Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

bu saatten sonra cozuturum normalde ama bugün cozutmak yok. hele ki 1 tabak kısır üstüne.

acıkırsam 1 mandalina, bi de yeşil çay içmem gerek...

akşam arası için planladığım ayva ve kiviyi hala yemedim kızçelerbide akşam yemeğinde bitiremediğim 100gr kadar yoğurduda meyveyle yerim demiştim listeden çıkartmadım ama o da yenmedi duruyo sanırım bu saatten sonra yemem hiç birini şimdi gidip türk kahvemi içeyim var olan iştahımı kessin azıcık hemay bu hafta çok umutlandım kendimden inş kıracağım bu çıkmazıüstelik regl olacağım 4 5 güne göbekte bi yükselme göğüslerde bi banu alkan havası varama geçen ay regl.de 1,5 kilo vermiştim onun inancı var içimde inş bu defada öyle olur
güler sende baya yeme artışı gördüm sanki bacım hem karnıyarık, hem pilav hem de kuru fasülye yemişsin şaştım sen yapmazdın böyle şeyler yoksa sırayı bana ve arkadaşlara mı bıraktın ne oluyor yahu
bu arada yarın bende karnı yarık yapmayı planlıyordum.ama ben yağda değil fırında yapıyorum patlıcan pişirme işinidaha hafif oluyo diyet önceside böyleydiyanına pilav falan yapmam ne gerek var eşim sorar gene eminim ama koca bir kase salata neyimize yetmez ve boll ayranay şimdiden yarın gecenin hesabı yapılıyo

babsının kelebe benimde bi ara böyle defterim vardı yazardım ama şimdi kalorisepetine yazıyorum hem ne yediğin kalorisini görüyorum
kate hoş geldin hadi bakalım sen yeni başladıysan birinciliği alır gibisin şimdiden ilk hafta çok gidiyo çünkü

dukan yapmıyorum ama tariflerini çalıyorum yemek konusuna gelince yemez olur muyum ah nerde:26:
bugün coştum resmen

yediklerimi yazayim
öğle ve sabah dukan tost
akşam 2 kofte salata
ikindi 1 porsiyon profitrol
az önce 1 elma 10 tane buçuk kraker bir avuç patlamış mısır
yeter gari deyip buraya koştum
1haftadır haşlanmış patates ve kofte salata yersen yeme krizine girersin tabi
neyse yarına telafi etmeliyim

diyete başladığın tarih? çok soru sordum dimi allah bağışlasın evlatlarını benimde kızım 4.5 olacak. emziriyorsan daha hızlı verebilirsin

bu saatten sonra cozuturum normalde ama bugün cozutmak yok. hele ki 1 tabak kısır üstüne.

acıkırsam 1 mandalina, bi de yeşil çay içmem gerek...

Eki Görüntüle 839378

kız aynı benim tuttuğum defter ve aynı şekilde yazıyoruz 1tabak kısır bir şey olmaz evet cozutmazsan iyi.
ama ben çok sıkıldım defter tutmaktan 60kg ya indiğimde sadece burdan paylaşıcam ve defter kullanmıcam

ayy farkettin demek :18::18: yaa bana nedense tartı günleri bi yeme isteği geliyo ödül olarak mı ne bilemedim:26: reglim belki yarın belki yarındanda yakın tatlı krizine girdim bi yemek yeme isteğim var ki sorma:18::18::18:

akşam yemeğinde 3kaşık pilav ve küçücük karnıyarık, 1tabak kuru fasülye yedim

hemen üstüne şekerli türk kahvesi ve 100kalorilik çikolata yedim ve günümü böyle kapattım.
regl den deyip avutuyorum kendimi

sende baya istikrarlı gidiyosun evet regl haftası şaşırtıyosun herkesi

Son düzenleme:
Aysun5 hoşbuldum canım yememi azalttim ama tam rejim sayılmaz yarın tam anlamıyla başlıycam ama ben 2öğün yiyorum geç kalkıyorum bu şekildede verebilirmiyim acaba

ayyy aysun hemen bi bakayım yediklerime dedim kalori cinsinden

2013-10-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] ülker napoliten 1 adet 18
[2] eti petito ayıcık 1 paket 78
[3] Şeker (toz) 10 GRAM 40
[4] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[5] Pirinç Pilavı 0.3 PORSİYON 98
[6] Karnıyarık 0.5 PORSİYON 135
[7] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
[8] fındık (1 adet) 5 adet 45
[9] Patlıcan Yemeği 1 PORSİYON 200
[10] Yayla Çorbası 0.5 PORSİYON 58
[11] Elma 1 ADET 60
[12] Doygun Tam Buğday Ekmek 35 GRAM 68
[13] Sütaş Tam Yağlı Eski Kaşar 25 GRAM 101
[14] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
Toplam : 1397 kal.

SPOR
[1] Aerobik 30 dak. 180
[2] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 45 dak. 232

kalorim 985 kal.e düşüyor

Gülercim nasipse yarın başlıycam ama dediğim gibi 2öğün yiyorum. Seninde evladını allah bagislasin canım.

