Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

söyle kız yaşınııı ortaya çıksın bi tek senin listede yaşın yok ona göre çok iyi vermişsin haftaya duraklada bana sıra gelsin

ooooooooo bu ne böyle yakar nasıl gitti böyle bayramda dikkat etmiş miydin sen?

sabah yediklerimi yazayım
dukan ekmeği ile tost yaptım.
öğlene de yaptım ondan yanına 1 bardak ayran ile yerim.
akşama tavuk köfte ve beyaz lahana salatası.
haftaya 60 ı görürmüyüm kızlarrrr:26:

hayıırrrr 1haftada 2kilo çok zor hele ki bu hafta çok verdiysen

başlangıç kilo:77,5
geçen hafta:75,2
bu hafta : 74,9
giden kilo:300 gr

toplamda giden kilo : 2,600

bu hafta yapılan sporlar:

2 saat yürüyüş
900 tane ip atlama

canım paylaştığım çizelgede geçen haftaki kilon 75.8 yazıyor yanılmıyorsam

kız niye oluyo böyle yaaa :26::26: metabolizma çayı koy çabuk ocağa bende mutfağa gdiyorum doğruca
bakalım farkedicek mi

Merhaba hanımlar bende sizlere katılabilirmiyim. Yeni birilerini alıyormusunuz bilmiyorum ama bi kaç sayfa okudum gerçekten kilo verenler bolca maşallah. Daha önce bi kaç topige yazdım. Kimse gelmiyo arkadaşlıklar sıfır. Ben benimle gerçekten zayıflayan bana yardımcı olan hatunlar arıyorum. Vermem gereken bi 20kilo var ama kendime küçük hedefler koydum. Rütbeyide sizden gördüm yaptım.

canım paylaştığım çizelgede geçen haftaki kilon 75.8 yazıyor yanılmıyorsam

yanlış yazmışım telefona da kaydediyorum da ben buraya yazdıktan sonra oraya yanlış yazmışım vay be daha çok kilo verdim ozaman hemen düzeltiyorum

başlangıç kilo : 77.5
geçen hafta : 75.8
bu hafta : 74.9
giden kilo : 900

toplam giden :2,600

2 saat yürüyüş
900 tane ip atlama

uyarın için teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
merhaba kızlar
ben bayramda 1,600 aldım ama 2 gün önce regl oldum . yani kilo ve şişmiş .4 gün boyunca 500-600 calori ile beslendim. bayramda aldığım kiloları verdim sadece.toplamda 100 gr vermiş oldum.
duraklayan arkadaşlara tavsiyem vücudu şaşırtın. 600 calori ile beslenin direncini kırın derim. demek ki o kaloriye alıştı .pes etmeyelim ama

kız niye oluyo böyle yaaa :26::26: metabolizma çayı koy çabuk ocağa bende mutfağa gdiyorum doğruca
bakalım farkedicek mi

hemen gidiyorum koyayım sobamın üstüne kaynasın bakalım işe yarayacak mı?
kalori takibinede başladım bakalım aksatmadan devam edeyim bu hafta ne olacak?akşama menümü toplu paylaşırım :26:

ben 600 kalori ile yaşayamam ki:26:
zaten 2 parça bişey yesek 600 kalori yapar sen neler yedin yaz bakayım ?yapmaya çalışayım

sabah menüm
1,5 ince dilim çavdar ekmeği
4 ince dilim kaşar peyniri ve beyaz peynir
çay

öğlen
1,5 kepçe kereviz yemeği
5 y k yoğurt
az biraz ekmek

şimdide çayımı içiyorum

ben 600 kalori ile yaşayamam ki:26:
zaten 2 parça bişey yesek 600 kalori yapar sen neler yedin yaz bakayım ?yapmaya çalışayım

ben kalori hesabıyla diyet yapamıyorum çok zor geliyo bana şimdi yemeklerden önce 1 bardak su içiyorum baya etkili oluyo

Merhabaa haftanın sonuncusu geldi !

başlangıç: 61.9 kg
geçen hafta: 60.9 kg
bu hafta: 61.1 kg
gelen: 200 gr
toplam giden: 800 gr
spor: yok
hedef: simdilik 55

off motaviasyon sıfırr, basaramayacakmısım gıbı gelıyor kızlarçok kötüyüm :84:

canım motivasyonunu hiç bozma kendini kötü hisetme sadece 200 gr almışsın sorun değil verirsin tek eksiğin spor yapmamak ben uyumadan önce ip atlar gibi zıplıyorum evde sende yapabilirsin baya etkili oluyo hiç spor yapmamaktan iyidir bence

kızlar çizelgemizi paylaştım ilk sayfadan bakabilirsiniz.
yakar, nrhs ve aerosmith(yazana kadar canım çıktı adını kısa bi lakap bulalım sana) tebrik ederim sizi
aysun, smileee noldu sizlere yahuu:26: smileee dikkat etmedin mi bu hafta ? aldıklarınız geçici yarın sabah tartılın göreceksiniz moraliniz yerine gelsin

tabii katılabilirsin zaten bizdede gelen hemen gidiyor devamlılık arıyoruz okuyup geliyorlar aramıza ama neeerde
paylaşımlarını ve bilgilerini bekliyoruz

hemen gidiyorum koyayım sobamın üstüne kaynasın bakalım işe yarayacak mı?
kalori takibinede başladım bakalım aksatmadan devam edeyim bu hafta ne olacak?akşama menümü toplu paylaşırım :26:

ben yaptımda içtim bilene pazar günü bitiyor 3günlük çıkar sanırım. bakalım 1kilo gidecek mi bu hafta
benimde rütbem 61 ama 62 anca olacak gibi görünüyor:18:

