Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Kilo bildirimi geçen haftayi unuttum bugün 78.9 çıktım. Hafta boyu 5gün spor yaptım hani nerede fark bu hafta sarma falan yedim ya bence o engelledi kilo vermemi.

Kilo veren 2kişi var herhalde güler ve moon gibi hatırlıyorum ikinizide tebrik ederim. Güler maşallah sana ya nazar değmesin.

Aysun bende tartıyi kaldırcam haftaya bakalım kaç olucam yada yerimde sayacakmiyim:-/ günde en az 4 5kere tartıliyorum mesela gece 1de ne çıkarsa sabah kilomun ne olacağıni biliyorum ay haftaya tartıya bi ciksamda 1kilo eksik görsem hiç bu şekil denemedim bakalım

Selam millet
3 aydir diyet yapiyorum boyum 1.58 yasim 18 ve tam 79 kiloydum. Iki ay icinde 64 kiloya düsdüm fakat son bir ayda sadece 400gr verdim..
Motivasyonumu kaybediyorum gün gittikce böyle giderse diyetimi bozcam diye korkuyorum lütfen yardimci olun (

sakın bırakma arkadşım. bak ben saldım ve verdiklerimi geri almaya başladim. duraklamaya geçmiştir vücut. bu belki bi ay daha sürer. moralini bozma ve devam et. maşallah çok güzel vermişsin

kızlar ilk sayfada paylaştım listeyi yalnız büyük bir fark var bakarsanız göreceksiniz listemizin çirkinliğini

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
güleryüzüm listen çok ama çok güzel,tüm çabalarımıza rağmen veremeyen ben ve arkadaşım aysun için kader utansın şarkısını istiyorum.
neyse yılmak yok.
şimdi ben bir ara 20 kilodan fazla verdim ufaklığı doğurduktan sonra.
bol spor ve sık ye- az ye şeklinde vermiştim.
burada canan karatay hanfendiyi dinledim,sık insülin salgılanmaması için iyice acıkmadan yemedim,sonuç malum.
eski düzene dönüp bir de öyle deneyeceğim bu hafta.
bakalım birlikte göreceğiz sonucu.

gülercim gece yemek yok,akşamı da hafif geçiriyorum,metabolik bir hastalığım yok,adet te değilim,ben de bir şey anladıysam arap olayım.
üstte yazdığım gibi taktik değiştireceğim.
bir de vücudu ekstra zorlayarak yapılan sporlar da kilo vermeyi yavaşlatıyormuş,bu benim için yeni bilgi.
sanırım bu hafta onca işin gücün arasında yorgun yorgun canımı çıkarmakla iyi etmedim.
gün aşırı bir saat spor yapayım bakalım ne olacak.

ben karatayın sadece akşam 8 den sonra yemek yeme kuralına uyuyorum canım bizim bünyemizi kendimizden başkası tanıyamaz diye düşünüyorum ben herşeyden azar azar yiyorum tatlı bile olsa çünkü biliyorumki onu yemediğimde 2 yada 3 gün sonra bolca yiyorum en iyisi benim için herşeyden azar azar yemek.

Sayende güzel bilgiler ediniyorum canım teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Kızlar 3gün kendimi öyle serbest bıraktım ki umrumda değil gibi yiyorum yine düzensiz patlayana kadar pazartesi tekrar yeni bi düzenle başlayacağım ınş..
Kafam rahatladı ama yok şu kadar gram yok bu kadar kalori yeter dedim kendime...
Hatta dün sadece 3tane mini magnum yedim ne zamandır canım çekiyordu tartıyi da kaldırdım haftaya kadar tartılmayacagim...
Bide rakibem haklı galiba deli gibi spor yapmak bize yaramiyor birer gün ara ile leslie yapacağım bakalım ne olacak ?
Umudum kırılıyor artık yavaş yavaş her hafta aynı sayılarda gidip gelmekten... Diyorum acaba mart ayinda 10kilo verdim şu ara korusam da yine yılbaşından sonra mi tekrar kilo vermeye çabalasam :-(
Üf kafam da deli sorular ? Ne yapsam karar veremiyorum ?

iyi akşamlar canlar.
sabah güne bir bardak ev yapımı kızılcık suyuyla başladım.canım su istemedi.
kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek
peynir,zeytin,az tereyağı[yarım çay kaşığı kadar]çay..
ara yok
öğle küçük bir ayva
ara yok
akşam 1 kase çorba,1 dilim ekmek
çok bol yeşillikli patates salatası.
1.5 litre su
dışarıda 30 dk. yürüyüş.
bol da açık çay içerim.
az da işim var onları halledip tv. keyfi yaparım.bugünün saraylısı diye bir dizi başlıyor,merak ediyorum.başrolündeki kızı çok beğenirim.çocuklar rahat verirse izlerim bakalım.

evet aysuncum bu hafta da böyle deneyelim bakalım ama vazgeçmek yok,ona göre.
kızlar ailevi konular hakkında yorum yapamıyorum ama bunca yılın deneyimiyle tavsiye vereyim size;
asla ellerine koz vermeyin sizinle uğraşan insanların.açık savaşa girmekten uzak durun,soğuk savaş en iyisi.sözlerinizi tartın konuşurken,hatta önceden planlayın. yaşı sizden büyük kişilerle ağız dalaşına girmeyin.
aleyhinize kullanılabilecek hiç bir durumun,konuşmanın içinde bulunmayın.ortam o noktaya geliyorsa ya tamamen susun,ya terk edin.

rica ederim,ne demek.
ben de saat 18.30 dan sonra sadece çay içiyorum.allahtan tatlıyla aram yok nrhs,bir çayımın şekeri var o kadar.onu da kesmeye çalışacağım bir ara.sonuçta beyaz şeker her şeye zarar.

hoşgeldin,gelip geçenlerden değil takılıp kalanlardan olman dileğiyle.her türlü yardıma hazırız.

Canım sağol tavsiyeler için cok haklısın zaten bende aynen bu dediklerini yapıyorum. Yapı olarakta sessiz bi insanım kimseye kolay kolay cevap vermem sinir olunca susarim ve gerekli ise muhattabi keserim..
Eşim benden 8yaş büyük ama hep ona da bu tavsiyeyi ben veririm.. Ne kimseden medet umalım ne de kimseye boyun egelim derim hep.. Varsa yeriz yoksa kimseye muhtaç olmayalım isterim... cok şükür ki birbirimizin kıymetini biliyoruz ve susarak herkese cevabımızi veriyoruz.. Ama insan takmıyor da değil işte ..
hep önüme bakmaktan yanayım geçmişi düşünerek yaparsak olmuyor, olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…