günaydııın herkese,hayırlı cumalar arkadaşlar.
güleryüz geçmiş olsun yavrun ve sen en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.
kızlar babalık hakkında bir espri duymuştum,hatta zaman zaman eşime tekrarlarım.
babalık yüzde 10 payla kara ortak olmaktır,diye.
tüm emek ve eziyet annedeyken bir de çok konuşunca karşımızdaki kızıyoruz.bu erkeklerin ekserisi aynı demek.
aysun hanımcım,ismi nereden buldun demişsin,kendileri eski demeyeyim de ben bebeyken bile rock yapan ünlü bir gruptur.yaşım da çıkacak ortaya şimdi.
eveeet pazartesi 68.5 bugün 67.5.
toplam kayıp bir kilo.
özel günüm nedeniyle aynı çıkarım sanıyordum ama sevindim.
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar
dün sağlık sorunlarıyla uğraştım. eve gittim yattım .
gelelim zurnanın zırt dediği yere bildirime
başlangıç :65,000
geçen hafta: 64,600
bu hafta : 62,900
fark: 1,700 gr.
spor : 1200 mekik her akşam 30 dk jilliyanla hareketler
kilo veren herkesi tebrik ediyorum. devamını diliyorum. veremeyen helede alan arkadşlarada yapmayın kızlara diyorum.(kimse kızmasın ha)
sabah yediklerimi yazayım
dukan ekmeği ile tost yaptım.
öğlene de yaptım ondan yanına 1 bardak ayran ile yerim.
akşama tavuk köfte ve beyaz lahana salatası.
haftaya 60 ı görürmüyüm kızlarrrr:26:
başlangıç kilo:77,5
geçen hafta:75,2
bu hafta : 74,9
giden kilo:300 gr
toplamda giden kilo : 2,600
bu hafta yapılan sporlar:
2 saat yürüyüş
900 tane ip atlama
kızlar merhaba
başlangıç:68.8
geçen hafta:66.2
bugün:66.3
gelen :100gr
spor:yok
boy:169
toplam giden :2.500gr
1 aydır neredeyse yerimde sayıyorum olmuyo olmuyo olmuyotabi benle alakalı demek ki tam verimli olarak yapamıyorum şu kilo verme işini bu kez karar verdim bakalım kısmetse kalori sayımına başlayayım bugün.çünkü daha evvel o şekilde vermiştim kiloları:26:
herkesi tebrik ediyorum çoook iyi kilolar gitmiş kızlar helal hepinize..
bana ne oldu ya nazar değdi valla
tinn jillian yaparken kas oranı arttığı için tartıda fazla bile çıkma durumu oluyo sen yine iyi sabit kalmışsın.ölçülerini alıp başladıysan eğer farkı incelmeyle görürsün
yakar bayramda aldığın bütün kiloları vermişsin bakıyorum
bana da yardım edin bişey yapın ya kaç haftadır burda saymaktan bıktım :2::2:gaz verin tavsiye verin bişey bişey bişey :26:
canım paylaştığım çizelgede geçen haftaki kilon 75.8 yazıyor yanılmıyorsam
kız niye oluyo böyle yaaa :26::26: metabolizma çayı koy çabuk ocağabende mutfağa gdiyorum doğruca
bakalım farkedicek mi
merhaba kızlar
ben bayramda 1,600 aldım ama 2 gün önce regl oldum . yani kilo ve şişmiş .4 gün boyunca 500-600 calori ile beslendim. bayramda aldığım kiloları verdim sadece.toplamda 100 gr vermiş oldum.
duraklayan arkadaşlara tavsiyem vücudu şaşırtın. 600 calori ile beslenin direncini kırın derim. demek ki o kaloriye alıştı .pes etmeyelim ama
ben 600 kalori ile yaşayamam ki:26:
zaten 2 parça bişey yesek 600 kalori yapar sen neler yedin yaz bakayım ?yapmaya çalışayım
Merhabaa haftanın sonuncusu geldi !
