Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Canım hiç bilmiyorum o ilacı kullanan arkadaşlar varsa görünce cevap yazarlar zaten kısa zamanda..

sinirimi zıplatan bi ilaç cnm ben buldum ne olduğunu. sözde düzenli adet olmak için 6 ay kullanmam gerekti ama kullanmıcaam. geçen ay düzenli oldu bu ay ilaç içmeme rağmen düzensiz. dayanamadım kan verdim ve gebelik yok.

ve o çayın tarifini istiyorum artık. oruç tutmayı düşünüyorum ama (bugün tuttum şükür) ne olacak belli değil tabi adet olursam kalır. hayırlısı olsun

evet malesef. yazmak isterdim ama yarın başlayım. bugün oruçluydum ve cnm acayip şerbetli tatlı, çikolatalı birşeyler istedi. ben de fındıklı revani yaptım doyana kadar yiceem. aklım kalmasın.

Anaaaaa sizin ora neresi fiyat uygunmuş baya tatlım:) benim aylık 110 tl şu an kazık yediğimi hissedyommm:)))) bfit de aletler var antrenör eşliğinde bi alet bi aerobik hareketleri gibi hareketler yaptırıp antrenör

Allah kabul etsin ınş.. Sahura kalmadan oruç tutunca benim de başım ağırır hep cok uzun süre aç kalındığı için sanırım. Valla baya da az yemişsin bundan sonrada bol su ve meyve yedin mi cok iyi olur bence..

Ay tatlı lafi dolanıyor gene ortalıkta bende istiyorum bende :-(
Neyse cuma günü hedefimi görürsem ınş bende yiyeceğim istediğim tatlıyi doyana kadar
Çayi yazıyorum :
1yeşil elma
1limon
1tatlı k. Tane karabiber ve karanfil
1buçuk tarçın
Hepsini kaynat elma ve limon elekten iyice geçecek gibi kabukları ile pisireceksin. Sıcak sıcak iç her seferinde 2günde bitirmeye bak.
3lt ye yakın suda kaynat.
Bide tane karabiberi baştan atıp kaynatınca zehir gibi acımtrak bi tat oluyo zor içiliyo. Ben ocağı kapatınca atıp içine 5dk öyle bekletiyorum..

Iftara yarım saat kala başladı herhalde dediğin gibi benimde sahura kalkmadığım için oldu. Ilaç aldım hala ağrıyo. Az yedimde spor yapacak halim yok ya kötüyüm cidden.

akşam yemeğim

1tabak bezelye yemeği, 2kaşık pirinç pilavı

ara 21:30
yarım elma, yeşilçay

Allah kabul etsin canım. çok zor olur iyi aç karnıına yemek yapabildin ben yerimden kalkamazdım heralde. Yat dinlen başka türlü geçmez bütün günün açlıktan kalan yorgunluğu

evet malesef. yazmak isterdim ama yarın başlayım. bugün oruçluydum ve cnm acayip şerbetli tatlı, çikolatalı birşeyler istedi. ben de fındıklı revani yaptım doyana kadar yiceem. aklım kalmasın.

canım bugün yeme işini bitir hadi bize ayak uydur hala başladığın yerdesin. moralin bozulsun ki gaza gel

Anaaaaa sizin ora neresi fiyat uygunmuş baya tatlım:) benim aylık 110 tl şu an kazık yediğimi hissedyommm:)))) bfit de aletler var antrenör eşliğinde bi alet bi aerobik hareketleri gibi hareketler yaptırıp antrenör

Bursa canım. yazın sorduğumda öyleydi arttıysa bilemem. evet önceki evimde alt katımda bfit salonu vardı hamile idim o zaman. izlemek için girmiştim 5gün değil mi? inşallah faydasını görürsün. kaç ay gidiceksin?

cuma günü 65.0 i görelim sende artıkk

aaa iyi fikir aysun evet karabiber acı ve çok tadı çıkıyor sabahları midem bulanarak içiyorum.
bende yarın çay koyayım bari cumaya kadar 62leri ucundan görmeyi hedefliyorum

tarçın çubuk mu aysun. bir de ne zaman içiyoruz aç tok. günde kaç kez. eksik malzemeleri de almam gerek tabi. tşk ederim
tatliyi sınırsız yerim dedim ama iki ince dilim yedim ancak. tadina bakarım sadece deseydim eminim borcamın yarısı giderdi

guler öyle gaza gel diye dediğini belli edince gaza gelmiyorum aksine gülüyorum. alınmam merak etme. diyecektin ki
yuh sana, kg vermiyor üstüne alıyorsun burası zayıflamak isteyenlerin grubu kg almak isteyenlerin değil

bende yarın yapayım bari yeniden herkes içiyo ben eksik kalmayayımkız sen geçen diyette en son kaçta bırakmıştın:44:
sanırım yaklaştın ona gene
bu hafta çoook iyi gaza geldik galiba allah bozmasın da tartı güünü göbek atalım hepimiz
sen dert etme canım benim o 65in suyunu çıkaracağım ben bu haftakaç aydır yetti be
telefondan yazmıştım canım atlamışım evet çubuk tarçın olacak..
ben sabah uyandığım gibi cezvede 1 bardak ısıtıp içiyorum herşeyden önce sonra ortalığı toplamaya girişiyorum
hep yemeklerden önce iç ..ben bide gece yatmadan içiyorum.günde 4 bardağıda geçirmiyorum ..zaten bol su ve yeşil çay içiyorum tuvalette kamp kuruyorum artık
tabi dediğim gibi 2günden fazlada durmasın
bu arada sen yeee tatlıları ben sana yetişeceğim senin haberin yooook
önce bi kilo ver sonra gün yaparız kendimize

kızlar ben sonunda totoşu kaldırdım 45 dk leslie +20dk kardio ve karın çalıştım size iyi uykular
cılkım çıktı valla pörselenmiş biber gibi oldum

