geldik şekerim geldik.hepimizde bir rehavet var,yarın tartıdan hiç umudum yok.
aysuncum bu hafta iyi bir rakibe olamadım,kusura bakma canım.
bu ara size de oluyor mu bilmem ama kendimi bir tokatla kendime getiresim var.
Nıye kımse gelmıyoo ?
Menümü yazmaya geldım ben.
Gec kalktım, kahvaltı ve ögle yemegı bırlıkte oldu
2 dılım kızarmıs cavdar ekmegı
2 ınce dılım kasar
1 küçük domates
Ara
1 bardak ıce tea
Aksam
1 porsıyon patates ve tavuk
Salata
Spora baslayamadım daha yaaraya bayram gırmesı çok kötü oldu off..
kızlar ben şimdi utancımdan pişmanlığımdan yerin dibine giresim varsiz anlamışsınızdır
yarın tartı günü moralim çok bozuldu birden ve midem çok fena bulanmaya başladı pişmanlıktan mı bilemedim:26:
ctsi günüde arkadaşıma gidicem bakalım o gün neler yemiş olcam:18:
bugün yazdıklarınızı bile yarım yamalak okudum hiç keyfim yok bir de bu hastalık tekrar vurdu sanırım
ahh canım ya ne oluyo bize hadi bi program yapalım birbirimizi gaza getirelim haftalık olsun sonra free bi gün yaparız ne istersek yeriz :26:
kızlar hadi şart koşalım birbirimize ve mutlaka uyalım bu programa
Maşallah aysun ne güzel yapmışsın sporunu. Ben çamaşır katladım evi topladım şimdi yattım. Hiç içimde istek yok daha başlamadan bitiresim var. Kendimden nefret ediyorum aynada gördüğüm sadece çirkin şişman yağları kat kat bi kadın. Iştahım çok açık 2gündür ve tartı gram değişmedi neden böyle ya ben kafada henüz bitirememisim. Bende tekme tokat girişmek istiyorum nefret ediyorum kendimden fiziğimden bu ne ya kadınlıktan bıktım psikolojim bozulmaya başladı ve ben hala tam anlamıyla kendimi veremiyorum zayıflamaya:-( zayıflığınızin kıymetini bilin ben en son 62yi 65i 8sene önce gördüm. Veremiyosanizda almamaya çalışın
Keşke zayıf olsaydımda böyle görüneceğime:-( bende hastalıklı oldum kocam baksa nereme bakıyorsun göbeğim kocaman yüzüm şöyle aman bıktım valla:-( evet istesem kilo verebiliyorum daha öncede verdim başardım ama bu sefer birşey oldu kendimden nefret ede ede yiyorum. Zayıflama hayalleri kuruyorum ve hala yiyorum. Kocamin yanında çok şişko duruyorum kocam zayıf ve ben göbekli kalçali iğrenç birşey oldum. Canım şimdi git doktora geç kalmış değilsin zira bende gidicem. Bende bıktım çok kilo almışsin daha yasin genç ilerde ne olursun sen demelerinden;-(arkadaşlar gözüme takıldı yazmazsam çatlarım heralde nolur çok takmayın kafanıza ben yıllardır bildiğin aç geziyorum herseyı kıloya odaklıyorum aman oram buram çıkmasın diye yıllardır zevkle yemek yiyemez oldum hastalık teşhisi kondu herkes yalvarıyor nolur ye biraz kilo al diye. diyenlerin saçını başını yolasım geliyo. keşke tedavi olsaydım bu hale gelmezdim. o yüzden hayattan keyif alarak sporla birlikte sağlıklı beslenerek fit olanlara imreniyorum
Keşke zayıf olsaydımda böyle görüneceğime:-( bende hastalıklı oldum kocam baksa nereme bakıyorsun göbeğim kocaman yüzüm şöyle aman bıktım valla:-( evet istesem kilo verebiliyorum daha öncede verdim başardım ama bu sefer birşey oldu kendimden nefret ede ede yiyorum. Zayıflama hayalleri kuruyorum ve hala yiyorum. Kocamin yanında çok şişko duruyorum kocam zayıf ve ben göbekli kalçali iğrenç birşey oldum. Canım şimdi git doktora geç kalmış değilsin zira bende gidicem. Bende bıktım çok kilo almışsin daha yasin genç ilerde ne olursun sen demelerinden;-(
