günaydın kızlar ilk bildirim benden. valla utanıyorum artık kilomu yazarken sizlere karşı. tamamen metabolizmaya bağlıyorum. onca da yedim bu hafta canımın istediklerini.
geçen hafta : 63.8
bu hafta : 62.5
fark : 1,300giden
spor : 4saat yürüyüş, 3saat spor
günaydın şekerler.
gülercim 41 kere maşallah sana.
darısı da başıma inşallah.
68 yazın bana da,küstüm akşam,spor falan yapmadım.gerçi markete de gittim vakit yoktu pek.
yattım dizi seyrettim.
bugün bir yoklarım kendimi,canım isterse yaparım.
420 dk sporum var bu hafta üstüne 500 gr da artım.
daha ne diyeyim.
ben de düşünmeye başladım artık. oruç tutarken ben kg veremem ve 3 ün tuttum......ve bugünkü kg 64.5, durum ortada
maşallah sana guler
darısı alanlara olsun
günaydın bacılar
ah gülerciğim ah bu konular yüzünden boşayayım bu kocayı onlarda kurtulsun bende dedim çogu zaman . aynı şeyler sadece roller farklı. benim kide eve girip hırsız gibi çalmış eşimin bekarlıktan kalan eşyalarını. kendi zaten çöp almamıştı bana .
moralini bozma rakibini boz diyorum sana. eğer o kelepçeyi bozup borcunu kapatman o kadını kudurtacaksa yap anasını satayım. kudursun
senin tek gözyaşına değmez kimse sen kocanla iyiysen geri boş
o zaman yanlış giden bişeyler var canım yaa spor onca yapmışsın üstelik +500:26: geç saatte mi yiyorsun ya da geç mi uyanıyosun? regl dönemi mi? bi neden diye sor bakalım kendine bizimlede paylaş. ya da doktora gidip bi test falan mı yaptırsan tiroid bezlerindemi sorun var metobolizman mı yavaş çalışıyor:26: hırslan haftaya görelim seni inşallah
sağol canımda sizleri böyle görünce verdiğim kilolara bile sevinemiyorumbu yolun başında anca beraber kanca beraber dedik
gittim bozdurdum küpe ve kolye aldım 350tl tuttu ohh dedim nasıl sevindim anlatamam geriye de kaldı baya onlada borcumuzun yarısı bitmiş olacak. borç biter elbette o kelepçeyi ona vermem elimdede kalmasını istemedim baktıkça hatırlarım diye. bir de bana önceden bi kolye ve ucu vermişti hayret dedim onu istemediikuyumcuya onu bi gösterdim gümüş bu dedi, altın diye vermişti kaynanam bana öfff ne bitmez dertlermiş be yakar. ele karışınca anyayıda konyayıda bi güzel gösteriyolar
ne oluyoruz böyle...........
ooooh ne güzel yapmışsın. iyi olmuş.bizde bir laf vardır ne ucuz diye sormuşlar elin yavrusu ele ucuz demişler.
kendi kızlarına aynı şey yapılsa kızılca kıyamet koparırlar ama sana bana hiiiçç acımazlar . rabbim bize sabır onlarada hidayet nasip etsin.
Inş allah sana da bir an önce nasip etsin 38bedenleri .. Tabi mesele koruyabilmekte al ver cok fena olur :-(38 diyecektim ya 40sa diye düşündümçok sevindim senin adına darısı benim başıma bakalım ben ne zaman duycam eşimden:-( 2006da yani 21 yaşımda 62ye düşmüştüm çok güzel bi duyguydu. Yine görücem inşallah. Benim hayatım 19yasindan sonra al verlerle geçti halada devam:-( bıktım ama ne çare sizleri gördükce hevesleniyorum. Sende kendine ruhsal bu kadar eziyet etme 5kilo nedirki hedefe ramak kalmış yavaş yavaş gider allahın izniyle.
ahh canım sorma yaa al ver durumları sadece kilo vermede kalmadı bendezaten çeyizdi altındı eşyaydı hepsini 7aylık hamileyken aldı.doğmamıiş torununa aldığı kıyafetleri geri aldı hırsız gibi habersizce evime girip 2yıl sonra barıştık 2yıl barışık durduk zoooorla. o arada kelepçe falan aldı kıyafetler dün msj atmış istiyo. bugünde benim ilk işim o kelepçeyi bozdurup eşime vericem motor borcunu kapatsın diye. ona verirsem çok kötü hissedicem kendimi. çok dertliyim çoookk üszüntüden ericem zayıflarım belki o zaman
senin sorunun daha zor canım yine de şükürler olsun halimize diyelim. beterin beteri var. inşallah oğluşununda uyku düzeni düzelir mışıl mışıl uyur geceler. gündüz uyutuyor musun pekii?
