Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Evet ya 3kilo tabiki gider inanıyorum mutlaka gidecek şu boğazımi tutayimda allahın izniyle. Dün jillian yaptım ya bugün bacaklarımdan zor yürüyorum sadece sıkılastiriyomu yağlardanda gidermi hiç bilmiyorum

Sabah kahvaltım 2dilim kepek 1yumurta,3yeşil zeytin, kk peynir, domates, salatalık akşam daha az yerim inşallah. Yarım saat oynadım dans ettim yani hemen ardından Leslie yaptım 15dakika ve çok yoruldum. Kızımi uyutup ev işleri beni bekliyo çamaşırdi yemekti bi bakmışsın eşim gelmiş.

iyi akşamlar kızlar.
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek,peynir,zeytin
kuşburnu marmelatı 1 tatlı kaşığı,2 minik küp tahin helva,çay.
ara yok
öğle
1 kase meyveli müsli
ara yok
akşam
1 kase çorba
1 pors. zeytinyağlı kereviz yemeği
kış salatası[havuç-turp-yeşillik]
1.5 dilim ekmek.
2 litre su.
spor yok.ütü ve çamaşırları hallettim,çocukları bırakıp alışverişi aradan çıkardım.
nasıl bir hastalıksa çok başım dönüyor bugün.
hamile gibiyim sanki[allah korusun],bir yandan bulantı da var.

Kızlar selamlar...
Telden giriyorum şu an hepinize ayrı ayrı yorum yazamıyorum kusura bakmayın. Pc'yi açmadım bugün ders çalıştım yoksa vakit geçiyo pc karşısında engel olamıyorum valla eşimde çalıştı bugün ama 3gün izin var gene evde olacak yarından itibaren. Zor olacak dikkat etmek ...
Rakibem sana acil cevap yazıyorum çayın tarifi yani
2küçük yeşil elma yada 1büyük elma
1limon
1kabuk tarçın
1t k. Karanfil ve tane karabiber
2buçuk 3 lt su koyup elmalar ve limon pisene kadar kaynat sonra süzgeçten geçir ez iyice posasi aşağı geçsin elmanın yani. Sonra afiyetle iç sıcak sıcak. Aç karınla .
Bugün 1050kalori aldım şimdiye kadar akşam yemeğimi de yedim.3bardak yeşil çay 2bardak metabolizma çayi şimdiye kadar 2lt şu bitti 3yaparım ben onu
Birazdan eşimin kardeşine oturmaya gideceğiz kendimi tutarım ınş dua edin , niyetim çerez tarzı şeyler varsa sadece tadımlık alırım bol çay kahve içerim ama
Bide yarın sabah dışarı kahvaltıya gideceğiz hep beraber bakalım yarın bana neler getirecek ...

teşekkürler şekerim.her içişte ısıtmayacağız herhalde,tadı ve aroması bozulur.dolapta saklayıp yemek öncesi içiyoruz sanırım.

teşekkürler şekerim.her içişte ısıtmayacağız herhalde,tadı ve aroması bozulur.dolapta saklayıp yemek öncesi içiyoruz sanırım.

ılık olarak içiceksin canım dolapta sakla. günde 3kere yemeklerden yarım saat önce 1bardak kadar cezvede ısıt iç

2013-10-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
10:00
Doygun Tam Buğday Ekmek 30 GRAM 58
Beyaz Peynir 20 GRAM 50
Sucuk 10 GRAM 45
Sahanda Yumurta 0.5 PORSİYON 80
siyah zeytin 1 adet (3gr) 8

14:00
Elma 1 ADET 60

16:00
Mercimek Çorbası 1 KASE 270
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Hamsi Tava 0.5 PORSİYON 163

20:00
Mandalina 2 ADET 100

21:00
Elma 1 ADET 60

Toplam : 905 kal.

2bardak yeşilçay, 8bardak su.

kızlar yarın akşama doğru uğrarım. sabah spordan sonra çarşıya uğrıcam eve dön yemek yap sofra kur derken vakit oldu akşam
görüşürüz yarın herkes toparlasın kendini

dikkat ettigim soylenemez derken, misafirim vardi evime ilk kez geliyorlar yeni tanismisim onlarla olunca ne kadar ne yedim olcmedim ama cok yemedim. sabaha iki kg dan fazla vermistim. adet de olucam...

