Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

oohh maşallah bal şeker olsun canım
kabak tatlısı o kadar az kaloriliymiş mi?hiç tahmin etmezdim dur bende yapayım ilk fırsatta evde kabağım var

kızlar 60dk leslie mide yaptım
şimdi yemeğim pişiyo yarım saate yerim
günümü özet geçeyim
UYANINCA: meto çayı
KAHVALTI: 2dilim beyaz ekmek,10gr salam,5zeytin,32gr peynir,yarım domates,1.5 yumurtalı köz biberli omlet,1çay k. bal ,2 ç. k. reçel,3 gr tereyağ=ne çok yemişim
ARA:6gr badem,9gr kaju fıstığı
AKŞAM:1tabak pırasa bol acı ve limonlu 200gr yoğurt
ARA:150gr elma 3 kupa yeşil çay
TOPLAM:1170 Kalori
2.5 lt su bitti
bide ilerleyen saatlerde büyük boy şekersiz bi türk kahvesi içtim mi bugünede geçmiş olsun
tabiii daha akşam sporum var

Son düzenleme:
kız güler kabak tatlısına baktım da 170gr 330kalori çıkıyo
tabi şekersiz yaptıysanız o başka
bende ne sevinmiştim az kalorili diye ama içine şeker giren herşey çoook fena oluyo

Metro çayı ne tatlım?

bugün kü menüm

sabah
çeyrek içi alınmış beyaz ekmek arasına peynirli dürüm
5 adet zeytin
çay

öğlen
1.5 kepçe kuru fasulye
2 y.k yoğurt

ara: 1 elma
çok ufak ekmeğin içine peynir dürüp yedim tekrar çok acıktım çünkü bugün

akşama görümceme gidiyorum yarın yazarım menümü :)

kızlar ben bebiş düşündüğüm için yeşil çay ve 9 lu çayımı içemiyorum bu ay öyle umutluyum ki inş. bebişim daha fazla bekletmez beni

kız aysun şu porsiyona yazdığın cvp çok hoşuma gitti. kendi kendime gülüyorum bilg başında

evet o yazıyı bende okumuştum ne kadar doğru acaba bilemedim şimdi.

aynen o yazı geçiyordu benim de aklımdan. ben de 3 gündür oruç tutuyorum ve akşam yemeğinden önce baktım kg ma halen 64

o yurt beni mahvetti. 54 kg ile girdiğim yurtta bi baktım 62 olmuşum sonra diyetisyen falan 2007 de 56 ile nişanlandım. (bi daha da bu kg yu göremedim) 62 ile evlendim. şu an 64 kg. boy minnak olunca boyut da büyük oluyor kg az gibi görünebilir..

kızlar ben bebiş düşündüğüm için yeşil çay ve 9 lu çayımı içemiyorum bu ay öyle umutluyum ki inş. bebişim daha fazla bekletmez beni

ben de düşünüyorum ama yeşil çayın sakıncalı olduğunu senden duydum. içilebilir diye biliyorum ben. adetim de geçti. gebelik testim negatifti ayın 4 ünde yaptırdım. sat 2 ekimdi.
şişkinlik beni mahvediyo. hayırısıyla olsa da rahatlasam diyorum ama..........

aysun şu meto çayını gebelik düşünenler mi yapmasın gebelik ihtimali olanlar mı yapmasın demişlerdi. sen değildin sanırım bi arkadaş böyle bişe yazmıştı ama.......

aysun şu meto çayını gebelik düşünenler mi yapmasın gebelik ihtimali olanlar mı yapmasın demişlerdi. sen değildin sanırım bi arkadaş böyle bişe yazmıştı ama.......

yok canım ben değildim bilgim yok o konuda:26:
kız bende yemek yaparken gülüyorum kendime hiç derdin yok gibi herşeyi ölç tart yapıyorsun Aysun diyorum kendime ama bişeyin olduğu yok hala arpa boyu yol katedemedim
şimdide kızdım kendime gidip yarım sütlü 10gr şekerli bi nescafe yapıcam 10gr da fındık yiycem yetti be

Kızlar çilekli yeşil çay sizce nasıldır bardak hediyeli satılıyo markette hiç içmedim güzelse alicamda

Hadi bakalım ayyy hadi inşallah:)

metobolizma çayı canımelma limon karanfil tane karabiber ve çubuk tarçını kaynatıp yapıyoruzbi kaç sayfa önce tarifi var detaylı

İşe yarıyomu tatlım ay bende yapiim yarıosaaaa:)

Ya kızlarrrr aşûre yedim ben 1 kase dayanamadım ya kaynanam getirmiş çok güzel görünyodu çok şavaştım ama
dayanamdımmmm((

