Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

selam kızlar
anca fırsat buldum yazmaya .
yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldinz .
dün sapıttım valla yarın oruçlu olacağım deyip ne varsa yedim.
bu hafta toparlanmam lazım kızlar. bu hafta oruç tutacağım bir aksilik olmazsa . akşamları hafif geçirirsem yeter bana.
dün akşam akşam 40 dk lesli ile yürüdüm. çatlayana kadar yedin kalkda azıcık hareket et dedim. ama kızlar akşama kadar temizlik çamaşır derken hiiiçç oturmadım .
neyse ben kaçayım herkese kolay gelsin. ha gayret kızlar gidecek bu illetler . birkere yaptık gene yaparız.

bende bu gnler regl idim. çikolata bağımlısı biri haline geliyorum bu günlerde. kndimi nasıl tutuyorum bir ben biliyorum bir de Allah :)

Oh ne güzel bi kahvaltı
Benimde kahvaltı ve öğle aynı anda oluyo mesela bugün saat 1de ancak yedim..benim bi sıpam var oda senin gibi gece yatmaz gündüz kalkmazlardan oldu dolayısıyla bende
Bende bugün bi ara leslie yapacağım valla yemek bulaşık falan derken ancak oturdum incir ve yeşil çayimi aldım elime

Şimdi aklımdan gectin yakarcim yazmadı bugün diyordum
Sorma bende kilo veremeyince 4gündür öyle bi yedim ki vücudum şok üstüne şok geçirip depresyona girmiştir umarım ki artık fayda etsin şu az yeyip yaptığım sporlar
Bi kaç gündür tartılmamistım da bu sabah durum kontrol yaptım o kadar yersem az bile uçmuş tartı :-( bu hafta sabit kalmaya çalışacağım kilo vermek zor olur yani
Bende niyetine giriyorum oruç için bakalım belki yarın başlarım..ınş..
Tek mesele iftardan sonra kopmamak

Kız guler geldin yattın gene spordan sonra di mi? Kayıpsin !
Sen geçen yeşil çay aldım demiştin di mi bak cevap yazmayı unuttum şimdi geldi aklıma ....
Ben çaydanlıgin üstüne kaç bardak içeceksem o kadar kaynamis su koyuyorum genelde 3kupa ..üstüne bardak başına 1çay kaşığı yeşil çay atıyorum bi kaç karanfil bazen toz tarçın bazende çubuk tarçın atıp 5 10dk bekleyip içiyorum...
Kızlar hepinize tavsiye ederim sallama çaylara on basar tadı gayet rahat içimi oluyo

ayy valla insan kaçamaklarda oldu mu hiç uğrayası gelmşiyor valla.. kim kayıpsa o kaçak
ayy çok heuecanlandım bak şimdik sor bakalım deli bir soru

ah elifeyza ahh.. şimdi çoktaaann hedefimize ulaşmış ve kilomuzu korumak için bir arada olmalıydık değil mi? hemen toparlan o 60ı gör bacım. kendi bilgilerini yazar mısın tekrardan? ben 62.5 oldum ama yetmiyor bende önceden bu vakitler 73kilo idim diğer topikte yine 63te bıraktım hooop aldım sonra. olsun ya vermekte güzel insan kendiyle yarışa giriyor hedef belirliyosun hedefine inmek için neler yapıyosun nelerrr sağlık olsunda hepsi olur

lamekan gel katıl kuzum sende yaz çiz bakalım neler yapıyosun acelen olmasada. gel sende 50leri gör bizimle
biz yaptık oldu deriz

ayy ne güzel uyku çağları zamanları olsun kilo gider elbet birgün ama o uyuduğun günler bir daha geri gelmez

ilahi yakar yap olsun hadi görelim

bende tutmak istiyorum ama sporda halsiz kalırım diye cesaret edemiyorum aman dikkat edin ramazan ayındaki gibi olmasın.
bizi hep o ramazanda aç gözlülüğümüz mahvetti

ahanda bildinn spordan geldiğim gibi aç karnımla uyudum valla. şimdide hemen mutfaya koyuldum soğanlarımın altını kısmıştım tencerede yavaş yavaş kavrulsunlar diye buraya bi daldım yandı soğanlar nohut yemeği yapıyorum.
ayy gece erken yatmıyorum ondan oluyo hep 1-2yi buluyor yatmam. yürüyüş bile yapamadım ootobüsle gel-git yaptım.

