kızlar bugün daha popom daha yeni oturdu valla gez gez bütün gün çook yoruldum. sabah spora gittim 1saat yürüdüm 1saat spor. sonra arkadaşın kınası var onun için 3-4saat çarşıda gezindik bu vakit oldu yine.
sabah 8:45
1dilim kepek ekmeği, 4zeytin, yarım dilim eski kaşar, 1tatlı kaşığı bal
12:30
1kase mercimek çorbası, 1kase yoğurt
dahada bişey yemedim bütün gün dışarıda olduğum için ara yapamadım çorbayıda dışarıda yedim.
birazdan ıspanak yemeği yicem akşam 2ara yapıcam yeşilçay ile
oooo afiyet bal şeker olsun kekler profiterollerkızlar evet dökülmüşüz kimsecikler uğramıyor
arkadaşlarım kahvaltıya gelmişti şimdi gittiler biraz fazla mı kaçırdım ne:26:
1dilim kepekli ekmek - sonra yetmedi 1dilim ince beyaz ekmek
1dilim yağlı peynir, 1bütün patates kızartması, 1yumurtadan omlet(kaşarlı patatesli)
reçele bandım 3lokmalık ekmek ile
ardından hemen 1dilim kek
sonra şekerli türk kahvesinin yanında 1porsiyon profiterol
şimdilik bu kadar akşama eşim annesinde yicekmiş bu yüzden şanslıyım
közlenmiş biber ve yoğurt yemeyi düşünüyorum. meyvelerle geçiştiririm ama midem tatlı yemekten bulandı 1dilim kek ve profiterol çok ağır geldii :120::120::120:
dün burasıda baya güneşliydi ama bugün yağdı yağacak gibi hava gündüz vakti ışıklar açık oturuyorumgünaydınlar herkese.
hava nasıl güzel,güneş nasıl da pırıl pırıl.sanki kasım değil de gelen nisan mayıs.
pastırma yazı sayesinde açık havaya doyuyoruz.
dün 2-3 saat dışarıdaydık kızlarla.güneşin altında oturup d vitamini depoladım.
tüm akşam da koşturmacayca geçti gitti,12 de baygın gittim yatağa.
neyse bu sabah 3 bardak su içtim.
2 dilim [çok küçük] çavdar ekmeği,domates,salatalık,peynir,zeytin
1 tk.vişne reçeli tanelerinden,çay ile kahvaltımı tamamladım.
birazdan evi toparlar azıcık küçük kuzumla oynarım.
sonra öğle yemeği,uyku saati,namaz,kuran derken akşam oluverir.
sporu da araya bir sıkıştırsam benden bahtiyarı olmayacak.
sen kayıplardaydın zaten canım önceden muhakkak girer yazardın ne oldu ki bize acep :26:havalar çarptı sanırım moralleri sıfır yapıp bize kilo verdirmek istemiyorgünaydın kızlar
1 haftadır aynı kilodayım . gardım düştü düşecek. moral sıfır.
bugün oruçluyum kızlar bir sürü kaza var anca biter .
herkese güzel bir gün diliyorum.
dert etme canım 2 gün dikkat edince geriye dönüyorsun ama tabi bizim meselemiz kilo verebilmek ama nedense bir ileri bir geri modundayız özelliklede BENgülercim çalışıyorum canım
bugün koşuşturmaktan kahvaltımı yürüyerek yaptım 1 tane poça yedim
öğle yemeğim
2 kepçe nohutlu yarmalı mantılı çorba
dün akşam çok yedim kızlar sabah tartıldım kilom uçmuş gitmiş yarına napcam bilemiyorum
oooo afiyet bal şeker olsun kekler profiteroller:26:ama sende o metabolizma varken sana bişeycik olmaz
r
dün burasıda baya güneşliydi ama bugün yağdı yağacak gibi hava gündüz vakti ışıklar açık oturuyorum
vakit hiç anlamadan geçiyor valla sen ne güzel namaz ve kuranla meşgul oluyorsunben bu aralar dünya işlerinle başbaşayım çok üzülüyorum yeniden namaza başlamam gerek ya
sen kayıplardaydın zaten canım önceden muhakkak girer yazardın ne oldu ki bize acep :26:havalar çarptı sanırım moralleri sıfır yapıp bize kilo verdirmek istemiyorama hadi biz galip gelelim
bide zaten geçen hafta sen baya kilo verdin bu hafta sabit olmak gözünü korkutmasın vücut dinlenmeye almıştır kendini pes etme
haklısın canım ya .moralim bozulda ama bu defa pes etmeyeceğim. her zaman yaptığımı yapmayacağım. 0 55 tartıda görülecek arkadaş
Nıye kımse gelmıyoo ?
Spora baslayamadım daha yaaraya bayram gırmesı çok kötü oldu off..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?