Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

güleryüz spor çok nankördür,şimdi sık yaparsın sonuç alırsın,yarın adet ve sıklığını azaltırsın hızla gerilersin.vücudu çok yüksek tempoya alıştırmadan her zaman yapabileceğin hafif kardio eksersizlerini yaparsan ara verdiğin dönemlerde rahat edersin.
haftada 4-5 gün bence yeterli,diğer günlerde de yürürsün zaten.

Son düzenleme:

biz destek olmaya hemen hazırız yeter ki bize takıl kopma bizden. gidecek o kilolar
hemde rakibemsin kilolarımız aynıı hadi gelde geç beni
kendini tanıtırmısın canım yaş boy diyete başlangıç tarihi vs..

aysun tebrikler bi 65li rakamları göremedim diye diye gördün bak ucundan inşallah 63leri görürsün 1ay içerisinde.

gülercim yardım olsun dedim toplu paylaşıyorum

birincimiz sensin gibi

gibisi yok benimmmm salmayın kızlar kendinizi toparlayın önümüzdeki hafta -500ün altında verdiğinizi görmiyeyimmm

gelelim bana
başlangıç. 65.000
geçen hafta 62.900
bu hafta 62.600
fark :-300 gr
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

yakar iyi gidiyosun yetiştim sana kız rakibem olacan 1kg kaldı sana yetişmeme

o 100gr bile insanı mutlu ediyor tebrik ederim haftaya daha güzel verirsin inşallah. çalış şimdiden koş atla zıplaa

Son düzenleme:
selam kızlar.bakıyorum bizim ekip toplanmış.
ben bugün silkelendim bakalım.
30 dk pilates[bantla]
45 dk tempolu yürüyüş.
olmayacak başka türlü.

ayy maşallah tütütüüüüü nazar değmesinn ne güzel aktif sayfamız herkes nasıl kilo vereyim derdinde oh çok şükür
sayfamız böyle dolu olunca gaza gelmemek mümkün değil

aaa benim şuan elimde olan ve hala denemediğim video bu evet hadi yapalım artıkbirbirimizin gazına geliriz belki o yapmış bende yapmam lazım deriz

evet daha çok sizler için paylaştım bende salı, perşembe ve ctsi günleri yapsam iyi olur
hadi başla yetiş bana aysunnn

gülercim videoyu izledim ve kızın ayakkabılarına bayıldım ya pembiş pembiş :)

tabii kız zayıf olduğu için takılacak başka yerini göremediğindendir ayakkabılarına baka bakr yaparsın umarım

canım ben 1aydır düzenli sporum salona gittiğim için ve çok hareketli hayata dönüştü sanki yetmiyor daha da bişeyler yapayım diyorum vücudum esneklik kazandı o hamlığım gitti. tutamıyorum kendimi bacım napayım

coştum diyorsun,coş şekerim coş,serde gençlik te var,kim tutar seni.
evet sporun en güzel yanı extra esneklik kazanmak.
salonda neler yapıyorsun gülercim.

kızlar bu hafta kilo alan yok şükür, herkesi tebrik ederim(nrhs senin 100gr sayılmaz) haftaya herkes daha çok vermiş olsun 1aydır diyetteyiz iyi sonuçlar alalım. tabi en önemlisi azar azar vermek, dönüşü olmasında bu kiloların

babasinin_kelebee ve kate03 bildirim yapmadı

babasinin_kelebee aramızda mısın canım?

çizelgeyi paylaştım ilk sayfada bakabilirsiniz, yanlışlar varsa söyleyiniz ve şimdiden haftaya cumaya hedefinizi koyun, ulaşın!!!

aysun toparlamışsın hepsini teşekkürler kolay oldu

coştum diyorsun,coş şekerim coş,serde gençlik te var,kim tutar seni.
evet sporun en güzel yanı extra esneklik kazanmak.
salonda neler yapıyorsun gülercim.

evet tutamıyorum kendimi şimdiden üzülmeye başladım 2ay sonra bitecek, naparım diye:18::18:
yalakalığı hiç sevmem ama hocaya şimdiden söylüyorum ocakta tekrar başlıcak 3ay ona katılayım nolur diyorum

baştan anlatayım

1saat yürüyerek spora gidiyorum 15dk dinlenip

fitness hocası eşliğinde
20dk step, 20dk aerobik, 15dk kadar serbest çalışıyorum eliptik bisiklet sürüyorum ve 5-6çeşit aletler var kol bacak için onları yapıyorum 20şer kez

Son düzenleme:

oleyyy benim 100 gr sayılmıyor çok mutlu oldum saol gülercim haftaya daha fazla kilo vercem inş.

canıım sen yorulma ben yaparım senin yerine.
yat uyu annem sen,ne yoracaksın kendini.

