Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

hemen tanıtayım efenim :)

22 yasındayım, 1,70 boyundaym. bekarım. edebiyat bölümünü bitrdim şimdi formasyon belasıyla ugrasıyorum ales sınavına hazırlanıyorum. ev moduyum yani bu ara. balıkesirleym bu arada. spor olarak da acıkcası hiç birşey yaptgm yoktu ama tbiki diyetle beraber ona da başlamayı düşünüyorum. gecen sene leslie sansation uyguluyordum incelme açısından faydası oldugunu düşünüyorum bir de mekikte çekerdm her gün sürekli. aklımda her gün uygulamayı düşündüklerm bunlar şimdlik. bakalım :)

hamilelik kilolarımı verdim derken 7 kilo başıma dert oldu. boy 160 kilo 67.7 ... yeni yıla 60 kilo olarak girmek istiyorum. gerisi kolay gibi geliyor. destekleriniz ve tecrübelerinizle önce 7 kilo vermek amacım..yardımlerınızı istiyorum. bu topikte nasıl bi uygulama var.. zayıflayanlar yardım edebilir mi.... ben sabah tartınıp ta akşam menü vs yazarım.tartı günü ne zaman?

mrb.. siz ne kadar sıklıkla spor yapıyorsunuz kaç kilo verdiniz....ben spor sevenlerdenm. ama uzun süre ara verdim. mekik egzersiz vs tam benlik. 30 yaş evli, öğrtmn.... geleceğin gelin kaynanası ayrıca..:) sadece biraz şevklenmek istiyorum o kadar

saat 16:00
2 adet kuru kayısı
yeşil çay

saat 18:00
tavuk
az biraz bulgur pilavı
yoğurt

Son düzenleme:
sporumu da yaptım geldm. yaşnız itiraf etmeliyim ki çok hamlamışım soluk soluğa kaldm :)

ayağımdaki sorun nedeniyle 1 mil leslie yapabildim ama şimdlik o bile bana kafi geldi :) ayrıca 20 mekik ve karın ve basen hareketlerinden de 15er tane yaptm.

şimdi de 1 çay bardağı yoğurt 1 mandalina ve 2 kuru kayısı ile günü biticem ..

kızlar ben 2gündür beri feciii kaçamaklardayım cuma günü kara listeye yazılmam inşallah:18::18: yarından itibaren çeki düzen vericem hemen. sizin kilo alımınızdan bu durumlara geldim hepiniz dökülmüştünüz cuma günü

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz adigegupse ve gulsahevren. gulsahevren kendini tanıtır mısın?

babasininkelebee çok sevindim diyetisyene gitmene. artık devamlı aramızdasın cuma günleri sende olumlu bir şeyler göreceğiz artık çok şükür evet bi magnum bulaydım iyiydi ama maalesef yoktu yedikçe yedim 2gündür çok kötü hissediyorum kendimi. hemencik o göbeğim fırladı tekrardan, nefes almakta güçlük çekiyorum.
kabuk tarçın ve bal ne işe yarıyor iştahınımı kesiyor diyetisyenin mi önerdi? bizimlede paylaşta canım bişeyler öğrenelim uygulayalım

valla kate abartmış bulunduk bileneeeama söz bir daha olmaz kendime bu eziyeti bir daha yapamam midem kaldırmıyor bu kadar aburcuburları besinleri. yaa aysunun boyu var o kiloyu göstermiyor ama ben kiloma göre çok fazla kiloluyum yani kıyafetler varken idare eder de çıplak baktığımda göbeğim basenlerim resmen yağ parçası löp löp et:120::120::120: inşallah sende gelirsin canım 60lı kilolara. hastalık mı sardı yoksa tekrardan. geçmiş olsun

aysun ne güzel eşin ayak uyduruyor sana. ben eşime hadi gel yürüyelim dicem ne işin var yat uyu der maşallah size. bu arada aklında deli sorulara bayılıyorum

Son düzenleme:
Ne kadan güzel tanıtmışsin kendini ama yarışmacı arkadaşlara başarı dilememişsin
Bende tekirdağ civarındayim..
Sınavlar sınavlar bende de bi kpss durumu var hayır olsun sonumuz
Boyun da iyiymiş ..
Bende bi dönem koşu bandı ile sonra jillian michael ile 1ay koşturdum şu aralar leslie 3mile taktım bakalım sonuç alabilecek miyim?!
Valla burda herkes başına buyruk takılıyor yani yeme içme konusunda isteyen istediği diyeti yapabilir ama günlük neler yaptığımızı yazıyoruz...

