Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Erken evlenmişsin o zaman 8yıl deyince ben seni 30gibi düşünmüştüm niyeyse olsun canım kilo veremesende en azından sıkılasirsin benimde olduğum kilodan daha zayıf göründüğümü söylerler çünkü sporu çok yapardım eskidende. 79kiloyum 46beden giyiyorum ama 44beden eteklerimide giyebiliyorum. Boyumda kısa bi arkadaşım var aynı boydayiz 65kilo 46beden giymeye başlamış ama ömründe hiç spor yapmamış. Böyle ışte spor çok güzel birşey üsenmeden yapmak lazım.

günaydın kızlar.
sinirden ağlamak üzereyim.
cumadan beri tartılmıyorum,tüm hafta dikkat ve sporla geçti 500 gr da olsa vermişimdir dedim.
vermek ne kelime almışım,68 çıktım.ya nasıl olur nasıl,aklım almıyor.
meto kendini korumaya mı aldı,bazen kıtlık olarak algılayıp,vücuda her giren besini depolarmış.
ya da kas mı yapmaya başladım,kafamda deli sorular.
neyse yine de pes etmek yok,şimdi bunun üstüne yemeğe saldırmak vardı ama yoook,daha dikkat ederek yola devam.
destek bekliyorum kızlar.

sabah 2 bardak su
kahvaltı 1.5 dilim çavdarlı ekmek
biber salçası,peynir,zeytin,roka,çay,1 çay kaşığı bal,çay kaşığının ucuyla kızlara yaptığım fındık ezmesinden tattım.
şimdi evi toplamaya geçiyorum,ardından ütüm var,bir ara mutfak dolap ve çekmecelerine girişeceğim.
namazdı,yemekti derken akşam olur zaten.
haydi ben kaçtım.

Günaydın kızlar:)
Sabah kahvaltısı: 2dilim uno Light denge, 1dilim Light peynir, domates,yeşillik ,yağsız yumurta, şekersiz çay

Pes etme tatlım bazen vücut dinlenmeye giriyo duraklama olabiliyor o yüzden sakın kafana takıp pes etme 1hafta aynı devam et gör bak dayanamaz vücut geri adım atar 2kat kilo verirsin sakın pes etme:))

Günaydın kızlaar ! Sonunda erken kalkabildim çok şükür, kardeşim sağolsun, okula giderken tüm evi ayağa kaldırıyor
Sporumu yaptım. (leslie 3 mile)
Kahvaltımı da bitirdim şimdi.
Menümü tam olarak akşam yazarım, yarın bildirim var, çok heyecanlıyım, inşallah hepimiz bol bol yağ yakmışızdır.

Evet baya aceleci davrandım evlenmek için şimdi boyunca çocuğum var...
Spor gerçekten dediğin gibi cok etkili bende kilomu göstermiyorum. Kardeşim var 57kilo ve benden 4cm kısa aynı onun kadar oldum artık abla yeter beni geçtin deyip duruyo
Bide ben evlendiğimde de 64kilo idim ama tabi o zaman daha iri görünüyormuşum fotolara bakınca..kayinvalidem de diyo evlendiğinde sen bundan zayıf değildin sanki oda herkes gibi yeter diyenlerden
Sporun nimeti ya aslında dediğim gibi diyet işini bitirsem yeri var ama ben 60kiloya takıntı yaptım.. Bide doğumum sezeryan oldu göbek eseri var o sinir bozucu şimdi aynada bakıyorum dümdüz ..gidip su içsem hemen hamile gibi oluyo :-( o yüzden daha cok spor yapmaya çalışıyorum ki gitsin toptan ınş
Hatta akşam yazmayı unuttum bak fındıklari yiyince kızdım 35mekik çektim hemen arkasindan normalde 25te kesilirdim ...

Ah ablacim yani seni öyle iyi anlıyorum ki çünkü bende de aynı sey hep oluyor.. Spor yapıp bazen üstüne tartıda fazla çıktığım oldu ama herhalde kas kütlesi artıyo.. Sen bide ölçülerini al bak değişimi en azından öyle görürsün hiç yoktan tartıda duydugun üzüntüyü mezurada alırsın
Insanın keyfi kaçıyo niye uğraşıyorum ki diyo biliyorum cok başima geldi baktım kilo vermiyorum onca tepinmeye kendimi salip pes dediğim oldu ama burda yazınca kızlar toparladı gene eski gazima kavuşturdular hep beni ben bi dönem 85kiloyu gördüğüm oldu o o zaman 1buçuk ayda 10kilo verdiğim oldu düzenli düzenli... Diyorum ki artık vücutta cok kilo kalmadı acaba bize direnişe geçip gardını mi alıyo?
Gel biz devam edelim spora er ya da geç olacak bu iş ..

aynı durum bende de var canım bu hafta o kadar dikkat ettim ki bi işe yaramadı dediğin gibi vucut korumaya geçti haftaya daha fazla veririz inş.

