kızlar çizelgeyi paylaştım ilk sayfada bu hafta çoğumuz dökülüyoruz
busee90 hoşgelsin aramıza, boyunu da belirtir ve aktif olursan seviniriz
lugavi msj atmıştı bana bu hafta bildirim yazamıcam diye sanırım.
onun dışında babasinin_kelebee ve elifeyza hiç bir zaman aramıza katılmadınız bugün aramızda olmalıydınız
cuma günü yeni liste düzenlediğim zaman çıkarıyorum
gülercim bende nazar boncuğu istiyorum sen bana kzıgın surat yapmışsın :)
ama ben memlekete gideceğim demiştim size, alınmam da gücenmem de sizlere, bu kez alındım ama....
3 hafta kaldım memlekette, geldim temizlik falan.... ancak girebildim. 62.8 ile gittim 63.4 ile döndüm şükür. cuma günü dönüyorum aranıza ve hedefim 4 hafta sonunda 60 olmak. bu arada hormon ilacı kullanmaya başladım umarım sorun olmaz kg vermem de
dün yaptığım o jilliyan canımı okumuş bacaklarım titriyor merdiven çıkınca
daha da bırakmam valla
anamm bi tane daha aysun başımızdavalla jillian yapmak yürek ister cesaret ister ben daha level 1in ilk 10dksında bırakmıştım bir daha tövbe dedim
ha gayret yakar olacakkk
cumadan sonra 2kg fazla çıkmıştım tartıda çok şükür bu sabah hepsi gitmiş durumda midem anca sindirdi hepsini sanırım
cuma gününe 1.likte adayım
dayan bacacıklarım diyorum harbi baldırlarım ağrıyor. ama bırakmam .
inanın sıkıldım bu kilolardan kilo muhabbetinden .beni gören direk diyet muhabbeti .yeter bu defa bitsin diyorum.
tam kilon fazla değil dicektim boyuna baktım 155
53kg ya inmen gerek ama 10kg verdin mi bitti bu iş 3ay dişini sık canım
benim boy 162 57ye düşsem bi ohh dicemm
kızlar oohh maşallah çoşmuş burası
ben hala çok fenayım oğluşumla beraber sırayla öksürmekten bi hal olduk.daha önce boğazlarım hiç böyle yara olmamıştı. kuzuma bakacak birini bulursam doktora gideceğim birazdan
oğluşumda tam iyileşti diyecekken temin kan gibi kustu kahverengi ve demir kokusu vardıböyle bişey başınıza geldimi daha önce? geçen kışta olmuştu aynısı mide genişlemesi deyip geçtiler öyle kapandı konu
akşam üstü tekrar doktora görüreceğiz randevuda alamadım doluymuş doktor ama yalvarıp, muayene ettireceğim bi şekilde bakalım ne olacak yatıracaklar mı yoksa ilaç mı verecekler eve
bana gelirsek ,
bütün gece pekmez kasesi yanımda uyuyorum çay kaşığı ile ne kadar yiyorum sayamadım valla:26:
uyanınca yavaş yavaş 1lt karbonatlı su içitim
teminde 1 kase çorba içtim.
ne ara yapabiliyorum ne bişey:26:bir an önce iyileşiriz inş ya...
yakar daha jillian.da ilk gün sanırımbunun 2. 3. 4. günleri var ve inan çok sabır gerektiren ağrıları var bırakmazsan 5. günden sonrası herşey süper olacak ve inan acayip inceleceksin
babasının kelebe hoş geldin sonunda şükür kavuşturana...
spor konusunu sormuşsun artık her hafta yaptığımız spor saatini de bildirim olarak yazıyoruz
güler bende metabolizma çayı yapacaktım ama vazgeçtim boğazlarım geçsin ilk fırsatta inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?