günaydın canım
yakarcım sabah kahvaltı niyetine yediklerin ara öğün menüsü,o kadar saat aç kalıp herşeye saldırman normal tabii.
sabah sağlam bir kahvaltı yap,öğlen acıkmazsan meyve falan yersin,akşam da salatalı bir menü uygulasan gitti kilolar.
yapamam diye bir şey yok,cumaya kadar aldıklarını versen yeter,sıkma canını,dünyanın sonu değil ya.
size de günaydın,hoşgeldiniz.
arkadaşlar bir dipnot düşeyim,vücutta salgılanan bazı hormonlar sebebiyle saat 9 dan sonra yenen yiyeceklerin depolandığını okumuştum.mümkünse 9 a kadar kahvaltılarımızı bitirelim,vardır bir hikmeti.
ben de sağlam bir kahvaltı ettim bu sabah;
2 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık,yarım demet tere,peynir,zeytin,bal ve çay.
bir güzel doydum elhamdülillah.
şimdi iş başı yapıyorum,bir ara bakarım kimler uğramış,dünkü sporlarını yazmış,kimler özürsüz cezaya kalmış diye.
günaydın canım
yakarcım sabah kahvaltı niyetine yediklerin ara öğün menüsü,o kadar saat aç kalıp herşeye saldırman normal tabii.
sabah sağlam bir kahvaltı yap,öğlen acıkmazsan meyve falan yersin,akşam da salatalı bir menü uygulasan gitti kilolar.
yapamam diye bir şey yok,cumaya kadar aldıklarını versen yeter,sıkma canını,dünyanın sonu değil ya.
ne kadar doğru söylüyorsun. ben hemen vereyim diye böyle saçalıklar yapıyorum . sonra hemen pes ediyorum.
çok sağol ya ne kadar iyi geldi tavsiyelerin.
arkadaşlar bir dipnot düşeyim,vücutta salgılanan bazı hormonlar sebebiyle saat 9 dan sonra yenen yiyeceklerin depolandığını okumuştum.mümkünse 9 a kadar kahvaltılarımızı bitirelim,vardır bir hikmeti.
ben de sağlam bir kahvaltı ettim bu sabah;
2 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık,yarım demet tere,peynir,zeytin,bal ve çay.
bir güzel doydum elhamdülillah.
şimdi iş başı yapıyorum,bir ara bakarım kimler uğramış,dünkü sporlarını yazmış,kimler özürsüz cezaya kalmış diye.
Öğle yemeğim: Light süt ile 1kase nesfit
Şimdide spora gidiyorum
Canım bozma moralini gidecek o kilolar biz hemen verelim istiyoruz, gitmeyince yemeğe vuruyoruz kendimizi. sinirimizi de çıkaracağız diye kendimize yiyerek işkence yapıyoruz. Bi tek sen değilsin bunu yaşayan. Toparlanıp kaldığımız yerden devam edersek işte o zaman zafer bizim.günaydın kızlar
dün bütün rejimi batırdım resmen sabah ne güzel 1 elma yogurt tarçın ve 6-7 kuruüzümle kahvaltı hazırladım. temizlik yaptım falan filan derken hiçç acıkmadım. saat 3 gibi acıktım yemek hazırladım eşim 20 dk ya evdeyim bekle bekle yok . gelince yok ben yemeyeceğim. nasıl sinir oldum . kaç saattir beyefendiyi benkle açlık krizine gir paşa yemeyecekmiş. onur ve açlıkla masada ne varsa yedim. tabi olan bana oldu. akşam yemek yemedim daha sonra ama hala onun pişmanlığını duyuyorken sabah tartıda 1,5 kiloyu görünce moralim yerle bir oldu kızlar . ben bu işi beceremeyeceğim orası kesin.
