Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

ah bu ütüler yok mu yapmaktan nefret ettiğim tek şey

dün canım sıkkındı kızlar yedikçe yedim durduramadım kendimi inş. yarına kilom fazla çıkmaz ama bugün gene aynı moddayım moralim çok bozuk bebiş düşünüyoruz ve bu 7. ayımız halen olan bişey yok doktorada gittik bi problem yok dedi bu aydan çok ümitliyim ama ya olmazsa deyip strese giriyorum Allahım hayırlısını versin.

ccanım çok kafana takma.zamanı gelınce olur.dua et bol bol

Menümm

Kahvaltı
2 dilim kızarmıs karısık tahıllı ekmek
1 kk peynır
8 zeytın
1 haslanmıs yumurta

Ögle
yarım kase çorba
3 kasık mercımek pılavı
salata

Ara
1 adet mandalina

Aksam
1 adet ekmek arası köfte (ekmegını yemeseydım ıyıydı )
salata
1 bardak ayran

Su: 2lt
Spor: leslıe 3 mıle

Yarın güzel bıldırımler yapalım ınsallah, ıyı aksamlar çıtırlar

Mide fesati geçiriyorum kızlar :-(
Bütün gün aç aç gezdim sonra akşam yemeğe gömüldüm balık kızarttim 2dilim ekmekle yedim şalgam içtim 2bardak bol bol salata yedim 3mandalina 1küçük muz 2parça bitter çikolata ve bi küçük boy magnum yedim :-( bunların hepsi benim mideme mi girmiş ya inanamıyorum :-( soda içiyorum şu an

tartılma arefesi sen böyle yapmazdın aysun:26: ahhh işte o uzun süre açlıktan oluyor bunlarr ben bi karar verdim bundan sonra herşeyin tadına bakıcam 1dilim kadar yicem bugün 1dilim börek yemiş bulundum azar azar bakmadığımızda onun bunun tadına sonra acısı böyle çıkıyor aysuncum yaaa artık DİYET demeyelim bu yaşamımızın bi parçası hedef kilomuza ulaştıktan sonra nolcak ya? yine her şeye yüklenip 2ayda geri mi alacağız kiloları? azar azar yiyelim hepsinden kesinlikle kısmayalım uzun zamanda da olsa vereceğiz inşallah bu kiloları sağlıklı bi şekilde

bugün benimde kötü günümdü uğrayamadım şu kaynana problemleriii öff 2ay önce tartıştık küsmüştük şimdi bana aldığı her şeyi geri aldı bunalımdayım yine

Son düzenleme:

Aynen dediğin gibi oluyo canım. Ben 10kilo verdiğim dönemde herşeyden yemiştim azar azar yinede kilo vermiştim. Inanmıyorum kaynananmi sana aldığı şeyleri geri aldı çocuk gibi ben konuyu bilmiyorum ama ne olursa olsun alınmazki utanır insan

Canım aslında cok bişeyden kısmadim ki kahvaltım gayet bol boldu bu hafta.. Arada yaptım hep ama spora cok yüklenip kiloda cok fark olmayınca bunaldım hep bu tartı yüzünden yarın tartılayim kaldıracağım bi hafta bakalım :-(artık kilo vermeye çalışmak yordu beni bide az az gidiyo ya sinir bozucu oluyo üstüne bide uykusuzluk :-(benim oğlum nerden baksan 6 aydır falan hep bu düzende uyuyo sabaha karşı 4ten önce uyumadi gi gibi beni de uyutmu yo iyice sinirlerim gerildi takıntılı oldum temin gene gittim hem yedim hem ağladım cok saçma bi ruh halindeyim yani sonra şişman

Canım aslında cok bişeyden kısmadim ki kahvaltım gayet bol boldu bu hafta.. Arada yaptım hep ama spora cok yüklenip kiloda cok fark olmayınca bunaldım hep bu tartı yüzünden yarın tartılayim kaldıracağım bi hafta bakalım :-(artık kilo vermeye çalışmak yordu beni bide az az gidiyo ya sinir bozucu oluyo üstüne bide uykusuzluk :-(benim oğlum nerden baksan 6 aydır falan hep bu düzende uyuyo sabaha karşı 4ten önce uyumadigi gibi beni de uyutmuyo iyice sinirlerim gerildi takıntılı oldum temin gene gittim hem yedim hem ağladım cok saçma bi ruh halindeyim yani sonra pişman oldum yeşil çay demledim. Biraz kafam dağilsin diye kalktım mutfak dolaplarımi düzenledim yerlerlni değiştirdim yeni oturuyorum daha..

