günaydın kızlar.
güleryüzüm listen çok ama çok güzel,tüm çabalarımıza rağmen veremeyen ben ve arkadaşım aysun için kader utansın şarkısını istiyorum.
neyse yılmak yok.
şimdi ben bir ara 20 kilodan fazla verdim ufaklığı doğurduktan sonra.
bol spor ve sık ye- az ye şeklinde vermiştim.
burada canan karatay hanfendiyi dinledim,sık insülin salgılanmaması için iyice acıkmadan yemedim,sonuç malum.
eski düzene dönüp bir de öyle deneyeceğim bu hafta.
bakalım birlikte göreceğiz sonucu.
Kızlar 3gün kendimi öyle serbest bıraktım ki umrumda değil gibi yiyorum yine düzensiz patlayana kadar pazartesi tekrar yeni bi düzenle başlayacağım ınş..
Kafam rahatladı ama yok şu kadar gram yok bu kadar kalori yeter dedim kendime...
Hatta dün sadece 3tane mini magnum yedim ne zamandır canım çekiyordu tartıyi da kaldırdım haftaya kadar tartılmayacagim...
Bide rakibem haklı galiba deli gibi spor yapmak bize yaramiyor birer gün ara ile leslie yapacağım bakalım ne olacak ?
Umudum kırılıyor artık yavaş yavaş her hafta aynı sayılarda gidip gelmekten... Diyorum acaba mart ayinda 10kilo verdim şu ara korusam da yine yılbaşından sonra mi tekrar kilo vermeye çabalasam :-(
Üf kafam da deli sorular ? Ne yapsam karar veremiyorum?
ben o kadına hiç ısınamadım nedense
ben senin yerinde olsam halime şükrederdim ve bu kadar kafama takmazdım. bmı nda çok güzel sonuçta
daha sonra yine kafana koyduğun kg ya düşmek için devam edebilirsin. bu benim düşüncem. ama sakın beni yanlış anlama.
kızlar okuyamadım dünden beri yazılanları bir kaçak moddayımki sormayın+1ile dönmem inşallah. pazartesiye toparlarım kendimi
aysun magnum düşürdün aklıma eşimi ikna edersem gidip alıcak inşallah:26:
Ben şu an neler yiyorum bir görsenizruhumu rahatlatıyorum ama midem eskisi gibi öğütmüyo galiba midem bulandı yemekten
Benim magnum kaç günlük hayalimdi yaşadığım yerde geçen akşam eşim aradı bulamadıbende markete gidince aldım 6lı kutu da öğlende de sonuncuyu yedim hepsi benim mideme girdi 3günde pişman değilim çünkü ben istediğim zaman kendime dur diyebilirim cok şükür ..
Pazartesi yine yeniden karşınızda olacağım kısmetse ...
gülercim gece yemek yok,akşamı da hafif geçiriyorum,metabolik bir hastalığım yok,adet te değilim,ben de bir şey anladıysam arap olayım.
üstte yazdığım gibi taktik değiştireceğim.
bir de vücudu ekstra zorlayarak yapılan sporlar da kilo vermeyi yavaşlatıyormuş,bu benim için yeni bilgi.
sanırım bu hafta onca işin gücün arasında yorgun yorgun canımı çıkarmakla iyi etmedim.
gün aşırı bir saat spor yapayım bakalım ne olacak.
yakın civarlarda aradıkk ne magnum var ne de bi dondurma:2: nasılda canım çekmişti onun hırsına çikolata üstüne çikolata yedim gitti. aşırı şişkinliğim var tartıda çok fazla çıktım sabah aç karnına bile. yarında dondurma bakıncam valla girdi aklıma.
evet fazla kaçırdığım bir de karışık yediğim zaman bendede mide bulantısı oluyor ve midem çok rahatsızlanıyor nefes bile alamıyorum.
evet istediğimizde diyet moduna girebiliyoruz çok şükür. böyle arasıra yemesek eziyet olur heralde
canım geçen gün okudumda yazmaya fırsat bulamadım çok üzüldüm durumuna. tamam bi anne bana için çok zor büyütüyosun sonra evladın kaçıyo gidiyo ama o kırgınlık küslük en fazla 1-2yıl kalır yani yakınlarımda böyle çok olaylar var. sonuçta kaç yıllık evlisin eşinle memnunsun bi baba kızıma iyi baksında mutlu olsunlar yeter bana diyebilmeli. çünkü böyle kaçıp giden sonrada mutsuz olanlar binlerce örnek var. bunlarda senin sınavın sabret belkide en sevdiğisindir de hala kabullenemiyodur insan çok sevdiğinin hatasını kolay kabullenemezmiş yaa.. allahtan eşinle iyiysin çok şükür deyip her şeye kafanı takmamaya bak sen kendine iyi bak ki evladına iyi bakabilesin. arada kalmak dahada zor eşine karşı sürekli mahcupluk. hep alttan almalar. allah sabır versin canım.
