Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

ben o kadına hiç ısınamadım nedense

ben senin yerinde olsam halime şükrederdim ve bu kadar kafama takmazdım. bmı nda çok güzel sonuçta

daha sonra yine kafana koyduğun kg ya düşmek için devam edebilirsin. bu benim düşüncem. ama sakın beni yanlış anlama.

kızlar okuyamadım dünden beri yazılanları bir kaçak moddayımki sormayın +1ile dönmem inşallah. pazartesiye toparlarım kendimi
aysun magnum düşürdün aklıma eşimi ikna edersem gidip alıcak inşallah:26:

Yok canım neden yanlış anlayayim cok doğru söylüyorsun bende 2gündür cok düşündüm kendimi boşuna yıpratıp strese soktum sanırım bu sefer zaten o yüzden de hiç verimli kilo veremedim..
Takıntılı olmadan kendimi zorlamadan yavaş yavaş rahat rahat istediğim hedefe ulaşmayı deneyeceğim artık..
Sonuçta hakikaten görünüşte zayıf olduğum söyleniyo eski halime nazaran ama işte insan kendi vücudunu daha iyi tanıdığı için bazı yerler gözüme fazla geldiği için 60a düşmek istiyorum....
Ama hedefime bundan böyle yavaş yavaş bazen sabit kalarak bazen 200 300 gr vererek ulaşacağım ınş ..

Ben şu an neler yiyorum bir görseniz ruhumu rahatlatıyorum ama midem eskisi gibi öğütmüyo galiba midem bulandı yemekten
Benim magnum kaç günlük hayalimdi yaşadığım yerde geçen akşam eşim aradı bulamadı bende markete gidince aldım 6lı kutu da öğlende de sonuncuyu yedim hepsi benim mideme girdi 3günde pişman değilim çünkü ben istediğim zaman kendime dur diyebilirim cok şükür ..
Pazartesi yine yeniden karşınızda olacağım kısmetse ...

yakın civarlarda aradıkk ne magnum var ne de bi dondurma:2: nasılda canım çekmişti onun hırsına çikolata üstüne çikolata yedim gitti. aşırı şişkinliğim var tartıda çok fazla çıktım sabah aç karnına bile. yarında dondurma bakıncam valla girdi aklıma.
evet fazla kaçırdığım bir de karışık yediğim zaman bendede mide bulantısı oluyor ve midem çok rahatsızlanıyor nefes bile alamıyorum.
evet istediğimizde diyet moduna girebiliyoruz çok şükür. böyle arasıra yemesek eziyet olur heralde

canım geçen gün okudumda yazmaya fırsat bulamadım çok üzüldüm durumuna. tamam bi anne bana için çok zor büyütüyosun sonra evladın kaçıyo gidiyo ama o kırgınlık küslük en fazla 1-2yıl kalır yani yakınlarımda böyle çok olaylar var. sonuçta kaç yıllık evlisin eşinle memnunsun bi baba kızıma iyi baksında mutlu olsunlar yeter bana diyebilmeli. çünkü böyle kaçıp giden sonrada mutsuz olanlar binlerce örnek var. bunlarda senin sınavın sabret belkide en sevdiğisindir de hala kabullenemiyodur insan çok sevdiğinin hatasını kolay kabullenemezmiş yaa.. allahtan eşinle iyiysin çok şükür deyip her şeye kafanı takmamaya bak sen kendine iyi bak ki evladına iyi bakabilesin. arada kalmak dahada zor eşine karşı sürekli mahcupluk. hep alttan almalar. allah sabır versin canım.

Son düzenleme:

evet dediğin gibi o zaman. insan vücudu alışıyor birde değişiklik yapmak gerek.

bugünün saraylısını izledim beğendim.

Saol canım yorumun için...

Göbeğim çatlayacak şimdi valla orta yerinden ağlanacak halime gülüyorum yarabbim
Kaç aydır böyle yemiyordum önceden ne işkence edermisim kendime cok iyi anladım ...
Allah kavuştursun seni de magnuma

Bende izledim saraylıyi sevdim gibi rakibem senin sayende

Merhaba arkadaşlar sporumu yaptım geldim yarım saat leslie 100 oklova 100simit eritme yaptım. Sahurda 1yumurta zeytin peynir 1tabak çorba yedim. Akşamki menümde 7kaşık kuru fasulye 4kaşık pilav 1kase yoğurt 2litre şu içtim. Alıntıyla cevapla yapamiyorum. Beğen butonuna basıyorum olmuyo sinir oluyorum ya. Aysun ve güler bence fazla abartmadan yiyin. Tamam o kadar takmayın kilonuzu çok güzel kilonuz. Ama bi kaç günde yerseniz yine alırsınız. Yani sanami kaldı 79luk hatun demeyin hee kilo kolay verilmiyor emeğinize yazık siz daha iyi bilirsiniz. Bunuda söyleyeyimde. Hep demişimdir zaten kilonuz bana göre çok çok güzel bende o kiloya insem dikkat ederim aman aman spor yapmam kilomu korumaya çalışırim. Böyle ışte hanımlar çok konuştum 2gündür midem ve sırtım ağrıyo allah hayırlara çıkarsın.

