Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

hoşgeldin canım aramıza hep birlikte veririz inş. kilolarımızı

teşekkürler,inşallah veririz.
öğle yemeğine yumurta yerine peynirli menemen yaptım,değişiklik oldu.
3 yemek kaşığı menemen,bir bardak çay,1.5 dilim de köy ekmeği yedim.
ara yapmayınca acıkmışım yalnız,hani olsa daha yiyecektim.
şansıma erkenden de adet oldum,karın ağrısı,kramp derken zor spor yaparım bugün.
o sebepten yemeği bari az tutayım da cuma günü hüsran olmasın.
insan başlangıçta az da olsa tartıda eksi görmek istiyor,motivasyon açısından.
bu arada kızlar neredesiniz,benim pek kaynaşasım vardı sizlerle.

merhaba kızlar

sabahtan beri yaşadığım stres ekşın tövbe billah terminatör filmlerinde yokur.
bende ria vardı çıkartayım diye aile hekimine gittim . demez mi yok kaymış yok tüplerine doğru gitmiş . çok tehlikeli .bende bir panik bir telaş koş hastaneye 1 saat sıra bekle ultrasona gir yok bir sıkıntı gayet normal demez mi. bende bir rahatlama anlatamam . nasıl sinir oldum ama kızlar
insanla uğraşan meslek grupları biraz daha anlayışlı olsa hemen korkutma hemen bir felaket senaryoları yazmasa .
neyse eve geldim
öğle yemeği kahvaltı hazırladım .
avuçiçi kadar lavaş 1 yumurta yarım kk peynir ve 2 tane zeytin yedim .
akşama köfte yapacağım 3 tane köfte ve bol salata yerim.
şimdilik ben kaçar kızlar

canım çok geçmiş olsun bizdede aynı durum var öksürüğe boğuldu kızım gece. onlar öksürdükçe bizim içimiz parçalanıyor öff inşallah atlatırlar şu hastalığı. geçmiş olsun canım.

yazdıklarını okuyunca kendimi hatırladımm ufaktan ufaktan başlayıp sonra kendimi kaybediyorum. pişmanlıkta cabası
bugün toparlanmışsındır inşallah. cumaya ne kaldı. evet yemek konusunda arasıra sınırlayabiliyorum ama arada senden daha fazla coştuğum oluyor

aramıza hoşgeldin . işin ciddiyetine varıp başlamak bile başarmanın yarısıdır. yolu yarıladık şimdi hep beraber bitirmeliyiz.
hadi şimdiden gazamız mübarek ola

oooo formdasın yakar hızına yetişmeliyiz

akşam yemeği olarak çok iyi yemişsin canım

ilk diyet haftan bir de senin daha çok vermiş olman lazım bize göre canım. ha gayret gaza gelelimm kaynaşalım kız sen kayboldun nerelerdesin ben haftanın 3günü spor salonuna gidiyorum öğleden sonra yazma fırsatını buluyorum

evet o saniyelik anda insanın aklına binbir türlü şey geliyor, başımıza sık geldiği bi durum ne yazıkki:26:

sabah kahvaltı da 50gr kepekli ekmek yedim kendinden paketli poşette yedikten sonra kalorisine baktım 100kalori imiş
aslında yine iyi çünkü kahvaltıdan hemen sonra 1saat yürüyerek spor salonuna gittim ordada 1saat spor yaptım(yarım saat aerobik, yarım saat aletlerde)
arada 1elma
şimdi 1tabak taze fasülye çorbası yedim
birazdan yeşilçayımı yudumlarım ya da vurur kafayı uyurum 2saatlik uykuyla duruyorum

Son düzenleme:
öğle yemeğim

3 yk pirinç pilavı
2 kepçe kuru fasulye
2 yk yoğurt

arada halk ekmekten aldığım üzümlü ekmekten yedim dayanamadım

Kızlar sağolsun hepiniz..
Beni bu hafta maruz görün lütfen sanırım bi kaç gün cok uğrayamam gibi görünüyor oğlan cok huysuz.sürekli ağlıyor yemek bile yapamadim bugün .iyileşelim hayırlısıyla bomba gibi geleceğim ınş.hepinizi öpüyorum durmak yok yola devam...

haydi geçmiş olsun,şükür sorun yokmuş.ben de smear yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım.
dün başladım cumaya sonuç alır mıyım bilmem.üstüne regl derken pek sanmam ama bir sonraki cumaya kadar sporla desteklenirse iyi bir sonuç görürüm allahın izniyle.
bu arada tam büyüğü okula,küçüğü yatağa gönderdim,etrafı topladım,ütü,temizlik derken komşum geldi.çay demlemiş,çağırdı sağolsun.yorgunluğun üstüne ilaç gibi geldi.allahtan yanına börek,kek yapmamış.sağlıklı yiyecekler çıkarmış ev yapımı.çok az yedim.akşam da yemezsem bu günü kurtarırım.

allah yardımcınız olsun.siz iyi olun da gerisi teferruat.

hatta gelmişken yediklerimi de yazayım.
2 tane çok küçük biber dolması[cevizden az büyüktüler]
yarım dilimden az taze köy ekmeği
1 çay kaşığı kadar ev yapımı şekersiz pekmez
4-5 yeşil zeytin
2 dilim salatalık ve kelek turşusu.
çay.
10 bardak su.

