorun olmadı şükür gelelim bugüne;
Sabah öğle birleşti :
1.5 kıymalı yumurta
2zeytin
1kaşık kırmızı biber kavurmasi
2tatlı k. Vişne reçeli (kendi imalatım)
Ara olarak
Kivi mandalina ayva muz yeşil elmadan karışık meyve tabağı yaptım küçük boy pasta tabağında
Akşam
6_7tane ızgara köfte
Bol marul havuç salatası
Ayran
Bol suyumu ve yeşil çayimi içmeyi aksatmiyorum...
Cumaya cok süper olacağım ınş yarını da pürüzsüz atlatırsam
Umarım bi gezme planı yapmayiz yarın dünden beri bi karar veremiyoruz oraya mi gitsek buraya mi gitsek diye sonunda evde oturup kaldık böyle işte bugünde hava yağmurlu..
Sizde cok yemeyin bakayım
Guler kız o baklavaya başlayınca sonu gelmiyor dikkat et valla 6tane dün yemişsin bugün yemezsin umarım
Bayramı kazasız atlatalım hadi bakalım gerçi benden başka kimse uğramıyo gün içinde galiba kendi kendime gaz veriyorum

Hala kimse gelmemiş ama ben gene de yazayım dedim
Akşam yemeği sırasında arkadaşlar geldi bayramlaşmaya o yüzden geç kaldık yemek için ancak 8de oturduk tek sorun oydu bugün bence..
Bide onlarla beraber sahlep içtim damlasakızlı yemek öncesi..Yarım saat önce 2fincan yeşil çay ve bi fincanda kayısılı form çay içtim. Et yediğim zaman habire şu içiyorum suyun dibine vurdum resmen..şimdi 3bardak daha içerim arka arkaya ay cok mutluyum az yediğim için..
Aslında yemekten sonra çekirdek falan diye sayıkladim olsa garanti yerdim filmde vardi ama eşim sağolsun benim canım istemiyor boşver dedi almaya gidecektim vazgeçirdivalla şu an düşününce cok iyi engellemiş beni..zaten yemeği geç yedim bide çekirdek tuz biber olur du
Cok yazdım gene
Hadi gelin kızlar ya insan tek başına motivasyonu zor sağlıyo hadi yarış başlasın artık 60kilo olmam lazım benim :-(

Ben geldim gene
Sabah kahvaltım 13:00da oldu
1küçük yeşil elma
1küçük boy muz
2mandalina
3ceviz içi
Arkasından 2fincan yeşil çay
ARA
Damla sakızli türk kahvesi sade
25kalorilik çikolata
Şimdi akşam yemeği yedik erken oldu iyi oldu
1tepeleme tabak kuru fasulye
Bol havuç ve maruldan salata
Yarım kuru sogan
Şiştim iyice valla
Aa bu arada 250tane ıp atladım spor olsun diye
Gece umarım bi facia olmadan biter ....
Hadi gelin artık yaw..

aysun hiç ayrılmamışsın burdan süpersin ya bu hafta birinci sen olcaksın bence.ben yine olamam çünkü bol baklavalı bi baram oldu bana kilo vermiş olmam bi mucize olur inşalaah almammışımdır sabit olsam dahi sevincem

Kilo verip vermediğm konusuna takılmayacagim bu hafta ya göbeğim yok o beni cok mutlu ediyor bide gece hafif yatıyorum sabah gurul gurul uyanmak güzelmiş
Sizi dört gözle bekliyorum yarın bildirimi unutmayın olur mu

aysun hiç ayrılmamışsın burdan süpersin ya bu hafta birinci sen olcaksın bence.ben yine olamam çünkü bol baklavalı bi baram oldu bana kilo vermiş olmam bi mucize olur inşalaah almammışımdır sabit olsam dahi sevincem

aynen tiin benimde boool baklavalı tatlılı bir bayram oldu
çünkü evdeki hesap bayrama uymadı

aysun valla aferin sana tuttun kendini
ben bu bayram hiç evde duramadım sabah kahvaltısından sonra bi çıktık akşam vakti eve geldik acıktığımdan her gittiğim yerde ne koyduysalar silip süpürdüm o da yetmezmiş gibi evdede baya bi baklava yedim bbayram çikolataları bitmek üzere ben yedim ve hala yiyorum yarına +1 alırsam hiç şaşırmıcam eşimde bayramda ye bişey olmaz dedikte benim boğaz durmuyor

yarın sonucu yazarım

Kızlar ben gene geldim erkenden
BAŞLANGIÇ:68.8
GEÇEN HAFTA:66.3
BUGÜN:66.2
BOY:169
BU HAFTA GIDEN:100GR
TOPLAM GIDEN:2.6Kilo
SPOR: 40DK plates
250adet ip atlama

Işte böyle kızlar bütün haftd baklava yemememin ödülü 100gr.cık :-(
Hala kabızlık sorunu devam ediyor ben onunla alakalı olduğunu düşünüyorum artık.çünkü 2gün önce 65.8i görmüştüm ama sabitleyemedim bi türlü..neyse anlaşılan böyle yavaş terkedecek beni kilolarım

günaydın
iyi bayramlar kızlar
uğrarım dedim ama hiç fırsatım olmadı eşim paso nöbete göreve gitti o kurban eti bana kaldı temizlik derken hiç uğrayamadım
kilo sunu koruyan ve veren herkesi tebrik ediyorum ben battım valla
geçen hafta
63.000
bu hafta