Son düzenleme:

[1] Kivi (76gr) 1.5 adet 69
[2] Ayva 100 gr 63
[3] Maydanoz 10 gr 4
[4] Soğan (taze) 20 GRAM 9
[5] Elma 1.1 ADET 66
[6] Mandalina 0.5 ADET 25
[7] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6
[8] Havuç 50 gr 21
[9] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[10] Patates (haşlanmış) 2 ADET 200
[11] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[12] Doygun Tam Buğday Ekmek 21 GRAM 41
[13] Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29
[14] Salatalık (hıyar) 90 GRAM 11
[15] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[16] Bahçıvan Taze Kaşar 13 GRAM 41
[17] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[18] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1126 kal.

3kupa yeşil çay ,2 kupa metabolizma çayı sıcak sıcak içildi yatarkende 1 bardak daha metabolizma çayı içeceğim3lt.ye tamamlayacağım suyumu 1büyük fincanda türk kahvesi içerim sanırım ilerleyen saatlerde en şekersizinden hemde damlasakızlı
sanırım bu günlük iyi oldu

ben bugün yediklerimi yazarsam sopayla kovalarsınız valla.
arada kendimi sıkmaktan normalde bile yemediğim kadar yemek istiyorum,tamamen psikolojik.
o günlük olup geçiyor hemen,bir düzen tutturmam lazım.
aysuncum seni rakibem olarak seçsem diyorum,kilolarımız yakın.iradelerimiz bile birbirine denk sanki.ne dersin.
bu arada yaş 37 şekerler,topiğin en yaşlısı benim galiba.

bende yaptım içtim işte bende rütbeme yazayım bakayım bişeyler herkesler yazmış ben eksik kalmayayım

canım dert etme bak bende aynı durumdayım en azından 100 , 200 gr kalmışız di mi?gel haftaya geçelim biz bunları
ben kalori hesabıyla diyet yapamıyorum çok zor geliyo bana şimdi yemeklerden önce 1 bardak su içiyorum baya etkili oluyo

bazen zor geliyor bana da tart ölç biç sonra gel buraya yaz topla çıkar falan yazmak bile çok fena baksana:26:ama ne yapayım daha önce böyle bi keresinde 12 bi keresinde 10 kilo verdim demekki ben böyl ekilo vereceğim saldım çayıra olmuyo bende :18:kilo vereyim hele koruma döneminde gerek yok kalori saymaya zaten baksana 1 ay doğru düzgün sabretsem ve deli gibi spor yapabilsem olacak ama dur bakalım ya nasip

benimde içimden geçmedi değil inan seni(sen diyebilirim umarım ) rakibem seçmek
yaşla metabolizma hızı düşüyor diyorlar ama ben daha 24 olmama rağmen senden daha yavaş kilo veriyorumdur kesin sen haftaya aradaki farkı kapatırsan hiiiç şaşırmam:26:ama benimde elim armut toplamasın di mi?
hadi bakalım yarış başlasın

sabah 1yumurtadan yağda omlet yedim sakınmadım valla
ben geçen yaptığım diyetteki gibi yağlarıda azaltmıyorum artık
öğlen 1tabak patlıcan yemeği ve 1kepçe yayla çorbası

birazdan 1karnıyarık, 4kaşık pilav, 1tabak kuru fasülye.

canım çoook çikolata çekiyor yarın regl olucam ondan heralde 1küçük parça yerim canım daha da çok isterse yemekten sonra.

akşam ara 1elma 1mandalina

tebrik ederim arkadaşım

çizelgem doğru canım bayramda kilo alınca ilerleyemedim .
yani kapışalım seninle her hafta en çok kiloyu kim verecek ?

ama sen hiç yemiyorsun sanırım. maşallah bu kadar kg vermek ne demek

sabah yediklerimi yazayım
dukan ekmeği ile tost yaptım.
öğlene de yaptım ondan yanına 1 bardak ayran ile yerim.
akşama tavuk köfte ve beyaz lahana salatası.
haftaya 60 ı görürmüyüm kızlarrrr:26:

sen dukan diyeti falan mı yapıyorsun yoksa

evet arkadaşlar ben bugün çarşıya baskülüme pil almaya gittik ama almadan geldik. eşim sabaha getirecek kısmetse sabah tartılırım bakalım kaç kg yum.
kendimde çok feci şişlik hissediyorum ama.......

Ben 28 yaşında, 158 boyunda, 79.2 kiloyum. 2kızım var birisi 4buçuk olacak birisi 9aylik doğumdu emzirmeydi kilolar aldı başını gitti. Zaten 70kilo hamile kaldım. Ama 60kilo olmak istiyorum. Olmadı 65ede razıyim. Hala emzirıyorum. Sütüm gitmez herhalde spor olarak leslieye başlıycam. Jillianda düşünüyorum. Böyle ışte hanımlar bıktım 44 46 giymekten:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…