nefret ede ede yeme olayı bendede vardı eskıden cok kiloluydum herkes az zayıfla diye diye bu hale getirdi beni hep birilerinin lafıyla bu hallere düşüyoruz zaten yememekten memnunum ama yakında evlencem mıllet cocuk cocuk diye tutturcak ben kılo alırım korkusuyla nasıl cocuk yapcam bılmıyorum. bu arada sana ufak bi tüyo vereyim miden rahatsız değilse sabahları aç karna türk kahvesi iç acayip iştah keser. bide cherry handle diye bitkisel bi hap var aktarlardaki en güvenılır olanı 60 tl ondan alabilirsen çok ciddi sonuclar aldırıyo sen kendini sev bence moral olmayınca hiçbisey olmuyo kilo her turlu verilir :)
günaydın kızlar boynum çok ağırıyor spora gitmek hiç içimden gelmiyor bugün her yerim ağırıyor ama mecbur gidecek bu kilolarağırlık çalışması yapmıştım her yerim tutuldu
ya sporda boynumu ağrıttım ya da rüzgarda kaldım:26: eve gelir gelmez uyucammm. bildirimlerini uyandıktan sonra bakarım dün yazdıklarınızı bi güzel okurum kızlar :)
geçen hafta: 65.0
bu hafta : 63.8
giden : 1,200gr
toplam giden: 4,200gr
3saat spor(aerobik, step)
4,5saat yürüyüş
günaydın kızlar boynum çok ağırıyor spora gitmek hiç içimden gelmiyor bugün her yerim ağırıyor ama mecbur gidecek bu kilolarağırlık çalışması yapmıştım her yerim tutuldu
ya sporda boynumu ağrıttım ya da rüzgarda kaldım:26: eve gelir gelmez uyucammm. bildirimlerini uyandıktan sonra bakarım dün yazdıklarınızı bi güzel okurum kızlar :)
geçen hafta: 65.0
bu hafta : 63.8
giden : 1,200gr
toplam giden: 4,200gr
3saat spor(aerobik, step)
4,5saat yürüyüş
tebrikler süpersin .
gelelim bana
başlangıç. 65.000
geçen hafta 62.900
bu hafta 62.600
fark :-300 gr
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
günaydın arkadaşlar.
bir gram bile veremedim ben bu hafta.
anlamıyorum gerçekten,gece yemeği kestim,ekmeği çok azalttım,tatlı desen karşıdan bakıyorum,porsiyonlarımı küçülttüm ama yok.
demekki ben sporla desteklemediğim sürece de veremeyeceğim.
kendime bir düzen oluşturmalı,bahanelerin ardına saklanmamalıyım.
bu hafta hepimiz için silkelenme haftası olsun o zaman.birbirimizi spor konusunda zorlayalım.
her akşam yapılan miktarı yazalım,yapmayanlara ceza verelim.50 mekik,10 şınav vs gibi.
farklı fikirleri olan arkadaşlar da yazsın.
nefret ede ede yeme olayı bendede vardı eskıden cok kiloluydum herkes az zayıfla diye diye bu hale getirdi beni hep birilerinin lafıyla bu hallere düşüyoruz zaten yememekten memnunum ama yakında evlencem mıllet cocuk cocuk diye tutturcak ben kılo alırım korkusuyla nasıl cocuk yapcam bılmıyorum. bu arada sana ufak bi tüyo vereyim miden rahatsız değilse sabahları aç karna türk kahvesi iç acayip iştah keser. bide cherry handle diye bitkisel bi hap var aktarlardaki en güvenılır olanı 60 tl ondan alabilirsen çok ciddi sonuclar aldırıyo sen kendini sev bence moral olmayınca hiçbisey olmuyo kilo her turlu verilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?