sen öyle san şekerim siz burda yazıp dururken ben 20dk şu videoyu denedim bile
öldüm bittim kızlar ya 20dk zor dayandım terler süzülüyor her yanımda 20dk=45dk yürüyüş diyebilirim
ay artık hangi spor hangisinin kaçıncı dakikasına denk geldiğini çözüyorum valla ter sayesinde
ben o 63.ü bu ay sonunda görmezsem ne olayım

metabolizma çayı hazirladim bende spor programı yapıyorum yani silahlari kuşandım savaşa hazırım
bu hafta iyi sonuçlar almam lazım az oldu verdim kilo daha 4 bile değil olmaz
şimdi çocukları yatirip leslie ile yürüyüşe
çok pis hırs yaptım kızlar
hadi ben kaçar iyi akşamlar

anaammmm hepiniz çok pis hırslanmışsınız hakket yakar artık seni kimse tutamaz meto çayına başladın ha tavan yapar
meton 61.8 bekliyorum senden bu hafta

aysun coşmuş durmuşsun bacım beni geçiceksin o 63 30kasıma kadar görülecek arkadaş!!! cumaya hedefini ben koydum ne yap ne et ver bacım bu kiloları 65.0 olacan!!!!!!1 şimdiden başla

nrhs şimdi böyle dedim diye salma kendini sana ufaktan cezamı desek mükafat mı desek; cuma günü -700gr vermiş olarak görücem seni ona göre, takip edicem cuma günü

benim yarın büsbüyük kaçamak günüm sanırım. kızımı sabahtan babaannesine yollıcam ben arkadaşıma gidecem oradan akşam yemeğine halam çağırıyomuş oraya geçicem bakalım az kazalı atlatsam bariiiii:26::26:

Son düzenleme:
Iyi akşamlar kızlar kilom başlangıç 79.2 bu hafta 79 kg giden sadece ve sadece 200gram:-( spor yok bir iki gün leslie yaptım kaldı öyle

sporda dip görme haftası hadi bakalım kim kimi geçecek

aman biraz dikkatli ol valla tek başımızayken biz süperizde insan içine karışınca ne oluyoruz anlamadım gitti:26:
bende pazar günü arkadaşları yemeğe alayım diyorum balık menüsü olacak, tatlı olarakta irmik helvası yap diyo eşim
bide tarhana çorbası ortayada bol salata , soğan ,haydari bide fırında patates kızartırım ay şimdiden canım çekti gidip biraz su içeyim en iyisi

ayy irmik helvası mııı:111: :111: ağzım sulandı bak neyse bende siyah çay içeyim duymadım görmedim canım çekmedii

Son düzenleme:
Bugünki menüm: sabah domates salatalık 1yumurta peynir zeytin küçük bir parça helva öğlen 5 6tane susamli çubuk çok ince hazır kek akşam bir kepçe şehriye çorbası 6kaşık karnabahar 2kaşık bulgur pilavı 2litre su. Sporda yarım saat mezdeke ve ankara havasında oynadım 80mekik 100simit eritme 80 oklova 80 kol hareketi leslie yapacaktım ama yoruldum. Bu hafta her gün spor yapcam bakalım kaç olucam. Pes etmek yok yola devam

dün yazamadım yediklerimi

8:30 1di ekmek, 1di peynir, 2zeytin, 1tatlı k.bal
12:30 1elma, 1mandalina, 1kupa yeşilçay
14:30 1di ekmek, 1di peynir, 1tabak menemen (teyzemin kızı geldi habersiz bende kahvaltılık hazırladım)
17:45 6adet ızgara kanat, 1bardak ayran
19:00 arkadaşa tiramisu yaptım dünden tepsinin dibinde kalan kazıları sıyırdım 2-3kaşık kadar

2lt su
1saat yürüyüş, 1saat spor

herkese günaydın.
verimli bir hafta sonu olsun hepimiz için inşallah.
tüm vücudumda kas ağrılarım var.pilatesin hediyesi.demek ki tüm kas grupları çalışmış,bu güzel haber.
bugün de pilates+leslie çalışsam diyorum.3 mil var bende de,diğer serilerinden de indirmek lazım.o hatuna güveniyorum ben,yeni nesil çalıştırıcılar gibi kasları zedeleyebilecek gereksiz aksiyona girmiyor.yapılan tüm hareketler bilinçli ve sonuca ulaştırıcı.
bakalım,haydi gün başlasın.
akşama herkes sporlarını yazıyor anlaştık değil mi kızlar.
yazmayan ve yapmayanlara ceza var,en az 30 dk yapılacak.
bundan sonra hastalık ve acil durum dışı sporsuzluk yasak.

spor yapmışsın bari hazır kek ve susamlı krakere karşı
hadi bakalım bu hafta herkes spora

valla çoook kıskandım seni ama ben en az 3 gün muafım spordan regl çok fena, baş ağrısından ölüyorum bugün, yarında karın ve bacaklar tutmayacak :26:
bende akşam o videoyu yaptım ya karın kaslarım nasıl acıyo bugün, bide kalça hafif sızlıyone güzel çalışmış kaslarım..valla 20dk. bile karnımı hafif sıkılaştırmış ne mutlu oldum tabi belimin ve yanlarımın inceliğine rağmen göbek tostoparlak önde aylık hediye
size yetişmem için salıdan sonra günde 2 kez leslie şart oldu bana arayı kapatmam lazım kı beni geçme

kızlar haftasonu boşluğu var gene
menümü paylaşayım
UYANINCA:1kupa 5i1 yerde çay
KAHVALTIeynir, zeytin,domates,salatalık,maydanoz,haşlama yumurta,tam b. ekmeği
ARA: 1bardak inek sütü(1çay k. bal ile),7şer tane fındık,badem ,3 kupa yeşil çay
ARA:1küçük mandalina
AKŞAM:1 tabak kuru fasulye, 1 bardak ayran,1 soğan, 50gr kornişon turşu
TOPLAM:1120 kalori olmuş
3lt su içtim şimdiye kadar.
akşamda çok acıkırsam bi kaç dilim ayva yerim
şimdi gidip uyuyacağım çok fena baş ağrım tuttu
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…