Son düzenleme:

vur dedik öldürmüşsün aysun, yapma böyle. kendini strese sokma yeter

yahu guler, bir magnum uğruna neler yapmışsın öyle. bul da başka bir şey yeme bariii

ben dün diyetisyene gittim ve çok şükür dikkat etmeye başladım. sabah en geç 8:30 kahvaltım

8:20
kabuk tarçını kaynatıp içine 1 çay kaş bal koydum

8:30
domates, salatalık, biber
haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin

10:30
yeşil elma

12:30
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
salata
4 k. light yoğurt

13:00
1 bardak çay (2.5 gr esmer şekerle)

Yok be canım can boğazdan gelir dedim ondan yedim
Sende iyi yapmışsın diyetisyen işini.. Bizimle de paylaşır misin neler anlattı ? Bide metabolizma hızlandırma duraklama evresi için neler söyledi?
kızlar merhaba. bende ne yazık ki kilo magdurlarındanım. beni de aranıza alır mısınız?

Buyur gel tabi ki yeter ki bırakmadan devam et...

Sabah baya iyi bi kahvaltıdan sonra eşim dedi kalk hadi dışarıda bi yürüyüş yapalım nasıl mutlu oldum tam 1saat dere tepe yürüdük kah şiştik kah sallandık arada dedikodu yaptık, ara da aşka geldik
Cok iyi stres attım ya süper oldu bu..
Akşam için yemek planı yapmadım henüz bakalım ne yiyecegim...
Öpüyorum hepinizi...
Bu arada kaç gündür tartılmiyorum büyük mucize
Sabahtan bi ara eski topigimizi okudum yeniden aşka geldim neler neler yazmışız

vermem gereken tam 14 kilo varken gırtlağımı tutup pes etmeyeyim bir zahmet :44:

sabahki menümü yazmasam iyi biraz cısslar var içinde. ama akşmdam itibaren menümü yazıcam. fakat şimdi kendime bir iyilik yapmaya gidiyorum kendime yeşil çay hazırlıcam :)

Verirsin ya hiç sorun değil 14kilo yeterki gözünde büyütme ve karar vermek en önemlisi sözde değil akılda karar vermek
Ben daha önce kademeli olarak 85kilodan 66ya kadar düştüm şimdi takıldım 60olmak istiyorum ama yavaş yavaş olacak belli ki !
Pazar günü menüleri hep öyle olur dert etme pazartesi yeni bir gün olacak hep iyi düşün iyi olsun.. Tabi ben son 3gündür biraz sapıtmıs olarak söylüyorum bunları !
Ama kaldığım yerden devam etmek en büyük başarı olacak bence...

ben geçen sene de bir ara başka bir topicte denedm aslında kilo vermeyi ama orda ekmk hiç yoktu bu da bnm için biraz zor oluyordu. çalışıyordum çalıştgm yerde de sürekli dısardan hep abur cubur şeyler söyleniyordu yemeğe eve gelmem zordu tbi tek basına evden yemekte götüremedm sonucta topu topu 3 kişiydik. derken 70lere cıktm. eylüll basında işten cıktm bu sefer evde daha cok saldm kendimi. farkındaym kndimi çikolatalara keklere vs.. verdm. bir kahvaltm vardı evlere şenlik derken bu kiloları grdm işte. gecen seneki kışlık elbiselere zar zor olunca aklım basıma geldi. kendime gelmeliyim dedm ve kndimi burda buldm işte. umarım hepimiz için hyrlı şeyler olur

Bizde öyle şunu yeme bunu yeme diye bi kural yok istediğin şekilde kendi bünyene uygun beslenme biçimini seçebilirsin.. Ben genelde kalori sayımı ile kilo verdim şimdiye kadar..
Arada boşluklar oldu tabi.. Öyle şok diyetlere genelde topik olarakta karşıyız.. Ama diyelim uzun süre bünye korumaya aldı o zaman 2 3 günlük detokslar yapılabilir bunda sakınca yoktur herhalde...
Önemli olan şey spor yapabilmek daha doğrusu kesin yapmak yoksa kilo vermek hiç bi ise yaramaz..
Hatta sabah eşimle de bunu konuşuyorduk o kadar kilo verdin vücudun hiç sarkmadi hala cok fit durumdasin dedi gene iltifatı kaptım hep spor sayesinde ....
Sende kendini azıcık tanıtsana yas, boy nedir? Evli misin bekar mi? Çoluk çocuk tombalak var mi?
Nerde oturuyorsun?
Spor namına neler yapıyorsun ?
Aklımda deli sorular var

63 KİLOYUM OCAĞA KADAR 55 KİLO OLMAM LAZIM:d HER HAFTA NE DİYETİ YAPACAĞIM BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM BEN. BİRDE CUMALARI KİLOMU SABAHTAN GÖNDERMEYE ÇALIŞACAĞIM:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…