Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

geldik şekerim geldik.hepimizde bir rehavet var,yarın tartıdan hiç umudum yok.
aysuncum bu hafta iyi bir rakibe olamadım,kusura bakma canım.
bu ara size de oluyor mu bilmem ama kendimi bir tokatla kendime getiresim var.

al benden de o kadar bende bu hafta hiiiç verimli olamadım yoksa beni geçemezsin
aynen dediğin gibi kendime tekme tokat girişesim var hatta dün ben bu işi kotaramayacağım galiba bıraksam mı diye bile düşündüm ama kendime son bi şans daha veriyorum aralık 1e kadar bakalım ne alemde olacağım:26:

çook az yemişsin ne güzel ya bende bugün az yedim kendime göre ama şuan sanki hafif bi baş dönmem var ara saatimi bekliyorum biran evvel gelsinde yiyeyim diye:26:
bu hafta araya tatil girince sanırım tam moda giremedik bende spora tam konsantre olsam bi valla hepinizi geçicem

kızlar ben şimdi utancımdan pişmanlığımdan yerin dibine giresim var siz anlamışsınızdır
yarın tartı günü moralim çok bozuldu birden ve midem çok fena bulanmaya başladı pişmanlıktan mı bilemedim:26:
ctsi günüde arkadaşıma gidicem bakalım o gün neler yemiş olcam:18:

bugün yazdıklarınızı bile yarım yamalak okudum hiç keyfim yok bir de bu hastalık tekrar vurdu sanırım

ahh canım ya ne oluyo bize hadi bi program yapalım birbirimizi gaza getirelim haftalık olsun sonra free bi gün yaparız ne istersek yeriz :26:
kızlar hadi şart koşalım birbirimize ve mutlaka uyalım bu programa

ahh canım ya ne oluyo bize hadi bi program yapalım birbirimizi gaza getirelim haftalık olsun sonra free bi gün yaparız ne istersek yeriz :26:

kızlar hadi şart koşalım birbirimize ve mutlaka uyalım bu programa

evvt aysunkatılıyorum sana ben nazara geldğiimizii düşünüyorum.bende tatlı yemeden duramıyorum.buda yavaşlatıo süreci.

kızlar saat kaç oldu ama ben pes etmedim leslie 3 mil yaptım şimdi
alnımın teri ile vereceğim , vereceğiz bu kiloları

Maşallah aysun ne güzel yapmışsın sporunu. Ben çamaşır katladım evi topladım şimdi yattım. Hiç içimde istek yok daha başlamadan bitiresim var. Kendimden nefret ediyorum aynada gördüğüm sadece çirkin şişman yağları kat kat bi kadın. Iştahım çok açık 2gündür ve tartı gram değişmedi neden böyle ya ben kafada henüz bitirememisim. Bende tekme tokat girişmek istiyorum nefret ediyorum kendimden fiziğimden bu ne ya kadınlıktan çıktım psikolojim bozulmaya başladı ve ben hala tam anlamıyla kendimi veremiyorum zayıflamaya:-( zayıflığınızin kıymetini bilin ben en son 62yi 65i 8sene önce gördüm. Veremiyosanizda almamaya çalışın

Son düzenleme:

arkadaşlar gözüme takıldı yazmazsam çatlarım heralde nolur çok takmayın kafanıza ben yıllardır bildiğin aç geziyorum herseyı kıloya odaklıyorum aman oram buram çıkmasın diye yıllardır zevkle yemek yiyemez oldum hastalık teşhisi kondu herkes yalvarıyor nolur ye biraz kilo al diye. diyenlerin saçını başını yolasım geliyo. keşke tedavi olsaydım bu hale gelmezdim. o yüzden hayattan keyif alarak sporla birlikte sağlıklı beslenerek fit olanlara imreniyorum

Keşke zayıf olsaydımda böyle görüneceğime:-( bende hastalıklı oldum kocam baksa nereme bakıyorsun göbeğim kocaman yüzüm şöyle aman bıktım valla:-( evet istesem kilo verebiliyorum daha öncede verdim başardım ama bu sefer birşey oldu kendimden nefret ede ede yiyorum. Zayıflama hayalleri kuruyorum ve hala yiyorum. Kocamin yanında çok şişko duruyorum kocam zayıf ve ben göbekli kalçali iğrenç birşey oldum. Canım şimdi git doktora geç kalmış değilsin zira bende gidicem. Bende bıktım çok kilo almışsin daha yasin genç ilerde ne olursun sen demelerinden;-(

nefret ede ede yeme olayı bendede vardı eskıden cok kiloluydum herkes az zayıfla diye diye bu hale getirdi beni hep birilerinin lafıyla bu hallere düşüyoruz zaten yememekten memnunum ama yakında evlencem mıllet cocuk cocuk diye tutturcak ben kılo alırım korkusuyla nasıl cocuk yapcam bılmıyorum. bu arada sana ufak bi tüyo vereyim miden rahatsız değilse sabahları aç karna türk kahvesi iç acayip iştah keser. bide cherry handle diye bitkisel bi hap var aktarlardaki en güvenılır olanı 60 tl ondan alabilirsen çok ciddi sonuclar aldırıyo sen kendini sev bence moral olmayınca hiçbisey olmuyo kilo her turlu verilir :)

