- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Bizde öyle şunu yeme bunu yeme diye bi kural yok istediğin şekilde kendi bünyene uygun beslenme biçimini seçebilirsin.. Ben genelde kalori sayımı ile kilo verdim şimdiye kadar..
Arada boşluklar oldu tabi.. Öyle şok diyetlere genelde topik olarakta karşıyız.. Ama diyelim uzun süre bünye korumaya aldı o zaman 2 3 günlük detokslar yapılabilir bunda sakınca yoktur herhalde...
Önemli olan şey spor yapabilmek daha doğrusu kesin yapmak yoksa kilo vermek hiç bi ise yaramaz..
Hatta sabah eşimle de bunu konuşuyorduk o kadar kilo verdin vücudun hiç sarkmadi hala cok fit durumdasin dedi gene iltifatı kaptımhep spor sayesinde ....
Sende kendini azıcık tanıtsana yas, boy nedir? Evli misin bekar mi? Çoluk çocuk tombalak var mi?
Nerde oturuyorsun?
Spor namına neler yapıyorsun ?
Aklımda deli sorular var
Ne kadan güzel tanıtmışsin kendini ama yarışmacı arkadaşlara başarı dilememişsinhemen tanıtayım efenim :)
22 yasındayım, 1,70 boyundaym. bekarım. edebiyat bölümünü bitrdim şimdi formasyon belasıyla ugrasıyorum ales sınavına hazırlanıyorum. ev moduyum yani bu ara. balıkesirleym bu arada. spor olarak da acıkcası hiç birşey yaptgm yoktu ama tbiki diyetle beraber ona da başlamayı düşünüyorum. gecen sene leslie sansation uyguluyordum incelme açısından faydası oldugunu düşünüyorum bir de mekikte çekerdm her gün sürekli. aklımda her gün uygulamayı düşündüklerm bunlar şimdlik. bakalım :)
Valla burda herkes başına buyruk takılıyorhamilelik kilolarımı verdim derken 7 kilo başıma dert oldu. boy 160 kilo 67.7 ... yeni yıla 60 kilo olarak girmek istiyorum. gerisi kolay gibi geliyor. destekleriniz ve tecrübelerinizle önce 7 kilo vermek amacım..yardımlerınızı istiyorum. bu topikte nasıl bi uygulama var.. zayıflayanlar yardım edebilir mi.... ben sabah tartınıp ta akşam menü vs yazarım.tartı günü ne zaman?
kızlar ben 2gündür beri feciii kaçamaklardayım cuma günü kara listeye yazılmam inşallah:18::18: yarından itibaren çeki düzen vericem hemen. sizin kilo alımınızdan bu durumlara geldim hepiniz dökülmüştünüz cuma günü
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz adigegupse ve gulsahevren. gulsahevren kendini tanıtır mısın?
babasininkelebee çok sevindim diyetisyene gitmene. artık devamlı aramızdasın cuma günleri sende olumlu bir şeyler göreceğiz artık çok şükürevet bi magnum bulaydım iyiydi ama maalesef yoktu yedikçe yedim 2gündür çok kötü hissediyorum kendimi. hemencik o göbeğim fırladı tekrardan, nefes almakta güçlük çekiyorum.
kabuk tarçın ve bal ne işe yarıyor iştahınımı kesiyor diyetisyenin mi önerdi? bizimlede paylaşta canım bişeyler öğrenelim uygulayalım
valla kate abartmış bulunduk bileneeeama söz bir daha olmaz kendime bu eziyeti bir daha yapamam midem kaldırmıyor bu kadar aburcuburları besinleri. yaa aysunun boyu var o kiloyu göstermiyor ama ben kiloma göre çok fazla kiloluyum yani kıyafetler varken idare eder de çıplak baktığımda göbeğim basenlerim resmen yağ parçası löp löp et:120::120::120: inşallah sende gelirsin canım 60lı kilolara. hastalık mı sardı yoksa tekrardan. geçmiş olsun
aysun ne güzel eşin ayak uyduruyor sana. ben eşime hadi gel yürüyelim dicem ne işin var yat uyu dermaşallah size. bu arada aklında deli sorulara bayılıyorum
Ne kadan güzel tanıtmışsin kendini ama yarışmacı arkadaşlara başarı dilememişsin
Bende tekirdağ civarındayim..
Sınavlar sınavlar bende de bi kpss durumu var hayır olsun sonumuz
Boyun da iyiymiş ..