Seni de farkettim canım da bişey sormadım çünkü baktım esin annesinde yedi bende kendime ayrı yemek yaptım falan yazdın bi kaç kez dedim tamam var bi durum gene.. Geçen martta falan sende gidiyordun gün aşırı hatırladıgim kadarıyla :-(ne tuhaf bi kadın o ya bildiğin sana çeyiz olarak aldıklarını mi geldi topladı zaten daha sen hamileyken belli etmiş ya o yüzünü ama işte eşinin annesi bi yerde elinden bişey gelmiyo insanın eşini sevince herşeye katlanıyor insan ... Allahtan annenin yanındasin dertlesecek insanın var yanında ...
Benim de bayramda küçük bi durum oldu ama kendi babamla ortada bişey yokken saçma bişeyden dolayı elini vermek istemedi cok fena oldum o günden beri ayaklarlm gitmiyo çünkü haksız..oturup konuşma gibi bi durumumuz da olmadı olmazda çünkü cok önyargılı ve sert mizaclı bi insan ve bende ilk defa bu kadar kırıldım... Valla o günden beri her aklıma geldikçe ağlıyorum.. Ben normalde kolay kolay birinin yanında yada eşimin yanında ağlamışligim pek yoktur ama bu sefer hep eşimin yanında her konu açıldığında ağladım çünkü eşime karşı mahcup olduğum bi durum yarattı ortaya.. Hala onun gerginliği var üzerimde ...
Bu yüzden cok takıntılı oldum aralar ...
Belki bahane belki de gerilim beni tam konsantre yapamadı işte yoksa biliyorsun geçen sefer bi hafta 1kilo alıpta sonra 2kilo verebiliyordum şimdi kilo almıyorum ama veremiyorum da ....
Üf ne cok dolmuşum yazdım da yazdım...

Selam kızlar bugünki menüm gece sahurda biraz omlet zeytin peynir domates salatalık ve bir tane kepek ekmeğiyle yapılmış tost yedim. Akşamda bir tabak bulgur pilavı 1tabak yoğurtlu kabak ve 2dilim ekmek yedim. Çok aciktim nedense dayanamadim bugün yine tartılm anladımki ben böyle kalmaya mahkum oldum çıldırıcam ya gitmiyo yapıştı mübarek. Önceden bu yazdığım menülerle çok kilo verdim metabolizmam durdu herhalde. Herkes 30u geçince gör diyo benim erken başladı sanırsam yavaşlamaya. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama ya diyete uymazsam. Bana sıkıcı geliyo listeler. Şaştım kaldım ya

Canım bende düşünüyorum diyetisyen olayını ama dediğin gibi bende hiç listeye uyamam.. Ve bi kaç kez gitmek lazım en azından test tahlil özel olunca masraf yani her yönden çalışmadığım içinde kiyamiyorum paraya valla cok pinti oldum bugün ne güzel kışlık kazaklar buldum pantolon buldum ama almaktan vazgeçtim üstelikte ihtiyacım varken zayıfladığımdan bu yana dolabım bomboş :-( diyorum nasılsa hep evdeyim gerek yok şimdi almaya deyip duruyorum :-(
Allahım diyetisyenden konuyu nereye getirdim bakar misin?

Canım sen zayıfsin ne güzel bende senin kilona insem canımi sıkmam yavaş yavaş gider. Eminim çok yakışır yeni cicilerin:-D daha ne olsun kız boyun benden uzundu kilonda çok çok zayıf al al kendini daha iyi hissedersin o zaman. Ben hala almıyorum senin gibi zayıflayınca diyorum ama bu gidişe böyle kalicam. Kaç beden giyiyosun bence boyuna ve kilona göre 40 giyersin. Hiç canını sıkma beni düşün mutlu ol:-D ya kate gibi olsam diye

Canım bugün pantolon denedim 40bol geldi 38 de kalmamıştı ... Kazak gömlek tarzı da M oluyo yani oda 38 cok şükür sonunda 44beden giydiğimi bilirim.. Hatta eşofmanlarim duruyo hala giyiyorum belimde dönüyo resmen dökülüyo cok güzel bi mutluluk hakikaten...
Işte ınat ettim 60olayım dedim ama benim istediğim hızda olmayacak anlaşılan :-( önce kafa olarak rahatlamam lazım benim diyetisyenle beraber psikoloğa da gitsem o zaman olur bak
Yarın yeni bi gün olacak ve ben toparlanacagim ınş..
Bide bu arada bugün ben ayrı çıktım çarşıya eşim iş çıkışı geldi ben arabaya doğru giderken incelemiş beni cok acayip zayıf geldin gözüme iyice bitmişsin dedi mutlu oldum galiba onun rahatlığı ile totoşum kalktı da bu yüzden vur patlasın çal oynasın yedim
Haftaya bende oruç tutmaya niyetleniyorum kısmetse..hem nefsim hem midem rahatlasin biraz borçlarımda var epey...