Ben eskidende kiloluydum 2kızım var onların bana 10kilo katkısı oldu 70kilo evlendim. Allah onlara sağlık versinde kiloyu elbet veririm. Emzirıyorum canım bebeğimi etkilermi acaba o hap:-/ türk kahvesini kesinlikle deniycem. Teşekkürler bilgiler için. Sende bu kadar korkma çocuk için kilo alsanda yine verirsin onlar için herşeye değer. Yeterki biz kilo vermek isteyelim. Tabi benim gibi iradesiz umursamaz olursan böyle kalirsin:-(

günaydın arkadaşlar.
bir gram bile veremedim ben bu hafta.
anlamıyorum gerçekten,gece yemeği kestim,ekmeği çok azalttım,tatlı desen karşıdan bakıyorum,porsiyonlarımı küçülttüm ama yok.
demekki ben sporla desteklemediğim sürece de veremeyeceğim.
kendime bir düzen oluşturmalı,bahanelerin ardına saklanmamalıyım.
bu hafta hepimiz için silkelenme haftası olsun o zaman.birbirimizi spor konusunda zorlayalım.
her akşam yapılan miktarı yazalım,yapmayanlara ceza verelim.50 mekik,10 şınav vs gibi.
farklı fikirleri olan arkadaşlar da yazsın.

günaydın kızlar boynum çok ağırıyor spora gitmek hiç içimden gelmiyor bugün her yerim ağırıyor ama mecbur gidecek bu kilolar ağırlık çalışması yapmıştım her yerim tutuldu
ya sporda boynumu ağrıttım ya da rüzgarda kaldım:26: eve gelir gelmez uyucammm. bildirimlerini uyandıktan sonra bakarım dün yazdıklarınızı bi güzel okurum kızlar :)

geçen hafta: 65.0
bu hafta : 63.8
giden : 1,200gr
toplam giden: 4,200gr

3saat spor(aerobik, step)
4,5saat yürüyüş

Son düzenleme:

tebrikler süpersin .

gelelim bana
başlangıç. 65.000
geçen hafta 62.900
bu hafta 62.600
fark :-300 gr
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

tebrikler süpersin .

gelelim bana
başlangıç. 65.000
geçen hafta 62.900
bu hafta 62.600
fark :-300 gr
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

tebrik ederim kızlar mükemmelsiniz darısı hafta ya :)

günaydın kızlar

geçen hafta kilo : 74.9
bu hafta kilo : 75.0
gelen : 100 gr

bu hafta hiç spor yapmadım ve son 2 gün yemeği fazla kaçırdım haftaya inş. daha çok gidecek kilolar.

ilk diyete başladığımda 85 kg idim ara ara verip aldım ama şuan geldiğim noktadan çok mutluyum 10 kg gitti beni gören herkes kilo vermişsin diyo aslında vucudumda sanki pek bi değişiklik yok ama yanaklarım gitmiş ve göbeğim az biraz küçülmüş öyle diyorlar :) bende kilo verdiğimi ellerimden ve bacaklarımdan anlıyorum :) mutluyum kilo verdiğim için ve sizlerle paylaşmak istedim.İnş. hepbirlikte daha çok kilo veririz.

Kızlar benide aranıza alınnn... 3-4ay sonra hamilelik düşünüyorum Allah nasip ederse. O zamana kadar baya bi kilo vermek istiyorum ve motivasyona ihtiyacım var.. Geçen yıldan beri 9 kilo verdim ama tabi 2-3 kilosunu aldım ama tekrar başlayıp daha çok kilo vermek istiyorum.. Şu an 64 kiloyum ve 56-57 ye düşmek istiyorum ki Allah nasip ederse hamileliği o şekilde istiyorum.. Benide aranıza alın destek olarak kiloları verelimm

canım bu hafta ve önümüzdeki hafta ay büyümeye geçiyor. bizede etkisi büyük büyüyen ay fazında kilo kontrolü yapmak hayli güç. yazıcam da çok uzun sürer araştır astroloji sayfalarında gerçekten doğru söylüyorlar. önümüzdeki iki hafta boyunca yapacağımız tek şey aşırı yememeye çalışarak şuanki kilomuzu korumak. küçülen ay fazında meyvelerini bol bol toplarız :)

canım emziriyosan bilemem bitkisel ama süt veriyorsun sonucta bol bol su iç ve sabah bi fincan türk kahvesiyle başla şimdilik iştahını kontol altında tutar o :) kan şekerin düştüğünde de tatlıya hamur işine yöneleceğine o an hemen sıcağa yakın bi bayrdak suyu içine yarım limon sık bi tatlı kaşığı da bal yada pekmez koy içine iç onu hem çok güzel süt yapar hemde iştahını kontrol altında tutarak fazla kalori almanı engeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…