Amin canım inşallah. Zor yaptım yemeği birde zor yemek seçmişim kızım bi taraftan ağlar bi taraftan yemek sonunda başım ağrıdı. 9aylık kızım var emekliyo hiç çıkmadı mutfaktan. Kucak istiyodu ağladı durdu. Daha uyuyamadim şimdi uyudu yaramaz. Kızlar o kadar kasmayin kendinizi tabi salmayinda. Ben ne yapayım 20kilo var nasıl vercem bilmiyorum. Şükredin ne güzel bi kaç kilonuz kalmış tabi dikkat etmezseniz çoğalır gider inşallah bende görürüm sizin gibi 60 65i. Spora ne zaman gidiyorsun. Benim yerime spor hocasina birşey sorarmisin. Özelden yazsam sana:-(

kızlar ben sonunda totoşu kaldırdım 45 dk leslie +20dk kardio ve karın çalıştım size iyi uykular
cılkım çıktı valla pörselenmiş biber gibi oldum

Maşallah aysun ne güzel ben 15dakikada yoruluyorum. Telefona indirdim oradan yapıyorum ben bilgisayar almadık. Daha uzununu indiremedim. Ama eğlenceli oluyo bu hafta güzel kilo vericez inşallah. Bendemi yapsam ama sırtım heryerim ağrıyo yoruldum. Dur bakalım belki yaparım:-D

Konuyla alakasızda benden bir hafta sonra evlenmişsin. Ne çabuk geçti ya 5yıl ne zaman oldu farkında bile değilim. Hayat böyle birşey ışte:-( çocuğun varmı canım.

günaydın kızlar.
akşam 35 dk.pilates+45 dk tempolu yürüyüş yaptım.
canım çıkmış,duş alıp,az tv seyredip uyudum erkenden.
cumaya kadar bu tempoya devam.
bu ara çeşitli beslenme ve diyet uzmanlarını takip ediyorum.
neredeyse hepsi kilo vermede % 60 yemek % 40 spor diyorlar.
yani boğazı tutmadan başarı mümkün değil kızlar.

günaydın hanımlar
sizleri böyle motive görmek ne hoş.
hepinize az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum.

Günaydın herkeseeeee:)
Sabah kahvaltımı yaziim:
2dilim uno Light denge,Light üçgen peynir 1dilim,1haşlanmış yumurta,yeşillik,domates,şekersiz çay

Son düzenleme:
günaydın mı desem kızlar yeni uyandım:26::26: birazdan kahvaltımı yapıcam spor yok diye uyudumda uyudum valla
yeşilçay içip,1yumurtadan omlet yicem inşallah. aysun kanıma girdin şimdi yumurta yicem
yarında kaşar peynirinden tost yapıcam aklıma düştü

bence de yerinde sayıyosun aysun ben en son 62.9u görmüştüm o zamanlar şimdi çok yaklaştım bitirdiğim yerdeyim. o zaman hedefim 58idi şimdi 55. tabi önce 58i görmek gerek yine buna da şükür derim yani 73lerden indim ben.
sen kaça inmiştin en son

tamam bi daha çaktırmadan devam söz

Son düzenleme:
slm kızlar

akşam menüm

2 y.k tavuk sote
3 y.k yoğurt
1,5 kepçe makarna

ara çay ve 1 avuç kuruyemiş ( ceviz ve leblebiden oluşan)
1 tane bisküvi

spor : 45 dk leslie ile 3 mil

sabah menüm

2 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı tost
4 adet zeytin
çay

ara: 1 mandalina ve 3 adet gün kurusu kayısı

Günaydınlar şekerim ben hep öyleyim sabaha karşı uyuyoruz 11den önce zor kalkıyorum doğal olarak.bende henüz kahvaltımi bitirdim.. Neler yedim neler ama akşama dengeleyecegim ınş.
Canım bende geçen sefer 75kilodan en son 64.7yi görmüşüm ama sadece 1gün sonra yazın 65civarında kaldım ne zamanki tatile gittik 69a yaklaştım ama cok güzeldi ya burnumda tütüyo oralar ve enfes yemekler
Bende cok şükür yaklaştım hazirandaki kiloma sonunda bundan sonrasi yeni bi incelik olacak benim için ay cok heyecanlandim tartımda mutlu ediyor her sabah beni iyi gaza geliyorum böylelikle yemedikce yemiyorum
slm kızlar

akşam menüm

2 y.k tavuk sote
3 y.k yoğurt
1,5 kepçe makarna

ara çay ve 1 avuç kuruyemiş ( ceviz ve leblebiden oluşan)
1 tane bisküvi

spor : 45 dk leslie ile 3 mil

Canım dikkatimi çekti genelde menülerin de makarna oluyor senin nasıl yapıyorsun sadece haşlanmış olarak mi yiyorsun yoksa yağlı soslu mu oluyor? Sanırım çalıştığın için en pratik yemek di mi?
Spora söz yok zaten tebrikler

Aysun cum işyerinde yemekleri kendimiz yaptığımız için genelde makarna oluyor ve sadece haşlama olarak yoğurtla yiyorum dün akşam da eşim istedi ona yaptım soslu olarak yedim.Ben işyerinde yediğim için evde pek makarna yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…