Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Kızlar bol kalorili kahvaltımi etmiş bulunmaktayım bundan sonra ara yapmadan 4 5 saat geçireceğim kısmetse sonra akşam yemeğini yiyeceğim bide akşam arası yaparım detayları akşama doğru yazarım zaten
Bugün 2kez spor yapmayı düşünüyorum allah nasip ederse ...bi saat 3gibi bide gece 10 11gibi
Kaç gün dinlendim yapamadım diye son 3gün yükleme yapacağım bakalım planlarıma göre ...
Bide bugün kuzucugumu yıkayacagiz oda acayip ter attırıyor bana ekstra kalori yakacagim anlayacağınız ..
Şimdi kahvaltı üstü siyah keyif çayimi içiyorum birazdan kalkıp yemek yapacağım sonra meto çayi koyacağım ocağa işler beni bekler yani
Rakibem iyi gidiyorsun valla tebrikler bakalım kim galip gelecek cuma günü
Yakar yoğun musun bu aralar önceden daha cok paylaşım yapardın şimdi azaldı iyice :-( güldürüyordün kız beni gidecek o kilolar bırakmayalım asılalim yılbaşında yeni bir biz olalım ..
Moonlin kahvaltın cok iyi gene bakalım birincilik bayrağını alabilecek misin?

Anladım canım zaten ekmek yemeyip yağsız sadece yoğurtlu yada domatesli salçali makarna yemekte ben sorun görmüyorum dengelemek lazım yani?
Dün de eşim diyordu fırın makarna yapsana diye. Dedim bu hafta geçsin kızları geceyim haftasonuna doğru yaparım dedim
Bide lahmacun talebi var bakalım ne olacak bu hafta başımdan savdim haftaya kurtuluş yok bol karbonhidratli olacak gibi görünüyor şimdiden ama sporlara sığiniyorum allahtan ..

fırın makarnaya bende bayılırım olsa da yesek :) ben kısmadan her şeyden az yemek taraftarıyım canım sende bu yaptıklarından az yersen ve spor yaparsan bi sorun olmaz

iş yerinde baya yoğunuz. yıl sonu yaklaştıkça bizim işlerde artar maalesef.
birazda modum düşük sadece boğazı ısıyorum . spor yapmaya halim kalmıyor akşamları. öyle oluncada tartıda birşey olmuyor. buda moralimi bozuyor.
az önce bir şey okudum .baya iyi geldi sizlerede yazayım.
ayça kaya diyor ki neden kilona 1 kilo daha ekleyesin. bugün bozdunmu ritmini yarın gene başla ama asla bırakma hergün yeni bir başlangıç yap .
baya iyi geldi bana niye 72 olayım ki gene :18::18:
yani bu hafta vuruldum ama haftaya sararım yaralarımı

gelelim bugün kü menüme
sabah
1 karışık tost 1 bardak çay
öğle yok sabah iyi yedim.

2 kuru kayısı 2 diyet büsküvi (küçük valla)
akşam
kabak kavurma bol domatesli
1 kepçe tarhana çorbası

spor yok maalesef ama 1 mil de olsa leslie ile yürümeye calışacağım.

fırın makarnaya bende bayılırım olsa da yesek :) ben kısmadan her şeyden az yemek taraftarıyım canım sende bu yaptıklarından az yersen ve spor yaparsan bi sorun olmaz
bende öyle düşünüyorum canım herşeyden az yeyip spor yaparsak kilo veriliyor daha önce denendi tarafımdan
ama bu başlangıcımda spor olmadığı için yememeye özen göstermem gerekti ama öyle oluncada insanın hakikaten ruhu daralıyor hayattan soyutlanmış hissediyorsun herşey yasak olunca
amaaa artık spor var ve yemekte var

muhasebeci misin canım?allah kolaylık versin?
bendede öyle oluyo canım spor yapmadan 64e düşeyim sonra başlarım dedim kendi kendime ama baktım ki nerdeyse 2 ay oldu ve sadece 2.5 kiloyu zor verdim:44:ve gecen hafta resmen çöküntüdeydim dedim bırakacağım bu gidişle :2:ama sonra kendime bi şans verip sporu ekleyeyim dedim bakalım nasıl olacak?iyi olacak gibi
bendede öyle bişey oluyo ki bu hafta iyi kilo versem bidahaki hafta duruyorum durduğum yerde sporda yapsam eminimki haftaya gene çökeceğim
ama bari bu hafta iyiyken gitsin kilo diyorum niye salayım kendimi geri gelsin kilolar ...
hergün yeni başlangıç yapmak lazım dün dünde kaldı ....
bak yoksa sana yetişicem ona göre

Son düzenleme:
Konuyla alakasızda benden bir hafta sonra evlenmişsin. Ne çabuk geçti ya 5yıl ne zaman oldu farkında bile değilim. Hayat böyle birşey ışte:-( çocuğun varmı canım.