Ben şu an neler yiyorum bir görsenizruhumu rahatlatıyorum ama midem eskisi gibi öğütmüyo galiba midem bulandı yemekten
Benim magnum kaç günlük hayalimdi yaşadığım yerde geçen akşam eşim aradı bulamadıbende markete gidince aldım 6lı kutu da öğlende de sonuncuyu yedim hepsi benim mideme girdi 3günde pişman değilim çünkü ben istediğim zaman kendime dur diyebilirim cok şükür ..
Pazartesi yine yeniden karşınızda olacağım kısmetse ...
yakın civarlarda aradıkk ne magnum var ne de bi dondurma:2: nasılda canım çekmişti onun hırsına çikolata üstüne çikolata yedim gitti. aşırı şişkinliğim var tartıda çok fazla çıktım sabah aç karnına bile. yarında dondurma bakıncam valla girdi aklıma.
evet fazla kaçırdığım bir de karışık yediğim zaman bendede mide bulantısı oluyor ve midem çok rahatsızlanıyor nefes bile alamıyorum.
evet istediğimizde diyet moduna girebiliyoruz çok şükür. böyle arasıra yemesek eziyet olur heralde
canım geçen gün okudumda yazmaya fırsat bulamadım çok üzüldüm durumuna. tamam bi anne bana için çok zor büyütüyosun sonra evladın kaçıyo gidiyo ama o kırgınlık küslük en fazla 1-2yıl kalır yani yakınlarımda böyle çok olaylar var. sonuçta kaç yıllık evlisin eşinle memnunsun bi baba kızıma iyi baksında mutlu olsunlar yeter bana diyebilmeli. çünkü böyle kaçıp giden sonrada mutsuz olanlar binlerce örnek var. bunlarda senin sınavın sabret belkide en sevdiğisindir de hala kabullenemiyodur insan çok sevdiğinin hatasını kolay kabullenemezmiş yaa.. allahtan eşinle iyiysin çok şükür deyip her şeye kafanı takmamaya bak sen kendine iyi bak ki evladına iyi bakabilesin. arada kalmak dahada zor eşine karşı sürekli mahcupluk. hep alttan almalar. allah sabır versin canım.
Yok be canım can boğazdan gelir dedim ondan yedimvur dedik öldürmüşsün aysun, yapma böyle. kendini strese sokma yeter
yahu guler, bir magnum uğruna neler yapmışsın öyle. bul da başka bir şey yeme bariii
ben dün diyetisyene gittim ve çok şükür dikkat etmeye başladım. sabah en geç 8:30 kahvaltım
8:20
kabuk tarçını kaynatıp içine 1 çay kaş bal koydum
8:30
domates, salatalık, biber
haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
10:30
yeşil elma
12:30
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
salata
4 k. light yoğurt
13:00
1 bardak çay (2.5 gr esmer şekerle)
kızlar merhaba. bende ne yazık ki kilo magdurlarındanım. beni de aranıza alır mısınız?
vermem gereken tam 14 kilo varken gırtlağımı tutup pes etmeyeyim bir zahmet :44:
sabahki menümü yazmasam iyi biraz cısslar var içinde. ama akşmdam itibaren menümü yazıcam. fakat şimdi kendime bir iyilik yapmaya gidiyorum kendime yeşil çay hazırlıcam :)
Verirsin ya hiç sorun değil 14kilo yeterki gözünde büyütme ve karar vermek en önemlisi sözde değil akılda karar vermek
Ben daha önce kademeli olarak 85kilodan 66ya kadar düştüm şimdi takıldım 60olmak istiyorum ama yavaş yavaş olacak belli ki !
Pazar günü menüleri hep öyle olur dert etme pazartesi yeni bir gün olacak hep iyi düşün iyi olsun.. Tabi ben son 3gündür biraz sapıtmıs olarak söylüyorum bunları !
Ama kaldığım yerden devam etmek en büyük başarı olacak bence...
ben geçen sene de bir ara başka bir topicte denedm aslında kilo vermeyi ama orda ekmk hiç yoktu bu da bnm için biraz zor oluyordu. çalışıyordum çalıştgm yerde de sürekli dısardan hep abur cubur şeyler söyleniyordu yemeğe eve gelmem zordu tbi tek basına evden yemekte götüremedm sonucta topu topu 3 kişiydik. derken 70lere cıktm. eylüll basında işten cıktm bu sefer evde daha cok saldm kendimi. farkındaym kndimi çikolatalara keklere vs.. verdm. bir kahvaltm vardı evlere şenlik derken bu kiloları grdm işte. gecen seneki kışlık elbiselere zar zor olunca aklım basıma geldi. kendime gelmeliyim dedm ve kndimi burda buldm işte. umarım hepimiz için hyrlı şeyler olur
BENDE ARANIZA KATILABİLİR MİYİM? SANIRIM YANIMDA OLDUĞUNUZU BİLİRSEM PES ETMEM:d
Hanımlar nerdesiniz?
Bakın yeni bi hatunumuz var bu hafta birinciliği kapabilir valla demedi demeyin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?