Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

gelelim bana
800 gr artıdayım .mehter bölüğü gibiyim ya 1 ileri 2 geri
geçen hafta 62,600
bu hafta 63,400
gelen +800

günaydın kızlar

gülercim 700 gr veremedim ama kilo da almadım :26:

başlangıç kilo : 77.5
geçen hafta : 75.0
bu hafta : 75.0

gelen giden yok :)

yapılan spor :

1 saat yürüyüş
350 ip atlama
45 dk leslie * 2

Sabah kahvaltım:
2dilim uno Light denge
1dilim Light beyaz peynir
Domates salatalık
Yeşillik
Haşlanmış yumurta
2tatlı kaşığı aşûre
2bardak şekersiz çay

maşallah tebrık ederım canım

Kızlar ben oruç olduğum için akşam 4de tartılcam ama aynı gibi kilom. Bu telefon beni deli etti. Beğen butonuna basıyorum olmuyo konuya cevap vere basıyorum olmuyo sayfa açılmıyo. Genellikle böyle oluyo

GEÇEN hafta 62.9

bu hafta 63.3

gelen 400 gr gülercim tebrik ediorumm seni maşallah

kızlar moralimizi bozmayalım azimle devam.

Hemen bildirim yapıp kaçıyorum gene sabah 4te uyuduk yeni kalkıyorum kahvaltı hazırlamam gerek sonra detaylı yazarlm hepinize ...
Başlangıç:68.8
Geçen hafta:65.9
Bugün:66.1(bi kaç gün hep 65.4geliyordum halbuki dün yemenin cezası )
Gelen : 200gr
Spor: 6saat 10dk. Leslie ile yürüyüş
Valla artık bişey diyemiyorum kendime

o zaman yanlış giden bişeyler var canım yaa spor onca yapmışsın üstelik +500:26: geç saatte mi yiyorsun ya da geç mi uyanıyosun? regl dönemi mi? bi neden diye sor bakalım kendine bizimlede paylaş. ya da doktora gidip bi test falan mı yaptırsan tiroid bezlerindemi sorun var metobolizman mı yavaş çalışıyor:26: hırslan haftaya görelim seni inşallah

ben de düşünmeye başladım artık. oruç tutarken ben kg veremem ve 3 ün tuttum......ve bugünkü kg 64.5, durum ortada

maşallah sana guler

darısı alanlara olsun

sağol canımda sizleri böyle görünce verdiğim kilolara bile sevinemiyorum bu yolun başında anca beraber kanca beraber dedik

gittim bozdurdum küpe ve kolye aldım 350tl tuttu ohh dedim nasıl sevindim anlatamam geriye de kaldı baya onlada borcumuzun yarısı bitmiş olacak. borç biter elbette o kelepçeyi ona vermem elimdede kalmasını istemedim baktıkça hatırlarım diye. bir de bana önceden bi kolye ve ucu vermişti hayret dedim onu istemedii kuyumcuya onu bi gösterdim gümüş bu dedi, altın diye vermişti kaynanam bana öfff ne bitmez dertlermiş be yakar. ele karışınca anyayıda konyayıda bi güzel gösteriyolar

ooooh ne güzel yapmışsın. iyi olmuş.bizde bir laf vardır ne ucuz diye sormuşlar elin yavrusu ele ucuz demişler.
kendi kızlarına aynı şey yapılsa kızılca kıyamet koparırlar ama sana bana hiiiçç acımazlar . rabbim bize sabır onlarada hidayet nasip etsin.

ne oluyoruz böyle...........

gerçekten kızlar noluyo böylee. acayip moralim bozuldu kek yemeye gömüldüm resmen:18: beni de yoldan çıkarıyosunuz:18::18::18: sanki kilo alma topiği olmuş alanlardan 1.mi ne seçsek
yakar 800gr ne demek nrhs çok şükür bari almamışsın ama haftaya böyle olmasın söyliyeyim o 700gr verilecek
smileeee noldu kuzum? +1kilo muuuu
tiin sana tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin demek istiyorummmmmmmm çok sinirlendim valla
aysun sende bi anormallik var canım bütün hafta dikkat et spor yap ölç biç tart 1güncük kaçamaktan +200gelmemeli bence.

ayyy moonlin ohh dedim içim rahatladı valla tebrik ederim seniii yüzümü güldürdün

Son düzenleme:
kate sabırsızlıkla bekliyorum senin bildirimini sakın almış olma lütfeennnnnnnn !!!!

amin inşallah. ayy keşke aynı şehirlerde olaydık hepimiz. ne güzel dedikodular çıkardı valla zaten şu kaynanaya girdik mi çıkamazdık heralde

1bardak ılık su , 1bardak meto çayı
sabah 8:45 1dilim kek, 2zeytin, 1di peynir

14:30 1dilim kek, 3zeytinnn (aslında yoğurt ve biber yicektim ama buraya girince görünce sizleri böyle sizin üzüntünüz bana yansıdı hırs mırs gitti valla) 1bardak yeşilçay.
sonunda demleme yeşil çay aldım çok güzelmiş yaa hoşuma gitti. kaynar suyun içine atıyorum 3dk sonra süzüyorum. siz nasıl yapıyosunuz çayı demleme mi? demleyince sanki acılıyor çay

akşamada karnıbahar kızartıcam 1tabak yerim heralde. bu hafta vermek gibi bi hedefim olmıcak. kilomu koruyayım ufaktan ufaktan yeme haftası yapıcam kendime ama gram almadan!!! sizde böylelikle yetişmiş olun bana

Son düzenleme:
Arkadaşlar, ben Biberiye ve Enginar'ın sıvı ekstraktını kullanıyorum, sabah-akşam. Hem vücudumdaki ödemlerden kurtuldum, hem bağırsaklarım hızlı çalışmaya başladı, hem metabolizmam hızlandı, hem de bu sayede kilo verdim. Tabi yediklerime de biraz dikkat ettim. Kilo vermem baya hızlandı ama.

