bu hafta ilk kaçamak=kabak tatlısı :18::18: bol bol yedim vallamidem bayram etti en fazla 200kalori almışımdır tatlıdan
kalori cetvelim
8:45
Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 97
12:00
Elma 1 ADET 60
14:00
Etli Bezelye 0.5 PORSİYON 143
Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
16:30
kuru incir 1 adet 51
CEVİZ 3 adet 81
Kabak Tatlısı 170 GRAM 187
18:30
Hamsi Tava 1 PORSİYON 326
Doygun Tam Buğday Ekmek 15 GRAM 29
21:00
Mandalina 1 ADET 50
Toplam : 1264 kal.
2saat yürüyüş, 1saat spor
2lt su, 2bardak yeşilçay
kızlar 60dk leslie mide yaptım
şimdi yemeğim pişiyo yarım saate yerim
günümü özet geçeyim
UYANINCA: meto çayı
KAHVALTI: 2dilim beyaz ekmek,10gr salam,5zeytin,32gr peynir,yarım domates,1.5 yumurtalı köz biberli omlet,1çay k. bal ,2 ç. k. reçel,3 gr tereyağ=ne çok yemişim
ARA:6gr badem,9gr kaju fıstığı
AKŞAM:1tabak pırasa bol acı ve limonlu200gr yoğurt
ARA:150gr elma 3 kupa yeşil çay
TOPLAM:1170 Kalori
2.5 lt su bitti
bide ilerleyen saatlerde büyük boy şekersiz bi türk kahvesi içtim mi bugünede geçmiş olsun
tabiii daha akşam sporum var
metobolizma çayı canımMetro çayı ne tatlım?
evet o yazıyı bende okumuştum ne kadar doğru acaba bilemedim şimdi.
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım.cok buyuk umutlarım var.umarım bana yardımcı olursunuz.çünkü yardıma ihtiyacım var.5 yıl once 50 - 51 kiloydum.üniversiteyi kazandıktan sonra hayatım değişti. üniversitede geçirdiğim 5 yıl sonunda 66 kiloya ulaştım.gece gec saatte yemek yemeler,hamur işleri,hazır yıyecekler vb yuzunden... yakında nişanım olucak,erkek arkadasım kılomla ılgılı benı kıracak tek kelıme etmesedde zayıflamamı ıstedıgını bılıyorum.bu halımle gercekten cok mutsuzum.alışveriş kabusum halıne geldı.lütfen kızlar banada bi el atın
kızlar ben bebiş düşündüğüm için yeşil çay ve 9 lu çayımı içemiyorum bu ay öyle umutluyum ki inş. bebişim daha fazla bekletmez beni
aysun şu meto çayını gebelik düşünenler mi yapmasın gebelik ihtimali olanlar mı yapmasın demişlerdi. sen değildin sanırım bi arkadaş böyle bişe yazmıştı ama.......
Hadi bakalım ayyy hadi inşallah:)kızlar ben bebiş düşündüğüm için yeşil çay ve 9 lu çayımı içemiyorum bu ay öyle umutluyum ki inş. bebişim daha fazla bekletmez beni
metobolizma çayı canımelma limon karanfil tane karabiber ve çubuk tarçını kaynatıp yapıyoruz bi kaç sayfa önce tarifi var detaylı
hiç denemedim canım ben sade yeşil çay alıp karanfil ve tarçınla demliyorumKızlar çilekli yeşil çay sizce nasıldır bardak hediyeli satılıyo markette hiç içmedim güzelse alicamda
valla bilmem yaptım içiyorum bu hafta ikinci kez cuma belli olacakHadi bakalım ayyy hadi inşallah:)
İşe yarıyomu tatlım ay bende yapiim yarıosaaaa:)
Ya kızlarrrr aşûre yedim ben 1 kasedayanamadım ya kaynanam getirmiş çok güzel görünyodu çok şavaştım ama
dayanamdımmmm((
kız güler kabak tatlısına baktım da 170gr 330kalori çıkıyo
tabi şekersiz yaptıysanız o başka
bende ne sevinmiştim az kalorili diye ama içine şeker giren herşey çoook fena oluyo
bugün kü menüm
sabah
çeyrek içi alınmış beyaz ekmek arasına peynirli dürüm
5 adet zeytin
çay
öğlen
1.5 kepçe kuru fasulye
2 y.k yoğurt
ara: 1 elma
çok ufak ekmeğin içine peynir dürüp yedim tekrar çok acıktım çünkü bugün
akşama görümceme gidiyorum yarın yazarım menümü :)
kız aysun şu porsiyona yazdığın cvp çok hoşuma gitti. kendi kendime gülüyorum bilg başında
aynen o yazı geçiyordu benim de aklımdan. ben de 3 gündür oruç tutuyorum ve akşam yemeğinden önce baktım kg ma halen 64
o yurt beni mahvetti. 54 kg ile girdiğim yurtta bi baktım 62 olmuşumsonra diyetisyen falan 2007 de 56 ile nişanlandım. (bi daha da bu kg yu göremedim) 62 ile evlendim. şu an 64 kg. boy minnak olunca boyut da büyük oluyor kg az gibi görünebilir..
Kızlar çilekli yeşil çay sizce nasıldır bardak hediyeli satılıyo markette hiç içmedim güzelse alicamda
Ya kızlarrrr aşûre yedim ben 1 kasedayanamadım ya kaynanam getirmiş çok güzel görünyodu çok şavaştım ama
dayanamdımmmm((
kızlar 60dk leslie daha yapmış bulunmaktayım
bugün toplam 2saat oldu
24buçuktan 25e az kaldıHadi bakalım aysun bu hafta baya spor yaptın haftanın 1.si olabilirsinbende sonuncusu:-( tartıda 200gram eksik cikiyorum. Bu arada kaç yaşındasin ben 28
süpersiniz kıslar.ben hastayım ıkı haftadır spor yapamıyorum.dıyete devam edıyorum.boğasım şışmış durumda.sızı görünce gaza geldiim:) aysunu pek bi azimlı grdüm hepınıze de maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?