Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

saol canım valla bizde bilmiyorduk öğreniyoruz hep yeni yeni şeyler.nettende arştırdım mide sorunları ile alakalı şeymiş.bakalım gideceğiz eşim gelince 5te falan.
bende gittim temin aile hekimine bi dünya ilaç yazdı antibiyotik, boğaz spreyi falan onları alır akşama kullanırım inş düzeliriz bir an evvel..sende ihmal etme kullan ilaçları doktor geçse bile bitene kadar kullan ilaçları dedi..
kulak ağrısıda çok fena bi sene bende olmuştu çok başka bi ağrı oda allah şifa versin bir an evvel hepimize..

Dıpnot: guler100 canım senın rütbenden gördüm ben de yazdım hedefımı rutbeme, umarım sorun olmaz, onu gördükçe motıve olurum ınsallah.
15 Kasım'da 55 kg ol !

çok kızdım çookkk canım keşke herkes yazsa birbirimizinkini görüpte motive oluruz
çok iyi olmuş, baktıkça kaçamak yapamayızz

Son düzenleme:
aysuncuğum çoook geçmiş olsun . bu çocuklar bize daha neler öğretecekler ya .ilk defa duydum inşallah ciddi bir şey değildir.

bugün kü menüm

sabah
1 tane açma

öğlen
2 kepçeden az beyaz fasulye
3 y.k yoğurt
çeyrek ekmek

akşam da
1 kase çorba
salata

bugün 1 saatlik yürüyüş yaptım
1,5 lt su içtim

herkese hayırlı akşamlar.topiğinizi okuyorum bir süredir.dayanışmanız ve samimiyetiniz çok hoşuma gitti.
bugün itibariyle ben de zayıflamak zorunda olduğuma karar verdim.
zira kilolar aldı başını gidiyor.
listeye giremesem de aranıza katılmak isterim.
2 çocuk annesi,165 cm boyunda kilosu 70 e dayandı dayanacak bir ev hanımıyım.
uzun zamandır tozlanan yürüyüş bandımın tozunu aldım,1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım.hergün devam edip pilatesle de cilalarsam,azıcık ta boğazımı tutarsam sonuca ulaşırım diyorum.
ee siz ne dersiniz.

Aramizada aliriz canim bu yolun sonuna kadar bizimle devam edeceksen. cunku biz devamlilik ariyoruz daha 3gun once bi arkadasi listeye aldik ama hala ortada yok :)
Aslinda cok sansliyiz obez degiliz. En fazla 3ayda verebilecek kilolardayiz :)

Son düzenleme:
ya birşey sorcam jillian sporunu level 1 2 3 ya hani bunların hepsini birden yapmıcaz herlade yani hangisii ne kadar zaman yapcaz bilginiz varmı

Aysun daha iyi bilir ama
level1 ilk 10gun
level2 sonraki 10 gun
level3 son 10gun

ayrintili olmustur sanirim

Bugun yediklerim

11:30 klasik kahvalti
13:00 1kuru incir, 1kupa yesilcay
15:00 1elma, 5i1cay
19:00 1tabak kiymali ispanak yemegi, 3kasik bulgur pilavi, yogurt
20:30 1mandalina

Aramizada aliriz canim bu yolun sonuna kadar bizimle devam edeceksen. cunku biz devamlilik ariyoruz daha 3gun once bi arkadasi listeye aldik ama hala ortada yok :)
Aslinda cok sansliyiz obez degiliz. En fazla 3ayda verebilecek kilolardayiz :)

allahtan büyük bir sorun olmadıkça hedefe ulaşana kadar buradayım inşallah.
evet,kilom 68.5,hedefim 60 ın altını görebilmek.59.9 olsa bile razıyım.
yarından itibaren yiyeceklerime de dikkat etmeye başlıyorum inşallah.
sporu da düzene koydum mu bu iş tamamdır.

bir rakibem daha gelmiş hoşgelmiş...bildirimlerin daim olsun inş ay bide koşu bandı varmış göze göz dişe diş

Bugun yediklerim

11:30 klasik kahvalti
13:00 1kuru incir, 1kupa yesilcay
15:00 1elma, 5i1cay
19:00 1tabak kiymali ispanak yemegi, 3kasik bulgur pilavi, yogurt
20:30 1mandalina

canım çok istikrarlısın ya şu yeme konusundasanırım ben hergün aynı tempoyu tutturamadığım için hep aynı yerde sayıyorum bu sefer:26:
ya birşey sorcam jillian sporunu level 1 2 3 ya hani bunların hepsini birden yapmıcaz herlade yani hangisii ne kadar zaman yapcaz bilginiz varmı
canım güler de yazmış aynen onun dediği gibi yapılıyor.
ilk 10 gün level 1
sonraki 10 gün level 2
sonraki 10gün level 3
ilk başlarda yeniyken böyle yap. 1 ayı tamamla baktın gördün totoş kalkıyo hepsini bi kerede de yaparsan ,yapabilirsen muhteşem olursun benden söylemesi, senden yapması

bugün kü menüm

sabah
1 tane açma

öğlen
2 kepçeden az beyaz fasulye
3 y.k yoğurt
çeyrek ekmek

akşam da
1 kase çorba
salata

bugün 1 saatlik yürüyüş yaptım
1,5 lt su içtim
çok iyi ve az yemişsin sende arkadaşım ..keşke bende hep aynı gidebilsem püfff

