guler esim pili alamamis dun, bugun yine tartilamadim. daha fazlayim buyuk ihtimal ama benim kg 63,4 olarak kalsin bakalim
canım sakınnn dert etme kimseyi sen ,bende ilk gördüğümde noluyoruz demiştim ama herkesin kendi kuralları olmalı.isteyen gelir istemeyen gelmez bu kadar basitkızlar ya moralim çok bozuldu. diğer diyet gruplarına bi bakıyım dedim aysun cidden bize taş atıyolar resmen yaasen önceden söylemiştin ama böyle kendim okuyunca bi değişik oldum
bilmem biz onlar gibi değiliz girme mecburiyetiniz yok insanın işi gücü olurmuş. biz orda kibarca belirtmiştik mazeret kabul edilir diye.
neyse ilk sayfaya bakarsanız çizelgedeki sayfa kurallarını sildim ve açıklamamı yazdım
aynen sana katılıyorum canımmmgüler ciğim sayfa senin istedigin kuralı koyarsın bu kuralları kabul edip gelenler burda zaten kural demek disiplin motivasyon demek
eğer on güne bir uğrayıp gidilecekse musait topikler var
isteyen istediğini yazabilir bu sayfanın kuralları var deyip geçmen gerek diye düşünüyorum
çok beklersin sengünaydıııınlar şekerlerim.
maşallah döktürmüşsünüz,sayfalar akmış,pek sevindim.
aysuncum tabii ki sen diyebilirsin canım,haydi bakalım bu hafta kapışıyoruz seninle.benim metabolizmam tabii ki senden yavaştır o yüzden hareketimi arttırmam gerek.
kate hoşgeldin,hayırlı olsun zayıflama kararın.sağlıklı beslenip,bol sıvı tüketirsen sütün gitmez merak etme.hatta artar bile.ve emziren anneler çok hızlı kilo verebilir,bu senin artın,kesinlikle değerlendirmelisin.
bugün ben de geç kalktım.normalde sabah ezanıyla kalkıp yatmam ama regl olunca tembellik ediyorum.iyi de geliyor dinlenmiş oluyorum manayla.ama günün yarısı gidiyor sanki böyle,bereketi kaçıyor gibi.
bugün tonla işim var,alışveriş,temizlik,çamaşır,ütü derken spora nasıl vakit bulacağım bilmem.
büyük kızımın da projeleri var yardım bekliyor benden.
haydi bakalım ozaman aero işe başlar,arada uğrar bakarım size.
aysun bol kalorili bir kahvaltı et tamam mı canım,şöyle börek,çörek,yağda yumurta,tereyağlı ballı ekmek gibi.
ammaaan ne güzel döktürmüşsünüz kızlarben 10:30da kahvaltımı yaptım sonra kızımın toplantısı vardı 1.5saat yürüdüm iyi geldi
sabahtan beri yeme fırsatım olmadı metabolizma çayımı içtim birazdan 5kaşık patlıcan yemeği yicem ve sonrasında uyucambu uyku beni şişiriyor hele de yemekten sonra. bari yarım saat geçireyim yemekten sonra.
aysun şu metabolizma çayı çok şükür kabızlık derdime derman oldu 1günde. bayadır kabızım hiç böyle olmamıştım, hele de diyette iken daha düzenli olurdu:26::26: sana fayda etti mi?
bu arada damla sakızlı kahve buldum sonunda hemde 3lr idi ben 5e alıyodum aynı markayı. ucuza bulmuşken 2paket aldım gelin kızlar uykudan sonra kahve içelim
tamam canım sorun değil yeterki aramızda ol bize katıl yeter:13: cuma günü tartılırsın bu hafta kalsın
yok canım ya benim kabızlığa fayda etmedi daha nerdeyse bitmek üzere belki yarın sabah için bi bardak bırakırım kendime:44:
ayy çok ucuza bulmuşsun geçen ben aldım normal kahveden daha küçük ve dediğin gibi 5 6 tl bişeydineyseki sadece ben içtiğim için çabuk bitmiyor.kimselere vermiyorum kahvemi eşimde sevmiyu damla sakız zaten
iyi akşamlar kızlar.
benim bugünkü planlarım güme gitti.hiç bir işimi halledemedim.
bir halsizlik,titreme,başdönmesi derken hastalanmışım,şifayı kapmışım haberim yok.
boğazım,kulağım derken akşam oldu.
ancak evi toparladım,çamaşır,büyüğün projesi,küçüğün huysuzluğu derken vakit uçtu gitti.şöyle yatıp bir terlesem kendime geleceğim sanki.
yemek yapacak halim yoktu,dondurucudan sarma,el açması börek ve menemen çıkarttım,bir de çay demleyebildim.boğazımdan çok geçmese de azıcık yedim.
biraz yatayım,kendime geleyim,tam yarış haftası hasta olacak zaman mıydı yahu.
iyi akşamlar kızlar.
benim bugünkü planlarım güme gitti.hiç bir işimi halledemedim.
bir halsizlik,titreme,başdönmesi derken hastalanmışım,şifayı kapmışım haberim yok.
boğazım,kulağım derken akşam oldu.
ancak evi toparladım,çamaşır,büyüğün projesi,küçüğün huysuzluğu derken vakit uçtu gitti.şöyle yatıp bir terlesem kendime geleceğim sanki.
yemek yapacak halim yoktu,dondurucudan sarma,el açması börek ve menemen çıkarttım,bir de çay demleyebildim.boğazımdan çok geçmese de azıcık yedim.
biraz yatayım,kendime geleyim,tam yarış haftası hasta olacak zaman mıydı yahu.
