kızlar 4mil yaptım geldim =60dk
bugün toplam 125dk spor oldu yani 2 saat
hemen duşa koşuyorum sonra da 1 bardak sıcak sıcak meto çayı sonra uyku
Valla 45dk gayet iyi gitti de son 15dk yordu baya.. Kardiyo hareketlerinden vazgeçtim çünkü elim ayağım tutmuyo kesiliyorum cok e bari dedim yürüyüş olsun ..cumaya kadar 60dk yapmaya çalışacağım. Sonra 45e dönerimMaşallah sana nasıl dayanıyosun 60dakika:-O ben 15dakika yapıyorum çok yoruluyorum. Benimde 45dakika sürdü yaptığım sporlar.15 dakika leslie 100mekik 100simit eritme 100kol haraketi 100oklova bu kadar yapabildim.
aysuncum maşallah sana.
kate sen de yaptığını küçümseme sakın,daha bir hafta önce hiç hareket etmiyordun,vücudun alıştıkça senin de spor süren uzayacak.sonuç aldıkça daha hevesli olacaksın.
moonlin hatun yediklerini yazıp kaçma bakalım,nerede sporlar.
yakar sonradan uğramamış,gittin mi yoksa harleme yakarrr,yuvana dön.
gülercim ben de kabak tatlısını çok severim,hatta kızım için çok güzel ek besin oluyordu küçükken,haşlayıp pekmezle tatlandırıyordum,bebeği küçük olanlar varsa verebilir,vitamin deposu.
aysuncum maşallah sana.
kate sen de yaptığını küçümseme sakın,daha bir hafta önce hiç hareket etmiyordun,vücudun alıştıkça senin de spor süren uzayacak.sonuç aldıkça daha hevesli olacaksın.
gülercim ben de kabak tatlısını çok severim,hatta kızım için çok güzel ek besin oluyordu küçükken,haşlayıp pekmezle tatlandırıyordum,bebeği küçük olanlar varsa verebilir,vitamin deposu.
topiğimizin güzel ve alımlı hatunları hepinizi tebrik ediyorum sporlar yapılmış yemekler ölçülü yenmiş Nazar
gelelim bana dün 30 dk yürüyüş dışında spor yapamadım misafirliğe gittim orada da 2 tane un kurabiyesi yedim çikolata yedim
tartıda kilom aynı bende tartılıyorum her gün sabahları bu 2 gün çok dikkat etmeliyim 2 günde 700 gr gider mi ki :18:
Valla canım bende deli gibi spor yapıyorum ama bu sabah yine artı da çıktım ne kaçamak yapıyorum gece ne bişey. Ama akşam midem davul gibiydi nedenini bi çözebilsem :-( biraz tuvalet sorunum var o etkiliyo sanırım cok:-(neler deniyorum ama yok..aysuncum maşallah sana.
Bende bütün gece tatlı kurabiye muhallebili tatlı tariflerine baktım durdum nasıl canım çekiyo anlatamam.. Sanırım akşam bakmaktan midem şiştitopiğimizin güzel ve alımlı hatunları hepinizi tebrik ediyorum sporlar yapılmış yemekler ölçülü yenmiş Nazar
gelelim bana dün 30 dk yürüyüş dışında spor yapamadım misafirliğe gittim orada da 2 tane un kurabiyesi yedim çikolata yedim
tartıda kilom aynı bende tartılıyorum her gün sabahları bu 2 gün çok dikkat etmeliyim 2 günde 700 gr gider mi ki :18:
günaydın analar bacılar
yapılan sporları grünce önce maşallahdedim. sonra batsın bu tembelliğim dedim.
akşam çok değildi ana önce işden eve 25 dk yürüdüm. evde malum yemek bulaşık derken halim kalmadı ama kalk uleyn kalk
deyip 35 dk leslie ile yürüdüm. menüme aynen uydum .tek kaçamak 4 tane fındıktı
Valla canım bende deli gibi spor yapıyorum ama bu sabah yine artı da çıktım ne kaçamak yapıyorum gece ne bişey. Ama akşam midem davul gibiydi nedenini bi çözebilsem :-( biraz tuvalet sorunum var o etkiliyo sanırım cok:-(neler deniyorum ama yok..
Bakalım pes etmeden cumaya kadar gideceğim spora da devam.. Bide şu tartılma işini bıraksam ama nerde
Bende bütün gece tatlı kurabiye muhallebili tatlı tariflerine baktım durdum nasıl canım çekiyo anlatamam.. Sanırım akşam bakmaktan midem şişti
Şu ay dolunay meselesi vardi biri yazmıştiama hatirlayama dim tam. Şu günlerde kilo vermek cok zormuş falan diye. Aslında böyle şeylere inancım yok ama şimdi aklıma geldi ne kadar uğraşıyoruz yinede bi duraklama var gibi geliyo bana ne dersiniz?
Valla canım bende deli gibi spor yapıyorum ama bu sabah yine artı da çıktım ne kaçamak yapıyorum gece ne bişey. Ama akşam midem davul gibiydi nedenini bi çözebilsem :-( biraz tuvalet sorunum var o etkiliyo sanırım cok:-(neler deniyorum ama yok..
Bakalım pes etmeden cumaya kadar gideceğim spora da devam.. Bide şu tartılma işini bıraksam ama nerde
Bende bütün gece tatlı kurabiye muhallebili tatlı tariflerine baktım durdum nasıl canım çekiyo anlatamam.. Sanırım akşam bakmaktan midem şişti
Şu ay dolunay meselesi vardi biri yazmıştiama hatirlayama dim tam. Şu günlerde kilo vermek cok zormuş falan diye. Aslında böyle şeylere inancım yok ama şimdi aklıma geldi ne kadar uğraşıyoruz yinede bi duraklama var gibi geliyo bana ne dersiniz?
