Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Iyi akşamlar hanımlar bugünki kahvaltım dünkü klasik kahvaltı öğlen birşey yemedim çünkü 1de bitti kahvaltım. Akşam bir kepçe çorba 7 8tane sütlü sarma yedim ama çok geldi. Memleketten görümcem yolladı yer yaprağıni çok güzel olmuştu yedim maalesef:-( spor daha yapmadım yatmadan yaparim

bugün arkadaşımda tabağımda ne varsa sildim süpürdüm kafadan 3000kalori diyeyim sabah kahvaltı yapmadan gittim
akşam halama gittim sadece 3tane beyaz lahana sarması yedim sonra mide spazmı geçirdim resmen soda ile rahatladım

önceden bu yediklerimin 5katını yesem midem böyle olmazdı çok şükür küçülmüş ki rahatsız oldu bir daha yoook işkence oluyor resmen

benim kg 64
int cok yavasti size haber veremedim

ben de o caydan yapmak istiyorum ama adetim gecti. spor da yapamiyorum.

bu arada duphaston diye bi ilac var kullanan oldu mu aranizda. pko liyim ve doktorum adetin 16. günü kullan ilac bittikten 2-3gün sonra adet olursun dedi. biteli 7 gün oldu olmadim. internetten baktim düzeni bozulan olmuş, 2-3 gün icinde olanlar olmus. bekliyorum ben de. adet olursam cayin tarifini istiyorum ama.

günaydın kızlar.
sporumu akşam yaptım o kadar yoruldum ki yazamadan yatıp uyudum.
35 dk pilates+45 dk tempolu yürüyüş=80 dk.
pilates topunu da kullandım mekik çekerken özellikle,karın kaslarım nasıl ağrıdı anlatamam.ne kadar hamlamışım,eskiden 1 saat yapardım,ağrı nedir hissetmezdim.bakalım kaçıncı günde formumu geri kazanacağım,merak ediyorum.
en çok merak ettiğim de cuma sabahı tartının gösterdiği rakam olacak.

Kız guler neler yedin yazsana bi detaylı ya. Merak ediyorum acaba benim gibimi oluyorsun cozutunca hepimiz aynımiyiz
Rakibem sen neler yapıyorsun öyle ya yorma kendini yazık kilo vereceksin o kadar spor yapılır mi bi günde
Babasinin kelebe sen kilomu almışsın bana mi öyle geldi :-(
Kate03 sütlü sarma nasıl bişey tatlı falan mi yemek mi?
Gelelim bana bu sabah eşim işten gelince güzel bi kahvaltı hazırlamak geldi içimden.adamcagiz 4gündür ekmek arasına ne bulursa koyup sallama çayla kahvaltı yaptı tek başına yazık dedim sıvadım kolları
Uyanınca 5.1 yerde çayimi içtim
Sabah 9da da kahvaltıya oturduk.
Fırında patates kızarttim hiç yağ koymadan baharatla 250gr yedim. Sonra ekmekleri dilimleyip ,rendelenmiş kaşar 1yumurta ve bi kaç kaşık sütle çırpılmis harçtan üzerelerine sürdüm onlarıda fırınladim.2dilim öyle yedim .
3yumurta yaptım tereyağında onun 1/3ünü yedim
Ve son olarak 1dilim ekmeği tereyağlayip ballayip afiyetle yedim sonra kalorilere bi baktım olmuş mu 600 ben tabi şok o saatten bu yana tek lokma bişey yemedim şimdi yeşil çayimi demledim içeceğim 2kupa.
Akşama misafir olayını dışarıda ağırlama kararı verdik ve saat 5gibi çıkacağız evden önce biraz pazara uğrayacağız spor niyetine.
Sonrada balık yemeğe bana serbest olan orta boy bi ızgara çipura ve yanına sogan ayrıca bol şalgam suyu hepsini 1100kalori civarı edecek ınş. Balık üstüne tatlı yasak, ama yiyen olursa bi çatal tadımlık alırım yani baştan söyleyeyim ;-)
2tl suyumu içtim bitti bile ...
Cok yazdım bugün icimde ne cok birikmiş

Son düzenleme:
selam şekerler.
sabah 2 dilim çavdar ekmek[dilimler çok küçük]
domates,salatalık,peynir,zeytin,çay
1 çay kaşığı bal,biraz ev yapımı biber salçası ve bir küp[küçük]tahin helvası yedim.
ama yaktım da tabii,yiyip oturmadım.
35 dk. pilates+45 dk leslie 3 miles=80 dk sporumu da yaptım.
az sonra bir küçük kase müsli yiyip,alışverişe çıkacağım.arkasından evi temizler,akşam da başım yastığa değmeden uyumuş olurum.

