24buçuktan 25e az kaldı
Valla ben birincilik düşünmüyorum benim spor yaptığıma bakmayın siz öyle bi bünyem varki cok yavaş gidiyo kilolarım artık vücut vermek istemiyo sanirlm..
Tabi gönül isterki hepinizi geceylm bu tempoyla ama cok umudum yok yani..
Geçmiş olsun canım... Hepimiz atlattık sayılır sana da bulaştı demek ?
Yavrun nasıl oldu iyi mi?
Azimle yatıp kalkıyorum ama bakalım cuma günü ne sonuç alacağım
Allahım şimdilik 63 62e bile razıyım ama kimbilir erisebilecek miyim o mertebeye
günaydın kızlar.
sinirden ağlamak üzereyim.
cumadan beri tartılmıyorum,tüm hafta dikkat ve sporla geçti 500 gr da olsa vermişimdir dedim.
vermek ne kelime almışım,68 çıktım.ya nasıl olur nasıl,aklım almıyor.
meto kendini korumaya mı aldı,bazen kıtlık olarak algılayıp,vücuda her giren besini depolarmış.
ya da kas mı yapmaya başladım,kafamda deli sorular.
neyse yine de pes etmek yok,şimdi bunun üstüne yemeğe saldırmak vardı ama yoook,daha dikkat ederek yola devam.
destek bekliyorum kızlar.
Evet baya aceleci davrandım evlenmek içinErken evlenmişsin o zaman 8yıl deyince ben seni 30gibi düşünmüştümniyeyse olsun canım kilo veremesende en azından sıkılasirsin benimde olduğum kilodan daha zayıf göründüğümü söylerler çünkü sporu çok yapardım eskidende. 79kiloyum 46beden giyiyorum ama 44beden eteklerimide giyebiliyorum. Boyumda kısa bi arkadaşım var aynı boydayiz 65kilo 46beden giymeye başlamış ama ömründe hiç spor yapmamış. Böyle ışte spor çok güzel birşey üsenmeden yapmak lazım.
günaydın kızlar.
cumadan beri tartılmıyorum,tüm hafta dikkat ve sporla geçti 500 gr da olsa vermişimdir dedim.
meto kendini korumaya mı aldı,bazen kıtlık olarak algılayıp,vücuda her giren besini depolarmış.
neyse yine de pes etmek yok,şimdi bunun üstüne yemeğe saldırmak vardı ama yoook,daha dikkat ederek yola devam.
günaydın kızlar.
günaydın kızlar.
ben de sabah iyi beslenmekten yanayım.şu eski laf gibi;sabah kral,öğle memur,akşam dilenci gibi yiyin.selam kızlar
sabahtan beri çok yoğundum. anca fırsat buldum.
dün akşam eve yürüyerek gittim. 25 dk
1,5 kepçe nohut ve 1 servis kaşığı b.pilavı yedim .
40 dk lesli ile yürüdüm.
2 ceviz ve 5-6 tane fındık yedim. fazlamı sizce kızlar .bunları yemeyince enerjim çok düşüyor. kendimi çoook mutsuz hissediyorum.
sabah
2 dilim .tam b.ekmeği yarım kk peynir 4 zeytin.2 dilim salam yedim.2 tk tahin pekmez. daha da yokmu diyenleri duyar gibi oldum.
sabah iyi yiyip öğle yememeyi ikindi gibi meyve yiyip akşama salata çorba içmeyi planlıyorum. ondan yani bacılar
Üf kızlar ya noluyo bana :-(
Sabah 5te uyuduk oğlumla 9da uyandı e haliyle uykumu tam alamadım cok tuhafım bugün.. Kalktım tartıldim sinir bozucu bi durum keyfim kaçtı spordan soğudum valla belimi kalçami da ölçtüm değişiklik yok :-(
Dünden kalan yarım omlet Kibrit kutusu beyaz peynir=320 kalori etti ekmekte yoktu evde yemedim hiç doymadim haliyle
Sonra gittim 1avuç fındık 1 avuç kaju 1avuçta badem yedim :-(
Uykusuzluktan ne yesem modundayim. Bugün sporda yapmayacağım pazara markete gideceğim saat 2den sonra şimdi biraz uyumaya çalışacağım ...gerçi bi kere uyandim mi bi daha uyuyamiyorum öyle de bi dengesiz yanım var :-(
Akşam da kapuska yapacaktım ama belki dışarda yeriz eşimle bilmiyorum yani ne olacak sonu :-(
günaydın kızlar.
Üf kızlar ya noluyo bana :-(
Sabah 5te uyuduk oğlumla 9da uyandı e haliyle uykumu tam alamadım cok tuhafım bugün.. Kalktım tartıldim sinir bozucu bi durum keyfim kaçtı spordan soğudum valla belimi kalçami da ölçtüm değişiklik yok :-(
Dünden kalan yarım omlet Kibrit kutusu beyaz peynir=320 kalori etti ekmekte yoktu evde yemedim hiç doymadim haliyle
Sonra gittim 1avuç fındık 1 avuç kaju 1avuçta badem yedim :-(
Uykusuzluktan ne yesem modundayim. Bugün sporda yapmayacağım pazara markete gideceğim saat 2den sonra şimdi biraz uyumaya çalışacağım ...gerçi bi kere uyandim mi bi daha uyuyamiyorum öyle de bi dengesiz yanım var :-(
Akşam da kapuska yapacaktım ama belki dışarda yeriz eşimle bilmiyorum yani ne olacak sonu :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?