Son düzenleme:

38 diyecektim ya 40sa diye düşündüm çok sevindim senin adına darısı benim başıma bakalım ben ne zaman duycam eşimden:-( 2006da yani 21 yaşımda 62ye düşmüştüm çok güzel bi duyguydu. Yine görücem inşallah. Benim hayatım 19yasindan sonra al verlerle geçti halada devam:-( bıktım ama ne çare sizleri gördükce hevesleniyorum. Sende kendine ruhsal bu kadar eziyet etme 5kilo nedirki hedefe ramak kalmış yavaş yavaş gider allahın izniyle.

ahh canım sorma yaa al ver durumları sadece kilo vermede kalmadı bende zaten çeyizdi altındı eşyaydı hepsini 7aylık hamileyken aldı.doğmamıiş torununa aldığı kıyafetleri geri aldı hırsız gibi habersizce evime girip 2yıl sonra barıştık 2yıl barışık durduk zoooorla. o arada kelepçe falan aldı kıyafetler dün msj atmış istiyo. bugünde benim ilk işim o kelepçeyi bozdurup eşime vericem motor borcunu kapatsın diye. ona verirsem çok kötü hissedicem kendimi. çok dertliyim çoookk üszüntüden ericem zayıflarım belki o zaman

evet canım eylülün başından beri kavgalıyız. denize gittik geldik gelin görümce kaynana belliydi bi terslik olacağı zehir ettiler tatili. dönüncede hiç memnun edemedik seni biz olmasak göremicektin oraları dedi bir sürü istekleri oluyor. yok bayramda bana baklava yapmıyosun, doğum günümde hediye almıyosun, beni hiç aramıyosun, tatlı sözler söylemiyosun. bende dolmuşum taşmışım ilk defa karşı gelip ağzıma gelenleri söyledim. eşim arasını iyi tutmak zorunda çünkü babasıyla işi bir, elimiz mahkum. başka iş baksa kaynatam önünü kapatıyo iş bile bulamamıştı önceden 1yıl işsiz kalmıştı. kızımda tam anaokuluna başladı başta ben vericem dedi kaynanam parayı elini bile sürmedi parasına. bizide çok aşıyor ama çok güzel kuran öğrenecek yarısına geldi elifbanın. öff dış sorun deyip geçiştirmeye çalışıyorum anlıcağın.

senin sorunun daha zor canım yine de şükürler olsun halimize diyelim. beterin beteri var. inşallah oğluşununda uyku düzeni düzelir mışıl mışıl uyur geceler. gündüz uyutuyor musun pekii?

kendi baban mı elini uzatmadı:26: bi yanlış durum falan mı oldu yoksa alınganlık mı tamamen. evet insan kendi ailesiyle sorunları olduğunda eşine mahcup oluyor

ne döktürmüşüz dertleri haa anlatalımda içimizde şişmesin

evet canım diyetislenle veren veriyor ama ben veremeyenlerden oldum. sürekli bağlı kaldığın bi liste çok sıkıcı tek güzel yanı para veriyosun diye kendini uymak zorunda olduğunu bilmek ve kontrollere gidince doktora mahcup olmıyım kilo vermiş olayım düşüncesi.
sonra bi yanda da diyosunki enayimiyim kendim kilo vereyim o parayla üst baş alırım

ahh ahh dolapta bir parça düzgün bir şeyim kalmadı ama yooook almıcam zayıflıyım deyip duruorum bende. booşşver evde oturup duruyoruz diye avutuyoruz kendimizi.. devam böyle kişinin giydiği haram yediği helalmiş ama yeme sakın yine

günaydın kızlar ilk bildirim benden. valla utanıyorum artık kilomu yazarken sizlere karşı. tamamen metabolizmaya bağlıyorum. onca da yedim bu hafta canımın istediklerini.

geçen hafta : 63.8
bu hafta : 62.5
fark : 1,300giden
spor : 4saat yürüyüş, 3saat spor

Son düzenleme:
günaydın şekerler.
gülercim 41 kere maşallah sana.
darısı da başıma inşallah.
68 yazın bana da,küstüm akşam,spor falan yapmadım.gerçi markete de gittim vakit yoktu pek.
yattım dizi seyrettim.
bugün bir yoklarım kendimi,canım isterse yaparım.
420 dk sporum var bu hafta üstüne 500 gr da artım.
daha ne diyeyim.

stres yapmamaya çalış arkadaşım. olacağı varsa da olmaz stres yaparsan. yaşamış biri olarak söylüyorum. allah en kısa zamanda nasip etsin inş.

ben de düşünmeye başladım artık. oruç tutarken ben kg veremem ve 3 ün tuttum......ve bugünkü kg 64.5, durum ortada

ben de senin bmı nda olabilsem diyorum

maşallah sana guler

darısı alanlara olsun

günaydın bacılar

ah gülerciğim ah bu konular yüzünden boşayayım bu kocayı onlarda kurtulsun bende dedim çogu zaman . aynı şeyler sadece roller farklı. benim kide eve girip hırsız gibi çalmış eşimin bekarlıktan kalan eşyalarını. kendi zaten çöp almamıştı bana .
moralini bozma rakibini boz diyorum sana. eğer o kelepçeyi bozup borcunu kapatman o kadını kudurtacaksa yap anasını satayım. kudursun
senin tek gözyaşına değmez kimse sen kocanla iyiysen geri boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…