Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Doğrudur ya ama anca uyanıom:) şmdik yapıyorum kahvaltımı:)

Kahvaltımı yaziim hemen:)
2dilim kepek ekmeği,yeşillik ve domates salatalık,1haşlanmış yumurta,Light üçgen peynir ve 1tatlı kaşığı biber salçası ve şekersiz çay

yakarrrrr bak +1 kilo önde gidiyorum geçicem seeni kalıcan ortada

evet bende duymuştum ne kadar erken başlarsan güne o kadar metabolizman çalışıyor. ama evde durupta çoluk cocuk yoksa çalışmıyosan ne var erken uyanmaya
hafta sonu spor çok zor oluyor vakit kalmıyor

Öğle yemeğim: Light süt ile 1kase nesfit
Şimdide spora gidiyorum

nereye gidiyosun spora neler yapıyosun moon diyeyim sana kısaca bende spora gidiyorum

Son düzenleme:
sabah
8:45- 1di ekmek, 1di peynir, közlenmiş biber
13:15 yarım elma, 1kivi

spordan geldim şimdi meyvemi yedim uyucam spordan sonra bir uyku basıyor
1saat yürüyüş, 1saat spor

selam kızlar cumartesi yoktum kardeşimin nişanı vardı.Nişanda fazla kaçırmadım ama pastamı da yedim.

pazar günü eşimle pikniğe gittik başbaşa :) fazlaya kaçmadan yedim gene ve akşam 5 ten sonra ağzıma bişey sürmedim akşamda uyumadan önce sporumu yaptım

spor: leslie 45 dk ( birazcık kendime göre yorumladım ama baya etkili ter attıran bi spor)
350 defa ip atlama

Gülercim ceza mı canı gönülden kabul ediyorum inş. verebilirim.

SABAH menüm
dayanamadım 1 açma yedim ve çay

öğlen
1.5 kepçe türlü
3 y.k yoğurt

şimdide dışarı çıkıyorum iş için 1 saat yürüyüş :)

Canım bozma moralini gidecek o kilolar biz hemen verelim istiyoruz, gitmeyince yemeğe vuruyoruz kendimizi. sinirimizi de çıkaracağız diye kendimize yiyerek işkence yapıyoruz. Bi tek sen değilsin bunu yaşayan. Toparlanıp kaldığımız yerden devam edersek işte o zaman zafer bizim.
Kahvaltımı yaziim hemen:)
2dilim kepek ekmeği,yeşillik ve domates salatalık,1haşlanmış yumurta,Light üçgen peynir ve 1tatlı kaşığı biber salçası ve şekersiz çay
Oo maşallah mis gibi bi kahvaltı afiyet şeker olsun

sabah
8:45- 1di ekmek, 1di peynir, közlenmiş biber
13:15 yarım elma, 1kivi

spordan geldim şimdi meyvemi yedim uyucam spordan sonra bir uyku basıyor
1saat yürüyüş, 1saat spor
Kız insan spordan sonra açılır sana uyku basıyo enterasan bence sabah erken kalkmak zoruna gidiyo aklın hep uykuda kalıyo
Sporlar da yapılmış maşallah..
Kahvaltın bana az gibi geldi canım. Her zamanki gibi

Sporları yapınca ne pasta ne açma bişey yapmaz sana tabi bunu sık sık yapmamak lazım
Mesela kendimize bi sınır koyup o kiloya gelince kendime şu ödülü vereceğim desek sanki daha iyi olur gibi geliyo bana ama tabi bunu yapmak cok zor herkes yerken sen bakican sonra hedef koyduğun kiloya gelicen de ödülü yiycen ne zor bi iş yapıyoruz yarabbim

Ya bi türlü erken kalkamıyorum deli olucam, böyle olunca beslenme, spor düzenı de alt üst oluyor off gece uykum gelmıyo, geç yatıyorum, dogal olarak da geç kalkıyorum :84: :84:

Kızlar bugün gayet iyi giden bi günüm var cok şükür
Eşim bu hafta öğleden sonra 3gibi ise gidip gece gelecek yani doğal olarak kahvaltılarimda bi abartı olacak ama akşam yemekte yalnız olacağım için kilolar gidecek. bugünde sabahtan isi vardi dışarıda kahvaltı yapmadan gitti bende tek başima yedim böylece cok az kalori ile bitirdim kahvaltımi. hatta tam buğday ekmeğimde bitmişti ekmek bile yemedim kahvaltıda.
UYANINCA 5.1yerde çay
KAHVALTI: zeytin, peynir, domates,salatalık, ev yapımı salça
ARA:6sar adet badem ve fındık
ÖĞLE:yarım porsiyon kuru fasulye (225kalori) yarım sogan ve domates
ARA: YOK
AKŞAM:3köfte(210kalori kendim hesapladımda yaptım ) 200gr yoğurt yarım sogan ve maydanoz
ARA:büyük boy elma ve 3kupa yeşil çay(en geç 8gibi yemiş olur ve günü kapatırım)
TOPLAM:1100kalori civarında
2lt suyum şimdilik içildi. Daha cok uzun bi gece var önünde içerim de içerim artık tabi fazla abartmadan
Bugün ağrım falan yok ama sporu belki yaparım belki yapamam muallakta bi durum yaparsam yazarım zaten

Ya bi türlü erken kalkamıyorum deli olucam, böyle olunca beslenme, spor düzenı de alt üst oluyor off gece uykum gelmıyo, geç yatıyorum, dogal olarak da geç kalkıyorum :84: :84:

Canım uyku düzeni cok önemli ama bak bende mesela cok geç yatıp geç kahvaltı yaparım. Tabi benim oğlum uyumadigi için bu böyle yoksa düzene oturtmak gerek ama yinede spor yapılıyor yeterki uyandıktan sonraki zamanı iyi ayarlayabil ...

