Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

günaydınlar
herkes çok iyi kilo vermiş oflaya oflaya gitmiş gramcıklar baksanıza alemiz biz
rakibem almamışsın ya onada şükür.dediğin gibi spor yoksa kilo vermek çok zor galiba senin içinde bende aynı dertten muzdaribim:26:
nrhs 100gr dediğin gibi son 2 gün fazla kaçırdıysan onun etkisidir haftaya toparlarsın eminim
güler maşallah sana ya valla 63.ü gördün ya helal hedefine ne kaldı şurda
evettt gelelim bana
BAŞLANGIÇ:68.8
GEÇEN HAFTA:66.3
BUGÜN:65.9
GİDEN:400GR
TOPLAM GİDEN:2.900gr
SPOR:leslie 3mil *3gün (45dk*3)

aysunum
bak sende vermeye başladın artık haftaya daha verrsin

gr hesabı da olsa vermişiz ona seviniyorum valla.
ama böyle kaplumbağa hızıyla olmaz bacılar .
bende dahil kimse adam akıllı spor yapmadı kimse hadi hergün spor yapalım ki sarkmayıp birde kilo verelim.

bende dahil kimse adam akıllı spor yapmadı kimse hadi hergün spor yapalım ki sarkmayıp birde kilo verelim.

evet canım spor yapmadan gitmeyecek bu kilolar bu hafta hepberaber spor yapalım gitsin kilolar

aysunum
bak sende vermeye başladın artık haftaya daha verrsin
evet canım ya sonunda 65i gördüm çok şüküraslında 2 gün sapıtmasaydım daha bile aşağısını görmüştüm ama neyse artık gidecek kilolar

valla çok haklısın gram gram veda eder olduk sanki bizden ayrılmak istemiyorlar ya da biz bırakmak istemiyoruz onlarıbencede bu hafta için kendimize liste çıkaralım kızlar bi limit olsun en az o kadar spor yapılmış olsun

evet canım spor yapmadan gitmeyecek bu kilolar bu hafta hepberaber spor yapalım gitsin kilolar

benim artık lesliem var çok sevdim bunu dakikalar çabuk geçiyo koşu bandında çok sıkılıyordum..buna bayıldım herkes sevdiyse hep beraber bunu yapalım haftaya kadar en az 4gün yapmış olalım mesela isteyen dip görsün tabi
ben jillianda yaptım ama onun ilk 5 günkü ağrı olayı aklılma geldikçe korkuyorum ama kilolar gitsin hele bi cila çekeceğim jillianlada

bugünkü menümüde yazayım hazır burdayken;
UYANINCA: 1 kupa meto öayı, bir kupa lahana suyu(sarma yaptım bugün suyu ziyan olmasın içeyim dedim ama öldüm bittim içerken lahanayı seven ben tiksindim resmen ama zorla içeceğim 1lt ayırdım )
KAHVALTI: peynir, salatalık,domates,tam b. ekmeği
ARA: 2 lahana sarma (sararken yemeğe bayılıyorum )tanesi 40 kalori kızlar.sabahtan beri herşeyi ölç biç topla çıkar yaparken görseniz gülmekten ölürdünüzayrıca 5 badem 5 fındık 3 kupa yeşil çay
AKŞAM:1 kase mercimek çorbası (180kalori) 8tane sarma ,sarımsaklı yoğurt
ARA:mandalina
TOPLAM :1100 kalori oluyor
gece yatmadan da leslie yaparım.bugün sonunda regl oldum. bugünden sonra spora ara veririm çok ağrılı geçiyor çünkü.ama sorun olmazsa devam ederim tabi işin ucunda sizi geçmek var
dün 3buçuk lt su içtim
bugünde bi o kadar olur herhalde özellikle akşam yemeğinden sonra süre uzun olunca acıkıyor insan habire suya sarılıyorum

