çok geçmiş olsun canım ilk defa duydum senden o renkte kusulduğunu. evet akşam götür yalvar yakar baktır acilden allahım şifalar versin. karbonatlı su iyi oluyor boğaz ağrılarına gargara yap karbonatlı su ile bol bol. benimde boğaz ağrım hafif kulağım çok ağrıyor zonkluyo resmen antibiyotik aldım bugün.
haftaya beraber başlarız metabolizma çayına farkı farkederiz
Dıpnot: guler100 canım senın rütbenden gördüm ben de yazdım hedefımı rutbeme, umarım sorun olmaz, onu gördükçe motıve olurum ınsallah.
15 Kasım'da 55 kg ol !
dün yaptığım o jilliyan canımı okumuş bacaklarım titriyor merdiven çıkınca
daha da bırakmam valla
herkese hayırlı akşamlar.topiğinizi okuyorum bir süredir.dayanışmanız ve samimiyetiniz çok hoşuma gitti.
bugün itibariyle ben de zayıflamak zorunda olduğuma karar verdim.
zira kilolar aldı başını gidiyor.
listeye giremesem de aranıza katılmak isterim.
2 çocuk annesi,165 cm boyunda kilosu 70 e dayandı dayanacak bir ev hanımıyım.
uzun zamandır tozlanan yürüyüş bandımın tozunu aldım,1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım.hergün devam edip pilatesle de cilalarsam,azıcık ta boğazımı tutarsam sonuca ulaşırım diyorum.
ee siz ne dersiniz.
ya birşey sorcam jillian sporunu level 1 2 3 ya hani bunların hepsini birden yapmıcaz herlade yani hangisii ne kadar zaman yapcaz bilginiz varmı
Aramizada aliriz canim bu yolun sonuna kadar bizimle devam edeceksen. cunku biz devamlilik ariyoruz daha 3gun once bi arkadasi listeye aldik ama hala ortada yok :)
Aslinda cok sansliyiz obez degiliz. En fazla 3ayda verebilecek kilolardayiz :)
bir rakibem daha gelmiş hoşgelmiş...bildirimlerin daim olsun inşallahtan büyük bir sorun olmadıkça hedefe ulaşana kadar buradayım inşallah.
evet,kilom 68.5,hedefim 60 ın altını görebilmek.59.9 olsa bile razıyım.
yarından itibaren yiyeceklerime de dikkat etmeye başlıyorum inşallah.
sporu da düzene koydum mu bu iş tamamdır.
canım çok istikrarlısın ya şu yeme konusunda
Bugun yediklerim
11:30 klasik kahvalti
13:00 1kuru incir, 1kupa yesilcay
15:00 1elma, 5i1cay
19:00 1tabak kiymali ispanak yemegi, 3kasik bulgur pilavi, yogurt
20:30 1mandalina
canım güler de yazmış aynen onun dediği gibi yapılıyor.ya birşey sorcam jillian sporunu level 1 2 3 ya hani bunların hepsini birden yapmıcaz herlade yani hangisii ne kadar zaman yapcaz bilginiz varmı
çok iyi ve az yemişsin sende arkadaşım ..keşke bende hep aynı gidebilsem püfffbugün kü menüm
sabah
1 tane açma
öğlen
2 kepçeden az beyaz fasulye
3 y.k yoğurt
çeyrek ekmek
akşam da
1 kase çorba
salata
bugün 1 saatlik yürüyüş yaptım
1,5 lt su içtim
herkese hayırlı akşamlar.topiğinizi okuyorum bir süredir.dayanışmanız ve samimiyetiniz çok hoşuma gitti.
bugün itibariyle ben de zayıflamak zorunda olduğuma karar verdim.
zira kilolar aldı başını gidiyor.
listeye giremesem de aranıza katılmak isterim.
