Canım hiç bilmiyorum o ilacı kullanan arkadaşlar varsa görünce cevap yazarlar zaten kısa zamanda..
Allah kabul etsin canım aman dikkat et genelde ramazanda aksine alırız yaa bütün gün acıkıp akşama birden gömülürüz yemeğe
memleket nere?
ahh kuzum ahhh +600 mü
yarın neler yedin içtin ne sporu yaptın yazıcaksınn ona göre
Anaaaaa sizin ora neresi fiyat uygunmuş baya tatlım:) benim aylık 110 tl2saat uyudum vee nasıl bir açlıkla uyandım anlatamam. 2mandalina yedim
akşama bezelye yemeği yerim, 1bardak ayran
sende iyi gidiyosun bugün. ben sabah yicek bişay bulamıyorum diyetteyken. ne yiyeyim aysun söyle banasitemlerdeyim
aynen bende giderken 1saat yürüyorum dönüş araba ile
biz 15dk step, 15dk aerobik, 15dk pilates, 15dk spor aletleri yapıyoruz.
sen neler yapıyosun ? ne kadar ödedin kızbizim burda bfit 1aylık 90lira
Allah kabul etsin ınş.. Sahura kalmadan oruç tutunca benim de başım ağırır hep cok uzun süre aç kalındığı için sanırım. Valla baya da az yemişsin bundan sonrada bol su ve meyve yedin mi cok iyi olur bence..Selam gece sahura kalkamadik dün akşam yediğimle duruyordum. Bu akşam patlıcan kebabı yaptım. 3köfte 2 dilim patlıcan 4kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yedim. Başım feci ağrıyo ezana yakın başladı. Gözlerim bile ağrıyo:-(
sinirimi zıplatan bi ilaç cnm ben buldum ne olduğunu. sözde düzenli adet olmak için 6 ay kullanmam gerekti ama kullanmıcaam. geçen ay düzenli oldu bu ay ilaç içmeme rağmen düzensiz. dayanamadım kan verdim ve gebelik yok.
ve o çayın tarifini istiyorum artık. oruç tutmayı düşünüyorum ama (bugün tuttum şükür) ne olacak belli değil tabi adet olursam kalır. hayırlısı olsun
evet malesef. yazmak isterdim ama yarın başlayım. bugün oruçluydum ve cnm acayip şerbetli tatlı, çikolatalı birşeyler istedi. ben de fındıklı revani yaptım doyana kadar yiceem. aklım kalmasın.
Selam gece sahura kalkamadik dün akşam yediğimle duruyordum. Bu akşam patlıcan kebabı yaptım. 3köfte 2 dilim patlıcan 4kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yedim. Başım feci ağrıyo ezana yakın başladı. Gözlerim bile ağrıyo:-(
evet malesef. yazmak isterdim ama yarın başlayım. bugün oruçluydum ve cnm acayip şerbetli tatlı, çikolatalı birşeyler istedi. ben de fındıklı revani yaptım doyana kadar yiceem. aklım kalmasın.
Anaaaaa sizin ora neresi fiyat uygunmuş baya tatlım:) benim aylık 110 tlşu an kazık yediğimi hissedyommm:)))) bfit de aletler var antrenör eşliğinde bi alet bi aerobik hareketleri gibi hareketler yaptırıp antrenör
Allah kabul etsin ınş.. Sahura kalmadan oruç tutunca benim de başım ağırır hep cok uzun süre aç kalındığı için sanırım. Valla baya da az yemişsin bundan sonrada bol su ve meyve yedin mi cok iyi olur bence..
Ay tatlı lafi dolanıyor gene ortalıkta bende istiyorum bende :-(
Neyse cuma günü hedefimi görürsem ınş bende yiyeceğim istediğim tatlıyi doyana kadar
Çayi yazıyorum :
1yeşil elma
1limon
1tatlı k. Tane karabiber ve karanfil
1buçuk tarçın
Hepsini kaynat elma ve limon elekten iyice geçecek gibi kabukları ile pisireceksin. Sıcak sıcak iç her seferinde 2günde bitirmeye bak.
3lt ye yakın suda kaynat.
Bide tane karabiberi baştan atıp kaynatınca zehir gibi acımtrak bi tat oluyo zor içiliyo. Ben ocağı kapatınca atıp içine 5dk öyle bekletiyorum..
Ay tatlı lafi dolanıyor gene ortalıkta bende istiyorum bende :-(
Neyse cuma günü hedefimi görürsem ınş bende yiyeceğim istediğim tatlıyi doyana kadar
Çayi yazıyorum :
1yeşil elma
1limon
1tatlı k. Tane karabiber ve karanfil
1buçuk tarçın
Hepsini kaynat elma ve limon elekten iyice geçecek gibi kabukları ile pisireceksin. Sıcak sıcak iç her seferinde 2günde bitirmeye bak.
3lt ye yakın suda kaynat.