Son düzenleme:
Kız guler neler yedin yazsana bi detaylı ya. Merak ediyorum acaba benim gibimi oluyorsun cozutunca hepimiz aynımiyiz

hemen merakın giderilsin o zaman canım

dün yediklerim
sabah 9:30 yarım közlenmiş biber, siyah çay (bilerek yemedim öğlen bol bol yicem die )
arkadaşta 15:00
2kase kısır (aç olunca hemen kısırdan başladım)
1büyük dilim pırasalı börek
1küçük dilim patatesli börek
1dereotlu poğaça
2adet ekler pasta
1dilim tiramisu

halamda 19:00 3adet kelem sarması
1madensuyu (mide spazmı geçirdim)

böyle günümü kapattım

aysun sende iyi gidiyosun valla sende benim gibimiymişsin? ama ben normalde bu yediklerim hiç sayılırdı daha fazla yerdim eve geldiğimde başka zaman olsa açardım dolabı çekmeceleri ne bulduysam atardım mideye bir keresinde 5li gofret almıştım 5i nide yemiştim yetmedi 9kat yemiştim 2paket ama çok şükür yiyemedim midem rahatsızlandı

geleliiiim bugüne

sabah 11:00 1tane dereotlu poğaça (arkadaş evede verdi sağolsun çok beğendim ilk defa yedim dereotlu bişey)
11:30 1tane daha dereotlu poğaça, 1dilim tam buğday ekmek, 1dilim peynir, 2y.k. salça sosu(cevizli)
12:30 sade türk kahvesi, 100kalorilik çikolata

eşim annesinde bugün birazdan karnı tok olarak gelecek kendime ne yaparım bilmiyorum çorba yoğurt olabilir
üşenirsem sadece yoğurt yerim

şimdilk bu kadar evet bugünde kaçamaklardayım o 2poğaça hiç olmadı ama :18: yarın güzel bir gün olacak
en azından gram artışım olmadı veremediysemde deyip avuntulardayım

Üf ekler yemişsin ya en cok ona takıldım. Bayılıyorum 1kutu olsa yerim tek başima hatta akşam eşim dedi gel dışarı çıkalım hava alalım sana pasta yada ekler ısmarlayayim dedi ama kanmadim nasılsa reddettim nasıl aklıma düştü şimdi ya
Valla evet bu sabah cok kalorili oldu ama artık kalori saydığım için dengeleyecegim .böyle daha rahat hissediyorum kendimi herşey yiyorum hiç yoktan ..
Aslında bugün elle tutulur 3dilim ekmek var birazda patates kalorileri yüksek diye böyle oluyo işte. Yoksa çokta doymadım yani daha neler yerdim ama tuttum kendimi.

Canım sütlü sarma yapmak için yaprağı pazarlarda bazen oluyo senede bir iki ay satılıyo adı ıspıt onunla sarılıyo.Bizim yöremize özgü bi sarma. Bulgur princ un soğan sarımsak ve baharatlar katılıyo sütle pisiriliyo üstüne tereyağ eritip koyuluyo şeker falan yok yani çok güzel oluyo. Yani bildiğin sarma ama pisirme şekli ve yaprağı pek bilindik değil. 10 gün oruç tutcaz eşimle bugün ilk gündü gayet güzel geçti. Belki bu sayede kiloda veririm. Sahurla iftar arası 2litre su içicem. Sporda yaptıkmi tamamdir

Son düzenleme:

malesef öyle oldu. hamile miyim değil miyim bilemiyorum onun için kemer takamıyorum spora da başlayamadım.

duphaston kullanan bilen var mı dedim ama kimse cvp vermedi. sanırım kimse kullanmamış

malesef öyle oldu. hamile miyim değil miyim bilemiyorum onun için kemer takamıyorum spora da başlayamadım.

duphaston kullanan bilen var mı dedim ama kimse cvp vermedi. sanırım kimse kullanmamış

Canım hiç bilmiyorum o ilacı kullanan arkadaşlar varsa görünce cevap yazarlar zaten kısa zamanda..