Iyi akşamlar hanımlar kahvaltımi öğlen yaptım 2dilim kepek ekmeği bir domates bir salatalık peynirli yumurta 2 zeytin şekersiz 4bardak siyah çay. Ara öğündede bir elma bir mandalina yedim. Akşam yemeğide bir kepçe çorba 6yemek kaşığı pırasa yemeği ve yoğurt. 20dakika jillian yaptım ilk defa yapıyorum ama mahvoldum ya zor yürüyorum ne zormuş. Bilmiyorum ümitsizlige kapıldım yine kilo veremiycem diye üzülüyorum 1 ocağa kadar 74ü görsem şükür
2013-10-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Patlamış Mısır (yağda) 20 gr 116
[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[3] Havuç 160 gr 67
[4] Karnıyarık 1.5 PORSİYON 405 (2 adet yedim kendim herşeyin kalorisini hesaplayarak pişirdim tanesi 200 kalori oldu)
[5] Keten Tohumu 12 GRAM 49
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[7] Mandalina 1 ADET 50
[8] Maydanoz 10 gr 4
[9] Salatalık (hıyar) 80 GRAM 10
[10] Çökelek (lor peyniri) 130 GRAM 105
[11] Patates (haşlanmış) 1.55 ADET 155
Toplam : 1131 kal.
3 bardak yeşil çay, 3 bardak metabolizma çayı ,ve 3 lt su içildiaslında patlamış mısır yememem gerekti ama kardeşlerim geldi onlara yapınca biraz tadına baktım işte
onun haricinde gayet iyiyim
spor gene yok
aero çok geçmiş olsun salgın var biz hala atlatamadık dinlenmek gerek. habersiz misafir olarak gelebilirim sanabana ne çıkarcan dondurudan kaldı mı börek hem de el açmasıı
ohoooo kate noldu sana kuzum bismillah yeni başladın daha ne umutsuzluğu bu1ocağa tam olarak koskoca 2ay var ve sen 74e gelebilmen için 4kilocuk var. ayıp sana valla istersen o 4kiloyu 1ayda çok rahatlıkla verirsin 1ocakta da 72gönül rahatlığıyla olabilirsin
oohh 3lt suyu devirmişsin. ben 2ltden fazla içemiyorum. gayet iyisin bugun tek başımıza kalsak daha dikkatli olacaz ama olmuyor
Inşallah canım ağzından bal damliyo. Valla birinin beni silkeleyip kendime getirmesi lazım. Allah razı olsun senden. Haklısın ben niye veremeyeyimki:-/ yılbaşına 6kilo versem 73 olurum. Belki ayda 4kilo veremem. Inşallah veririmde tabi.
kendime diyecek soz bulamiyorum. az once tartildim ve 65.6kg sok oldum yaaa. uzun zamandir tok karna tartilmiyordum ama... bugun cok dikkat ettigim soylenemez ama asiri da kacmadim . adet olayim diye ilac kullaniyordum bugun bitti. 2-3 gun icinde adet olmam gerek bakalim bebek mi olacak, kirmizilar mi. onun siskinligi de var sanirim
Inşallah canım ağzından bal damliyo. Valla birinin beni silkeleyip kendime getirmesi lazım. Allah razı olsun senden. Haklısın ben niye veremeyeyimki:-/ yılbaşına 6kilo versem 73 olurum. Belki ayda 4kilo veremem. Inşallah veririmde tabi.
Basın sağolsun canım mekanı cennet olsun:-( haklısın canım neden olmasın herkes veriyoda nasıl veriyo ben uzaylı değilim bende bi insanım niye vermeyeyimcanım neden vermeyesin,bir kere başarmak için inanman lazım,beynini kodlaman lazım.
sizler daha çok gençsiniz,ben yapabiliyorsam herkes yapar.
küçüğü doğurduktan sonra 83 kiloydum ben,aylarca da sabit kaldım.
6 ayda 61 i gördüm diyet ve sporla.
sonra annemi kaybettim ve depresyona girdim.
ilaçlar ve boşvermişlik beni bu kiloma getirdi.
yine baştan başlıyorum şimdi.
hayatta herşey insanlar için,çabalamadan pes etmek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?