Son düzenleme:
kızlar gittik doktora.benim oğlan reflü ameliyatı olmuştu 2sene önce.şimdi çok öksürdüğü için o bölgede tahriş olmuş ve bu yüzden kahverengi kusuyormuş..şimdilik ilaçla geçirmeyi deneyelim dedi doktor ve bide akciğer enfeksiyonu baş göstermiş..sonuçta tam 6 şişe ilaçla geldik eve..öksürük geçtimi gerisi düzelecek inş allahın izniyle..bütün gece öksür öksür bi hal olduk ne illet bişey
bugünün özetine gelelim :
sabahtan dediğim gibi canım bişey istemediği için 1 lt karbonatlı su içip
1 kasede çorba yemiştim saat 13:30 civarı
sonra bi ara türk kahvesi yapıp bi bayram çikolatası yedim
sonra baktım ki elim hep bi yemek arayışında
1 parça sucuk ve yarım dilim tam b. ekmeği ile onu yedim.
sonra yarım dilim ekmekle çokokrem yedim
sonra ceviz yedim ,biraz ayva yedim ...yani anlayacağınız boğaz ağrıma rağmen ne bulduysam attım ağzıma...sanırım psikolojik oldu.stresten
akşam saat 8de ancak geldik yemek yedim 2 parça fırında karnabahar 2 3 kaşık sarımsaklı yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
temin en son ağzıma bi parça ekmekle salça atmıştım sonra da bi çikolata daha:18:
yeşil çay içmedim .spor yokk..
yazınca görüyorum ki benden bu haftada adam olmaz
ay çok utandım yediklerimi görünce

Son düzenleme:
herkese günaydın.
aysun hanım size ve oğlunuza acil şifalar dilerim allahtan.
hoşbulduk bu arada.
spor yapmayı çok seviyorum,bir ara sabah evde yapıp akşam pilatese salona gidiyordum.extra yürüyüşlerim oluyordu açık havada.ne zaman 2 numarayı doğurdum tüm zamanımı ele geçirdi haylazım.
şimdi de öğle uykusuna yatsın da yürüyüş yapayım diye bakıyorum.mümkün değil tepemden inmiyor.piltes bantını,topunu elimden alıyor,yürürken banttan inip onu yürütmemi istiyor.şu 2 yıl geçse de anasınıfına başlasa diye bekliyorum bir öğleden sonrası için ne planlarım var şimdiden.

aramıza hoşgeldin . işin ciddiyetine varıp başlamak bile başarmanın yarısıdır. yolu yarıladık şimdi hep beraber bitirmeliyiz.
hadi şimdiden gazamız mübarek ola

oooo tam da stresten gerilmiş yeme krizine girmiş birini görüyorum. neyse bugün böyle olmuş yarın dengelersin dengelemek zorundasın.
oğluşunun durumu iyi olur inşallah. öksürük çok illet birşey ya devamlı sıvı birşeyler verirsen boğazı kuruyup iyice gıcık yapmaz inşalllah. tekrar geçmiş olsun.

gelelim bana
sabah
1 bardak kekik
ekmeğin köşesine biraz peynir koydum yedim.

akşam 250 mekik çekip üstüne jilliyan ile zıpladım . hala ağrıyor her yerim.alt komşu kapıya dayanmadıkça bırakmam artık.

aramıza hoşgeldin . işin ciddiyetine varıp başlamak bile başarmanın yarısıdır. yolu yarıladık şimdi hep beraber bitirmeliyiz.
hadi şimdiden gazamız mübarek ola

teşekkürler yakar76.inşallah en kısa zamanda hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
ben de bu sabah
06.40 4 bardak su
07.00 1 elma
08.00 kahvaltı;domates,salatalık,üstüne limon sıkılmış maydanoz,1 dilim köy ekmeği,1 dilim peynir,zeytin,çay ile sabah öğünümü tamamladım.şimdi ara öğün bakınıyorum ama canım da bir şey istemiyor.öğlen çocuklarla bir şeyler yerim artık.

çok geçmiş olsun canım inş. en kısa zamanda bebişin ve sen iyileşirsiniz. moral bozmak yok arada böyle kaçamaklar olabilir

hoşgeldin canım aramıza hep birlikte veririz inş. kilolarımızı

dün akşam menüme uyamadım değişiklik yaptım :)

akşam
2 y.k bulgur pilavı
6 y.k nohut yemeği
3 y.k yoğurt
bol salata

dün bütün gün içtiğim su 2 lt olmuştur
500 defa ip atlama :) ile günü kapadım

bugün sabah kahvaltım
2 orta dilim kaşar peyniri
1 ince dilim çavdar ekmeği
çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…