Başlangıç: 61.9 kg
Geçen hafta: 61.1 kg
Bu hafta: 61 kg
Giden: 100 gr
Toplam giden: 900 gr
Spor: yok
Hedef: şimdilik 55 kg

Hiç yoktan vermişim ya az da olsa. O kadar kaçamak ve sporsuzluğa rağmen. Şu ara tek sorun erken kalkamamam ya

bugün ki menüm

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
3 4 ince dilim kaşar peyniri
çay

öğle
2 kepçe nohutlu yarmalı ve mantılı çorba
2 y.k yoğurt

ara: 4 kayısı
çay

akşama eşim ne yemek yaparsa ondan yerim :)

leslie nasıl bi spor bi bakayım netten aysuncum

canım durduğun yerde yürüyorsun o kadar basit45dk sürüyor ter içinde kalıyorum.koşu bandında da aynı öyle ter atıyordum bide karın videosu indirdim ama daha hiç denemedim vakit yettiremiyorum nette gezinmekten

gülercim yardım olsun dedim toplu paylaşıyorum
günaydın arkadaşlar.
bir gram bile veremedim ben bu hafta.
SABİT 67.5

geçen hafta: 65.0
bu hafta : 63.8
giden : 1,200gr
toplam giden: 4,200gr

3saat spor(aerobik, step)
4,5saat yürüyüş
birincimiz sensin gibi

gelelim bana
başlangıç. 65.000
geçen hafta 62.900
bu hafta 62.600
fark :-300 gr
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

günaydın kızlar

geçen hafta kilo : 74.9
bu hafta kilo : 75.0
gelen : 100 gr

bu hafta hiç spor yapmadım ve son 2 gün yemeği fazla kaçırdım haftaya inş. daha çok gidecek kilolar.

merhaba kızlar

geçen hafta 63.8

bu hafta 62.9
GİDEN:900gr

günaydınlar
evettt gelelim bana
BAŞLANGIÇ:68.8
GEÇEN HAFTA:66.3
BUGÜN:65.9
GİDEN:400GR
TOPLAM GİDEN:2.900gr
SPOR:leslie 3mil *3gün (45dk*3)

Başlangıç: 61.9 kg
Geçen hafta: 61.1 kg
Bu hafta: 61 kg
Giden: 100 gr
Toplam giden: 900 gr
Spor: yok
Hedef: şimdilik 55 kg
(

Son düzenleme:

evet haklısın bu hafta silkelenme haftası olmalııı bu hafta kilo versemde yine de ruh olarak kötü hissediyorum olumsuzluklar kafamda ya 55e inemezsem diye. ben zaten 3gün spora gidiyorum gitmediğim günler evde yapmak istiyorum

bu hareketler benim sporda yaptıklarımın aynısı ve gerçekten çoook etkili

linki: https://www.youtube.com/watch?v=RRDtQ7Zmp6c&list=PLEIMYgNCUUlLYXK6ZV0FcpgS6SOKpGssZ
(videoyu direkt yükleyemedim sorun çıktı)

bunları yapsak olmaz mı sizler ne dersiniz kızlar. çünkü hareketler çok işe yarayacak basen, bacak, göbek hepsi bir arada

Son düzenleme:

hangisini yapıyosun peki 3 milimi yapıyosun canım

selam kızlar.bakıyorum bizim ekip toplanmış.
ben bugün silkelendim bakalım.
30 dk pilates[bantla]
45 dk tempolu yürüyüş.
olmayacak başka türlü.

hafta sonu da pilates topumu çıkarayım,onunla güzel karın çalışılıyor.
bakalım full sporlu olursa gelecek cuma tartı kaçı gösterecek.

aaa benim şuan elimde olan ve hala denemediğim video bu evet hadi yapalım artıkbirbirimizin gazına geliriz belki o yapmış bende yapmam lazım deriz

gülercim videoyu izledim ve kızın ayakkabılarına bayıldım ya pembiş pembiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…