Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

akşam yemeğim 17:45

1tabak kıymalı ıspanak yemeği
3köfte
6kaşık pirinç pilavı

ara 20:30 1kivi, 1mandalina yerim

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Bugün ablamları kahvaltıya davet ettik. Eşim kıymalı pide yaptı. Dayanamadim yedim bende. Bir güveç büyüklüğünde:-( ama çok güzel yapıyor mesleği bu zaten. Akşam yemeği yemiycem belki bir mandalina elma falan yerim. Bugünlük böyle oldu. Henüz spor yapmadım leslie ve mekik yapicam.

selam kızlar
dün kzıım hastalandı havale geçirdi gece 3 te hastanekiye gittik apar topar.moralim sıfır.canım hiç bişiy yapmak istemiyor inş bu ruh haleinden çabuk çıkARIM

cok gecmis olsun. allah yardimciniz olsun ins.

guler beni listeden cikar istersen, hem dikkat edemiyorum hem de surekli yazamiyorum size. takip ederim yine, her hafta tartilirim da. ama iste durum boyle

ayy hepiniz dökülmüşsünüz noldu böyle sizlere cidden nazar değdi valla kayboldunuz hepiniz birden.

cok gecmis olsun. allah yardimciniz olsun ins.

guler beni listeden cikar istersen, hem dikkat edemiyorum hem de surekli yazamiyorum size. takip ederim yine, her hafta tartilirim da. ama iste durum boyle

hayırrr paşa paşa gel uğra hep kaçamak yapıp utandığın için açmıyorsun sayfayı biliyorum
boğazını tutup uğra mümkün olduğunca herkes çıtır olacak bir sen mi şişko kalacan

Son düzenleme:
kızlar benim bugünkü tek kaçamağım 6kaşık pirinç pilavım oldu onun dışında çok iyi gidiyorum.
amaaa perşembe günü 2arkadaşım gelicek kahvaltıya börekti çörekti yapmıcam ama kahvatıdan sonra kahvenin yanında profiterol yapıcam 1pors. yerim artık. cumartesi günüde arkadaşıma gidicem orda serbest bırakıcam kendimi akşam eve gelince yemem artık.
bu hafta 64.0'ı görmeliyim

Son düzenleme:
selam arkadaslar morelim bozuk bir alıyorum bir veriyorum.....tatlıdan kendimi alamıyorum napcam ya...60 kg asagıya inemedim....50 kg hedefim.....leslie yapıyorum ama bogazımı tutamadıgımdan veremedim napcam ben

hakkaten ne oldu bize ya utancımdan giremedim bütün gün yazmak çok fena olacak yediklerimi bile bile tok olduğum halde midem patlayacak durumdayken bile tıktım habire ağzıma herşeyi dah a 2 saat önceye kadar
çooook kızıyorum kendime yaaaa valla güler senle aynıydık sen beni geçtin şimdi bu haftada depar atacaksın gibi:2:

şimdi kalktım lesli 3 mil yaptım karnım çatlayacak biraz rahatlasın dedim
yarın iyi bi gün olsun inşş:26:

eşin evde olduğu içindir canım. ne zaman bitiyor tatili sonra hemen toparla 65i gör lütfen haftaya. ben karar verdim öyle tıka basa yemek yerine canım neyi çok çektiyse gözüm midem tatmin olsun diye 1porsiyon yicem ne olursa. aa diyeti bozdum şunuda yiyim bunuda yiyim diyerek mideye stokluyoruz her şeyi metabolizma altüst oluyor

1kilo=7000kalori

Son düzenleme:

vermem gerek ama kendimi bi toparlayamadim nedense

ayni seyi dün yaşadim aysun

dedigin gibi guler ama ben bazi zamanlar cnm ne istiyor anlamiyorum su mu bu mu diye bi bakiyorum yemedigim sey kalmamis. ama halen canimin ne istedigini bulamamis oluyorum

Dökülen dökülene, ben de onlardan biriyim maalesef ne oluyor böyle ya bi toparlayamıyorum :84: :84: :84:

günaydın kızlar.
dün ev temizliğim vardı,dipten yaptım,çok yorulmuşum.
bugünü spora ayırmak istiyorum.inşallah şu pilatese de başlarım artık.incelmek için şart,sadece kilo vermek iyi görünmeye yetmiyor.

