günaydınlaarrrbi günde tartılmıcam diyorum olmuyor. bugün tartı beni mutlu etti böyle olursa bu hafta 2kg bile gider. metabolizma çayı sağolsun bugün çayım bitiyor. yarın yine yaparım belki, regl oldum dün şişlik falan gitti çay sayesinde.
ne demek dikkat ettiğim söylenemez:26: biraz çeki düzen ver kendine sen tam motive olamadın sanırım diyete. biraz hırs ha gayretbak dün ben kızımın toplantısına gittik küçücük çikolatalı toplar ikram ettiler 1tane bile yemedim dur dedim kendime çünkü yesem midem mutlu ama vicdanım mutsuz olacaktı
canım evet dediğin gibi 3kilo cepte gider. kendini salma görücez yılbaşında 73kg olduğunu 2ayda 3er kilo ver, 1aralıkta 76kg oluyosun o kadar
Kızlar selamlar...
Telden giriyorum şu an hepinize ayrı ayrı yorum yazamıyorum kusura bakmayın. Pc'yi açmadım bugün ders çalıştım yoksa vakit geçiyo pc karşısında engel olamıyorum vallaeşimde çalıştı bugün ama 3gün izin var gene evde olacak yarından itibaren. Zor olacak dikkat etmek ...
Rakibem sana acil cevap yazıyorum çayın tarifi yani
2küçük yeşil elma yada 1büyük elma
1limon
1kabuk tarçın
1t k. Karanfil ve tane karabiber
2buçuk 3 lt su koyup elmalar ve limon pisene kadar kaynat sonra süzgeçten geçir ez iyice posasi aşağı geçsin elmanın yani. Sonra afiyetle iç sıcak sıcak. Aç karınla .
Bugün 1050kalori aldım şimdiye kadar akşam yemeğimi de yedim.3bardak yeşil çay 2bardak metabolizma çayi şimdiye kadar 2lt şu bitti 3yaparım ben onu
Birazdan eşimin kardeşine oturmaya gideceğiz kendimi tutarım ınş dua edin , niyetim çerez tarzı şeyler varsa sadece tadımlık alırım bol çay kahve içerim ama
Bide yarın sabah dışarı kahvaltıya gideceğiz hep beraber bakalım yarın bana neler getirecek ...
teşekkürler şekerim.her içişte ısıtmayacağız herhalde,tadı ve aroması bozulur.dolapta saklayıp yemek öncesi içiyoruz sanırım.
günaydın
aysun ve güler en sonunda bana da bulaştırdınız bu hastalığı
çok kötüyüm kızlar boğazım ağrıyor burnum akıyor. bir demlik kekik demleyip limonla geldim girrim içtim. allahtan bugün ve yarın tatil evde bol bol dinlenirim .
haftasonu gayet iyiydi ama dün akşam evdekilere hamburger yaptım dayanamadım bende yedim .dünden bugüne 600 gr fark ediyor.sonra yuh be yakar dedim bu boğazla bile yemek yedin ya siddin sene iflah olmazsın
neyse kızlar ben kaçayım.
geçmiş olsun yakarcım.hastalık kaçınılmaz bu mevsimde maalesef.
ben çok kilo verdiğim dönemde 2 haftada bir her şey serbest günü yapıyordum.canım ne isterse yiyip,hiç te vicdan azabı hissetmiyordum.sadece hem sabah hem akşam spor yapıyordum dengelemek adına.yani yiyorsan pişman olma,pişman oluyorsan yeme diyeyim kısaca.
Evet artık toparlanma zamanı hedeflere ulaşalim çünkü cok yakındalarKizlar bu haftasonu da dağıttım ve hevesimi aldım, artık tam gaz devam edicem ve 15 Kasım'a kadar 55 olmasa da-imkansız gibi ama keşke olsa- 57 falan olur inşallahSabah güzel bi menüyle karşınızda olurum inşallah ! Iyi geceler :-*
Canım geçmiş olsun ya salgın var herkes hasta valla dikkat et kendine...günaydın
aysun ve güler en sonunda bana da bulaştırdınız bu hastalığı
çok kötüyüm kızlar boğazım ağrıyor burnum akıyor. bir demlik kekik demleyip limonla geldim girrim içtim. allahtan bugün ve yarın tatil evde bol bol dinlenirim .
haftasonu gayet iyiydi ama dün akşam evdekilere hamburger yaptım dayanamadım bende yedim .dünden bugüne 600 gr fark ediyor.sonra yuh be yakar dedim bu boğazla bile yemek yedin ya siddin sene iflah olmazsın
neyse kızlar ben kaçayım.
Cok hafif bi güne başlamışsin hadi hayırlısısabah 4 bardak su içtim.
1 kase meyveli müsli ile güne başladım.
bakalım sonrası nasıl olacak.
pazara gitmeyi planlıyorum,çocukları parka götürsem de iyi olur,hava harika.
olur olur,neden olmasın.menünü bekliyoruz smilee.Kizlar bu haftasonu da dağıttım ve hevesimi aldım, artık tam gaz devam edicem ve 15 Kasım'a kadar 55 olmasa da-imkansız gibi ama keşke olsa- 57 falan olur inşallahSabah güzel bi menüyle karşınızda olurum inşallah ! Iyi geceler :-*
aynen öyle güzelim.güzel diyorsun . yedim gitti .
biz şimdi önümüzdeki maçlara bakalım.
Kızlar günaydın...
Evet artık toparlanma zamanı hedeflere ulaşalim çünkü cok yakındalaraz kalorili günler senin ve hepimizin olsun ınş ..
Canım geçmiş olsun ya salgın var herkes hasta valla dikkat et kendine...
Hamburger konusuda iyi olmuşarada ödül ver kendine zira geçen hafta 1700gr veren biri olarak hak ediyorsun bende boğazlarım kötüyken neler neler götürmüştüm nefis hastalık dinlemiyor
Cok hafif bi güne başlamışsin hadi hayırlısışu musliyi nasıl yiyorsunuz ben bi kez almıştım zorladim ama gitmedi boğazımdan
Pazar güzel spor bence hem yürüyüş hem ağırlık kaldırma
Bu arada ben hala yataktayimkalkıp kahvaltı hazırlamam lazım ...
Sonra uğrarım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?