2 çocuk annesi,165 cm boyunda kilosu 70 e dayandı dayanacak bir ev hanımıyım.
uzun zamandır tozlanan yürüyüş bandımın tozunu aldım,1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım.hergün devam edip pilatesle de cilalarsam,azıcık ta boğazımı tutarsam sonuca ulaşırım diyorum.
ee siz ne dersiniz.
kızlar gittik doktora.benim oğlan reflü ameliyatı olmuştu 2sene önce.şimdi çok öksürdüğü için o bölgede tahriş olmuş ve bu yüzden kahverengi kusuyormuş..şimdilik ilaçla geçirmeyi deneyelim dedi doktor ve bide akciğer enfeksiyonu baş göstermiş..sonuçta tam 6 şişe ilaçla geldik eve..öksürük geçtimi gerisi düzelecek inş allahın izniyle..bütün gece öksür öksür bi hal olduk ne illet bişey
bugünün özetine gelelim :
sabahtan dediğim gibi canım bişey istemediği için 1 lt karbonatlı su içip
1 kasede çorba yemiştim saat 13:30 civarı
sonra bi ara türk kahvesi yapıp bi bayram çikolatası yedim
sonra baktım ki elim hep bi yemek arayışında
1 parça sucuk ve yarım dilim tam b. ekmeği ile onu yedim.
sonra yarım dilim ekmekle çokokrem yedim
sonra ceviz yedim ,biraz ayva yedim ...yani anlayacağınız boğaz ağrıma rağmen ne bulduysam attım ağzıma...sanırım psikolojik oldu.stresten
akşam saat 8de ancak geldik yemek yedim 2 parça fırında karnabahar 2 3 kaşık sarımsaklı yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
temin en son ağzıma bi parça ekmekle salça atmıştımsonra da bi çikolata daha:18:
yeşil çay içmedim .spor yokk..
yazınca görüyorum ki benden bu haftada adam olmaz
ay çok utandım yediklerimi görünce
aramıza hoşgeldin . işin ciddiyetine varıp başlamak bile başarmanın yarısıdır. yolu yarıladık şimdi hep beraber bitirmeliyiz.
hadi şimdiden gazamız mübarek ola
kızlar gittik doktora.benim oğlan reflü ameliyatı olmuştu 2sene önce.şimdi çok öksürdüğü için o bölgede tahriş olmuş ve bu yüzden kahverengi kusuyormuş..şimdilik ilaçla geçirmeyi deneyelim dedi doktor ve bide akciğer enfeksiyonu baş göstermiş..sonuçta tam 6 şişe ilaçla geldik eve..öksürük geçtimi gerisi düzelecek inş allahın izniyle..bütün gece öksür öksür bi hal olduk ne illet bişey
bugünün özetine gelelim :
sabahtan dediğim gibi canım bişey istemediği için 1 lt karbonatlı su içip
1 kasede çorba yemiştim saat 13:30 civarı
sonra bi ara türk kahvesi yapıp bi bayram çikolatası yedim
sonra baktım ki elim hep bi yemek arayışında
1 parça sucuk ve yarım dilim tam b. ekmeği ile onu yedim.
sonra yarım dilim ekmekle çokokrem yedim
sonra ceviz yedim ,biraz ayva yedim ...yani anlayacağınız boğaz ağrıma rağmen ne bulduysam attım ağzıma...sanırım psikolojik oldu.stresten
akşam saat 8de ancak geldik yemek yedim 2 parça fırında karnabahar 2 3 kaşık sarımsaklı yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
temin en son ağzıma bi parça ekmekle salça atmıştımsonra da bi çikolata daha:18:
yeşil çay içmedim .spor yokk..
yazınca görüyorum ki benden bu haftada adam olmaz
ay çok utandım yediklerimi görünce
teşekkürler yakar76.inşallah en kısa zamanda hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
ben de bu sabah
06.40 4 bardak su
07.00 1 elma
08.00 kahvaltı;domates,salatalık,üstüne limon sıkılmış maydanoz,1 dilim köy ekmeği,1 dilim peynir,zeytin,çay ile sabah öğünümü tamamladım.şimdi ara öğün bakınıyorum ama canım da bir şey istemiyor.öğlen çocuklarla bir şeyler yerim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?