Bende bi dönem koşu bandı ile sonra jillian michael ile 1ay koşturdumşu aralar leslie 3mile taktım bakalım sonuç alabilecek miyim?!
aah ben ahh ne yaptım kendime böle.....ne kadar iradesiz bi insanım yne görmüş oldum.....halbuki ramazan bayramına 67.2 kilo ile girmiştim....şimdi 73.8 kiloyum...ne desnz haklısınz valla...buralara gelmeyip sizi bırakırsam böle olur işte farkındayım bende....halbuki ne mutlu oluyodum burda sizlerle kilo verdikçe....cenazeydi,küçük oğlanın hastalığı,büyük oğlanın okulu derken yazmadım hiç sizlere tembellik ettim....bekarken rejim nedir bilmezdim 54 kilolarda gezerdim şimdi 65 e düşmek rüya benm için....kendme ne sözler verdim de tutmadım.....kendimden nefret ediyorum aynaya bakmak istemyorum artık....yazmasamda sizleri hep takip ettim arkadaşlar azminize hayranım.....güler harikasın sen ya valla aysun sene öle inan ilk topikte seni kendime rakip olarak görmüştüm kilolarmz yakındı dye şimdi karşında saygı ile eğilme zamanı sen nerelerdesn ben nerelerde ahh ahhh...[/LEFT]
Kız nerelerdesin sen ?hadi toparlan gel yine aramıza ...
Bak bende bazen boşluğa düşüp salıyorum kendimi ama zararın neresinden dönersen kardır ....
Hadi başla bakalım bildirime ama farkettiğin gibi aktif olursan bizimle irtibatı koparmazsan o zaman istediğine kavuşursun ...
Gel yine beni rakip seç kendineçünkü benim kilo vermem yavaşladı ileri geri sayıyorum aynı yerde sen şimdi başlasan 3haftaya yetişirsin bana eminim
Hadi bakalım kaldır totoyu.....
günaydın kızlar.
haydi bakalım hepimiz için verimli bir hafta olur inşallah.
yeni gelenlere hoşgeldiniz,hayırlı olsun diyorum.
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum öncelikle:))
Haftasonu çok kaçırdım ya yoğunluktan da yazmamadım
Kahvaltımı yaziiim:)
2dilim uno Light denge
Yeşillik salata
Damese salatalık
Light peynir 1dilim
Biber salçası azıcık
Filtre kahve
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hep birlikte sağlıklı kilolar verelim inş.
haftasonu annemlerdeydim kızlar herşeyden azar azar yedim gene aklım kalmadıyan komşu geldi kızım sen ne güzel zayıflamışsın dedi acaip mutlu oldum
bugün sabah kahvaltı yapmadım canım istemedi.
ara olarak 1 küçük elma ve 12 tane fındık yedim şimdide çay içiyorum.
aah ben ahh ne yaptım kendime böle.....ne kadar iradesiz bi insanım yne görmüş oldum.....halbuki ramazan bayramına 67.2 kilo ile girmiştim....şimdi 73.8 kiloyum...ne desnz haklısınz valla...buralara gelmeyip sizi bırakırsam böle olur işte farkındayım bende....halbuki ne mutlu oluyodum burda sizlerle kilo verdikçe....cenazeydi,küçük oğlanın hastalığı,büyük oğlanın okulu derken yazmadım hiç sizlere tembellik ettim....bekarken rejim nedir bilmezdim 54 kilolarda gezerdim şimdi 65 e düşmek rüya benm için....kendme ne sözler verdim de tutmadım.....kendimden nefret ediyorum aynaya bakmak istemyorum artık....yazmasamda sizleri hep takip ettim arkadaşlar azminize hayranım.....güler harikasın sen ya valla aysun sene öle inan ilk topikte seni kendime rakip olarak görmüştüm kilolarmz yakındı dye şimdi karşında saygı ile eğilme zamanı sen nerelerdesn ben nerelerde ahh ahhh...[/LEFT]
çalışmadıgım için bekarda olunca sabah erken kalkma derdim olmuyor maşallah bende gece yatmaz sabah kalkmazlardanım sabah uykularıma bir çözüm bulmam gerek sanırım.
kahvaltım ( öğle yemeği de desek olacak)
açık şekersz çay
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekm
şimdi de 1 mil leslile
25 mekik ve basen karın egzerszlerinden de 15er tane yapıcam. sonra da kendime br yeşil çay demlerm. missss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?