Inş allah sana da bir an önce nasip etsin 38bedenleri .. Tabi mesele koruyabilmekte al ver cok fena olur :-(

Oğlum gündüzleri ister istemez uyuyor çünkü benim isim oluyo yemek bulaşık ev işi derken bazen 1saat mutfaktan çıkamıyorum o sırada uyuyo kereta uyandırmaya kiyamiyorum zaten uykusu varsa top at uyandıramazsin cok fena bu yüzden ama cok şükür ne yapalım bizim de hayatımız böyle gidecek işte ...
Babama gelince aslında bütün mesele benim kaçarak evlenmeme dayanıyor demek daha mantıklı.. Nerdeyse 9yıl geçti ama hala cok kızgın bu konuda anlıyorum onu da ama demiyor ki ne güzel anlaşıyorlar başka meseleleri dert ediyor kendine bizi de üzüyor işte.. Eşimde diyo biz zaten oğlanın derdinden yıllardır yıprandık bize daha cok destek olacakları yerde başka yönlerde akılları hep.. Eşim o kadar iyi ki bir kelimemi iki etmez tek kavgamız olmamıştır bugüne kadar.. Sürekli oğlumla ilgilenir mama verir altını alır ben uykusuz kaldığım zamanlar sen git yat dinlen der ben bakayım bu gece .. Tek tatili pazar ondada beni uyutmaya calisir yani beni ondan cok düşünen yok şu hayatta :-(
Bide bi keresinde babam muhabbet esnasında dedi boşanma durumu olsa katiyen almam seni eve :-(halbuki dediğim gibi hiç böyle bi duruma gelmedik bile... O yüzden bende artık kızıyorum ona biz ne güzel anlaşıyoruz mutlu olacakları yerde daha cok keyif kaçırıyorlar.. Benim de huzurum yok bayramdan bu yana işte o yüzden insanın annesi babası sonuçta zoruma gidiyo ..bide aynı yerde oturuyoruz daha kötü oluyo böyle olunca uzak olsa zaten böyle sorun olmazdı eminim gözden uzak gönülden de uzak boşuna dememişler :-(
Valla keşke aynı yerde otursaydik ne cok doluyum kimseye de anlatamıyorum dediğim gibi aynı yerde oturunca laf söz olur diye şiştim artık...
Bi kahve yanında dedikodu süper olur du tam şu an
Tebrikler canım valla cok mutlu oldum senin adına en azından uğraşlarınin sonucunu alıyorsun hedefine ulaşacaksın ınş
Hem rakibem hem de aynı derdimin ortağısin bundan böyle spor yapıp kilo alanlar takımını kuralim mi seninle?

gelelim bana
800 gr artıdayım .mehter bölüğü gibiyim ya 1 ileri 2 geri
geçen hafta 62,600
bu hafta 63,400
gelen +800
Of of diyecek bişey yok valla bu hafta kış depresyonundayiz galiba :-(

Sabit olmak almaktan her zaman cok daha iyidir tebrikler canım..

geçen hafta: 61 kg
bu hafta: 62 kg
gelen: 1 kg :84:
Bir kilo mu? Biz dökülüyoruz ya biri bize bişey yapsın :-(

ne oluyoruz böyle...........

Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64.2
Yaniiii: -600gr

Tebrik ediyorum
GEÇEN hafta 62.9

bu hafta 63.3

gelen 400 gr gülercim tebrik ediorumm seni maşallah

kızlar moralimizi bozmayalım azimle devam.

Canım valla insanın morali bozuluyor istemese de ne olacak böyle diye düşünüyoruz kara kara şu an bence hepimiz :-(
Öğle yemeğim: 1avuç beyaz leblebi
5-6tane çiğ kaju
1bardak şekersiz Yeşilçay
Light süt ile nesfit
doyuruyor mu bu menü seni?

Oh ne iyi yapmışsın canım kapak olsun ona da seni oyuncak gibi kullanmak istiyor besbelli gel buraya git oraya...
Hem evinden etti seni hamile hamile stres yasatti hem de şimdi laf ediyor.. Konuşmaya bile yüzü olmaması lazım ama işte bu kaynanalasri kaynar kazana atmalı

Ben doğuştan anormalim galiba
Valla iyice gerildim bu kilo konusunda bugün serbest bıraktım kahvaltıda kendimi yedim de yedim şimdi o kadar tokum ki akşama yerim bi daha ancak..
Valla eşime sardım adam ise gitti bi dünya laf söyledim uzdum onu da bi tek nazım ona geçiyor diye... :-(
Şimdi gidip tartıyi da kaldırcam
Bugün yatma günü ilan ettim kendime son ses sıla çalıyor evde hiç bi iş yapmak gelmiyo içimden kafamı toplamam lazım artık...

sabah menüm

çeyrek ekmek
peynir
5 adet zeytin
çay

ara: 2 gün kurusu kayısı

öğle menüm

5 y.k bulgur pilavı
1,5 kepçe menemen

ara: 1 mandalina

bugünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
1/2 kk peynir
4-5 zeytin
2 tk reçel
öğle
1 kase
tarhana çorbası
el kadar lahana turşusu
2 yk b.pilavı
akşama
salata köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…