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım.cok buyuk umutlarım var.umarım bana yardımcı olursunuz.çünkü yardıma ihtiyacım var.5 yıl once 50 - 51 kiloydum.üniversiteyi kazandıktan sonra hayatım değişti. üniversitede geçirdiğim 5 yıl sonunda 66 kiloya ulaştım.gece gec saatte yemek yemeler,hamur işleri,hazır yıyecekler vb yuzunden... yakında nişanım olucak,erkek arkadasım kılomla ılgılı benı kıracak tek kelıme etmesedde zayıflamamı ıstedıgını bılıyorum.bu halımle gercekten cok mutsuzum.alışveriş kabusum halıne geldı.lütfen kızlar banada bi el atın
bende ağrı falanda olmuyo canım he hikmetse göbek davul gibi kalıyo ortada2saat yürüyüş, 1saat spor
uyumakla uyumamak arasında kaldım durdumm onda bile tembelim ne yapacağımı bilemiyorumakşama balık kızartıcak annem yemeğimde hazır. bi meto çayını ocağa koymak kaldı. belkide yarın yaparım ben bir de bu tembellikle böyle metabolizmam nasıl çalışıyor hayret
fındık kaçamak değilki yakar ölçülü yemişsin her gün o şekilde meyvenin yanında ara olarak yiyebilirsin. ahaaa benim gibi bi tembel dahao totonu kaldırmadan gitmez o kilolar kuzum
ayyy şu tuvalet sorunu beni mahvetti aysun yaa4gündür çıkamadım sorun yok ama sonra bi karın ağrım başlıyor gaz sıkışması oluyor. yediklerimize o kadar dikkat ediyoruz hareketti spordu anlamış değiliz:26: ben hiç kabız olmamıştım bugüne kadar.
ama şunu farkettim ki demekki kuru incire alışmışım ben. 3haftadır yok aklıma gelmedi almak inciri yeşilçay ile yeyince çok iyi geliyordu yarın hemen yemeye başlıcam. öfff ne uzatmışım kabızlık konusunu heee
bende bakıp duruyorum hafta sonu bi tane yapayım diyorum ağzım sulanıyor. kepekli unum var ne yapsam acep?
kek denedin mi daha önce kepekli undan kahvaltıda yenilir
canım ben kalori saydığım için , evde de bi mutfak tartım var herşeyi hesaplayıp ona göre yiyorum...mesela şimdi kendime pırasa yemeği yapacağım yarım demet pırasa 500gr geliyor=250 kalori 1 orta boy soğan=30 kalori 1 kaşık Ayçiçek yağı=135kalori yarım kaşık salça=15kalori 30gr bulgur=110kalori falan hepsini toplayınca 550kalori civarı ediyo o yemeğin yarısını yiyorum ben sonundakızlar yemek porsiyonları nasıl ayarlıyorsunuz
hoş geldin aramıza hemen tanıt kendini uydur bize temponu hadi bakalımmerhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım.cok buyuk umutlarım var.umarım bana yardımcı olursunuz.çünkü yardıma ihtiyacım var.5 yıl once 50 - 51 kiloydum.üniversiteyi kazandıktan sonra hayatım değişti. üniversitede geçirdiğim 5 yıl sonunda 66 kiloya ulaştım.gece gec saatte yemek yemeler,hamur işleri,hazır yıyecekler vb yuzunden... yakında nişanım olucak,erkek arkadasım kılomla ılgılı benı kıracak tek kelıme etmesedde zayıflamamı ıstedıgını bılıyorum.bu halımle gercekten cok mutsuzum.alışveriş kabusum halıne geldı.lütfen kızlar banada bi el atın
oohhh maşallah temizlikte yapılmış..benimde yapmam lazım ama günde iki kez spor yapıyorum bu hafta diye hiç halim kalmıyor cumartesiye falan saklıyorum temizliğihoşgeldin yeal.inşallah nişanında istediğin kiloda olursun.
kızlar temizlik yapıyorum sabahtan beri harıl harıl.canım çıktı ama işlerin biteceği yok.herşeyi çekip itmekten kaslarım sızlıyor.akşama spor için halim kalır inşallah.
sabah 3 bardak su içtim.
kahvaltı 2 küçük dilim ekmek[çavdar]
domates,salatalık,roka,peynir,zeytin,çay,1 çay kaşığı bal.
ara yok
öğle fındık ve 2 minik mandalin.
daha akşama yemeğim yok,ne pişirsem bilmiyorum.
omlet vs. ile kahvaltı mı hazırlasam bugünlük te.:44:
haydi bakalım ben kaçtım,işleri tamamlayayım.
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım.cok buyuk umutlarım var.umarım bana yardımcı olursunuz.çünkü yardıma ihtiyacım var.5 yıl once 50 - 51 kiloydum.üniversiteyi kazandıktan sonra hayatım değişti. üniversitede geçirdiğim 5 yıl sonunda 66 kiloya ulaştım.gece gec saatte yemek yemeler,hamur işleri,hazır yıyecekler vb yuzunden... yakında nişanım olucak,erkek arkadasım kılomla ılgılı benı kıracak tek kelıme etmesedde zayıflamamı ıstedıgını bılıyorum.bu halımle gercekten cok mutsuzum.alışveriş kabusum halıne geldı.lütfen kızlar banada bi el atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?