kızlar bu hafta kilo alan yok şükür, herkesi tebrik ederim(nrhs senin 100gr sayılmaz) haftaya herkes daha çok vermiş olsun 1aydır diyetteyiz iyi sonuçlar alalım. tabi en önemlisi azar azar vermek, dönüşü olmasında bu kiloların
babasinin_kelebee ve kate03 bildirim yapmadı
babasinin_kelebee aramızda mısın canım?
çizelgeyi paylaştım ilk sayfada bakabilirsiniz, yanlışlar varsa söyleyiniz ve şimdiden haftaya cumaya hedefinizi koyun, ulaşın!!!
aysun toparlamışsın hepsini teşekkürler kolay oldu
metabolizma çayı hazirladim bende spor programı yapıyorum yani silahlari kuşandım savaşa hazırım
bu hafta iyi sonuçlar almam lazım az oldu verdim kilo daha 4 bile değil olmaz
şimdi çocukları yatirip leslie ile yürüyüşe
çok pis hırs yaptım kızlar e
hadi ben kaçar iyi akşamlar
Kız guler neler yedin yazsana bi detaylı ya. Merak ediyorum acaba benim gibimi oluyorsun cozutuncahepimiz aynımiyiz
Kız guler neler yedin yazsana bi detaylı ya. Merak ediyorum acaba benim gibimi oluyorsun cozutuncahepimiz aynımiyiz
Rakibem sen neler yapıyorsun öyle ya yorma kendini yazık kilo vereceksin o kadar spor yapılır mi bi günde
Babasinin kelebe sen kilomu almışsın bana mi öyle geldi :-(
Kate03 sütlü sarma nasıl bişey tatlı falan mi yemek mi?
Gelelim bana bu sabah eşim işten gelince güzel bi kahvaltı hazırlamak geldi içimden.adamcagiz 4gündür ekmek arasına ne bulursa koyup sallama çayla kahvaltı yaptı tek başına yazık dedim sıvadım kolları
Uyanınca 5.1 yerde çayimi içtim
Sabah 9da da kahvaltıya oturduk.
Fırında patates kızarttim hiç yağ koymadan baharatla 250gr yedim. Sonra ekmekleri dilimleyip ,rendelenmiş kaşar 1yumurta ve bi kaç kaşık sütle çırpılmis harçtan üzerelerine sürdüm onlarıda fırınladim.2dilim öyle yedim .
3yumurta yaptım tereyağında onun 1/3ünü yedim
Ve son olarak 1dilim ekmeği tereyağlayip ballayip afiyetle yedimsonra kalorilere bi baktım olmuş mu 600 ben tabi şok o saatten bu yana tek lokma bişey yemedim şimdi yeşil çayimi demledim içeceğim 2kupa.
Akşama misafir olayını dışarıda ağırlama kararı verdik ve saat 5gibi çıkacağız evden önce biraz pazara uğrayacağız spor niyetine.
Sonrada balık yemeğebana serbest olan orta boy bi ızgara çipura ve yanına sogan ayrıca bol şalgam suyu hepsini 1100kalori civarı edecek ınş. Balık üstüne tatlı yasak, ama yiyen olursa bi çatal tadımlık alırım yani baştan söyleyeyim ;-)
2tl suyumu içtim bitti bile ...
Cok yazdım bugün icimde ne cok birikmiş
Rakibem sen neler yapıyorsun öyle ya yorma kendini yazık kilo vereceksin o kadar spor yapılır mi bi günde
Babasinin kelebe sen kilomu almışsın bana mi öyle geldi :-(
Kate03 sütlü sarma nasıl bişey tatlı falan mi yemek mi?
Gelelim bana bu sabah eşim işten gelince güzel bi kahvaltı hazırlamak geldi içimden.adamcagiz 4gündür ekmek arasına ne bulursa koyup sallama çayla kahvaltı yaptı tek başına yazık dedim sıvadım kolları
Uyanınca 5.1 yerde çayimi içtim
Sabah 9da da kahvaltıya oturduk.