evet canım merak ettim sen nasıl yapıyosun diye. evet çok güzelmiş tadı yaa ben önceden 5dk kaynatarak demliyodum çok acı oluyodu tabii o zaman yine markette yeşilçaydan almıştım demlemelik. şimdi aktardan aldım 3kupa içiyorum günde.
hatta bugün şu porselen kupalar varya süzgeçli kapaklı ondan uygun buldum aldım. süzgecine 1kaşık çay koyuyorum 3dk sonra içiyorum. haklısın keşke sana uysaydım zamanında sallama içtim bugüne kadar hem daha pahalı hemde tadı kötü ve sağlıksızmış şimdi anlıyorum

aysunun bildiği üzre spor günleri öğle uykusuna yatıyorum

sabah 8:30
1dilim ekmek, 1köz biber, salça sosu 1kaşık

15:30
2kupa yeşilçay, 1elma, 1kuruincir, 1ceviz

akşama 1tabak nohut yemeği, 1bardak ayran.

ara öğün 1mandalina, 1kivi, 1yeşilçay

Arkadaşlar emziriken yeşil çay içmenn bi zararı var mı kii?

Her şeyi fazlası zarar olduğu gibi yeşil çayda da aşırıya kaçılması bir takım problemleri beraberinde getirir. Emzirme döneminde olan kadınlar yeşil çay içebilirler, ancak dozunu fazla kaçırmamaları gerekir. Çünkü yeşil çayın ihtiva ettiği kafein, katarin ve tanik asit gibi maddeler anne sütüne oradan da bebeğe geçerek bebekte huzursuzluk, uykusuzluk ve kilo almada zorluk gibi sorunlara yol açabilir.

Emzirme döneminde günde 2 fincandan fazla yeşil çay içilmemesi önerilir. Lakin, yine de riske girmemek ve bebeğinizin gelişimini ve sağlığını tehdit etmemek için yeşil çaydan bir süre uzak durmanız tavsiye edilir. Bebek sütten kesildiği zaman güde 3 fincan yeşil çay içebilirsiniz.
-alıntı-

Oh yine formundasin bende kendime az yedim diyorum birde
Hemen sana bi deli soru seçiyorum arşivden
Hafta sonu yediklerin tartıyi ne durumda yansımış anlat bakalım ?
Benim cok fena ama takmayacagim bu sefer kafama rahat rahat gidecek kilocuklarım
Yeşil çayi sakin kaynatma zaten test etmişsin cok acayip acı oluyo valla insanı çaydan soğutuyo

teşekkürler gülercim 2 bardak içerm o zamn 2 yaşına yaklaştı zaten artık benmki yaşına değmmiş olsa daha hassas olurdu byüdü sayılır...

çalışmadığım ve korktuğum yerden geldi soru:18::18::18::18: dün akşam 64.5 i gördüm tartıda:18:
bu sabah 63.5e indi +1 görünüyor şu ana ama yarın sabah inanıyorum 62.5görürüm çünkü yerleşmiyor kilo hemen bu hafta 62.0ı görücem inşallah. ama 3gün fazla abarttım gerçekten dürümler kekler börekler bi magnumum eksikti
sen kaçı gördün bakiim

yeşil çayı şimdilik hazır çaylardan tüketiyorum ama en yakın zamanda bende tazesini temin etsem iyi olacak. zaten saat kaçta kalkıyorum kahvaltı, alese hazırlık için soru çöz derken vakit epey oluyor tbi bir de anne faktörü var. evde oldgumu bir görsn sayesnde istikamet ya temzlik ya mutfak. oldu mu sana akşam. bu yzden gndz dısrı pek cıkamıyorum ama elimdeki bir btsn bir şekilde temn edicem.