günaydın hanımlarr
kendinizi toparladınız mı bugün yepyeni gün haydi bakalıım kendinize geliinn yoksa getirticem kendinize bakkk etli bultlu olmaktan bıkmadınız mı yoksa
ben şimdi kahvaltımı yapıp spora gidicem. malum yarın kahvaltım güzel olacak ve sonrasında tatlı yicem. şimdiden hazırlanayım kalori yakmaya yarının açığını kapatayım

Dökülen dökülene, ben de onlardan biriyim maalesef ne oluyor böyle ya bi toparlayamıyorum :84: :84: :84:

bütün kızlar toparlandık demek istiyorum :118::118::118::118: artık. hadiiiiiiiiiiii toparlanınnnnn

Son düzenleme:
selam kızlar
gün güzel dünle aynıyım ama pes etmeyeceğim.elbet vücut pes edecek.

merhaba kızlar

dün tatildim gelemedim haftasonu kardeşimin nişanı var çarşıya çıktık ordanda misafirliğe gittik yediklerime çok dikkat ettim gene ama akşam eve gelince eşime makarna yaptım dayanamadım 1 kepçe makarna yedim

bugün kahvaltım

1 simit
çay

akşama daha az yerim

canım aynen dediğin gibi oldu dün ya nasılsa bunu yedim şunuda yiyeyim ne olacak dedim kendi kendime hep...aslında genelde böyle yapmazdım artık sabit kalmaktan bunalıma girdim sanırım

şu son sözüne hayran kaldım valla bu kadar beni anlatan bi cümle olamazdıherşeyi yeyip hala ne yemek istediğimin farkında olmamış olmak çoook fena

hadi artık motive edelim birbirimizi:26:

valla geçeceksin beni biran önce kendime gelmem lazım artık:26:

benim yediklerimin yanında senin makarna devede kulAk kalır herhalde bence çok iyi götürüyorsun bu işi sen

sabah erken uyanıp kahvaltıyı bitirdik eşim bu gece işe gidecek o yüzden gün boyu evde :26:
kahvaltım gene çok çeşitli oldu ama kararlıyım bugün toparlayacağım...
dün ev temizliğim kaldı bahçede iş bulduk kendimize orda çalışmıştık temizlik bu güne kaldı şimdi kalkıp kalori yakayım bu kahvaltının üstüne en az 4 saat bişey yememem gerek sonra normal düzene gireceğim kendime inanıyorumgidip bide meto çayı koyayım ocağa

kimse gelmemiş bakıyorum....
ben evi süpürdüm,yemek yaptım.oğluma çorba yaptım, bu arada 2 lt su bittişimdi 1 küçük yeşil elma yiyorum.kahvaltının üstünden 3 buçuk saat geçti.şimdi oğlumu besleyip kalan ev temizliğime devam edeceğim
bugün kalori saymıyorum sabah yediklerimi tartamadım çünkü yarın kalori sayımına devam kısmetse

öğle yemeğim

4 y.k yoğurt
çeyrek ekmek kaşarlı ve domatesli tost
çay

eğer akşam ekmek ya da karbonhidrat yemediysen 4y.kaşığı makarna ya da pilav gönül rahatlığıyla yiyebilirsin.
çalışıyomuydun nrhs simit ne iş:26:

iyi iyi toparlıyosun gitgide. hadi 100gr da olsa bu hafta değişiklik olsunnn

kızlar bugün daha popom daha yeni oturdu valla gez gez bütün gün çook yoruldum. sabah spora gittim 1saat yürüdüm 1saat spor. sonra arkadaşın kınası var onun için 3-4saat çarşıda gezindik bu vakit oldu yine.

sabah 8:45
1dilim kepek ekmeği, 4zeytin, yarım dilim eski kaşar, 1tatlı kaşığı bal

12:30
1kase mercimek çorbası, 1kase yoğurt

dahada bişey yemedim bütün gün dışarıda olduğum için ara yapamadım çorbayıda dışarıda yedim.
birazdan ıspanak yemeği yicem akşam 2ara yapıcam yeşilçay ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…