başlangıç: 61.9 kg
geçen hafta: 60.9 kg
bu hafta: 61.1 kg
gelen: 200 gr
toplam giden: 800 gr
spor: yok
hedef: simdilik 55
off motaviasyon sıfırr, basaramayacakmısım gıbı gelıyor kızlarçok kötüyüm :84:
Merhaba hanımlar bende sizlere katılabilirmiyim. Yeni birilerini alıyormusunuz bilmiyorum ama bi kaç sayfa okudum gerçekten kilo verenler bolca maşallah. Daha önce bi kaç topige yazdım. Kimse gelmiyo arkadaşlıklar sıfır. Ben benimle gerçekten zayıflayan bana yardımcı olan hatunlar arıyorum. Vermem gereken bi 20kilo var ama kendime küçük hedefler koydum. Rütbeyide sizden gördüm yaptım.
hemen gidiyorum koyayım sobamın üstüne kaynasın bakalım işe yarayacak mı?
kalori takibinede başladım bakalım aksatmadan devam edeyim bu hafta ne olacak?akşama menümü toplu paylaşırım :26:
bende yaptım içtim iştekızlar çizelgemizi paylaştım ilk sayfadan bakabilirsiniz.
yakar, nrhs ve aerosmith(yazana kadar canım çıktı adını kısa bi lakap bulalım sana) tebrik ederim sizi
aysun, smileee noldu sizlere yahuu:26: smileee dikkat etmedin mi bu hafta ? aldıklarınız geçici yarın sabah tartılın göreceksiniz moraliniz yerine gelsin
canım eline koluna sağlık , bu aralar sana yardım edemedim farkındayım inş haftaya yardımcı olurum
ben yaptımda içtim bilenepazar günü bitiyor 3günlük çıkar sanırım. bakalım 1kilo gidecek mi bu hafta
benimde rütbem 61 ama 62 anca olacak gibi görünüyor:18:
canım dert etme bak bende aynı durumdayımMerhabaa haftanın sonuncusu geldi !
başlangıç: 61.9 kg
geçen hafta: 60.9 kg
bu hafta: 61.1 kg
gelen: 200 gr
toplam giden: 800 gr
spor: yok
hedef: simdilik 55
off motaviasyon sıfırr, basaramayacakmısım gıbı gelıyor kızlarçok kötüyüm :84:
ben kalori hesabıyla diyet yapamıyorum çok zor geliyo bana şimdi yemeklerden önce 1 bardak su içiyorum baya etkili oluyo
ben bugün yediklerimi yazarsam sopayla kovalarsınız valla.
arada kendimi sıkmaktan normalde bile yemediğim kadar yemek istiyorum,tamamen psikolojik.
o günlük olup geçiyor hemen,bir düzen tutturmam lazım.
aysuncum seni rakibem olarak seçsem diyorum,kilolarımız yakın.iradelerimiz bile birbirine denk sanki.ne dersin.
bu arada yaş 37 şekerler,topiğin en yaşlısı benim galiba.
günaydııın herkese,hayırlı cumalar arkadaşlar.
güleryüz geçmiş olsun yavrun ve sen en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.
kızlar babalık hakkında bir espri duymuştum,hatta zaman zaman eşime tekrarlarım.
babalık yüzde 10 payla kara ortak olmaktır,diye.
tüm emek ve eziyet annedeyken bir de çok konuşunca karşımızdaki kızıyoruz.bu erkeklerin ekserisi aynı demek.
aysun hanımcım,ismi nereden buldun demişsin,kendileri eski demeyeyim de ben bebeyken bile rock yapan ünlü bir gruptur.yaşım da çıkacak ortaya şimdi.
eveeet pazartesi 68.5 bugün 67.5.
toplam kayıp bir kilo.
özel günüm nedeniyle aynı çıkarım sanıyordum ama sevindim.
çizelgem doğru canım bayramda kilo alınca ilerleyemedim .
yani kapışalım seninle her hafta en çok kiloyu kim verecek ?
sabah yediklerimi yazayım
dukan ekmeği ile tost yaptım.
öğlene de yaptım ondan yanına 1 bardak ayran ile yerim.
akşama tavuk köfte ve beyaz lahana salatası.
haftaya 60 ı görürmüyüm kızlarrrr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?