selam kızlar
dün kzıım hastalandı havale geçirdi gece 3 te hastanekiye gittik apar topar.moralim sıfır.canım hiç bişiy yapmak istemiyor inş bu ruh haleinden çabuk çıkARIM
Merhaba kızlar. Bugün ablamları kahvaltıya davet ettik. Eşim kıymalı pide yaptı. Dayanamadim yedim bende. Bir güveç büyüklüğünde:-( ama çok güzel yapıyor mesleği bu zaten. Akşam yemeği yemiycem belki bir mandalina elma falan yerim. Bugünlük böyle oldu. Henüz spor yapmadım leslie ve mekik yapicam.
cok gecmis olsun. allah yardimciniz olsun ins.
guler beni listeden cikar istersen, hem dikkat edemiyorum hem de surekli yazamiyorum size. takip ederim yine, her hafta tartilirim da. ama iste durum boyle
hakkaten ne oldu bize ya utancımdan giremedim bütün gün yazmak çok fena olacak yediklerimi bile bile tok olduğum halde midem patlayacak durumdayken bile tıktım habire ağzıma herşeyi dah a 2 saat önceye kadar
çooook kızıyorum kendime yaaaa valla güler senle aynıydık sen beni geçtin şimdi bu haftada depar atacaksın gibi:2:
şimdi kalktım lesli 3 mil yaptım karnım çatlayacak biraz rahatlasın dedim
yarın iyi bi gün olsun inşş:26:
ayy hepiniz dökülmüşsünüz noldu böyle sizlere cidden nazar değdi valla kayboldunuz hepiniz birden.
hayırrrpaşa paşa gel uğra hep kaçamak yapıp utandığın için açmıyorsun sayfayı biliyorum
boğazını tutup uğra mümkün olduğuncaherkes çıtır olacak bir sen mi şişko kalacan
hakkaten ne oldu bize ya utancımdan giremedim bütün gün yazmak çok fena olacak yediklerimi bile bile tok olduğum halde midem patlayacak durumdayken bile tıktım habire ağzıma herşeyi dah a 2 saat önceye kadar
çooook kızıyorum kendime yaaaa valla güler senle aynıydık sen beni geçtin şimdi bu haftada depar atacaksın gibi:2:
şimdi kalktım lesli 3 mil yaptım karnım çatlayacak biraz rahatlasın dedim
yarın iyi bi gün olsun inşş:26:
eşin evde olduğu içindir canım. ne zaman bitiyor tatilisonra hemen toparla 65i gör lütfen haftaya. ben karar verdim öyle tıka basa yemek yerine canım neyi çok çektiyse gözüm midem tatmin olsun diye 1porsiyon yicem ne olursa. aa diyeti bozdum şunuda yiyim bunuda yiyim diyerek mideye stokluyoruz her şeyi metabolizma altüst oluyor
1kilo=7000kalori
Dökülen dökülene, ben de onlardan biriyim maalesefne oluyor böyle ya bi toparlayamıyorum :84: :84: :84:
canım aynen dediğin gibi oldu dün ya nasılsa bunu yedim şunuda yiyeyim ne olacak dedim kendi kendime hep...aslında genelde böyle yapmazdım artık sabit kalmaktan bunalıma girdim sanırımeşin evde olduğu içindir canım. ne zaman bitiyor tatilisonra hemen toparla 65i gör lütfen haftaya. ben karar verdim öyle tıka basa yemek yerine canım neyi çok çektiyse gözüm midem tatmin olsun diye 1porsiyon yicem ne olursa. aa diyeti bozdum şunuda yiyim bunuda yiyim diyerek mideye stokluyoruz her şeyi metabolizma altüst oluyor
1kilo=7000kalori
şu son sözüne hayran kaldım valla bu kadar beni anlatan bi cümle olamazdıvermem gerek ama kendimi bi toparlayamadim nedense
ayni seyi dün yaşadim aysun
dedigin gibi guler ama ben bazi zamanlar cnm ne istiyor anlamiyorum su mu bu mu diye bi bakiyorum yemedigim sey kalmamis. ama halen canimin ne istedigini bulamamis oluyorum
hadi artık motive edelim birbirimizi:26:Dökülen dökülene, ben de onlardan biriyim maalesefne oluyor böyle ya bi toparlayamıyorum :84: :84: :84:
valla geçeceksin benigünaydın kızlar.
dün ev temizliğim vardı,dipten yaptım,çok yorulmuşum.
bugünü spora ayırmak istiyorum.inşallah şu pilatese de başlarım artık.incelmek için şart,sadece kilo vermek iyi görünmeye yetmiyor.
merhaba kızlar
dün tatildim gelemedim haftasonu kardeşimin nişanı var çarşıya çıktık ordanda misafirliğe gittik yediklerime çok dikkat ettim gene ama akşam eve gelince eşime makarna yaptım dayanamadım 1 kepçe makarna yedim
bugün kahvaltım
1 simit
çay
akşama daha az yerim
merhaba kızlar
dün tatildim gelemedim haftasonu kardeşimin nişanı var çarşıya çıktık ordanda misafirliğe gittik yediklerime çok dikkat ettim gene ama akşam eve gelince eşime makarna yaptım dayanamadım 1 kepçe makarna yedim
bugün kahvaltım
1 simit
çay
akşama daha az yerim
kimse gelmemiş bakıyorum....
ben evi süpürdüm,yemek yaptım.oğluma çorba yaptım, bu arada 2 lt su bittişimdi 1 küçük yeşil elma yiyorum.kahvaltının üstünden 3 buçuk saat geçti.şimdi oğlumu besleyip kalan ev temizliğime devam edeceğim
bugün kalori saymıyorum sabah yediklerimi tartamadım çünkü yarın kalori sayımına devam kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?