Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

guler esim pili alamamis dun, bugun yine tartilamadim. daha fazlayim buyuk ihtimal ama benim kg 63,4 olarak kalsin bakalim

ammaaan ne güzel döktürmüşsünüz kızlar ben 10:30da kahvaltımı yaptım sonra kızımın toplantısı vardı 1.5saat yürüdüm iyi geldi
sabahtan beri yeme fırsatım olmadı metabolizma çayımı içtim birazdan 5kaşık patlıcan yemeği yicem ve sonrasında uyucam bu uyku beni şişiriyor hele de yemekten sonra. bari yarım saat geçireyim yemekten sonra.

aysun şu metabolizma çayı çok şükür kabızlık derdime derman oldu 1günde. bayadır kabızım hiç böyle olmamıştım, hele de diyette iken daha düzenli olurdu:26::26: sana fayda etti mi?

bu arada damla sakızlı kahve buldum sonunda hemde 3lr idi ben 5e alıyodum aynı markayı. ucuza bulmuşken 2paket aldım gelin kızlar uykudan sonra kahve içelim

guler esim pili alamamis dun, bugun yine tartilamadim. daha fazlayim buyuk ihtimal ama benim kg 63,4 olarak kalsin bakalim

tamam canım sorun değil yeterki aramızda ol bize katıl yeter:13: cuma günü tartılırsın bu hafta kalsın

Son düzenleme:
canım sakınnn dert etme kimseyi sen ,bende ilk gördüğümde noluyoruz demiştim ama herkesin kendi kuralları olmalı.isteyen gelir istemeyen gelmez bu kadar basitki gördüğün gibi gayet şen bi topiğimiz var çok şükür biz önümüze bakalım , kuralları silme bence..yoksa herkes ipleri salıyor sonra bizlerinde işi gücü oluyo ama haber veriyoruz herhalde di mi ?yoksa herkes kandi sayfasını pekala açabilir ,kendi başına takılabilir ,kimseyi gırtlağına basıpta buraya almıyoruz
aynen sana katılıyorum canımmm

çok beklersin sen bugün yine uçma günümdeyim malesef seni sevindiremiycemben pek yakında 60 kilo olacığım çünkü

yok canım ya benim kabızlığa fayda etmedi daha nerdeyse bitmek üzere belki yarın sabah için bi bardak bırakırım kendime:44:
ayy çok ucuza bulmuşsun geçen ben aldım normal kahveden daha küçük ve dediğin gibi 5 6 tl bişeydi neyseki sadece ben içtiğim için çabuk bitmiyor.kimselere vermiyorum kahvemi eşimde sevmiyu damla sakız zaten

evet bizdede seven olmadı aman ne güzel ucuza bulduğum için hemen tarihine baktım daha 1.5yıl var ohooo

ayy ne bileyim akşam üzüntüden değiştirdim hemen çizelgedeki kuralları. bi süre böyle dursun bakalım zaten grubumuz oluştu hemen hemen

güler cim demekki bizim topik önemseniyor ve konuşuluyor bu yi bişey gelmek isteyen çokbellkii :)

çünkü baya başarılıyız.canını sıkma

teşekkürler kızlar moral verdiğiniz için. cuma günü geri koyayım bari bi kaç kural

kızlar 1ocak 2014 te herkesin miladı olsun hedeflerinize o zamana kadar ulaşın ve 1ocak çarşamba günü kilo verme işlemleriniz bitmiş olsun ondan sonraki 3-6aylık dönemdede verdiğimiz kiloları korumak için burada olalım.
ayy heyecanlandım valla 2ay kaldı ayda 3-4kilo versek tamamdır bu iş

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.
benim bugünkü planlarım güme gitti.hiç bir işimi halledemedim.
bir halsizlik,titreme,başdönmesi derken hastalanmışım,şifayı kapmışım haberim yok.
boğazım,kulağım derken akşam oldu.
ancak evi toparladım,çamaşır,büyüğün projesi,küçüğün huysuzluğu derken vakit uçtu gitti.şöyle yatıp bir terlesem kendime geleceğim sanki.
yemek yapacak halim yoktu,dondurucudan sarma,el açması börek ve menemen çıkarttım,bir de çay demleyebildim.boğazımdan çok geçmese de azıcık yedim.
biraz yatayım,kendime geleyim,tam yarış haftası hasta olacak zaman mıydı yahu.