Kızlar dediğim gibi balığımi yedim bide yanında patates kızartması yedim :-( Sonra bi tane çikolatalı kahve içtim yarim bardak nar suyu ve 3çatal tıramisu yedim. 1500kalori olmuştur bugün sanırım ama yine de cok değil ya arada olur böyle

bende akşam 1pors ızgara palamut yedim, yarım dilim ekmek
ama sonrası biraz feciiii oldu osmaniyeden kömbe gelmiş her zaman mı var dedim ve geç saatte yedim bayaa:18:
iyi sen 3çatalda bırakmışsın tiramisuyu. ekler pastada çekmesin söyle canına

Allah kabul etsin canım aman dikkat et genelde ramazanda aksine alırız yaa bütün gün acıkıp akşama birden gömülürüz yemeğe
memleket nere?

benim kg 64
int cok yavasti size haber veremedim

ahh kuzum ahhh +600 mü
yarın neler yedin içtin ne sporu yaptın yazıcaksınn ona göre

Son düzenleme:

Amin canım inşallah. Evet öyle olur ama akşam 1kase çorba içtim. 6kaşık barbunya yedim. Ekmek yemedim kek yapmıştım ondan yerim diye 2dilim yedim maalesef. Ama saat 6buçuk 7gibiydi. 2buçuk litre suyumu içtim. 15 dakika leslie 80mekik 80kol hareketi 80 bel inceltme 100 simit eritme yaptım. Memleket kastamonu belki başka yörelerde yapar. Herkes bizim yöre iyi yapar der ya bende bizim yöreye ait dedim:-D mesela etli ekmeğimız süper olur bence etli ekmek bizim yöreye ait. Ama konyalilara sor onlara ait. Ama her ikiside güzel oluyo tabi bizimkine değişmem

günaydıııın kızlar.
haydi bakalım yeni bir hafta başlıyor.herkes kilo verip,bol spor yaparak hedeflerine yaklaşsın inşallah.
birazdan kahvaltı edip ev temizliğine girişeceğim.spor öğleden sonraya sarkar muhtemelen.sabah yapmak en kolayı ama vakit darlığı oluyor bazı günler.enerjim varken işleri bitireyim diyorum.

günaydın kızlar
dün bütün rejimi batırdım resmen sabah ne güzel 1 elma yogurt tarçın ve 6-7 kuruüzümle kahvaltı hazırladım. temizlik yaptım falan filan derken hiçç acıkmadım. saat 3 gibi acıktım yemek hazırladım eşim 20 dk ya evdeyim bekle bekle yok . gelince yok ben yemeyeceğim. nasıl sinir oldum . kaç saattir beyefendiyi benkle açlık krizine gir paşa yemeyecekmiş. onur ve açlıkla masada ne varsa yedim. tabi olan bana oldu. akşam yemek yemedim daha sonra ama hala onun pişmanlığını duyuyorken sabah tartıda 1,5 kiloyu görünce moralim yerle bir oldu kızlar . ben bu işi beceremeyeceğim orası kesin.

Günaydın kızlarrrr:) bugün yazmaya başladım ve kafama koydum bu kilolar gidecek:) çok motiveyim inşallah böle gider:) 64. Kiloyum ve hedef 56 :)
Daha yeni uyandım ve yeşilçayımı aldım şmdi kahvaltıdan önce:) oohhhhh mis gibi
Birazdan da kahvaltımı hazırlarım:)

günaydın canım
yakarcım sabah kahvaltı niyetine yediklerin ara öğün menüsü,o kadar saat aç kalıp herşeye saldırman normal tabii.
sabah sağlam bir kahvaltı yap,öğlen acıkmazsan meyve falan yersin,akşam da salatalı bir menü uygulasan gitti kilolar.
yapamam diye bir şey yok,cumaya kadar aldıklarını versen yeter,sıkma canını,dünyanın sonu değil ya.

size de günaydın,hoşgeldiniz.
arkadaşlar bir dipnot düşeyim,vücutta salgılanan bazı hormonlar sebebiyle saat 9 dan sonra yenen yiyeceklerin depolandığını okumuştum.mümkünse 9 a kadar kahvaltılarımızı bitirelim,vardır bir hikmeti.
ben de sağlam bir kahvaltı ettim bu sabah;
2 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık,yarım demet tere,peynir,zeytin,bal ve çay.

bir güzel doydum elhamdülillah.
şimdi iş başı yapıyorum,bir ara bakarım kimler uğramış,dünkü sporlarını yazmış,kimler özürsüz cezaya kalmış diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…