bekarlığın ve boş durmann tadını çıkar kalkıp napcan işe başlyınca bide evlennce çok ararsın uykuyu tembelliği....senn boy da iimiş valla ya ben 1.60 ım çok fena duruyo kilolar...3 küçük dilim börek ve şekersiz çay içtim canım neler isto ama yemcem içmicem..ben asitli içecek bağımlısıym resmn yapamıyorum kolasız....ama du bakalım bi çaresni bulcam inşallh
Oh ne güzel bi kahvaltıçalışmadıgım için bekarda olunca sabah erken kalkma derdim olmuyor maşallah bende gece yatmaz sabah kalkmazlardanım sabah uykularıma bir çözüm bulmam gerek sanırım.
kahvaltım ( öğle yemeği de desek olacak)
açık şekersz çay
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekm
şimdi de 1 mil leslile
25 mekik ve basen karın egzerszlerinden de 15er tane yapıcam. sonra da kendime br yeşil çay demlerm. missss :)
selam kızlar
anca fırsat buldum yazmaya .
yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldinz .
dün sapıttım valla yarın oruçlu olacağım deyip ne varsa yedim.
bu hafta toparlanmam lazım kızlar. bu hafta oruç tutacağım bir aksilik olmazsa . akşamları hafif geçirirsem yeter bana.
dün akşam akşam 40 dk lesli ile yürüdüm. çatlayana kadar yedin kalkda azıcık hareket et dedim. ama kızlar akşama kadar temizlik çamaşır derken hiiiçç oturmadım .
neyse ben kaçayım herkese kolay gelsin. ha gayret kızlar gidecek bu illetler . birkere yaptık gene yaparız.
Belli yavrum sende benim gibi yemelerdesin anladım kayıpsın ne vakittir
Yarın toparlanacagiz kısmetse takmayalim..
O göbekler yok mu o göbekler :-(bende yediğim de hemen fırlıyor ya diyorum ki biz sezeryanliyiz ya ondan mi acaba?!;-)
Ya sorma bazen eşimi kazısam yerinden gene de kaldıramam ama bazen de kendi kaldırır götürür beni... Gezmeye bayılır dışarıda ama birine oturmaya gidelim falan desem hiç hazetmez..
Sana da aklımdaki deli sorulardan sorayım mi?
aah ben ahh ne yaptım kendime böle.....ne kadar iradesiz bi insanım yne görmüş oldum.....halbuki ramazan bayramına 67.2 kilo ile girmiştim....şimdi 73.8 kiloyum...ne desnz haklısınz valla...buralara gelmeyip sizi bırakırsam böle olur işte farkındayım bende....halbuki ne mutlu oluyodum burda sizlerle kilo verdikçe....cenazeydi,küçük oğlanın hastalığı,büyük oğlanın okulu derken yazmadım hiç sizlere tembellik ettim....bekarken rejim nedir bilmezdim 54 kilolarda gezerdim şimdi 65 e düşmek rüya benm için....kendme ne sözler verdim de tutmadım.....kendimden nefret ediyorum aynaya bakmak istemyorum artık....yazmasamda sizleri hep takip ettim arkadaşlar azminize hayranım.....güler harikasın sen ya valla aysun sene öle inan ilk topikte seni kendime rakip olarak görmüştüm kilolarmz yakındı dye şimdi karşında saygı ile eğilme zamanı sen nerelerdesn ben nerelerde ahh ahhh...[/LEFT]
gülercim ne güzel vermişin 62leri görmüşün ya cok imrendim sana
ben diyet yapmıyorum dikkat ediyorum sadece ..
spor falan yapamıyorum bebişimden fırsat kalmıyor ama bundan sonra en azından ip atlıcam ve mekik çekicem
dün 300 ip atlama
bugün sabah 100 atladım
100 mekik çekicem
2.5 lt su
böyle haftada 300/500 gr versem yeter bana acelem yok
çalışmadıgım için bekarda olunca sabah erken kalkma derdim olmuyor maşallah bende gece yatmaz sabah kalkmazlardanım sabah uykularıma bir çözüm bulmam gerek sanırım.
kahvaltım ( öğle yemeği de desek olacak)
açık şekersz çay
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekm
şimdi de 1 mil leslile
25 mekik ve basen karın egzerszlerinden de 15er tane yapıcam. sonra da kendime br yeşil çay demlerm. missss :)
selam kızlar
anca fırsat buldum yazmaya .
yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldinz .
dün sapıttım valla yarın oruçlu olacağım deyip ne varsa yedim.
bu hafta toparlanmam lazım kızlar. bu hafta oruç tutacağım bir aksilik olmazsa . akşamları hafif geçirirsem yeter bana.
dün akşam akşam 40 dk lesli ile yürüdüm. çatlayana kadar yedin kalkda azıcık hareket et dedim. ama kızlar akşama kadar temizlik çamaşır derken hiiiçç oturmadım .
neyse ben kaçayım herkese kolay gelsin. ha gayret kızlar gidecek bu illetler . birkere yaptık gene yaparız.