Aysun5 hoşbuldum canım yememi azalttim ama tam rejim sayılmaz yarın tam anlamıyla başlıycam ama ben 2öğün yiyorum geç kalkıyorum bu şekildede verebilirmiyim acaba

bende aynen iki öğün yiyorum geç kalktığım için:26ğlum geceleri uyumaz benim, sabaha karşı uyuruz bu yüzden kalkmam 11 , kahvaltıya oturmam 12 den önce olmaz:44:önce onun maması bakımı derken sAatler geçiyo anlamadanhep böyle böyle kilo verdim zorlandım ama. metabolizmam bu yüzden belkide çok yavaş bi hafta çok iyi kilo verdiysem bi kaç hafta sabit kalıyorum işte :18:ama tabi vermem gerekn kilo azaldığı için bu böyle öncesinde her hafta istikrarlı kilo giderdi az çok

kızlar ya moralim çok bozuldu. diğer diyet gruplarına bi bakıyım dedim aysun cidden bize taş atıyolar resmen yaa sen önceden söylemiştin ama böyle kendim okuyunca bi değişik oldum
bilmem biz onlar gibi değiliz girme mecburiyetiniz yok insanın işi gücü olurmuş. biz orda kibarca belirtmiştik mazeret kabul edilir diye.
neyse ilk sayfaya bakarsanız çizelgedeki sayfa kurallarını sildim ve açıklamamı yazdım

Son düzenleme:

vakit bulursam kalori sepetine de yazıcam kaç kalori oluyor bakalım

1 porsiyon profiterol aferin sana rakibem, demek ki bu hafta seni geçiyorum (gaz vereyim azıcık)

çok şükür güler cozutmadım (maşallah)

21:15
1 bardak çay (az şekerli)
yeşil çay

21:30
yarım saat kemerimi taktım
sonra da 25 dk kendimce karışık hareketler yaptım (maşallah)

2 lt su

mandalinamı yemeen uyusam iyi olacak
bal tarçın yapıcam daha

Benim büyük kızımda öyleydi. Sabaha karşı uyurdu. Şükür küçük öyle değil en geç 12de uyuyo. Büyük kızımda 1yaşından sonra düzeldi. Bende kahvaltıya 11de oturuyorum ama önce kızlarımi doyuruyorum sıra 12de geliyo olsun maşallah vermişsin kilolarını senin kilona gelsem dert etmem herhalde. Şu 7den bi kurtulsam aaah ah. Daha öncede böyle 2öğün yiyerek 9 on kilo vermiştim. Gider allahın izniyle. Ya kızlar birşey sorucam benim bilgisayarim yok telefondan giriyorum kardeşime cdye leslie ve jillian indirtsem dvdde izleyebilirim dimi hiç bilmiyorum inşallah izleniyordur.

güler ciğim sayfa senin istedigin kuralı koyarsın bu kuralları kabul edip gelenler burda zaten kural demek disiplin motivasyon demek
eğer on güne bir uğrayıp gidilecekse musait topikler var
isteyen istediğini yazabilir bu sayfanın kuralları var deyip geçmen gerek diye düşünüyorum

sevgili rakibem hemen öyle şenlik atesi yakma ben bir anlık şuursuzluk anında yedim onu bak şimdi kendine geldim ve bu hafta en az 2 kilo diyorum

hadi bakalım cuma ya aynı yerde aynı saatte varmısın

günaydıııınlar şekerlerim.
maşallah döktürmüşsünüz,sayfalar akmış,pek sevindim.
aysuncum tabii ki sen diyebilirsin canım,haydi bakalım bu hafta kapışıyoruz seninle.benim metabolizmam tabii ki senden yavaştır o yüzden hareketimi arttırmam gerek.
kate hoşgeldin,hayırlı olsun zayıflama kararın.sağlıklı beslenip,bol sıvı tüketirsen sütün gitmez merak etme.hatta artar bile.ve emziren anneler çok hızlı kilo verebilir,bu senin artın,kesinlikle değerlendirmelisin.
bugün ben de geç kalktım.normalde sabah ezanıyla kalkıp yatmam ama regl olunca tembellik ediyorum.iyi de geliyor dinlenmiş oluyorum manayla.ama günün yarısı gidiyor sanki böyle,bereketi kaçıyor gibi.
bugün tonla işim var,alışveriş,temizlik,çamaşır,ütü derken spora nasıl vakit bulacağım bilmem.
büyük kızımın da projeleri var yardım bekliyor benden.
haydi bakalım ozaman aero işe başlar,arada uğrar bakarım size.
aysun bol kalorili bir kahvaltı et tamam mı canım,şöyle börek,çörek,yağda yumurta,tereyağlı ballı ekmek gibi.

canım benim arkadaş diyetisyene gidiyorda yağda kısıtlama yok sadece yağı kızartma olarak kullanmayacak kızartma yerine fırında yapıyor bunu öğrendiğimden beri bende aynı bu şekilde yapıyorum

Canım hoşbuldum küçük kızım olmasa bu saatte bile kalkamam. Maşallah sana sabah ezaniyla kalksam ben ayakta duramam uykusuzluktan:-D ben emzirme döneminde hiç kilo vermedim aksine hep aldım doğumdan sonra 74e indim ve süt olsun diye saçma sapan bahanelerle yedimde yedim 5kilo daha aldım. Gıcık oluyorum kendime dediğin gibi herkes emzirırken kilo veriyo ben alıyorum bu pis boğazım yüzünden. Diğer kızımida 25ay emzirdim ondada kilo vermedim. Bakalım inşallah bu sefer olacak. Işlerinde kolay gelsin canım

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar

dün akşam menüm
2 kepçe ıspanak yemeği
2 y.k yoğurt
1 ince dilim çavdar ekmeği
bol salata

çayın yanında da kendimi tutamadım ve 3 avuç çekirdek çıtlattım :) uzun zamandır çıtlatmıyordum :)

bu sabah kahvaltım :
çeyrek ekmeğin içine beyaz peynir
çay

sevgili rakibem hemen öyle şenlik atesi yakma ben bir anlık şuursuzluk anında yedim onu bak şimdi kendine geldim ve bu hafta en az 2 kilo diyorum

hadi bakalım cuma ya aynı yerde aynı saatte varmısın

varim uleen

o kadar hareketin ustune spor...

ben de kendime kiziyorum emzirmenin kiymetini bilememisim zamaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…