Bide tane karabiberi baştan atıp kaynatınca zehir gibi acımtrak bi tat oluyo zor içiliyo. Ben ocağı kapatınca atıp içine 5dk öyle bekletiyorum..
bende yarın yapayım bari yeniden herkes içiyo ben eksik kalmayayımAllah kabul etsin canım. çok zor olur iyi aç karnıına yemek yapabildin ben yerimden kalkamazdım heralde. Yat dinlen başka türlü geçmez bütün günün açlıktan kalan yorgunluğu
canım bugün yeme işini bitir hadi bize ayak uydur hala başladığın yerdesin. moralin bozulsun ki gaza gel
Bursa canım. yazın sorduğumda öyleydi arttıysa bilemem. evet önceki evimde alt katımda bfit salonu vardı hamile idim o zaman. izlemek için girmiştim 5gün değil mi? inşallah faydasını görürsün. kaç ay gidiceksin?
cuma günü 65.0 i görelim sende artıkk
aaa iyi fikir aysun evet karabiber acı ve çok tadı çıkıyor sabahları midem bulanarak içiyorum.
bende yarın çay koyayım bari cumaya kadar 62leri ucundan görmeyi hedefliyorum
telefondan yazmıştım canım atlamışım evet çubuk tarçın olacak..tarçın çubuk mu aysun. bir de ne zaman içiyoruz aç tok. günde kaç kez. eksik malzemeleri de almam gerek tabi. tşk ederim
tatliyi sınırsız yerim dedim ama iki ince dilim yedim ancak. tadina bakarım sadece deseydim eminim borcamın yarısı giderdi
guler öyle gaza gel diye dediğini belli edince gaza gelmiyorum aksine gülüyorum. alınmam merak etme. diyecektin ki
yuh sana, kg vermiyor üstüne alıyorsun burası zayıflamak isteyenlerin grubu kg almak isteyenlerin değil
Allah kabul etsin canım. çok zor olur iyi aç karnıına yemek yapabildin ben yerimden kalkamazdım heralde. Yat dinlen başka türlü geçmez bütün günün açlıktan kalan yorgunluğu
canım bugün yeme işini bitir hadi bize ayak uydur hala başladığın yerdesin. moralin bozulsun ki gaza gel
Bursa canım. yazın sorduğumda öyleydi arttıysa bilemem. evet önceki evimde alt katımda bfit salonu vardı hamile idim o zaman. izlemek için girmiştim 5gün değil mi? inşallah faydasını görürsün. kaç ay gidiceksin?
cuma günü 65.0 i görelim sende artıkk
aaa iyi fikir aysun evet karabiber acı ve çok tadı çıkıyor sabahları midem bulanarak içiyorum.
bende yarın çay koyayım bari cumaya kadar 62leri ucundan görmeyi hedefliyorum
kızlar ben sonunda totoşu kaldırdım 45 dk leslie +20dk kardio ve karın çalıştımsize iyi uykular
cılkım çıktı valla pörselenmiş biber gibi oldum
tarçın çubuk mu aysun. bir de ne zaman içiyoruz aç tok. günde kaç kez. eksik malzemeleri de almam gerek tabi. tşk ederim
tatliyi sınırsız yerim dedim ama iki ince dilim yedim ancak. tadina bakarım sadece deseydim eminim borcamın yarısı giderdi
guler öyle gaza gel diye dediğini belli edince gaza gelmiyorum aksine gülüyorum. alınmam merak etme. diyecektin ki
yuh sana, kg vermiyor üstüne alıyorsun burası zayıflamak isteyenlerin grubu kg almak isteyenlerin değil
bende yarın yapayım bari yeniden herkes içiyo ben eksik kalmayayımkız sen geçen diyette en son kaçta bırakmıştın:44:
sanırım yaklaştın ona gene
bu hafta çoook iyi gaza geldik galiba allah bozmasın da tartı güünü göbek atalım hepimizsen dert etme canım benim o 65in suyunu çıkaracağım ben bu hafta kaç aydır yetti be
tarçın çubuk mu aysun. bir de ne zaman içiyoruz aç tok. günde kaç kez. eksik malzemeleri de almam gerek tabi. tşk ederim
Günaydınlar şekerim ben hep öyleyimgünaydın mı desem kızlar yeni uyandım:26::26: birazdan kahvaltımı yapıcam spor yok diye uyudumda uyudum valla
yeşilçay içip,1yumurtadan omlet yicem inşallah. aysun kanıma girdin şimdi yumurta yicem
yarında kaşar peynirinden tost yapıcam aklıma düştü
bence de yerinde sayıyosun aysunben en son 62.9u görmüştüm o zamanlar şimdi çok yaklaştım bitirdiğim yerdeyim. o zaman hedefim 58idi şimdi 55. tabi önce 58i görmek gerek yine buna da şükür derim yani 73lerden indim ben.
sen kaça inmiştin en son
tamam bi daha çaktırmadan devam söz
slm kızlar
akşam menüm
2 y.k tavuk sote
3 y.k yoğurt
1,5 kepçe makarna
ara çay ve 1 avuç kuruyemiş ( ceviz ve leblebiden oluşan)
1 tane bisküvi
spor : 45 dk leslie ile 3 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?