hoşgeldin canım aramıza hep birlikte veririz inş. kilolarımızı
kızlar gittik doktora.benim oğlan reflü ameliyatı olmuştu 2sene önce.şimdi çok öksürdüğü için o bölgede tahriş olmuş ve bu yüzden kahverengi kusuyormuş..şimdilik ilaçla geçirmeyi deneyelim dedi doktor ve bide akciğer enfeksiyonu baş göstermiş..sonuçta tam 6 şişe ilaçla geldik eve..öksürük geçtimi gerisi düzelecek inş allahın izniyle..bütün gece öksür öksür bi hal olduk ne illet bişey
bugünün özetine gelelim :
sabahtan dediğim gibi canım bişey istemediği için 1 lt karbonatlı su içip
1 kasede çorba yemiştim saat 13:30 civarı
sonra bi ara türk kahvesi yapıp bi bayram çikolatası yedim
sonra baktım ki elim hep bi yemek arayışında
1 parça sucuk ve yarım dilim tam b. ekmeği ile onu yedim.
sonra yarım dilim ekmekle çokokrem yedim
sonra ceviz yedim ,biraz ayva yedim ...yani anlayacağınız boğaz ağrıma rağmen ne bulduysam attım ağzıma...sanırım psikolojik oldu.stresten
akşam saat 8de ancak geldik yemek yedim 2 parça fırında karnabahar 2 3 kaşık sarımsaklı yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
temin en son ağzıma bi parça ekmekle salça atmıştımsonra da bi çikolata daha:18:
yeşil çay içmedim .spor yokk..
yazınca görüyorum ki benden bu haftada adam olmaz
ay çok utandım yediklerimi görünce
aramıza hoşgeldin . işin ciddiyetine varıp başlamak bile başarmanın yarısıdır. yolu yarıladık şimdi hep beraber bitirmeliyiz.
hadi şimdiden gazamız mübarek ola
dün akşam menüme uyamadım değişiklik yaptım :)
akşam
2 y.k bulgur pilavı
6 y.k nohut yemeği
3 y.k yoğurt
bol salata
dün bütün gün içtiğim su 2 lt olmuştur
500 defa ip atlama :) ile günü kapadım
bugün sabah kahvaltım
2 orta dilim kaşar peyniri
1 ince dilim çavdar ekmeği
çay
teşekkürler,inşallah veririz.
öğle yemeğine yumurta yerine peynirli menemen yaptım,değişiklik oldu.
3 yemek kaşığı menemen,bir bardak çay,1.5 dilim de köy ekmeği yedim.
ara yapmayınca acıkmışım yalnız,hani olsa daha yiyecektim.
şansıma erkenden de adet oldum,karın ağrısı,kramp derken zor spor yaparım bugün.
o sebepten yemeği bari az tutayım da cuma günü hüsran olmasın.
insan başlangıçta az da olsa tartıda eksi görmek istiyor,motivasyon açısından.
bu arada kızlar neredesiniz,benim pek kaynaşasım vardı sizlerle.
merhaba kızlar
sabahtan beri yaşadığım stres ekşın tövbe billah terminatör filmlerinde yokur.
bende ria vardı çıkartayım diye aile hekimine gittim . demez mi yok kaymış yok tüplerine doğru gitmiş . çok tehlikeli .bende bir panik bir telaş koş hastaneye 1 saat sıra bekle ultrasona gir yok bir sıkıntı gayet normal demez mi. bende bir rahatlama anlatamam . nasıl sinir oldum ama kızlar
insanla uğraşan meslek grupları biraz daha anlayışlı olsa hemen korkutma hemen bir felaket senaryoları yazmasa .
neyse eve geldim
öğle yemeği kahvaltı hazırladım .
avuçiçi kadar lavaş 1 yumurta yarım kk peynir ve 2 tane zeytin yedim .
akşama köfte yapacağım 3 tane köfte ve bol salata yerim.
şimdilik ben kaçar kızlar
haydi geçmiş olsun,şükür sorun yokmuş.ben de smear yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım.merhaba kızlar
sabahtan beri yaşadığım stres ekşın tövbe billah terminatör filmlerinde yokur.
bende ria vardı çıkartayım diye aile hekimine gittim . demez mi yok kaymış yok tüplerine doğru gitmiş . çok tehlikeli .bende bir panik bir telaş koş hastaneye 1 saat sıra bekle ultrasona gir yok bir sıkıntı gayet normal demez mi. bende bir rahatlama anlatamam . nasıl sinir oldum ama kızlar
insanla uğraşan meslek grupları biraz daha anlayışlı olsa hemen korkutma hemen bir felaket senaryoları yazmasa .
neyse eve geldim
öğle yemeği kahvaltı hazırladım .
avuçiçi kadar lavaş 1 yumurta yarım kk peynir ve 2 tane zeytin yedim .
akşama köfte yapacağım 3 tane köfte ve bol salata yerim.
şimdilik ben kaçar kızlar
dün başladım cumaya sonuç alır mıyım bilmem.üstüne regl derken pek sanmam ama bir sonraki cumaya kadar sporla desteklenirse iyi bir sonuç görürüm allahın izniyle.ilk diyet haftan bir de senin daha çok vermiş olman lazım bize göre canım. ha gayret gaza gelelimmkaynaşalım kız sen kayboldun nerelerdesin ben haftanın 3günü spor salonuna gidiyorum öğleden sonra yazma fırsatını buluyorum
evet o saniyelik anda insanın aklına binbir türlü şey geliyor, başımıza sık geldiği bi durum ne yazıkki:26:
Kızlar sağolsun hepiniz..
Beni bu hafta maruz görün lütfen sanırım bi kaç gün cok uğrayamam gibi görünüyor oğlan cok huysuz.sürekli ağlıyor yemek bile yapamadim bugün .iyileşelim hayırlısıyla bomba gibi geleceğim ınş.hepinizi öpüyorum durmak yok yola devam...
arkadaslar ben yine aktif olamiyorum esimle yok yere tartisip duruyoruz. sinirlenmek de hic iyi gelmiyo bana
aysun cok gecmis olsun.
günaydın kızlar
dün regl oldum .bugün uyandığımda her yerim şiş dudaklarım ajdanın dudakları gibi kavuşmuyor birbirine .yani şu an ağzım ayrık resmen
nasıl bir ödem anlatamam . ona rağmen artıda değilim demek ki kilo veriyorummmmmm
sabah ki kahvaltım
1 dilim ekmek
yarım kk peynir
1 tk reçel
ben kaçar azıcık çalışayım.
Kelebee suan benim moralim sifir esime cok kirildim kizimiz hasta oldugunda.tartisiyoruz bazen ama inan esime ne zaman herhangi bir sebepten oturu kizsam bogazimi tutuyorum susuyorum zayiflicam diyorum icimden ona hirs olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?