Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

selam kızlar
dün kzıım hastalandı havale geçirdi gece 3 te hastanekiye gittik apar topar.moralim sıfır.canım hiç bişiy yapmak istemiyor inş bu ruh haleinden çabuk çıkARIM

merhaba arkadaşlar

haftasonu düğüne gittim ve yediklerime çok dikkat ettim bol bol oynadım halay çektim :)

sabah menüm

yarım simit
çay

selam kızlar
dün kzıım hastalandı havale geçirdi gece 3 te hastanekiye gittik apar topar.moralim sıfır.canım hiç bişiy yapmak istemiyor inş bu ruh haleinden çabuk çıkARIM

Cok geçmiş olsun canım bizde 2kez yaşadık biliyorum o zor zamanları allah yardımcınız olsun umarım kısa zamanda toparlar. şimdi nasıl kuzucugun ?

sağolun kızlar şimdi daha ii.ikizi de daha önce geçirdi o daha ağır geçirmiişti bu kızım biraz daha hafifti ama o an elim ağaıma dolaşıyor kötü bi an yaşadık allaha çok şükür ii şimdi.

öğlen menüm :
2 kepçeden az makarna
1 yk kereviz
4 y.k yoğurt

ara : 9 lu çay

sesim kısıldı kızlar topik olarak bize nazar değdi galiba hepimize MAŞALLAH diyorum inş. en kısa zamanda sağlığımıza kavuşuruz.

Iyi akşamlar kızlar. Bugünki menüm sabah peynir zeytin domates salatalik 1 yumurta 2dilim kepek yedim. Ara yemedim. Akşam bir kepçe arpa şehriye, 6yemek kaşığı taze fasulye yedim. Spor henüz yapmadım. 8bardak su içtim. Çocuğu hasta olan arkadaşa çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasin. Çok korkarım ateşli hastalıktan. Allahım korusun herkesin evladını

kızlar bugün hiç kalori sayamadım valla yaama kesin 2000kaloriyi bulmuştur:2:
valla aerosmith bol tereyağlı ballı ekmekli bigün geçirdim üstüne bol karışık çerez yedim akşam yemeğide çiğ köfte oldu lavaşsız Allahtan:26: eşim evde olunca çok dikkatsiz oluyo ya böyle ..suyuda az içtim ama şimdi bol bol içerim yatana yeşil çayda yaparım kendime acayip bi baş dönmesi başladı regl olacağım kesin yaklaştı iyice bakalımm

kızlar bugün çook koşturdum yediğim makarna o koşturmacada devede kulak kalır spordan sonra çarşıda gezindim 3saat kadar acıktığımda ise girdim bi kebapçıya 1kase çorba içtim eve geldiğimde saat 5ti güya kıymalı ıspanak yapacaktım vakit yetmedi eşim geldi, bende kıymalı makarnaya çevirdim menümü ve evde başka yemek olmadığı için gömüldüm makarnaya başta 6kaşık yedim sonra üstüne bi 6kaşık daha etti koca 1tabak pişman değilim başka kaçamağım olmadı

birde çarşıdan taze türk kahvesi aldım yemekten sonra eşimle karşılıklı bi güzel içtik şekerli şekerli malum regl dönemi tatlı ihtiyacımıda böyle giderdim

kilomu söylemek için sabırsızlanıyorum ama tutuyorum kendimi

2013-10-28 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

kahvaltı 8:30
[1] Doygun Tam Buğday Ekmek 35 GRAM 68
[2] közlenmiş patlıcan 1 adet 28
[3] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[4] Sütaş Tam Yağlı Eski Kaşar 15 GRAM 60

ara 12:00
[5] Elma 1 ADET 60

öğle 14:00
[6] Ezogelin Çorbası 1 PORSİYON 140

akşam 18:00
[7] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[8] Salçalı Makarna 1 PORSİYON 337

ara 19:00
[9] Türk Kahvesi (şekerli) 1 FİNCAN 23

ara 21:00
[10] Mandalina 1 ADET 50
1yeşilçay

Toplam : 966 kal.

