çook çok teşekkürler şekerler.
ne yapalım eskisi gibi değil artık demek ki bünyem.
az boğazı tutup spor yapınca hemen gidiyordu kilolar.
artık böyle olacak galiba.
bugün biraz araştırma yapayım,neler yapabilirim bakayım.
size yazdığımdan beri boş durmadım,ortalığı topladım,ufaklığı doyurdum,çamaşır yıkadım.yorulursam yapamam diye mutfak dolaplarını temizledim,yeniden yerleştirdim.mis gibi oldu.
hem ay başı geliyor,alışverişe çıkmadan neyim var neyim yok görmüş oldum,listemi buna göre yaparım artık.
şimdi büyük kızım yemeğe gelir,onu gönderir,ufaklığı uykuya yatırır kalan işleri hallederim.
ütüler beklesin az daha,zaten küçük bir everest kadar olmuş,5 makina çamaşır.oy oyy bana benden bir tane daha lazım.
dün canım sıkkındı kızlar yedikçe yedim durduramadım kendimi inş. yarına kilom fazla çıkmaz ama bugün gene aynı moddayım moralim çok bozuk bebiş düşünüyoruz ve bu 7. ayımız halen olan bişey yok doktorada gittik bi problem yok dedi bu aydan çok ümitliyim ama ya olmazsa deyip strese giriyorum Allahım hayırlısını versin.
Mide fesati geçiriyorum kızlar :-(
Bütün gün aç aç gezdim sonra akşam yemeğe gömüldüm balık kızarttim 2dilim ekmekle yedim şalgam içtim 2bardak bol bol salata yedim 3mandalina 1küçük muz 2parça bitter çikolata ve bi küçük boy magnum yedim :-( bunların hepsi benim mideme mi girmiş ya inanamıyorum :-( soda içiyorum şu an
tartılma arefesi sen böyle yapmazdın aysun:26: ahhh işte o uzun süre açlıktan oluyor bunlarrben bi karar verdim bundan sonra herşeyin tadına bakıcam 1dilim kadar yicem bugün 1dilim börek yemiş bulundum azar azar bakmadığımızda onun bunun tadına sonra acısı böyle çıkıyor aysuncum yaaa artık DİYET demeyelim bu yaşamımızın bi parçası hedef kilomuza ulaştıktan sonra nolcak ya? yine her şeye yüklenip 2ayda geri mi alacağız kiloları? azar azar yiyelim hepsinden kesinlikle kısmayalım uzun zamanda da olsa vereceğiz inşallah bu kiloları sağlıklı bi şekilde
bugün benimde kötü günümdü uğrayamadım şu kaynana problemleriii öff 2ay önce tartıştık küsmüştük şimdi bana aldığı her şeyi geri aldı bunalımdayım yine
tartılma arefesi sen böyle yapmazdın aysun:26: ahhh işte o uzun süre açlıktan oluyor bunlarrben bi karar verdim bundan sonra herşeyin tadına bakıcam 1dilim kadar yicem bugün 1dilim börek yemiş bulundum azar azar bakmadığımızda onun bunun tadına sonra acısı böyle çıkıyor aysuncum yaaa artık DİYET demeyelim bu yaşamımızın bi parçası hedef kilomuza ulaştıktan sonra nolcak ya? yine her şeye yüklenip 2ayda geri mi alacağız kiloları? azar azar yiyelim hepsinden kesinlikle kısmayalım uzun zamanda da olsa vereceğiz inşallah bu kiloları sağlıklı bi şekilde
bugün benimde kötü günümdü uğrayamadım şu kaynana problemleriii öff 2ay önce tartıştık küsmüştük şimdi bana aldığı her şeyi geri aldı bunalımdayım yine
Selam kızlar bugünki menüm gece sahurda biraz omlet zeytin peynir domates salatalık ve bir tane kepek ekmeğiyle yapılmış tost yedim. Akşamda bir tabak bulgur pilavı 1tabak yoğurtlu kabak ve 2dilim ekmek yedim. Çok aciktim nedense dayanamadim bugün yine tartılm anladımki ben böyle kalmaya mahkum oldum çıldırıcam ya gitmiyo yapıştı mübarek. Önceden bu yazdığım menülerle çok kilo verdim metabolizmam durdu herhalde. Herkes 30u geçince gör diyo benim erken başladı sanırsam yavaşlamaya. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama ya diyete uymazsam. Bana sıkıcı geliyo listeler. Şaştım kaldım ya
