Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

öğlen yemeğim

2 kepçe yağsız makarna
3 y.k yoğurt
2 y.k kuru fasulye

akşama doğum günü var oraya gitcem inş. fazla kaçırmam

birde yemeklerden önce 1 bardak su içiyorum baya etkili oluyo

atlattık canım dünde kaldı kızım çok hasta o kusunca bende panik oldum istemeyerek kızıma değil ama ooffff dedim bağırarak çünkü zorla yemek yemişti onuda kusunca eşimde odadan bana söylendi kızma çocuğa diye konu bu kadar basit ama kırılmıştım gelip yardım etmedi bide söylendi arkamdan

eşin mi izin vermiyor kpss ye hazırlanmaya ?

kızlar bugün giremedim kızımda bende çok hastayız ama yediklerime dikkat ettim, yarın tartı günü çok umutluyum yediklerime dikkat ettikçe moralim çok yerinde oluyor

sabah 8:30 klasik kahvaltı, çoook ince 1dilim sucuk
ara 12:00 1mandalina
öğle 14:30- 1kase yayla çorbası
ara yarım muz
ara 17:45- 1elma, 1kuru incir, 1yeşilçay
akşam 18:45- 1tabak kuru fasülye, 4salatalık turşusu
ara 21:00 2mandalina yicem, c vitaminini eksik etmeyeyim

kızlar selamlar uğradım gene dayanamadım , aklım hep burda nedense ayrılamıyorum.oğluşumla biz daha iyiye gidiyoruz çok şükür.
gülercim valla allah yardım etsin o kusma hali yok mu çok fena akşam bizimki gene yediği mamayı ilacı olduğu gibi çıkardı.çok şükür ki normal bi kusmaydı ona bile şükreder oldum yani allah şifa versin. bazen eşler o kadar anlayışsız oluyor ki bizimkide oğlan hemen hastalansın ne oldu neden oldu diye benim içimi yiyo susuyorum artık ya sabır diyorum ,öğrendim huyunu çünkü...
babasının kelebe valla eşleri biz idare etmesek evlilik zor yürür hep sabır sabır
kpss olayını duydum nedir bakiyim ?bende başladım ufak ufak çalışmaya gerçi, tatil ve hastalık araya girdi ama niyet ve kitaplarım var elimde yani
yakar ya ne komik kadınsın sen öyle ajda pekkan heee
aerosmith valla bu aralar çok akif olamadım tam kapsamlı tanışamadım.merak ettim azıcık anlat kendini iş güç ne alemdesin? bide ismine herseferinde bakıpta yazarım herhalde nerden buldun kız
nrhs pastayı fazla kaçırma :26:
gelelim bana
sabah (bi kaç gündür tartılmaya vaktim olmuyodu bu sabah tartıya baktım artmış gitmiş ya )
sirkeli sıcak suyumu içtim
5 biberden 1kaşık yağ ile kavurma yaptım içine 2 y.k lor
5 zeytin
1 salatalık
1 y.k salça
2 dilim tam buğday ekmeği
ARADA
3 kupa yeşil çay
1 yeşil elma
AKŞAM
hamsi tava yaptım yarım kiloya yakın yemişimdir
1dilim tam b. ekmeği
havuç salata
biraz kıyılmış soğan
2 bardak şalgam
şuan çok tokum patlayacak gibi çok acıkırsam mandalina ayva falan yerim ama yemesem daha iyi tabi
yarın en fazla sabit kalırım yada + bikaç yüz gr olur
bu 66.dan kurtulamadım gitti ya offf

yok, esim kursa bile yollayacak oluyor ama maddi yonden ben gitmek istemiyorum. ev aldik, borcumuz da var.
ben isletme fakultesi mezunuyum ve puanlar cok yuksek. kizim da var, calisacak gucum yok. matematikle de sorunum yok ama...

aysun senin sorunu da cevaplamis oldum sanirim

Yarın bıldırım günüü ve ben sankı artılardayım gıbı hıssedıyorum cünkü dıkkat edemedım bu hafta pek
Insallah öyle olmasın da, yarın dogru düzgün devam edıyım, motıve düsmesın
Su rütbeme yazdıgım sey de gerceklesmeyecek gıbı off

Son düzenleme:
guler az once tartilayim dedim ama olmadi. malesef baskulumun pili bitmis. cok bile gitti uc yili gecti. yarin ne zaman aliriz bilemiyorum ama ac olarak tartilamam. diger gun tartilir soylerim artik

günaydııın herkese,hayırlı cumalar arkadaşlar.
güleryüz geçmiş olsun yavrun ve sen en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.
kızlar babalık hakkında bir espri duymuştum,hatta zaman zaman eşime tekrarlarım.
babalık yüzde 10 payla kara ortak olmaktır,diye.
tüm emek ve eziyet annedeyken bir de çok konuşunca karşımızdaki kızıyoruz.bu erkeklerin ekserisi aynı demek.
aysun hanımcım,ismi nereden buldun demişsin,kendileri eski demeyeyim de ben bebeyken bile rock yapan ünlü bir gruptur.yaşım da çıkacak ortaya şimdi.
eveeet pazartesi 68.5 bugün 67.5.
toplam kayıp bir kilo.
özel günüm nedeniyle aynı çıkarım sanıyordum ama sevindim.