Belli yavrum sende benim gibi yemelerdesin anladım kayıpsın ne vakittir
Yarın toparlanacagiz kısmetse takmayalim..
O göbekler yok mu o göbekler :-(bende yediğim de hemen fırlıyor ya diyorum ki biz sezeryanliyiz ya ondan mi acaba?!;-)
Ya sorma bazen eşimi kazısam yerinden gene de kaldıramam ama bazen de kendi kaldırır götürür beni... Gezmeye bayılır dışarıda ama birine oturmaya gidelim falan desem hiç hazetmez..
Sana da aklımdaki deli sorulardan sorayım mi?

ne bileym yahu heyecan yaptm bir ara hakkaten ne acayip tanıtmışım kndimi :)
neyse ben gecen sene 3 mil sansation çok uyguladm kilo vermeme çok faydası olmadı ama incelme konusunda yarar görmüştüm. şimdi bende basladm ama ayagmda sakatlıktan o kdr yapamadm bugn

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum öncelikle:))
Haftasonu çok kaçırdım ya yoğunluktan da yazmamadım

Kahvaltımı yaziiim:)
2dilim uno Light denge
Yeşillik salata
Damese salatalık
Light peynir 1dilim
Biber salçası azıcık
Filtre kahve

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hep birlikte sağlıklı kilolar verelim inş.

haftasonu annemlerdeydim kızlar herşeyden azar azar yedim gene aklım kalmadı yan komşu geldi kızım sen ne güzel zayıflamışsın dedi acaip mutlu oldum

bugün sabah kahvaltı yapmadım canım istemedi.

ara olarak 1 küçük elma ve 12 tane fındık yedim şimdide çay içiyorum.

aah ben ahh ne yaptım kendime böle.....ne kadar iradesiz bi insanım yne görmüş oldum.....halbuki ramazan bayramına 67.2 kilo ile girmiştim....şimdi 73.8 kiloyum...ne desnz haklısınz valla...buralara gelmeyip sizi bırakırsam böle olur işte farkındayım bende....halbuki ne mutlu oluyodum burda sizlerle kilo verdikçe....cenazeydi,küçük oğlanın hastalığı,büyük oğlanın okulu derken yazmadım hiç sizlere tembellik ettim....bekarken rejim nedir bilmezdim 54 kilolarda gezerdim şimdi 65 e düşmek rüya benm için....kendme ne sözler verdim de tutmadım.....kendimden nefret ediyorum aynaya bakmak istemyorum artık....yazmasamda sizleri hep takip ettim arkadaşlar azminize hayranım.....güler harikasın sen ya valla aysun sene öle inan ilk topikte seni kendime rakip olarak görmüştüm kilolarmz yakındı dye şimdi karşında saygı ile eğilme zamanı sen nerelerdesn ben nerelerde ahh ahhh...​
[/LEFT]

Kız nerelerdesin sen ?hadi toparlan gel yine aramıza ...
Bak bende bazen boşluğa düşüp salıyorum kendimi ama zararın neresinden dönersen kardır ....
Hadi başla bakalım bildirime ama farkettiğin gibi aktif olursan bizimle irtibatı koparmazsan o zaman istediğine kavuşursun ...
Gel yine beni rakip seç kendine çünkü benim kilo vermem yavaşladı ileri geri sayıyorum aynı yerde sen şimdi başlasan 3haftaya yetişirsin bana eminim
Hadi bakalım kaldır totoyu.....