Fırında patates kızarttim hiç yağ koymadan baharatla 250gr yedim. Sonra ekmekleri dilimleyip ,rendelenmiş kaşar 1yumurta ve bi kaç kaşık sütle çırpılmis harçtan üzerelerine sürdüm onlarıda fırınladim.2dilim öyle yedim .
3yumurta yaptım tereyağında onun 1/3ünü yedim
Ve son olarak 1dilim ekmeği tereyağlayip ballayip afiyetle yedimsonra kalorilere bi baktım olmuş mu 600 ben tabi şok o saatten bu yana tek lokma bişey yemedim şimdi yeşil çayimi demledim içeceğim 2kupa.
Akşama misafir olayını dışarıda ağırlama kararı verdik ve saat 5gibi çıkacağız evden önce biraz pazara uğrayacağız spor niyetine.
Sonrada balık yemeğebana serbest olan orta boy bi ızgara çipura ve yanına sogan ayrıca bol şalgam suyu hepsini 1100kalori civarı edecek ınş. Balık üstüne tatlı yasak, ama yiyen olursa bi çatal tadımlık alırım yani baştan söyleyeyim ;-)
2tl suyumu içtim bitti bile ...
Cok yazdım bugün icimde ne cok birikmiş
malesef öyle oldu. hamile miyim değil miyim bilemiyorum onun için kemer takamıyorum spora da başlayamadım.
duphaston kullanan bilen var mı dedim ama kimse cvp vermedi. sanırım kimse kullanmamış
Kızlar dediğim gibi balığımi yedim bide yanında patates kızartması yedim :-( Sonra bi tane çikolatalı kahve içtim yarim bardak nar suyu ve 3çatal tıramisu yedim. 1500kalori olmuştur bugün sanırım ama yine de cok değil ya arada olur böyle
Canım sütlü sarma yapmak için yaprağı pazarlarda bazen oluyo senede bir iki ay satılıyo adı ıspıt onunla sarılıyo.Bizim yöremize özgü bi sarma. Bulgur princ un soğan sarımsak ve baharatlar katılıyo sütle pisiriliyo üstüne tereyağ eritip koyuluyo şeker falan yok yani çok güzel oluyo. Yani bildiğin sarma ama pisirme şekli ve yaprağı pek bilindik değil. 10 gün oruç tutcaz eşimle bugün ilk gündü gayet güzel geçti. Belki bu sayede kiloda veririm. Sahurla iftar arası 2litre su içicem. Sporda yaptıkmi tamamdir
benim kg 64
int cok yavasti size haber veremedim
Allah kabul etsin canım aman dikkat et genelde ramazanda aksine alırız yaa bütün gün acıkıp akşama birden gömülürüz yemeğe
memleket nere?
ahh kuzum ahhh +600 mü
yarın neler yedin içtin ne sporu yaptın yazıcaksınn ona göre
günaydın canımgünaydın kızlar
dün bütün rejimi batırdım resmen sabah ne güzel 1 elma yogurt tarçın ve 6-7 kuruüzümle kahvaltı hazırladım. temizlik yaptım falan filan derken hiçç acıkmadım. saat 3 gibi acıktım yemek hazırladım eşim 20 dk ya evdeyim bekle bekle yok . gelince yok ben yemeyeceğim. nasıl sinir oldum . kaç saattir beyefendiyi benkle açlık krizine gir paşa yemeyecekmiş. onur ve açlıkla masada ne varsa yedim. tabi olan bana oldu. akşam yemek yemedim daha sonra ama hala onun pişmanlığını duyuyorken sabah tartıda 1,5 kiloyu görünce moralim yerle bir oldu kızlar . ben bu işi beceremeyeceğim orası kesin.
Günaydın kızlarrrr:) bugün yazmaya başladım ve kafama koydum bu kilolar gidecek:) çok motiveyim inşallah böle gider:) 64. Kiloyum ve hedef 56 :)
Daha yeni uyandım ve yeşilçayımı aldım şmdi kahvaltıdan önce:) oohhhhh mis gibi
Birazdan da kahvaltımı hazırlarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?