dur panik yapma hemen bazen fazla spor yapınca kaslar su tutarmış belkide öyle bir durumdur.
bana bak haftasonu yedim üstüne battı balık yan gider deyip 2 gün boyunca kabak tatlısı yedim.sonuç berbat uğraş dur vermek için. habire başa sarıyorum 365 gün diyetteyim anca koruyorum kilomu yani. azıcık sabırla çözülecek belki ama biz hemen pes ediyoruz. bu defa öyle olmasın ya ha gayret

selam kızlar
sabahtan beri çok yoğundum. anca fırsat buldum.
dün akşam eve yürüyerek gittim. 25 dk
1,5 kepçe nohut ve 1 servis kaşığı b.pilavı yedim .
40 dk lesli ile yürüdüm.
2 ceviz ve 5-6 tane fındık yedim. fazlamı sizce kızlar .bunları yemeyince enerjim çok düşüyor. kendimi çoook mutsuz hissediyorum.
sabah
2 dilim .tam b.ekmeği yarım kk peynir 4 zeytin.2 dilim salam yedim.2 tk tahin pekmez. daha da yokmu diyenleri duyar gibi oldum.
sabah iyi yiyip öğle yememeyi ikindi gibi meyve yiyip akşama salata çorba içmeyi planlıyorum. ondan yani bacılar

çok şükür daha iyi.onlardan sonra ben hasta oldum.sağolasın iyı dıleklerın ıçın.olsun 500 gr da vermış olsamsevinirm ben sende sevin canım

Üf kızlar ya noluyo bana :-(
Sabah 5te uyuduk oğlumla 9da uyandı e haliyle uykumu tam alamadım cok tuhafım bugün.. Kalktım tartıldim sinir bozucu bi durum keyfim kaçtı spordan soğudum valla belimi kalçami da ölçtüm değişiklik yok :-(
Dünden kalan yarım omlet Kibrit kutusu beyaz peynir=320 kalori etti ekmekte yoktu evde yemedim hiç doymadim haliyle
Sonra gittim 1avuç fındık 1 avuç kaju 1avuçta badem yedim :-(
Uykusuzluktan ne yesem modundayim. Bugün sporda yapmayacağım pazara markete gideceğim saat 2den sonra şimdi biraz uyumaya çalışacağım ...gerçi bi kere uyandim mi bi daha uyuyamiyorum öyle de bi dengesiz yanım var :-(
Akşam da kapuska yapacaktım ama belki dışarda yeriz eşimle bilmiyorum yani ne olacak sonu :-(

çook çok teşekkürler şekerler.
ne yapalım eskisi gibi değil artık demek ki bünyem.
az boğazı tutup spor yapınca hemen gidiyordu kilolar.
artık böyle olacak galiba.
bugün biraz araştırma yapayım,neler yapabilirim bakayım.
size yazdığımdan beri boş durmadım,ortalığı topladım,ufaklığı doyurdum,çamaşır yıkadım.yorulursam yapamam diye mutfak dolaplarını temizledim,yeniden yerleştirdim.mis gibi oldu.
hem ay başı geliyor,alışverişe çıkmadan neyim var neyim yok görmüş oldum,listemi buna göre yaparım artık.
şimdi büyük kızım yemeğe gelir,onu gönderir,ufaklığı uykuya yatırır kalan işleri hallederim.
ütüler beklesin az daha,zaten küçük bir everest kadar olmuş,5 makina çamaşır.oy oyy bana benden bir tane daha lazım.

ben de sabah iyi beslenmekten yanayım.şu eski laf gibi;sabah kral,öğle memur,akşam dilenci gibi yiyin.

biz bir yerde bir şeyi yanlış yapıyoruz ama ne.haydi senin uyku düzenin yüzünden olabilir.uykuda olman gereken sürede uyanık,uyanmış olman gereken sürede uykudasın mecburen.bana ne oluyor.ya iyice yaşlanıyor muyum yoksa ben.oysa 25 hissediyorum.

öğle öğünü olarak ne yesem bilemedim.sabah ki hezimetten sonra canım da bir şey istemiyor.1 ceviz-5 fındık yedim arada.biraz sonra yarım kase müsli yerim belki.şimdi bolca su içeyim.

pes etmek yok!! haftaya farkı görürsün inşallah her hafta kilo verilcek diye bişey yok metabolizma alışıyor gitgide
değişik metotlar denemek lazım

ayy o uykusuzluk çok kötü insanı bunalım haline sokuyor. bugün serbest bırak kendini ama yarının cuma olduğunu unutma
bu arada dün kuru incir yedim ve bugün sonuç olumlu

kızlar kahvaltımı yeni yapmış bulunmaktayım. uyudukça uyuyasım geldi hava da müsait zaten uykuya :)
1di ekmek, 1di peynir, 2zeytin, köz.biber, 1tatlı kaşığı salça sos, yeşilçay

kızım akşama börek istediii inşallah tadına bile bakmaz istemez canım. birazdan fındık kırmaya koyulcam evdi işti akşam oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…