çok şükür 33 aylık bi kızım var. ben de bugün anaokuluna götürdüm uyum sağlayacak gibi bundan sonra okula gidecek galiba
evet zaman çok hızlı geçiyor. daha dün gibi bi çocuğum olsun dediğim günler

olaaamaaz sen beni geçtin harbiden. yok arkadaş bu hafta seni geçmem gerek.

03:45
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tane üçgen peynir
10 tane yeşil zeytin
domates
salatalık
2 bardak su

bu arada ben halen regl olmadım. sözde 30 unda olacaktım ilaç sayesinde

Son düzenleme:

ben tarım ilçe de çalışıyorum. çiftçilere destek veriyoruz. malum bizim insanımız her şeyi son güne bırakır ya bizde o yüzden yğun oluyoruz. son 2 ay da.
sporsuz olmayacak anladık. bende bu iradesizlik varken sende gülerde akrep nalanda beni geçer
ben en iyisi amerikaya harleme gideyim. hem onlar gibi karayım hemde onların içinde en zayıf ben olurum.

45dk leslie +20dk. (kardiyo+karın)
şimdi meto çayımı süzüp bir iki bardak içerim sıcak sıcak
yarım saat sonra da yemeğimi yerim

anammm maşallah hepiniz döktürmüşsünüz
pazara gittim geldim 3saatimi alıyor annemle gidince tin tin yürü anca kabak aldık valla yarına kabak tatlısı var ceviz ile birlikte 2dilim tadına bakarım artık bugün bende iyi gidiyorum

sabah
1omlet tereyağlı, 1yk salça sosu, 1di ekmek
2elma yedim bu vakte kadar
akşama ıspanak yemeğim var yoğurt ile yerim

inanmam resmini çekseydin püsküvitinin

olaaamaaz sen beni geçtin harbiden. yok arkadaş bu hafta seni geçmem gerek.

yetiş bacım yetiş ayp ettin valla

Öğle yemeğim: 1kase tarhana çorbası ve 3 tane salatalık turşusu

moon iyi gidiyorsun gayet

45dk leslie +20dk. (kardiyo+karın)
şimdi meto çayımı süzüp bir iki bardak içerim sıcak sıcak
yarım saat sonra da yemeğimi yerim

ben pazara çıktığım için koyamadım ocağa eşimin gelmesine yakında koyamıyorum kokusunu hiç beğenmiyor.
yarına inşallah. ohh yeminlisin 64ü bile görürsün sen bu hafta
tartıldın mı kız ucundan tüyo ver bakalım;????

öğlen yemeğim

2 y.k. yoğurt
2 y.k. pirinç pilavı
2 y.k. türlü

şimdiye kadar içtiğim su 1,5 lt

dışardan da yeni geldim bankaya felan gittim 30 dk yürüdüm bu sayede :) ama yoruldum.

aaa herkes tatlı sevdasına düşmüş noluyo bacılar heran bakkala koşup bi N**** (Siyahi) kapıp yanınada şekerli bi kahve içebilir durumdayım :18: ama yapmam çünkü benim ideallerim var spordan kolumu bacağımı toplayamazken yapmam kendime bunu ben kilo vereyim düşüneceğim tabi o ayrı bi konu
bu sabah uyandığımda bi posta, yemek yedikten sonra bi posta, spordan sonra bi posta ve akşam sporundan sonra bi posta daha olmak üzere 4 kez tartılmış olacağım seninkide soru mu şimdi ?
kimseye söylemem cumaya ne kaldı şurda son 3gün yatcaz kalkcaz hopp tartıdayız

evet günün özetini geçeyim şimdi
UYANINCA. 5.İ 1 yerde çayım
KAHVALTI:krep, menemen, kaşar,salam ,reçel,bal,salça ve boll şekersiz çay
ARA :yok
AKŞAM:1 tabak patlıcan yemeği , 1 kase cacık
ARA:elma,ayva, 2 kupa yeşil çay
ARA: sade türk kahvesi ,bol su eşliğinde
TOPLAMDA:1200kalori olmuş
SPORLADA:450kalori yaktım+akşamda 300kalori yakacağım kısmetse=750 kalori
bana bişey kalmamış
2kupa meto çayı, 3lt.de su bitecek allahın izniyle
daha ne olsun hanımlar

vaaaaaooow modundasın ha ayy N**** (Siyahi) mu dedi birisi yok canım senin ideallerin var da bizim yok mu tadımlık yicem canım 1pors. kadar
evet az kaldı bakalım cuma günü kim ak kim kara
ya bende tartılmadan duramıyorum her wc dönüşü üzerindeyim

Akşam yemeği:
fırında hamsi tava(çok çok az yağlı),karışık salata,1bardak zero

canım zero da ne demek içmeeeee!!!!1

Yaaaaaa sorma Bigün tamamen vazgeçcem ama bakalım hangi gün:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…