Sporları yapınca ne pasta ne açma bişey yapmaz sana tabi bunu sık sık yapmamak lazım
Mesela kendimize bi sınır koyup o kiloya gelince kendime şu ödülü vereceğim desek sanki daha iyi olur gibi geliyo bana ama tabi bunu yapmak cok zor herkes yerken sen bakican sonra hedef koyduğun kiloya gelicen de ödülü yiycen ne zor bi iş yapıyoruz yarabbim [/QUOTE]

çalışan ve uykucu biri olduğum için sabahları uyanmak çok zor geliyo geç uyanıyorum hemen hazırlanıp çıkıyorum kahvaltımı da ofiste yapıyorum evden getirmeye başladım ama getiremediğim zamanlarda açma poça simit gibi şeyler yiyorum ama daha dikkatli olmam lazım bide ödül değilde canım ben canım istediğinde az bişey yiyorum öyle daha iyi oluyor. gerçekten zor bir iş yapıyoruz :) iyi ki spor var :)

çalışan ve uykucu biri olduğum için sabahları uyanmak çok zor geliyo geç uyanıyorum hemen hazırlanıp çıkıyorum kahvaltımı da ofiste yapıyorum evden getirmeye başladım ama getiremediğim zamanlarda açma poça simit gibi şeyler yiyorum ama daha dikkatli olmam lazım bide ödül değilde canım ben canım istediğinde az bişey yiyorum öyle daha iyi oluyor. gerçekten zor bir iş yapıyoruz :) iyi ki spor var :)[/QUOTE]

Bakma yazdım öyle ama bende cok zor dayanıyorum akşam yanimdakiler tiramişu yedi ben 3çatal tirtıkladim. Ayrı bi porsiyon almadim kendime. Cok tokum midemde yer yok dedim yalana bak aslında en az iki porsiyon yerdim of of
Bu hafta kendimi cok fena şartlandırdim eğer aklımdaki hedefe ulaşırsam ekler yiycem
Tabi sonrasında sporumu yapmam lazım ki kilo geri dönmesin

Bakma yazdım öyle ama bende cok zor dayanıyorum akşam yanimdakiler tiramişu yedi ben 3çatal tirtıkladim. Ayrı bi porsiyon almadim kendime. Cok tokum midemde yer yok dedim yalana bak aslında en az iki porsiyon yerdim of of
Bu hafta kendimi cok fena şartlandırdim eğer aklımdaki hedefe ulaşırsam ekler yiycem
Tabi sonrasında sporumu yapmam lazım ki kilo geri dönmesin [/QUOTE]

bende kendimi çok şartlandırdım bu hafta sporsuz bi gün geçirmek istemiyorum bide güler ceza vermişken 700 gr vermeliyim bu hafta off offf tatlı felan yiyemem bu hafta :)

yakarrrrr bak +1 kilo önde gidiyorum geçicem seeni kalıcan ortada

nereye gidiyosun spora neler yapıyosun moon diyeyim sana kısaca bende spora gidiyorum

Bfite gidiyorum tatlım:) bide giderken yürüyerek gidiyorum 20dk gidiş 20dk geliş 30 dk bfit:) toplamda 1saati geçio:) sen hangi sporu yapıodun canım?

Oo maşallah mis gibi bi kahvaltı afiyet şeker olsun

Teşekkürler şekerim

Son düzenleme:
2saat uyudum vee nasıl bir açlıkla uyandım anlatamam. 2mandalina yedim
akşama bezelye yemeği yerim, 1bardak ayran

sende iyi gidiyosun bugün. ben sabah yicek bişay bulamıyorum diyetteyken. ne yiyeyim aysun söyle bana sitemlerdeyim

Bfite gidiyorum tatlım:) bide giderken yürüyerek gidiyorum 20dk gidiş 20dk geliş 30 dk bfit:) toplamda 1saati geçio:) sen hangi sporu yapıodun canım?

aynen bende giderken 1saat yürüyorum dönüş araba ile
biz 15dk step, 15dk aerobik, 15dk pilates, 15dk spor aletleri yapıyoruz.
sen neler yapıyosun ? ne kadar ödedin kızbizim burda bfit 1aylık 90lira

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.
daha sporumu yapamadım,masayı hazırlayıp,aile efradını oturtacağım ben pilatese.
öğleden sonra komşularla toplandık bir şeyler hazırlayıp bahçede güneşin tadını çıkardık,semaverde de çay,ohh ki ne ohh.
öğlen az yedim ama yine de akşam yemeği cııııss diyorum,spora geçiyorum yatsı namazını kılıp.
aylin ben de fasulye pişirdim bugün,menüler aynı.artık yarın tadarım ne yapalım.
bu arada yaş,boy vs. kendini tanıtır mısın bize.

Canım geçen ender saraç bu ay sonuna kadar domates salatalık yiyebilirsiniz dedi hatta geçen pazara gittiğimde son bahçe domatesi getirmişti teyzeler aldım 3kilo .onlarl illa yemem diyorsan yumurta ye bari kuzum bak sporda yapıyorsun..
tabi domates sezonu bitince bende yazdan yaptığım salça, közlenmis kırmızı biber,yine yazın yaptığım kırmızı biberi yağ ve sirke ile kavurup sarımsakli olarak kavanoza dolduruyorum ondan yerim..

Selam gece sahura kalkamadik dün akşam yediğimle duruyordum. Bu akşam patlıcan kebabı yaptım. 3köfte 2 dilim patlıcan 4kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yedim. Başım feci ağrıyo ezana yakın başladı. Gözlerim bile ağrıyo:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…