Kızlar süper bi gece geçirdim cok mutluyum sadece 3fincan şekersiz çay içtim ne kek ne çekirdek ne gofret yemedim cok iyi tuttum kendimi kimsede yemediğimi farkedip ısrar etmedi ye ye ye diye
Yarınki dışarıda kahvaltı işimiz iptal oldu gibi ya gideceğimiz arkadaşlar tartışmış eşiyle keyifleri kalmamış vazgeçtiler. Bizde gitmiyoruz haliyle evde daha az yerim ınş bakalım

Kizlar bu haftasonu da dağıttım ve hevesimi aldım, artık tam gaz devam edicem ve 15 Kasım'a kadar 55 olmasa da-imkansız gibi ama keşke olsa- 57 falan olur inşallah Sabah güzel bi menüyle karşınızda olurum inşallah ! Iyi geceler :-*

günaydın herkese,en çok kilo verdiğimiz,en sağlıklı olduğumuz haftalardan biri olsun bu hafta inşallah.
ben de bugün daha hafif hissettim kendimi sanki.kilo vermesem de şişliklerim gitmiş gibi.

günaydın
aysun ve güler en sonunda bana da bulaştırdınız bu hastalığı
çok kötüyüm kızlar boğazım ağrıyor burnum akıyor. bir demlik kekik demleyip limonla geldim girrim içtim. allahtan bugün ve yarın tatil evde bol bol dinlenirim .
haftasonu gayet iyiydi ama dün akşam evdekilere hamburger yaptım dayanamadım bende yedim .dünden bugüne 600 gr fark ediyor.sonra yuh be yakar dedim bu boğazla bile yemek yedin ya siddin sene iflah olmazsın
neyse kızlar ben kaçayım.

sabah 4 bardak su içtim.
1 kase meyveli müsli ile güne başladım.
bakalım sonrası nasıl olacak.
pazara gitmeyi planlıyorum,çocukları parka götürsem de iyi olur,hava harika.

geçmiş olsun yakarcım.hastalık kaçınılmaz bu mevsimde maalesef.
ben çok kilo verdiğim dönemde 2 haftada bir her şey serbest günü yapıyordum.canım ne isterse yiyip,hiç te vicdan azabı hissetmiyordum.sadece hem sabah hem akşam spor yapıyordum dengelemek adına.yani yiyorsan pişman olma,pişman oluyorsan yeme diyeyim kısaca.

güzel diyorsun . yedim gitti .
biz şimdi önümüzdeki maçlara bakalım.

Kızlar günaydın...

Evet artık toparlanma zamanı hedeflere ulaşalim çünkü cok yakındalar az kalorili günler senin ve hepimizin olsun ınş ..

Canım geçmiş olsun ya salgın var herkes hasta valla dikkat et kendine...
Hamburger konusuda iyi olmuş arada ödül ver kendine zira geçen hafta 1700gr veren biri olarak hak ediyorsun bende boğazlarım kötüyken neler neler götürmüştüm nefis hastalık dinlemiyor

sabah 4 bardak su içtim.
1 kase meyveli müsli ile güne başladım.
bakalım sonrası nasıl olacak.
pazara gitmeyi planlıyorum,çocukları parka götürsem de iyi olur,hava harika.
Cok hafif bi güne başlamışsin hadi hayırlısı şu musliyi nasıl yiyorsunuz ben bi kez almıştım zorladim ama gitmedi boğazımdan
Pazar güzel spor bence hem yürüyüş hem ağırlık kaldırma

Bu arada ben hala yataktayim kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım ...
Sonra uğrarım gene

olur olur,neden olmasın.menünü bekliyoruz smilee.
güzel diyorsun . yedim gitti .
biz şimdi önümüzdeki maçlara bakalım.
aynen öyle güzelim.

günaydın aysuncumm.müsliyi öyle kuru kuru,çıtır çıtır yiyorum valla.çok ta hoşuma gidiyor.meyveli ve az şekerli olanları tercih ediyorum.zayıflama gevrekleri gibi uyduruk değil tadları.
öğlen eşim ve büyük kızım eve gelecekler,iş ve okul yarım gün.güzel bir kahvaltı masası hazırlarım,ne yersem de pazarda yakarım aysunun dediği gibi.

selam kızlar
vurdum çayın gözüne gelip gidip içiyorum. belki iyi gelir diye
sabah
1 kase çorba 1 dilim ekmek
menüm gün boyu böyle olacak
ara olarak 1 mandalina veya portakal yerim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…