Iyi akşamlar hanımlar kahvaltımi öğlen yaptım 2dilim kepek ekmeği bir domates bir salatalık peynirli yumurta 2 zeytin şekersiz 4bardak siyah çay. Ara öğündede bir elma bir mandalina yedim. Akşam yemeğide bir kepçe çorba 6yemek kaşığı pırasa yemeği ve yoğurt. 20dakika jillian yaptım ilk defa yapıyorum ama mahvoldum ya zor yürüyorum ne zormuş. Bilmiyorum ümitsizlige kapıldım yine kilo veremiycem diye üzülüyorum 1 ocağa kadar 74ü görsem şükür

geçmiş olsun canım istirahat edince geçer umarım. dikkat et kendinehazır seni bulmuşum bu hafta kendime rakip , kaybolma ortalardanşu dondurucuya attıklarında neymiş öyle börekler ,sarmalarbana derken kendin yedin gitti galiba menemen ve çay yeterdi saNA bence:26:

2013-10-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Patlamış Mısır (yağda) 20 gr 116
[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[3] Havuç 160 gr 67
[4] Karnıyarık 1.5 PORSİYON 405 (2 adet yedim kendim herşeyin kalorisini hesaplayarak pişirdim tanesi 200 kalori oldu)
[5] Keten Tohumu 12 GRAM 49
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[7] Mandalina 1 ADET 50
[8] Maydanoz 10 gr 4
[9] Salatalık (hıyar) 80 GRAM 10
[10] Çökelek (lor peyniri) 130 GRAM 105
[11] Patates (haşlanmış) 1.55 ADET 155
Toplam : 1131 kal.

3 bardak yeşil çay, 3 bardak metabolizma çayı ,ve 3 lt su içildi aslında patlamış mısır yememem gerekti ama kardeşlerim geldi onlara yapınca biraz tadına baktım işte
onun haricinde gayet iyiyim
spor gene yok

Son düzenleme:

aero çok geçmiş olsun salgın var biz hala atlatamadık dinlenmek gerek. habersiz misafir olarak gelebilirim sana bana ne çıkarcan dondurudan kaldı mı börek hem de el açmasıı

ohoooo kate noldu sana kuzum bismillah yeni başladın daha ne umutsuzluğu bu 1ocağa tam olarak koskoca 2ay var ve sen 74e gelebilmen için 4kilocuk var. ayıp sana valla istersen o 4kiloyu 1ayda çok rahatlıkla verirsin 1ocakta da 72gönül rahatlığıyla olabilirsin

oohh 3lt suyu devirmişsin. ben 2ltden fazla içemiyorum. gayet iyisin bugun tek başımıza kalsak daha dikkatli olacaz ama olmuyor

su: 2lt
yeşilçay: 2bardak
metabolizma çayı: 3bardak

10:30 klasik kahvaltı
15:00 5kaşık patlıcan yemeği
16:30 1elma, 1kuru incir, yçay
17:20 sade türk kahvesi damla sakızlı
18:30 fırında 1.5incik, 1patates, 1kase sebzeli mercimek çorba
21:00 1mandalina, 1yçay

bugünümde bitti çok şükür

kendime diyecek soz bulamiyorum. az once tartildim ve 65.6kg sok oldum yaaa. uzun zamandir tok karna tartilmiyordum ama... bugun cok dikkat ettigim soylenemez ama asiri da kacmadim . adet olayim diye ilac kullaniyordum bugun bitti. 2-3 gun icinde adet olmam gerek bakalim bebek mi olacak, kirmizilar mi. onun siskinligi de var sanirim