kendi baban mı elini uzatmadı:26: bi yanlış durum falan mı oldu yoksa alınganlık mı tamamen. evet insan kendi ailesiyle sorunları olduğunda eşine mahcup oluyor
ne döktürmüşüz dertleri haa anlatalımda içimizde şişmesin
evet canım diyetislenle veren veriyor ama ben veremeyenlerden oldum. sürekli bağlı kaldığın bi liste çok sıkıcıtek güzel yanı para veriyosun diye kendini uymak zorunda olduğunu bilmek ve kontrollere gidince doktora mahcup olmıyım kilo vermiş olayım düşüncesi.
sonra bi yanda da diyosunki enayimiyim kendim kilo vereyim o parayla üst baş alırım
ahh ahh dolapta bir parça düzgün bir şeyim kalmadı ama yooook almıcam zayıflıyım deyip duruorum bende. booşşver evde oturup duruyoruz diye avutuyoruz kendimizi.. devam böylekişinin giydiği haram yediği helalmiş ama yeme sakın yine
Tebrikler canım valla cok mutlu oldum senin adına en azından uğraşlarınin sonucunu alıyorsun hedefine ulaşacaksın ınşgünaydın kızlar ilk bildirim benden. valla utanıyorum artık kilomu yazarken sizlere karşı. tamamen metabolizmaya bağlıyorum. onca da açayedim bu hafta canımın istediklerini.
geçen hafta : 63.8
bu hafta : 62.5
fark : 1,300giden
spor : 4saat yürüyüş, 3saat spor
Hem rakibem hem de aynı derdimin ortağısin bundan böyle spor yapıp kilo alanlar takımını kuralim mi seninle?günaydın şekerler.
gülercim 41 kere maşallah sana.
darısı da başıma inşallah.
68 yazın bana da,küstüm akşam,spor falan yapmadım.gerçi markete de gittim vakit yoktu pek.
yattım dizi seyrettim.
bugün bir yoklarım kendimi,canım isterse yaparım.
420 dk sporum var bu hafta üstüne 500 gr da artım.
daha ne diyeyim.
Of of diyecek bişey yok valla bu hafta kış depresyonundayiz galiba :-(gelelim bana
800 gr artıdayım .mehter bölüğü gibiyim ya 1 ileri 2 geri
geçen hafta 62,600
bu hafta 63,400
gelen +800
Sabit olmak almaktan her zaman cok daha iyidir tebrikler canım..günaydın kızlar
gülercim 700 gr veremedim ama kilo da almadım :26:
başlangıç kilo : 77.5
geçen hafta : 75.0
bu hafta : 75.0
gelen giden yok :)
yapılan spor :
1 saat yürüyüş
350 ip atlama
45 dk leslie * 2
Bir kilo mu? Biz dökülüyoruz ya biri bize bişey yapsın :-(geçen hafta: 61 kg
bu hafta: 62 kg
gelen: 1 kg:84:
ne oluyoruz böyle...........
Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64.2
Yaniiii: -600gr
GEÇEN hafta 62.9
bu hafta 63.3
gelen 400 grgülercim tebrik ediorumm seni maşallah
kızlar moralimizi bozmayalım azimle devam.
doyuruyor mu bu menü seni?Öğle yemeğim: 1avuç beyaz leblebi
5-6tane çiğ kaju
1bardak şekersiz Yeşilçay
Light süt ile nesfit
o zaman yanlış giden bişeyler var canım yaa spor onca yapmışsın üstelik +500:26: geç saatte mi yiyorsun ya da geç mi uyanıyosun? regl dönemi mi? bi neden diye sor bakalım kendine bizimlede paylaş. ya da doktora gidip bi test falan mı yaptırsan tiroid bezlerindemi sorun var metobolizman mı yavaş çalışıyor:26: hırslan haftaya görelim seni inşallah
sağol canımda sizleri böyle görünce verdiğim kilolara bile sevinemiyorumbu yolun başında anca beraber kanca beraber dedik
gittim bozdurdum küpe ve kolye aldım 350tl tuttu ohh dedim nasıl sevindim anlatamam geriye de kaldı baya onlada borcumuzun yarısı bitmiş olacak. borç biter elbette o kelepçeyi ona vermem elimdede kalmasını istemedim baktıkça hatırlarım diye. bir de bana önceden bi kolye ve ucu vermişti hayret dedim onu istemediikuyumcuya onu bi gösterdim gümüş bu dedi, altın diye vermişti kaynanam bana öfff ne bitmez dertlermiş be yakar. ele karışınca anyayıda konyayıda bi güzel gösteriyolar
gerçekten kızlar noluyo böylee. acayip moralim bozuldu kek yemeye gömüldüm resmen:18: beni de yoldan çıkarıyosunuz:18::18::18: sanki kilo alma topiği olmuş alanlardan 1.mi ne seçsek
yakar 800gr ne demeknrhs çok şükür bari almamışsın ama haftaya böyle olmasın söyliyeyim o 700gr verilecek
smileeee noldu kuzum? +1kilo muuuu
tiin sana tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin demek istiyorummmmmmmm çok sinirlendim valla
aysun sende bi anormallik var canım bütün hafta dikkat et spor yap ölç biç tart 1güncük kaçamaktan +200gelmemeli bence.
ayyy moonlin ohh dedim içim rahatladı valla tebrik ederim seniiiyüzümü güldürdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?