evet cuma günü sabit idim ama bu sabah tartıda ne göreyimmgözlerime inanamadım uçuuuuup gitmişim
yarın pazartesi yeni baştan başlıyorum dikkat etmeye şu bayramı kazalı bi şekilde geçirdimneyse kg mu söylemiyim cumaya kadar telafi ederim inşallah yarın sporum var en azından 2ay boyunca düzenli gidicem araya tatil falan girmez inşallah
sağol canımm valla aynen öyle biz kendimiz doktor olacağız bu gidişle... bu arada iyiki gelmemişiz Bursa'ya yoksa bizim tosuna nasıl bakarlardı bilmem biz olmayınca hep hastalanıyor keratacanım çok geçmiş olsun yaa şu hastalıklar haftasonuna denk gelir evet elimiz kolumuz bağlı ahlanıp vahlanırız
benim kız 2ay oldu düzelmedi doktorlar bile anlamıyorlarki artık
evet cuma günü sabit idim ama bu sabah tartıda ne göreyimmgözlerime inanamadım uçuuuuup gitmişim
yarın pazartesi yeni baştan başlıyorum dikkat etmeye şu bayramı kazalı bi şekilde geçirdimneyse kg mu söylemiyim cumaya kadar telafi ederim inşallah yarın sporum var en azından 2ay boyunca düzenli gidicem araya tatil falan girmez inşallah
Kızlar benı de aranıza alıın her cumaa kilomu söyleriim!
baslangıc: 67
hedef: 55
Başlangıc tarihi:21.10.2013
Günaydın arkadaşlar.
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
11.10.2013 80,900 gr
21.10.2013 83,300 gr
10 günde insan 2,400 alırmı ya offf of
Çok kızıyorum kendime çok
Bugün elma diyetine başladım.Hiçte tasvip etmem bu tarz diyetleri ama napiyim.Hafta sonu dayımın düğünü var,bi dahaki hafta kız istemeye gidicez,mecburum yani:26:
canım çok iyisinKızlaar merhaba
Gecıken bıldırımımı yapayım dedım
başlangıç: 61.9 kg
geçen hafta: 61.5 kg
bu hafta: 60.9 kg
giden: -600 gr
toplam giden: -1 kg
hedef: şimdilik 55
spor: yok
O tatlılara rağmen, 600 gr verdiysem, dıkkat edıp, leslıe yapsaymışım kım bılır kac kg gıderdı
Ama yıne de motıvasyonu bozmadan devam
oooo maşallah neler olmuş öyle ya daha dikkatli olmalıyız artık :26:bayram seyranda kalmadıGünaydın arkadaşlar.
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
11.10.2013 80,900 gr
21.10.2013 83,300 gr
10 günde insan 2,400 alırmı ya offf of
Çok kızıyorum kendime çok
Bugün elma diyetine başladım.Hiçte tasvip etmem bu tarz diyetleri ama napiyim.Hafta sonu dayımın düğünü var,bi dahaki hafta kız istemeye gidicez,mecburum yani:26:
Sağol canım ya..sorma bende şu öpme işine deli oluyorum.bide insanlar o kadar anlayışsız ki söyleşende devam ediyorlar yapmaya.günaydın kızlar
nerdeyse tatilin bittiğine sevineceğim o derece yani
malum havalar soğudukça kış hastalıkları başladı . aysun çok geçmiş olsun . bayramda seyranda gezerken herkes herkesi öpüyor.
inanın hiççççç sevmiyorum bu geleneğimizi hele o bebekleri ve çocukları öpme faslı yok mu durrrr yapma kıyma çocuğa diye bağırasım geliyor. hiç sevmiyorum .elimden geldiğince çocukları öpmeyip ellerini severim .yazık ya her şeyi bulaştırıyoruz valla
gelelim bana dün geri başladım dünden bugüne baya fark etmiş demekkki yarısı şiş yarısı çiş olsa cumaya toparlarım kızlar
neyse ben kaçar haydi kolaya gelsin
kızlar boğazım çok fena oldu iyice yasabahtan beri pekmez sıcak su içmekten bi hal oldum doğru düzgün bişey yiyemedim yutkunamıyorum
akşama taze fasülye ve yoğurt çorbası var menüde azıcık yerim zorla hep sıcak su , çay içerek boğazımı yumuşatmaya çalışacağım bugün..
canım çok iyisin
oooo maşallah neler olmuş öyle ya daha dikkatli olmalıyız artık :26:bayram seyranda kalmadıyılbaşına yetişsin hedefler
Sağol canım ya..sorma bende şu öpme işine deli oluyorum.bide insanlar o kadar anlayışsız ki söyleşende devam ediyorlar yapmaya.benim oğlum engelli bide çocuk sürekli yatıyo bizlere göre bağışıklığı daha kötü durumda küçücük bişeyden hemen hastalanıyor.
yarısı şiş yarısı çiş olayına bittim ya gülmekten öldüm çok yaşahadi bakalım toparlanalım bende hep sabitim ne zamandan beri ya yapıştı bu 66 kilo bana terk etmiyor bakalım bikaç güne kadar bi detoks yapmam lazım sanırım
maalesef tahinim yok evde.bende onun yerine annemin kendi elleriyle yaptığı pancar pekmezinden yiyorum gıcık yaptıkça.akşam aldım kaseyi yanıma yedikten sonra uyumuşum .sağol tavsiyeler için. dün oğlumla eşime nane limon yaptım içinede kekik attım bugünde kendim için yapayım bari iyi hatırlattın ..çok geçmiş olsun. ben böyle hastalanınca hep kekik içerim . çok iyi gelir. eğer boğazında gıcık varsa tahin yala azıcık inan çok iyi gelecek .tecrübeyle sabit.
amin inş cümle hastalara şifa versin yardım etsin rabbim hepimize..hele birde uyarınca küsenler yok mu direk sabun fabrikasına
helede senin çocuğun gibi özel bir çocuksa düşünmeleri gerek insanların. neyse rabbim acil şifa versin .
kızlar ben spordan geldim sanırım grip oluyorum bi halsizlik var boğazım ve kulağım ağırıyor.
biraz uyuyayım sonra aranıza döner neler yazmışsınız okurum.
cuma gününki kilo çizelgesinide paylaşırım
bugün kü menüm
sabah
2 bardak su
1 haşlanmış patates 1 yumurta
ara
1 fincan kahve
öğle
çeyreğin çeyreği tost
2 haşlanmış patates
ara
1 fincan kahve
akşama
gene patates
aldığım kiloları acil vermem gerek buyüzden bu hafta paso haşlamış patates ve yumurta
herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?