64.600
gelen 1.600:18:
heryerim şiş ama bahane değil tartı yalan soylemez
yedim maalesef yorulduk ça sinirlendim sinirlendik çe yedim
haftaya telafi edeceğim

geçen hafta: 65.5
bu hafta: 65.5
sabitim
spor yok

bayramda 3gün tıka basa yedim mide spazmı geçirmek üzereydim ama bayramdan önceki 3günde verdiğim gramları geri aldım sanırım bugün kahvaltım çok sağlamdı şimdi başladım dikkat etmeye. kocalar evde olduğunda böyle oluyomuş:18::18:

merhaba kızlar
geçen hafta 64.2
bu hafta 63.8
giden 400 gr

cuma günnden itibaren pazartesi dahil jillian sporu(level 1) yaptım sonra birde perşembe günü yaptım( level 1 )
ama gördüğünüz gibi bayramda baklavaları götürmemin dez avantajı az kilo vermek oldu

Bayram seyran zamanlarında günleri hep şaşırırım ve cuma olduğunu unutup bir güzel kahvaltı ettim. Artık sabah tartilip bildirim yapıcam kızlar, endişeliyim, bayramda kendime hakim olamadım

merhaba arkadaşlar dün giremedim bugün yazıp hemen çıkıcam

geçen haftaki kilom 78.7
şuan ki kilom 75.8
giden kilo 2,9 vay be :)

hastalandığım için gitti bu kilo birazda halen de hastayım dikkat ediyorum yediklerime inş. tekrar kilo almam pazartesi görüşürüz

Canım cok iyi kilo vermişsin en azından bayram bayram
Jillian yaparken de ilk zamanlar kilo artışı bile oluyor kas kütlesi arttığı için.. Cok cok iyisin..
Bayram seyran zamanlarında günleri hep şaşırırım ve cuma olduğunu unutup bir güzel kahvaltı ettim. Artık sabah tartilip bildirim yapıcam kızlar, endişeliyim, bayramda kendime hakim olamadım
Çalışırken zor canım valla bayram günleri cok fena oluyor kuzenim de çalışıyor gece 11lere kadar halini gördüm pestili çıkmıştı resmen.. Artık pazartesiden itibaren toparlarsin kendini...

Harikasın valla tebrikler 3kilo süper, süper,süper

Of canım ne olmuş öyle ya :-( valla stres sinir bizi mahvediyor ya.. Aslında boğazı böyle zamanlarda tutsak fit olacağız ama bende öyleyim sinirden ne bulursam yerim..
Artık pazartesi toparlanmalıyiz

Canım senin metabolizmana hayranım herşey yediğin halde gram almamışsin ya başka söze gerek yok zaten

Kızlar dün ve bugün saldım ipleri eşimle gezmeye çıktık bu akşam geldik eve 2gündür doğru düzgün su içemedim yemekler hep dışarıda idi..

Bide eve geldik oğlan hastalanmış hala ateş içinde ne olacak bilmem bu gece bakalım hep tatile, haftasonuna denk geliyor.. Aciller bişey yapmıyo, özeller zaten çığırından çıkmış durumda :-(
Grip mi oluyo ne oluyo çözemedik hiç belirti yok kusma ve 39larda seyreden ateş var umarım kisa zamanda geçer..

geçmiş olsun canım bizim kızlardada grip var geçer kısa zamanda ama ateşini ihmal etme düşmezse götür doktora

bugünkü kahvaltım melemen şekersiz çay bir iki dilim beyaz ekmek
akşam yemeğidede kuru fasülye var bir porsiyonda ondan yerim sanırım
bugünlerde bende kendimi saldım
tatlı yiyorum tutmam lazım napcaz bakalım

geçmiş olsun canım bizim kızlardada grip var geçer kısa zamanda ama ateşini ihmal etme düşmezse götür doktora

sağol canım..sabaha karşı ateş düşmeyince gittik acile bi iğne yaptılar , ne muayene etmek ne bişey pazartesi çocuk dokroruna gelin dediler sinir bu doktorlar ya grip belirtileri başladı bugün öksürük falan ..daha iyi şimdi bayramda bulaştı demek birilerinden..
sabah 8gibi eve geldik gece hiç uyumayınca yattık uyuduk hepimiz öğlen 2 gibi kahvaltıya oturduk..çok dengesiz bi gün oldu yine
bakalım bu hafta ne olacak tartı durumumuz :18:

Haftasonu anneannemdeydim yıne tartılamadım, Allah'ın ıznıyle yarın sabah gecıkmıs bıldırımımı yapıp, kendımı toparlıcam, bayramda çok dağıttım çook

canım çok geçmiş olsun yaa şu hastalıklar haftasonuna denk gelir evet elimiz kolumuz bağlı ahlanıp vahlanırız
benim kız 2ay oldu düzelmedi doktorlar bile anlamıyorlarki artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…