sağol canım desteğin ve yüzmde bi tebessüm olşturduğun için.....ilk yüz kızartıcı bildirimimi yapayım o zaman saat 6:30 bi bardak süt....saat 11:00 2 yumurta birine oğlana haşlamıştım yemeynce mecbur yedim çöpe gtmesn dye valla bir dilim ekmek maydanz roka şekersiz çay saat 12:00 bir salkım üzüm...birazdan bi meyve daha götrcem galiba...

ya millet 10 larca kilo veryo tv ye çıkıyo hayret ediyorum.aralıkta başlasam diyete ayda 3 kilo versem nisan 1 de 60 olurum...şimdi ilk iş benim 30 kasıma kadar tam 72 kilo olmam lazım....aralıktada sıkı diyetle düz hesap ayda 3 kilodan 4 ayda 12 kilo verip nisan 1 de 60 olup 30 yaşına kadar da asla 65 üzerne adım atmamalıyım.....yazılı düşüneym derken çok uzattım pardon........teoride kolayda iş bunu pratiğe dökmek...orasını da sizlerle hallatcem inşallah diyettaşlarım......

günaydın kızlar.
haydi bakalım hepimiz için verimli bir hafta olur inşallah.
yeni gelenlere hoşgeldiniz,hayırlı olsun diyorum.

tşk ederim kızlar :) umarım amacımıza ulaşırız hep birlikte. 2 senedir 60ı görmedm hiç. hep 68 ile74 arasıydm hep. bnm için çok zor ama bu kez kararlıyım.

canım kendini motive etmen açısından kendine bir rakip istiyorsan ahanda ben burdaym. bnmde senden asağıya kalır yanım yok. kilolarda yakın. bence gel sende aramıza

Kızlar ne güzel motivasyon gördüm bugün sanırım burda mutlu oldum hadi bakalım yarış başlasin
Menümü yazayim bende
UYANINCA:
Büyük sade türk kahvesi
2bardak su
1bardak sirkeli sıcak su
KAHVALTI
90gr domates
90gr salatalık
33gr beyaz peynir
4siyah 2yeşil zeytin
Şekersiz çay
ARA
35gr kuru incir
2kupa yeşil çay
AKŞAM
1tabak kapuska
200gr yoğurt
1tabak yağsız havuç salatası
ARA
2mandalina=100gr
100gr ayva
TOPLAM:850kalori oluyo :-( cok az geldi gözüme belki gece yatarken de bi bardak süt içerim..
Hedefim aslında 1300kaloride kalmak

gülercim ne güzel vermişin 62leri görmüşün ya cok imrendim sana

ben diyet yapmıyorum dikkat ediyorum sadece ..
spor falan yapamıyorum bebişimden fırsat kalmıyor ama bundan sonra en azından ip atlıcam ve mekik çekicem
dün 300 ip atlama
bugün sabah 100 atladım
100 mekik çekicem
2.5 lt su

böyle haftada 300/500 gr versem yeter bana acelem yok

çalışmadıgım için bekarda olunca sabah erken kalkma derdim olmuyor maşallah bende gece yatmaz sabah kalkmazlardanım sabah uykularıma bir çözüm bulmam gerek sanırım.

kahvaltım ( öğle yemeği de desek olacak)
açık şekersz çay
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekm

şimdi de 1 mil leslile
25 mekik ve basen karın egzerszlerinden de 15er tane yapıcam. sonra da kendime br yeşil çay demlerm. missss :)

bekarlığın ve boş durmann tadını çıkar kalkıp napcan işe başlyınca bide evlennce çok ararsın uykuyu tembelliği....senn boy da iimiş valla ya ben 1.60 ım çok fena duruyo kilolar...3 küçük dilim börek ve şekersiz çay içtim canım neler isto ama yemcem içmicem..ben asitli içecek bağımlısıym resmn yapamıyorum kolasız....ama du bakalım bi çaresni bulcam inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…