Canım sen zayıfsin ne güzel bende senin kilona insem canımi sıkmam yavaş yavaş gider. Eminim çok yakışır yeni cicilerin:-D daha ne olsun kız boyun benden uzundu kilonda çok çok zayıf al al kendini daha iyi hissedersin o zaman. Ben hala almıyorum senin gibi zayıflayınca diyorum ama bu gidişe böyle kalicam. Kaç beden giyiyosun bence boyuna ve kilona göre 40 giyersin. Hiç canını sıkma beni düşün mutlu ol:-D ya kate gibi olsam diye
Canım bugün pantolon denedim 40bol geldi38 de kalmamıştı ... Kazak gömlek tarzı da M oluyo yani oda 38 cok şükür sonunda 44beden giydiğimi bilirim.. Hatta eşofmanlarim duruyo hala giyiyorum belimde dönüyo resmen dökülüyo cok güzel bi mutluluk hakikaten...
Işte ınat ettim 60olayım dedim ama benim istediğim hızda olmayacak anlaşılan :-( önce kafa olarak rahatlamam lazım benim diyetisyenle beraber psikoloğa da gitsem o zaman olur bak
Yarın yeni bi gün olacak ve ben toparlanacagim ınş..
Bide bu arada bugün ben ayrı çıktım çarşıya eşim iş çıkışı geldi ben arabaya doğru giderken incelemiş beni cok acayip zayıf geldin gözüme iyice bitmişsin dedi mutlu oldumgaliba onun rahatlığı ile totoşum kalktı da bu yüzden vur patlasın çal oynasın yedim
Haftaya bende oruç tutmaya niyetleniyorum kısmetse..hem nefsim hem midem rahatlasin biraz borçlarımda var epey...
Aynen dediğin gibi oluyo canım. Ben 10kilo verdiğim dönemde herşeyden yemiştim azar azar yinede kilo vermiştim. Inanmıyorum kaynananmi sana aldığı şeyleri geri aldı çocuk gibi ben konuyu bilmiyorum ama ne olursa olsun alınmazki utanır insan
Canım aslında cok bişeyden kısmadim ki kahvaltım gayet bol boldu bu hafta.. Arada yaptım hep ama spora cok yüklenip kiloda cok fark olmayınca bunaldım hep bu tartı yüzünden yarın tartılayim kaldıracağım bi hafta bakalım :-(artık kilo vermeye çalışmak yordu beni bide az az gidiyo ya sinir bozucu oluyo üstüne bide uykusuzluk :-(benim oğlum nerden baksan 6 aydır falan hep bu düzende uyuyo sabaha karşı 4ten önce uyumadigi gibi beni de uyutmuyo iyice sinirlerim gerildi takıntılı oldum temin gene gittim hem yedim hem ağladım cok saçma bi ruh halindeyim yani sonra pişman oldum yeşil çay demledim. Biraz kafam dağilsin diye kalktım mutfak dolaplarımi düzenledim yerlerlni değiştirdim yeni oturuyorum daha..
Seni de farkettim canım da bişey sormadım çünkü baktım esin annesinde yedi bende kendime ayrı yemek yaptım falan yazdın bi kaç kez dedim tamam var bi durum gene.. Geçen martta falan sende gidiyordun gün aşırı hatırladıgim kadarıyla :-(ne tuhaf bi kadın o ya bildiğin sana çeyiz olarak aldıklarını mi geldi topladızaten daha sen hamileyken belli etmiş ya o yüzünü ama işte eşinin annesi bi yerde elinden bişey gelmiyo insanın eşini sevince herşeye katlanıyor insan ... Allahtan annenin yanındasin dertlesecek insanın var yanında ...