çizelgem doğru canım bayramda kilo alınca ilerleyemedim .
yani kapışalım seninle her hafta en çok kiloyu kim verecek ?

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar

dün sağlık sorunlarıyla uğraştım. eve gittim yattım .
gelelim zurnanın zırt dediği yere bildirime

başlangıç :65,000
geçen hafta: 64,600
bu hafta : 62,900
fark: 1,700 gr.
spor : 1200 mekik her akşam 30 dk jilliyanla hareketler

kilo veren herkesi tebrik ediyorum. devamını diliyorum. veremeyen helede alan arkadşlarada yapmayın kızlara diyorum.(kimse kızmasın ha)

geçen hafta 65.5
bu hafta 65
giden 500gr.
toplam giden: 3kilo

2saat yürüyüş, 2saat spor

öğleden sonra uğrarım kızlar spora gidiyorum

Son düzenleme:
bravoo kızlar.
ne güzel kilolar verilmiş bu hafta.hiç durmadan gelecek haftaya devam diyelim.
karşılıklı kapışma var bu hafta demek.ben de dişime[kiloma]uygun bir rakibe seçsem de yarışsak ne iyi olur.var mı aday olacak bir babayiğit.

sabah 3 bardak su
3 yemek kaşığı kadar müsli yedim.
dün sırf müsli tutmadı beni çok acıktım.
sağlam bir kahvaltı yapayım diyorum.sonuçta en kolay yakılan öğün kahvaltı.
akşama doğru yiyecek miktarı ve kalorisini azaltmak en mantıklısı.
öğleden sonra komşu çaya çağırdı,umarım benim sevmediğim tarzda bir şeyler yapar da fazla kaçırmam.
bu durumda akşam yemeği yemem olur biter.

sabah yediklerimi yazayım
dukan ekmeği ile tost yaptım.
öğlene de yaptım ondan yanına 1 bardak ayran ile yerim.
akşama tavuk köfte ve beyaz lahana salatası.
haftaya 60 ı görürmüyüm kızlarrrr:26:

evt kızlar hiç istemeyerekte olsa bildirimimi yapayım

geçen hafta 63.8
bu hafta 63.8

moralim sıfır resmen
spor yapmamam rağmen hiç veremedim

spor jillian sporu level 2 hergün

başlangıç kilo:77,5
geçen hafta:75,2
bu hafta : 74,9
giden kilo:300 gr

toplamda giden kilo : 2,600

bu hafta yapılan sporlar:

2 saat yürüyüş
900 tane ip atlama

evt kızlar hiç istemeyerekte olsa bildirimimi yapayım

geçen hafta 63.8
bu hafta 63.8

moralim sıfır resmen
spor yapmamam rağmen hiç veremedim

spor jillian sporu level 2 hergün

moralini bozma canım haftaya daha çok kilo verirsin hem kilo almamışsın ne güzel

kızlar merhaba
başlangıç:68.8
geçen hafta:66.2
bugün:66.3
gelen :100gr
spor:yok
boy:169
toplam giden :2.500gr

1 aydır neredeyse yerimde sayıyorum olmuyo olmuyo olmuyo tabi benle alakalı demek ki tam verimli olarak yapamıyorum şu kilo verme işini bu kezkarar verdim bakalım kısmetse kalori sayımına başlayayım bugün.çünkü daha evvel o şekilde vermiştim kiloları:26:
herkesi tebrik ediyorum çoook iyi kilolar gitmiş kızlar helal hepinize..
bana ne oldu ya nazar değdi valla
tinn jillian yaparken kas oranı arttığı için tartıda fazla bile çıkma durumu oluyo sen yine iyi sabit kalmışsın.ölçülerini alıp başladıysan eğer farkı incelmeyle görürsün
yakar bayramda aldığın bütün kiloları vermişsin bakıyorum
bana da yardım edin bişey yapın ya kaç haftadır burda saymaktan bıktım :2::2:gaz verin tavsiye verin bişey bişey bişey :26:

aysun kız bende aynı bende bi durakladım valla ama kendime ceza verdim iki hafta kesinlikle kepekli ekmek bile yemicem şekerli hiç bir şeye dokunmıcam dahi.bayramın cezası bu bana evt herkes çok güzel kilo vermiş bende herkesi tebrik ediorummm

Son düzenleme:
kahvaltım bir haşlanmış yumurta
bir dilim peynir köy peyniri
bir adette kırmızı biber közlenmiş
kızlara patates kavurmuşum iki yemek kaşığıda ondan yedim
ara öğün yermiyim bilemiorum yersemde fındık yerim herlde 5 tane falan
akşam güveç bir porsiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…