bu arada 15:40
yeşil çay ve 3 kuru kayısı

Ama ben cevap vermesem olmaz mi :-( ınan yazmaya utanıyorum :-(
Bu sabah tartı 67.7idi ...
Ama dün gece de geç saate kadar epey yedim ...
Şimdilik 1.600fazlalık görünüyor bende ancak 66ya gelirim belki 4günde :-(
Bu gece de oruç için yerim ama ne yesem bilemiyorum...
Haşlanmış yumurta peynir salatalik domates yesem ekmeksiz yarın dayanabilir miyim kimbilir?
Deneyip görelim bakalım!

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz menümü yazayım sahurda 6kaşık ıspanak peynir domates salatalık çayla yedim. Akşamda bir tabak tavuk patates havuç soğan haşladim ondan yedim. Kızlarıma yapmıştım bende faydalanmis oldum bugün misafirim vardi az öncede 1 dilim kek yedim başka birşey yemeden yatabilsem. Eşim gelir birazdan ona masa kurcam belki salata yerim doymadım ya artık ne kadar büyükse midem. Eliffeyza ben yeşil çay içmiyorum ama benim kızım daha küçük 9buçuk aylık olacak. Korktum etkilenir diye:-/ kızlar oruç kilo aldırmadı bana 8gündür orucum çok az verdim bile. Sütüm azaldı o yüzden çorba falan çok yedim normalde biraz daha az yiyebilirdim. Leslieiyi bi kaç gündür düzenli yapıyorum belki 1 haftayi geçti 1cm incelmişim belimden kalçadan 2cm incelmisim. Biraz daha deneyeceğim bakalım dahada gidecekmi kilom 200gram kadar eksik ama incelme var hissediyorumda

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz menümü yazayım sahurda 6kaşık ıspanak yemeği peynir domates salatalık çayla yedim. Akşamda bir tabak tavuk patates havuç soğan haşladim ondan yedim. Kızlarıma yapmıştım bende faydalanmis oldum bugün misafirim vardi az öncede 1 dilim kek yedim başka birşey yemeden yatabilsem. Eşim gelir birazdan ona masa kurcam belki salata yerim doymadım ya artık ne kadar büyükse midem. Eliffeyza ben yeşil çay içmiyorum ama benim kızım daha küçük 9buçuk aylık olacak. Korktum etkilenir diye:-/ kızlar oruç kilo aldırmadı bana 8gündür orucum çok az verdim bile. Sütüm azaldı o yüzden çorba falan çok yedim normalde biraz daha az yiyebilirdim. Leslieiyi bi kaç gündür düzenli yapıyorum belki 1 haftayi geçti 1cm incelmişim belimden kalçadan 2cm incelmisim. Biraz daha deneyeceğim bakalım dahada gidecekmi kilom 200gram kadar eksik ama incelme var.

ne güzel incelme başlamış tebrik ediyorum

bugün ilk günüm. tartı berbet..67.8.
sabah 1 dilim kepek ekmek, 4 zeytin 1 yudum peynir ıhlamur.
10:00.. 2 kuru kaysı, 5 siyah üzüm
12.oo. yarım tbak pilav, turşu.
ara: kysı ve üzüm
17.30: fırında balık( yarım tabak), 1 kase salata

şimdide ıhlamurumu içiyrum. çok az su içebildim. ama sabah 8 den beri ayaktayım. okulun katları koşarak indim çıktım bugün. bana da kilo şemasını nasıl yaptığınızı yazar mısınız. özendim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…