Son düzenleme:
arkadaslar ben yine aktif olamiyorum esimle yok yere tartisip duruyoruz. sinirlenmek de hic iyi gelmiyo bana

aysun cok gecmis olsun.

yemek günlüğüm

08:30 klasik kahvaltı
12:30 1elma
14:30 1tabak taze fasulye çorbası
17:30 1kuru incir, 1kupa yeşilçay
18:30 20adet küçük hamsi(tavada), 25gr kepek ekmeği
21:00 1elma, 1mandalina
5i1çay

2lt su
1saat yürüyüş, 1saat spor(aerobik,spor aletleri)

arkadaslar ben yine aktif olamiyorum esimle yok yere tartisip duruyoruz. sinirlenmek de hic iyi gelmiyo bana

aysun cok gecmis olsun.

Kelebee suan benim moralim sifir esime cok kirildim kizimiz hasta oldugunda.tartisiyoruz bazen ama inan esime ne zaman herhangi bir sebepten oturu kizsam bogazimi tutuyorum susuyorum zayiflicam diyorum icimden ona hirs olarak

Son düzenleme:
herkese günaydıııınn.
bol kilo kayıplı bir gün olsun hepimiz için inşallah.
yarın tartı günü bugün boğazları tutalım kızlar.
bol su içelim ve yapabilen sporunu yapsın.
akşam canımı çektirecek her şeye hayır dedim ve dediğim gibi kapattım günü.
eşim ve çocuklara hazırladım ben sadece çay içtim.
şu nefsi yenen hayatta herşeyi başarır bence.

günaydın kızlar
dün regl oldum .bugün uyandığımda her yerim şiş dudaklarım ajdanın dudakları gibi kavuşmuyor birbirine .yani şu an ağzım ayrık resmen
nasıl bir ödem anlatamam . ona rağmen artıda değilim demek ki kilo veriyorummmmmm
sabah ki kahvaltım
1 dilim ekmek
yarım kk peynir
1 tk reçel
ben kaçar azıcık çalışayım.

herkese merhaba.
ara öğünümü başka bir topikte okuduğum yoğurt kürüyle yaptım.
2 yemek kaşığı yoğurt,1 er silme çay kaşığı zencefil,zerdeçal ve tarçınla yapılıyor.
yağ yakıcı etkisi varmış ki olmasa bile hepsi vücuda faydalı besinler.
gebeler ve gebe kalmayı planlayanlara önerilmiyor baharatların uyarıcı etkisi yüzünden,aman dikkat diyeyim.

Son düzenleme:

o şişlik bende de var.normalde bu kadar ödem olmaz bu dönemde ama,anlamadım.akşam alışverişe çıkarken ayakkabılar ayağıma girmiyordu neredeyse,şaşırdım.bugün biraz daha iyiyim.biraz yürüyüş iyi gelirdi ama ilaçla zor duruyorum kramplardan,tıp şu duruma bir çare bulsun artık ya.

Kelebee suan benim moralim sifir esime cok kirildim kizimiz hasta oldugunda.tartisiyoruz bazen ama inan esime ne zaman herhangi bir sebepten oturu kizsam bogazimi tutuyorum susuyorum zayiflicam diyorum icimden ona hirs olarak

ben de sinirlendim hem zayıflicaam hem de kpss ye hazırlanıcaam dedim. rüyamda lisedeki edebiyat hocası test yapıyor o kadar kalın ki test kağıdı. okuduğumu anlamıyorum, (kitap okumamaktan kaynaklanıyor sanırım) arkadaşlar tek tek dışarı çıkıyor ben yarısına bile gelememişim. kızım da var, o da atlıyo teste....
ben bu kızla biraz zor ders çalışırım diye düşünmüştüm rüyamda da gördüm....

senin de allah yardımcın olsun cnm, insanın eşiyle tartışması gerçekten çok zor

yarın 63 küsürlü bi kg göreceğim, allah korusun 64 bile olsam 4 haftada 4 kg diyorum ve kendimi 4 hafta sonra 60 kg görmek istiyorum (inşallah)

yakar çizelgende 63 ü görünce seninle çekişmeli rakip olabiliriz diye düşünmüştüm. ama çizelgen doğru değil sanırım

ben yediklerimi içtiklerimi yarından itibaren yazıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…