Yok be canım can boğazdan gelir dedim ondan yedim
Sende iyi yapmışsın diyetisyen işini.. Bizimle de paylaşır misin neler anlattı ? Bide metabolizma hızlandırma duraklama evresi için neler söyledi?
Buyur gel tabi ki yeter ki bırakmadan devam et...
Sabah baya iyi bi kahvaltıdan sonra eşim dedi kalk hadi dışarıda bi yürüyüş yapalım nasıl mutlu oldum tam 1saat dere tepe yürüdükkah şiştik kah sallandık arada dedikodu yaptık, ara da aşka geldik
Cok iyi stres attım ya süper oldu bu..
Akşam için yemek planı yapmadım henüz bakalım ne yiyecegim...
Öpüyorum hepinizi...
Bu arada kaç gündür tartılmiyorum büyük mucize
Sabahtan bi ara eski topigimizi okudum yeniden aşka geldim neler neler yazmışız
63 KİLOYUM OCAĞA KADAR 55 KİLO OLMAM LAZIM:d HER HAFTA NE DİYETİ YAPACAĞIM BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM BEN. BİRDE CUMALARI KİLOMU SABAHTAN GÖNDERMEYE ÇALIŞACAĞIM:d
aah ben ahh ne yaptım kendime böle.....ne kadar iradesiz bi insanım yne görmüş oldum.....halbuki ramazan bayramına 67.2 kilo ile girmiştim....şimdi 73.8 kiloyum...ne desnz haklısınz valla...buralara gelmeyip sizi bırakırsam böle olur işte farkındayım bende....halbuki ne mutlu oluyodum burda sizlerle kilo verdikçe....cenazeydi,küçük oğlanın hastalığı,büyük oğlanın okulu derken yazmadım hiç sizlere tembellik ettim....bekarken rejim nedir bilmezdim 54 kilolarda gezerdim şimdi 65 e düşmek rüya benm için....kendme ne sözler verdim de tutmadım.....kendimden nefret ediyorum aynaya bakmak istemyorum artık....yazmasamda sizleri hep takip ettim arkadaşlar azminize hayranım.....güler harikasın sen ya valla aysun sene öle inan ilk topikte seni kendime rakip olarak görmüştüm kilolarmz yakındı dye şimdi karşında saygı ile eğilme zamanı sen nerelerdesn ben nerelerde ahh ahhh...[/LEFT]
şimdide ıhlamurumu içiyrum. çok az su içebildim. ama sabah 8 den beri ayaktayım. okulun katları koşarak indim çıktım bugün. bana da kilo şemasını nasıl yaptığınızı yazar mısınız. özendim valla
aysun 67.7 mizaten 68ile başlamıştık ah şu nefs yok mu :26: cuma günü geçen haftaki kilon ile sabit kalırsın merak etme. haşlanmış yumurta 2tane yiyebilirsin daha tok tutar ince de olsa 1dilim ekmek yemelisin. artık günler kısa yaz gibi zorlanılmaz sanırım şimdiden allah kabul etsin.
kate oo 1haftada 1cm incelme olduysa devamlı yaparsan gözle görülür incelmeler olur devam et sakın bırakma
babasininkelebeeçok iyi gidiyosun maşallah sanahiç böyle görmemiştik seni valla bize örnek oluyosun aferinnn
egemfurkan kendini tanıtır mısın kilo? yaş? boy? hedef? başlangıç tarihin?
kilo takip çizelgesini adobe photoshop ile yapıyorum canım her hafta oradan düzeltip kaydediyorum.
Evet canım ya keşke bırakmasam sabırsızim ben yoksa şimdiye 2kilo vermiştim. Koç burcuyum ondan herhaldeen kilolunuz benim:-( ve hala kilo veremedim gram gitti sadece. Netten baktım vücut tipime armutmuşum:-D kum saati diyo başka bi sitedede:-D sizlerin ne?
arkadaşlar şimdi tartıldım 72.5 geldim nası oldu bu ya dün 1-2 gün önce 73.8 dim dikkat te etmdm açıkçası,inşallah tartım bozuk değildir bunu görünce heveslendm dolaptaki pasta dan vazgeçtim ama kola ya dayanamıcam 1 bardak sallıcam...sıkı diyetm haftaya inşallah ve en az 1 ay asla asitli bişy sürmcem ağzımaa sodaya talim etcem,inşallah o da kilo yapmıyodr.....
arkadaşlar şimdi tartıldım 72.5 geldim nası oldu bu ya dün 1-2 gün önce 73.8 dim dikkat te etmdm açıkçası,inşallah tartım bozuk değildir bunu görünce heveslendm dolaptaki pasta dan vazgeçtim ama kola ya dayanamıcam 1 bardak sallıcam...sıkı diyetm haftaya inşallah ve en az 1 ay asla asitli bişy sürmcem ağzımaa sodaya talim etcem,inşallah o da kilo yapmıyodr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?