ben de sinirlendim hem zayıflicaam hem de kpss ye hazırlanıcaam dedim. rüyamda lisedeki edebiyat hocası test yapıyor o kadar kalın ki test kağıdı. okuduğumu anlamıyorum, (kitap okumamaktan kaynaklanıyor sanırım) arkadaşlar tek tek dışarı çıkıyor ben yarısına bile gelememişim. kızım da var, o da atlıyo teste....
ben bu kızla biraz zor ders çalışırım diye düşünmüştüm rüyamda da gördüm....
senin de allah yardımcın olsun cnm, insanın eşiyle tartışması gerçekten çok zor
atlattık canım dünde kaldı kızım çok hasta o kusunca bende panik oldum istemeyerek kızıma değil ama ooffff dedim bağırarak çünkü zorla yemek yemişti onuda kusuncaeşimde odadan bana söylendi kızma çocuğa diye konu bu kadar basit ama kırılmıştım gelip yardım etmedi bide söylendi arkamdan
eşin mi izin vermiyor kpss ye hazırlanmaya ?
yarın 63 küsürlü bi kg göreceğim, allah korusun 64 bile olsam 4 haftada 4 kg diyorum ve kendimi 4 hafta sonra 60 kg görmek istiyorum (inşallah)
yakar çizelgende 63 ü görünce seninle çekişmeli rakip olabiliriz diye düşünmüştüm. ama çizelgen doğru değil sanırım
ben yediklerimi içtiklerimi yarından itibaren yazıcam inş.
evt kızlar hiç istemeyerekte olsa bildirimimi yapayım
geçen hafta 63.8
bu hafta 63.8
moralim sıfır resmen
spor yapmamam rağmen hiç veremedim
spor jillian sporu level 2 hergün
kızlar merhaba
başlangıç:68.8
geçen hafta:66.2
bugün:66.3
gelen :100gr
spor:yok
boy:169
toplam giden :2.500gr
1 aydır neredeyse yerimde sayıyorum olmuyo olmuyo olmuyotabi benle alakalı demek ki tam verimli olarak yapamıyorum şu kilo verme işini bu kez karar verdim bakalım kısmetse kalori sayımına başlayayım bugün.çünkü daha evvel o şekilde vermiştim kiloları:26:
herkesi tebrik ediyorum çoook iyi kilolar gitmiş kızlar helal hepinize..
bana ne oldu ya nazar değdi valla
tinn jillian yaparken kas oranı arttığı için tartıda fazla bile çıkma durumu oluyo sen yine iyi sabit kalmışsın.ölçülerini alıp başladıysan eğer farkı incelmeyle görürsün
yakar bayramda aldığın bütün kiloları vermişsin bakıyorum
bana da yardım edin bişey yapın ya kaç haftadır burda saymaktan bıktım :2::2:gaz verin tavsiye verin bişey bişey bişey :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?