Oh ne güzel bi kahvaltı
Benimde kahvaltı ve öğle aynı anda oluyomesela bugün saat 1de ancak yedim..benim bi sıpam var oda senin gibi gece yatmaz gündüz kalkmazlardan oldu dolayısıyla bende
Bende bugün bi ara leslie yapacağım valla yemek bulaşık falan derken ancak oturdum incir ve yeşil çayimi aldım elime
Şimdi aklımdan gectin yakarcim yazmadı bugün diyordum
Sorma bende kilo veremeyince 4gündür öyle bi yedim ki vücudum şok üstüne şok geçirip depresyona girmiştir umarım ki artık fayda etsin şu az yeyip yaptığım sporlar
Bi kaç gündür tartılmamistım da bu sabah durum kontrol yaptım o kadar yersem az bile uçmuş tartı :-( bu hafta sabit kalmaya çalışacağım kilo vermek zor olur yani
Bende niyetine giriyorum oruç için bakalım belki yarın başlarım..ınş..
Tek mesele iftardan sonra kopmamak
Kız guler geldin yattın gene spordan sonra di mi? Kayıpsin!
Sen geçen yeşil çay aldım demiştin di mi bak cevap yazmayı unuttum şimdi geldi aklıma ....
Ben çaydanlıgin üstüne kaç bardak içeceksem o kadar kaynamis su koyuyorum genelde 3kupa ..üstüne bardak başına 1çay kaşığı yeşil çay atıyorum bi kaç karanfil bazen toz tarçın bazende çubuk tarçın atıp 5 10dk bekleyip içiyorum...
Kızlar hepinize tavsiye ederim sallama çaylara on basar tadı gayet rahat içimi oluyo
Arkadaşlar emziriken yeşil çay içmenn bi zararı var mı kii?
aysunun bildiği üzre spor günleri öğle uykusuna yatıyorum
sabah 8:30
1dilim ekmek, 1köz biber, salça sosu 1kaşık
15:30
2kupa yeşilçay, 1elma, 1kuruincir, 1ceviz
akşama 1tabak nohut yemeği, 1bardak ayran.
ara öğün 1mandalina, 1kivi, 1yeşilçay
teşekkürler gülercim 2 bardak içerm o zamn 2 yaşına yaklaştı zaten artık benmki yaşına değmmiş olsa daha hassas olurdu byüdü sayılır...Her şeyi fazlası zarar olduğu gibi yeşil çayda da aşırıya kaçılması bir takım problemleri beraberinde getirir. Emzirme döneminde olan kadınlar yeşil çay içebilirler, ancak dozunu fazla kaçırmamaları gerekir. Çünkü yeşil çayın ihtiva ettiği kafein, katarin ve tanik asit gibi maddeler anne sütüne oradan da bebeğe geçerek bebekte huzursuzluk, uykusuzluk ve kilo almada zorluk gibi sorunlara yol açabilir.
Emzirme döneminde günde 2 fincandan fazla yeşil çay içilmemesi önerilir. Lakin, yine de riske girmemek ve bebeğinizin gelişimini ve sağlığını tehdit etmemek için yeşil çaydan bir süre uzak durmanız tavsiye edilir. Bebek sütten kesildiği zaman güde 3 fincan yeşil çay içebilirsiniz.
-alıntı-
Oh yine formundasin bende kendime az yedim diyorum birde
Hemen sana bi deli soru seçiyorum arşivden
Hafta sonu yediklerin tartıyi ne durumda yansımış anlat bakalım?
Benim cok fena ama takmayacagim bu sefer kafama rahat rahat gidecek kilocuklarım
Yeşil çayi sakin kaynatma zaten test etmişsin cok acayip acı oluyo valla insanı çaydan soğutuyo
Kız guler geldin yattın gene spordan sonra di mi? Kayıpsin!
Sen geçen yeşil çay aldım demiştin di mi bak cevap yazmayı unuttum şimdi geldi aklıma ....
Ben çaydanlıgin üstüne kaç bardak içeceksem o kadar kaynamis su koyuyorum genelde 3kupa ..üstüne bardak başına 1çay kaşığı yeşil çay atıyorum bi kaç karanfil bazen toz tarçın bazende çubuk tarçın atıp 5 10dk bekleyip içiyorum...
Kızlar hepinize tavsiye ederim sallama çaylara on basar tadı gayet rahat içimi oluyo
çalışmadığım ve korktuğum yerden geldi soru:18::18::18::18: dün akşam 64.5 i gördüm tartıda:18:
bu sabah 63.5e indi +1 görünüyor şu ana ama yarın sabah inanıyorum 62.5görürüm çünkü yerleşmiyor kilo hemen bu hafta 62.0ı görücem inşallah. ama 3gün fazla abarttım gerçekten dürümler kekler börekler bi magnumum eksikti
sen kaçı gördün bakiim
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizmenümü yazayım sahurda 6kaşık ıspanak yemeği peynir domates salatalık çayla yedim. Akşamda bir tabak tavuk patates havuç soğan haşladim ondan yedim. Kızlarıma yapmıştım bende faydalanmis oldum bugün misafirim vardi az öncede 1 dilim kek yedim başka birşey yemeden yatabilsem. Eşim gelir birazdan ona masa kurcam belki salata yerim doymadım ya artık ne kadar büyükse midem. Eliffeyza ben yeşil çay içmiyorum ama benim kızım daha küçük 9buçuk aylık olacak. Korktum etkilenir diye:-/ kızlar oruç kilo aldırmadı bana 8gündür orucum çok az verdim bile. Sütüm azaldı o yüzden çorba falan çok yedim normalde biraz daha az yiyebilirdim. Leslieiyi bi kaç gündür düzenli yapıyorum belki 1 haftayi geçti 1cm incelmişim belimden kalçadan 2cm incelmisim. Biraz daha deneyeceğim bakalım dahada gidecekmi kilom 200gram kadar eksik ama incelme var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?