Oo maşallah mis gibi bi kahvaltı afiyet şeker olsunKahvaltımı yaziim hemen:)
2dilim kepek ekmeği,yeşillik ve domates salatalık,1haşlanmış yumurta,Light üçgen peynir ve 1tatlı kaşığı biber salçası ve şekersiz çay
Kız insan spordan sonra açılır sana uyku basıyo enterasansabah
8:45- 1di ekmek, 1di peynir, közlenmiş biber
13:15 yarım elma, 1kivi
spordan geldim şimdi meyvemi yedim uyucam spordan sonra bir uyku basıyor
1saat yürüyüş, 1saat spor
selam kızlar cumartesi yoktum kardeşimin nişanı vardı.Nişanda fazla kaçırmadım ama pastamı da yedim.
pazar günü eşimle pikniğe gittik başbaşa :) fazlaya kaçmadan yedigene ve akşam 5 ten sonra ağzıma bişey sürmedim akşamda uyumadan önce sporumu yaptım
spor: leslie 45 dk ( birazcık kendime göre yorumladım ama baya etkili ter attıran bi spor)
350 defa ip atlama
Gülercim ceza mı canı gönülden kabul ediyorum inş. verebilirim.
SABAH menüm
dayanamadım 1 açma yedim ve çay
öğlen
1.5 kepçe türlü
3 y.k yoğurt
şimdide dışarı çıkıyorum iş için 1 saat yürüyüş :)
Ya bi türlü erken kalkamıyorum deli olucam, böyle olunca beslenme, spor düzenı de alt üst oluyor off gece uykum gelmıyo, geç yatıyorum, dogal olarak da geç kalkıyorum :84: :84:
Sporları yapınca ne pasta ne açma bişey yapmaz sana tabi bunu sık sık yapmamak lazım
Mesela kendimize bi sınır koyup o kiloya gelince kendime şu ödülü vereceğim desek sanki daha iyi olur gibi geliyo bana ama tabi bunu yapmak cok zor herkes yerken sen bakican sonra hedef koyduğun kiloya gelicen de ödülü yiycenne zor bi iş yapıyoruz yarabbim
çalışan ve uykucu biri olduğum için sabahları uyanmak çok zor geliyo geç uyanıyorum hemen hazırlanıp çıkıyorum kahvaltımı da ofiste yapıyorum evden getirmeye başladım ama getiremediğim zamanlarda açma poça simit gibi şeyler yiyorum ama daha dikkatli olmam lazım bide ödül değilde canım ben canım istediğinde az bişey yiyorum öyle daha iyi oluyor. gerçekten zor bir iş yapıyoruz :) iyi ki spor var :)
yakarrrrrbak +1 kilo önde gidiyorum geçicem seeni kalıcan ortada
nereye gidiyosun spora neler yapıyosun moon diyeyim sana kısacabende spora gidiyorum
Oo maşallah mis gibi bi kahvaltı afiyet şeker olsun
Teşekkürler şekerim
Canım bozma moralini gidecek o kilolar biz hemen verelim istiyoruz, gitmeyince yemeğe vuruyoruz kendimizi. sinirimizi de çıkaracağız diye kendimize yiyerek işkence yapıyoruz. Bi tek sen değilsin bunu yaşayan. Toparlanıp kaldığımız yerden devam edersek işte o zaman zafer bizim.
Kız insan spordan sonra açılır sana uyku basıyo enterasanbence sabah erken kalkmak zoruna gidiyo aklın hep uykuda kalıyo
Sporlar da yapılmış maşallah..
Kahvaltın bana az gibi geldi canım. Her zamanki gibi
Bfite gidiyorum tatlım:) bide giderken yürüyerek gidiyorum 20dk gidiş 20dk geliş 30 dk bfit:) toplamda 1saati geçio:) sen hangi sporu yapıodun canım?
2saat uyudum vee nasıl bir açlıkla uyandım anlatamam. 2mandalina yedim
akşama bezelye yemeği yerim, 1bardak ayran
sende iyi gidiyosun bugün. ben sabah yicek bişay bulamıyorum diyetteyken. ne yiyeyim aysun söyle banasitemlerdeyim
aynen bende giderken 1saat yürüyorum dönüş araba ile
biz 15dk step, 15dk aerobik, 15dk pilates, 15dk spor aletleri yapıyoruz.
sen neler yapıyosun ? ne kadar ödedin kızbizim burda bfit 1aylık 90lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?