selam kızlar
dün kzıım hastalandı havale geçirdi gece 3 te hastanekiye gittik apar topar.moralim sıfır.canım hiç bişiy yapmak istemiyor inş bu ruh haleinden çabuk çıkARIM
selam kızlar
dün kzıım hastalandı havale geçirdi gece 3 te hastanekiye gittik apar topar.moralim sıfır.canım hiç bişiy yapmak istemiyor inş bu ruh haleinden çabuk çıkARIM
selam kızlar
günaydın
aysun ve güler en sonunda bana da bulaştırdınız bu hastalığı
çok kötüyüm kızlar boğazım ağrıyor burnum akıyor. bir demlik kekik demleyip limonla geldim girrim içtim. allahtan bugün ve yarın tatil evde bol bol dinlenirim .
haftasonu gayet iyiydi ama dün akşam evdekilere hamburger yaptım dayanamadım bende yedim .dünden bugüne 600 gr fark ediyor.sonra yuh be yakar dedim bu boğazla bile yemek yedin ya siddin sene iflah olmazsın
neyse kızlar ben kaçayım.
güzel diyorsun . yedim gitti .
biz şimdi önümüzdeki maçlara bakalım.
selam kızlar
merhaba arkadaşlar
haftasonu düğüne gittim ve yediklerime çok dikkat ettim bol bol oynadım halay çektim :)
sabah menüm
yarım simit
çay
öğlen menüm :
2 kepçeden az makarna
1 yk kereviz
4 y.k yoğurt
ara : 9 lu çay
sesim kısıldı kızlar topik olarak bize nazar değdi galiba hepimize MAŞALLAH diyorum inş. en kısa zamanda sağlığımıza kavuşuruz.
Iyi akşamlar kızlar. Bugünki menüm sabah peynir zeytin domates salatalik 1 yumurta 2dilim kepek yedim. Ara yemedim. Akşam bir kepçe arpa şehriye, 6yemek kaşığı taze fasulye yedim. Spor henüz yapmadım. 8bardak su içtim. Çocuğu hasta olan arkadaşa çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasin. Çok korkarım ateşli hastalıktan. Allahım korusun herkesin evladını
kızlar bugün hiç kalori sayamadım valla yaama kesin 2000kaloriyi bulmuştur:2:
valla aerosmith bol tereyağlı ballı ekmekli bigün geçirdim üstüne bol karışık çerez yedim akşam yemeğide çiğ köfte oldu lavaşsız Allahtan:26: eşim evde olunca çok dikkatsiz oluyo ya böyle ..suyuda az içtim ama şimdi bol bol içerim yatana yeşil çayda yaparım kendimeacayip bi baş dönmesi başladı regl olacağım kesin yaklaştı iyice bakalımm
Canım çeki düzen verdimde tartı hala aynı gösteriyo:-( bi 78i göremedim gıcık oluyorum. Eğer bu hafta 1kilo falan gitmezse bi hormon testi yaptırcam en son hamileyken yapıldı. Çünkü annemde tiroid bozukluğu var. Görümcemin düğünü var 1sene sonraya o zamana 60kilo olmalıyım. Inşallah gidecek kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?