2lt su

1saat yürüyüş, 1saat spor.

bu hafta spor ve yürüyüşte 1. olabilirim

Son düzenleme:

valla hepimize sırayla bulaştı bu hastalık ama maşallah boğazdanda her şey geçti. iştahımız hala ayakta çok geçmiş olsun haftada 1güncük olur öyle 2günde gider o fazlalık merak etme

güzel diyorsun . yedim gitti .
biz şimdi önümüzdeki maçlara bakalım.

oohh yarasın

selam kızlar

canım allah acil şifalar versin. acılarını hastalıklarını göstermesin

merhaba arkadaşlar
haftasonu düğüne gittim ve yediklerime çok dikkat ettim bol bol oynadım halay çektim :)

sabah menüm
yarım simit
çay

afferimmm hem yememişsin, hem oynayarak kilolarını dökmüşsün

evet diğer topiklerin gözü kaldığı belli bak nazarları değdi çok doğru tespit

kate çeki düzen vermiş görünüyorsun. işte böyle ol gidecek o kilocuklar ona göre

canım bende geçen diyette pazar günleri tıka basa yiyordum etkilemiyordu kilo vermeme. spor yapıyorsan hafta içi takma yee afiyet olsun yediklerin

iyi akşamlar kızlar.
sabah 4 bardak su
1 kase müsli
ara az ceviz,ufaklığın balık krakerlerinden aşırılmış bir miktar kraker
öğle
2 dilim ekmek,domates,peynir,zeytin
çay,az şekerli vişne ve kuşburnu marmeladı.
ara yok
akşam 1 kase meyveli müsli
3 litre su
çay
45 dk.tempolu yürüyüş.

Canım çeki düzen verdimde tartı hala aynı gösteriyo:-( bi 78i göremedim gıcık oluyorum. Eğer bu hafta 1kilo falan gitmezse bi hormon testi yaptırcam en son hamileyken yapıldı. Çünkü annemde tiroid bozukluğu var. Görümcemin düğünü var 1sene sonraya o zamana 60kilo olmalıyım. Inşallah gidecek kilolar.

Bugünkü menümm

Geç kalktığım için kahvaltı-öğle birlikte oldu.
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
3-4 dilim sucuk
Omlet
1 bardak limonata

Ara
Yok, acıkmadım

Akşam
Kuzenim geldi ve dağıttık :/
Pizza ve sufle yaptık bi güzel de yedik :/

Ara
Türk kahvesi

Spor yok
Su 1 lt anca içtim

Iyi geceler !

günaydın kızlarr herkesler uyuyor mu ne bende yeni uyandım şimdi kahvaltımı yapıp arkadaş için çarşıya çıkıcaz.
1.30saat kadar yürücem cuma günü 63.5i görmeliyimmmmm

canım evet metabolizman yavaş çalışıyor olabilir ama önce biraz gayret et 2haftayı geride bırak bakalım spor ve diyet eşliğinde. 3-4günde değişiklik bekleme hemen

Kızlar cok fena bi kahvaltı daha etmiş bulunmaktayım :-( of eşim ise başlasın biran önce valla 3gün tuttum kendimi ama 2gün yiyerek gene başa döndüm galiba :-(
Neyse ki akşam leslie. E kavuştum sonunda 10dk deneme çalışması yaptım süper ter attırıyor ben bunu yaparım ya bide karin videosu buldum 40dk. Lik bakalım ilk fırsatta başlarım şu regl gelip geçsin de ...
Bugün temizlik yapacağım şu kahvaltınin yarısını eriteyim bari hiç yoktan

kızlar hepinize geçmiş olsun

takipteyim sizi maşallah cok canlı topiğiniz bol bol kilo vermeler

anammm nolmuş buraya geleni gideni yookkk
aysun hiç olmadıı yaptığın hiiiiç
lamekan buyur sende gel .

kızlar bugün hepiniz kaçamak mı yapıyorsunuz yaaa ben 10:30da 1dilim ekmek 3zeytin ve 1adet közlenmiş biber yedim sonra çarşıya otobüs ile gittim yürüncek gibi değildi hava çok sıcaktı. nasıl acıktım anlatamam. dışarıda yiyecektik olmadı eve yeni geldim geldiğim gibi buradayım evdede hazır yemek yokktu bende aç karnımı 1elma ve 1mandalina ile geçiştirdim
birazdan kıymalı ıspanak yapıcam. 1tabak dolusu yerim akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…