Kızlar çilekli yeşil çay sizce nasıldır bardak hediyeli satılıyo markette hiç içmedim güzelse alicamda
hiç denemedim canım ben sade yeşil çay alıp karanfil ve tarçınla demliyorum şuanda içiyorum

Hadi bakalım ayyy hadi inşallah:)

İşe yarıyomu tatlım ay bende yapiim yarıosaaaa:)
valla bilmem yaptım içiyorum bu hafta ikinci kez cuma belli olacak
Ya kızlarrrr aşûre yedim ben 1 kase dayanamadım ya kaynanam getirmiş çok güzel görünyodu çok şavaştım ama
dayanamdımmmm((

biri aşure mi dedi :18:nasıl canım çekti şimdi hiç yoktan

bende temin şekerli sütlü neskafe yaptım içtim yanına 10fındık yedim...
sonra mutfağa gittim 15tane daha fındık ve 4 badem yedim...
bide küçük top halinde çikolata vardı dolapta 10grda ondan yedim :18::18:63kalori idi
böyle olunca elma ara öğünümü iptal ettim
toplam 1400 kaloriye ulaştım
sporla 400 düştüm
şimdide 1 saat leslie yapıcam 400 kaloride ordan düşecek
zaten spor yapacağım rahatlığı ile yedim ama öyle iyi geldi ki belli ki bıkmışım sayıyla yemekten midemin tamam dediği yere kadar yemek istiorum artık ya beynim yoruldu iyice:18::18:
zaten bu ay sonuna kadar şans veriyorum kendime sonra tatil vercem kendime beynim rahatlasın azıcık

Son düzenleme:
kız güler kabak tatlısına baktım da 170gr 330kalori çıkıyo
tabi şekersiz yaptıysanız o başka
bende ne sevinmiştim az kalorili diye ama içine şeker giren herşey çoook fena oluyo

anaaaam öylemiymiş kız ben kalori sepeti sitesinden baktım hatta ölçtüm yemeden önce bi bakayım dedim kaç kalori yedim gitti. o da yetmedi yemekten sonra 1dilim kadar daha yemiş oldum. ama çokta takmadım okuyunca yaaa ne de olsa sadece şeker yemiş oldum. bugün bende eritmişimdir ama değdi kabak tatlısına valla hemde şerbet gibiydi tadı kafadan 500kalori yedim demek kabaktan

nrhs kız çok mu düşündün bu cümleyi kurmak için
çeyrek içi alınmış beyaz ekmek arasına peynirli dürüm
nasıl oluyo ekmekten peynirli dürüm

yalan yalan inanmayın öyle şeylere ben yediğim halde verdim bu haftada ucundan.
ahh ahh o boyu uzun ve zayıf olanlara gıcık oluyorumm çok özeniyorum yaaa keşke gelişim çağında çok hoplayaydık o zaman boyum uzun olunca arka sıralara oturtuyolardı boyum uzun olmasını hiç istemiyordm

ben bir tek naneliyi beğendim yeşilçayda. ama tabi hepsinden alıyorum sırayla çeşit olsun diye. helekiii bardak hediyeli bi yeşilçay görcem saldırıp 2-3tane alıyorum al gitsin bak tadına tatlımsı bi kokusu vardır

dayanamdımmmm((

aşure ayı o kadar olacak canım telafi et sporla yediğin gider zaten

süpersiniz kıslar.ben hastayım ıkı haftadır spor yapamıyorum.dıyete devam edıyorum.boğasım şışmış durumda.sızı görünce gaza geldiim:) aysunu pek bi azimlı grdüm hepınıze de maşallah

kızlar 60dk leslie daha yapmış bulunmaktayım
bugün toplam 2saat oldu

Hadi bakalım aysun bu hafta baya spor yaptın haftanın 1.si olabilirsin bende sonuncusu:-( tartıda 200gram eksik cikiyorum. Bu arada kaç yaşındasin ben 28

Hadi bakalım aysun bu hafta baya spor yaptın haftanın 1.si olabilirsin bende sonuncusu:-( tartıda 200gram eksik cikiyorum. Bu arada kaç yaşındasin ben 28
24buçuktan 25e az kaldı
Valla ben birincilik düşünmüyorum benim spor yaptığıma bakmayın siz öyle bi bünyem varki cok yavaş gidiyo kilolarım artık vücut vermek istemiyo sanirlm..
Tabi gönül isterki hepinizi geceylm bu tempoyla ama cok umudum yok yani..

Geçmiş olsun canım... Hepimiz atlattık sayılır sana da bulaştı demek ?
Yavrun nasıl oldu iyi mi?
Azimle yatıp kalkıyorum ama bakalım cuma günü ne sonuç alacağım
Allahım şimdilik 63 62e bile razıyım ama kimbilir erisebilecek miyim o mertebeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…