Inşallah canım ağzından bal damliyo. Valla birinin beni silkeleyip kendime getirmesi lazım. Allah razı olsun senden. Haklısın ben niye veremeyeyimki:-/ yılbaşına 6kilo versem 73 olurum. Belki ayda 4kilo veremem. Inşallah veririmde tabi.

günaydın kızlar.
bugün daha iyiyim şükür.boğazım biraz inmiş en azından.
geçmiş olsun dilekleriniz mi iyileştirdi beni yoksa düşünce gücüyle.
valla kızlar biz sülalecek hamur işini çok seviyoruz maalesef.tek handikapım da bu benim.iyi de yaparım öğünmek gibi olmasın,her türlüsü elimden gelir.dün üç çeşit vardı börek olarak masada.tahminimden çok çok az yedim.sarma desen büyük kız götürdü 3 te 2 sini.biz sadece tadabildik eşimle.2 yemek kaşığı menemenle azıcık ekmek yedim,1 dilim belki.gerisi çay zaten.
kafam kalkmadı bütün gece.
dünün yarım kalan işleri bugüne sarktı haliyle,yavaştan yapacağım bakalım artık.
şimdi sağlam bir kahvaltı edeceğim,ev yapımı reçel ve marmelatlarım var,az şekerli bol vitaminli,normalde yemem bugün izin verdim kendime.bol sıvı ve bitki çaylarıyla toparlanmam lazım.yarına spor planlıyorum,rakibemi yarı yolda bırakmamam lazım.

canım neden vermeyesin,bir kere başarmak için inanman lazım,beynini kodlaman lazım.
sizler daha çok gençsiniz,ben yapabiliyorsam herkes yapar.
küçüğü doğurduktan sonra 83 kiloydum ben,aylarca da sabit kaldım.
6 ayda 61 i gördüm diyet ve sporla.
sonra annemi kaybettim ve depresyona girdim.
ilaçlar ve boşvermişlik beni bu kiloma getirdi.
yine baştan başlıyorum şimdi.
hayatta herşey insanlar için,çabalamadan pes etmek yok.

günaydınlaarrr bi günde tartılmıcam diyorum olmuyor. bugün tartı beni mutlu etti böyle olursa bu hafta 2kg bile gider. metabolizma çayı sağolsun bugün çayım bitiyor. yarın yine yaparım belki, regl oldum dün şişlik falan gitti çay sayesinde.

ne demek dikkat ettiğim söylenemez:26: biraz çeki düzen ver kendine sen tam motive olamadın sanırım diyete. biraz hırs ha gayret bak dün ben kızımın toplantısına gittik küçücük çikolatalı toplar ikram ettiler 1tane bile yemedim dur dedim kendime çünkü yesem midem mutlu ama vicdanım mutsuz olacaktı

canım evet dediğin gibi 3kilo cepte gider. kendini salma görücez yılbaşında 73kg olduğunu 2ayda 3er kilo ver, 1aralıkta 76kg oluyosun o kadar

Son düzenleme:
10:00 1di ekmek, 1di peynir, 5catal omlet, 1ince di sucuk, 1zeytin

11:00 sade turk kahvesi, 1di kucuk cikolata

Basın sağolsun canım mekanı cennet olsun:-( haklısın canım neden olmasın herkes veriyoda nasıl veriyo ben uzaylı değilim bende bi insanım niye vermeyeyim yaşım o kadarda genç sayılmaz 28yaşındayim 29a 6ay var bir tane halam var 100kilo herkesin senin 40li yaşlarındaki halinde böyle olacak bak ilerdeki haline demelerinden bıktım:-@ insanın sinirini bozuyorlar ya birazdan müzik acıcam oynuycam. Daha önce mekik ve oynamayla çok kilo verdim yine gider inşallah ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…