Benim de bayramda küçük bi durum oldu ama kendi babamla ortada bişey yokken saçma bişeyden dolayı elini vermek istemedi cok fena oldum o günden beri ayaklarlm gitmiyo çünkü haksız..oturup konuşma gibi bi durumumuz da olmadı olmazda çünkü cok önyargılı ve sert mizaclı bi insan ve bende ilk defa bu kadar kırıldım... Valla o günden beri her aklıma geldikçe ağlıyorum.. Ben normalde kolay kolay birinin yanında yada eşimin yanında ağlamışligim pek yoktur ama bu sefer hep eşimin yanında her konu açıldığında ağladım çünkü eşime karşı mahcup olduğum bi durum yarattı ortaya.. Hala onun gerginliği var üzerimde ...
Bu yüzden cok takıntılı oldum aralar ...
Belki bahane belki de gerilim beni tam konsantre yapamadı işte yoksa biliyorsun geçen sefer bi hafta 1kilo alıpta sonra 2kilo verebiliyordum şimdi kilo almıyorum ama veremiyorum da ....
Üf ne cok dolmuşum yazdım da yazdım...
Selam kızlar bugünki menüm gece sahurda biraz omlet zeytin peynir domates salatalık ve bir tane kepek ekmeğiyle yapılmış tost yedim. Akşamda bir tabak bulgur pilavı 1tabak yoğurtlu kabak ve 2dilim ekmek yedim. Çok aciktim nedense dayanamadim bugün yine tartılm anladımki ben böyle kalmaya mahkum oldum çıldırıcam ya gitmiyo yapıştı mübarek. Önceden bu yazdığım menülerle çok kilo verdim metabolizmam durdu herhalde. Herkes 30u geçince gör diyo benim erken başladı sanırsam yavaşlamaya. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama ya diyete uymazsam. Bana sıkıcı geliyo listeler. Şaştım kaldım ya
Canım bende düşünüyorum diyetisyen olayını ama dediğin gibi bende hiç listeye uyamam.. Ve bi kaç kez gitmek lazım en azından test tahlil özel olunca masraf yani her yönden çalışmadığım içinde kiyamiyorum parayavalla cok pinti oldum bugün ne güzel kışlık kazaklar buldum pantolon buldum ama almaktan vazgeçtim üstelikte ihtiyacım varken zayıfladığımdan bu yana dolabım bomboş :-( diyorum nasılsa hep evdeyim gerek yok şimdi almaya deyip duruyorum :-(
Allahım diyetisyenden konuyu nereye getirdim bakar misin?
dün canım sıkkındı kızlar yedikçe yedim durduramadım kendimi inş. yarına kilom fazla çıkmaz ama bugün gene aynı moddayım moralim çok bozuk bebiş düşünüyoruz ve bu 7. ayımız halen olan bişey yok doktorada gittik bi problem yok dedi bu aydan çok ümitliyim ama ya olmazsa deyip strese giriyorum Allahım hayırlısını versin.
Canım sen zayıfsin ne güzel bende senin kilona insem canımi sıkmam yavaş yavaş gider. Eminim çok yakışır yeni cicilerin:-D daha ne olsun kız boyun benden uzundu kilonda çok çok zayıf al al kendini daha iyi hissedersin o zaman. Ben hala almıyorum senin gibi zayıflayınca diyorum ama bu gidişe böyle kalicam. Kaç beden giyiyosun bence boyuna ve kilona göre 40 giyersin. Hiç canını sıkma beni düşün mutlu ol:-D ya kate gibi olsam diye
günaydın kızlar ilk bildirim benden. valla utanıyorum artık kilomu yazarken sizlere karşı. tamamen metabolizmaya bağlıyorum. onca da yedim bu hafta canımın istediklerini.
geçen hafta : 63.8
bu hafta : 62.5
fark : 1,300giden
spor : 4saat yürüyüş, 3saat spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?