Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

bende bugün kesin karar verdim yarın diyete başlıyorum hoş ben 3 aydır karar veriyorum ama bugün kesin kararlıyım
masa başı çalışıyorum sabah ve öğlen tam diyetlik yemek yesemde akşam açlıktan gömülüyorum :26: bu yüzden akşamüstü bir probiyotik yoğurt yicem ve yemeklerden önce akşam 2 su bardağı soğuk su içcem tok tutsun diye bunun yanı sıra bende nintendo wii war günde yarım veya bir saat akşamları dans etcem onunla hem zevk hem spor olur kilo verdikçe sizinle paylaşcam bende

aletin üzerine çıktım ve kg larım yüzünden olduğum kg dan 3 yaş büyük gözüktüğümü öğrendim. 10 kg fazlam var, aletin söylediğine göre de hepsi yağ. belimi tahmini olarak ölçtüğü için eksik ölçtü

sabah uyanınca zencefil+bal dedi bu da.
guler cim sormuşsun. tarçını şeker isteğini bastırmak için kullanıyorum. yatmadan önce 20 dk egzersiz yap dedi. aklıma gelenler bunlar. geldikçe yazarım

63 KİLOYUM OCAĞA KADAR 55 KİLO OLMAM LAZIM:d HER HAFTA NE DİYETİ YAPACAĞIM BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM BEN. BİRDE CUMALARI KİLOMU SABAHTAN GÖNDERMEYE ÇALIŞACAĞIM:d

işte bi rakip

evet arkadaşım burasını bırakınca böyle oluyor malesef

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz

dünkü menü

8:20
kabuk tarçını kaynatıp içine 1 çay kaş bal koydum

8:30
domates, salatalık, biber
haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin

10:30
yeşil elma

12:30
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
salata
4 k. light yoğurt

13:00
1 bardak çay (2.5 gr esmer şekerle)

15:30
yarım paket orman meyveli form içine 2 kaşık light yoğurt

17:30
8 yemek k kuru fasulye (susuz)
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran

19:15
2 bardak çay (2.5 gr esmer şekerle)

21:00
1 tane greyfurt
10 tane çekirdeksiz üzüm

22:00
1 bardak yarım yağlı süt ile kabuk tarçını kaynattım içine 1 çay k bal koydum

GÜN İÇİNDE
2.5 lt su
60 dk kemer
yatmadan hemen önce 20 dk egzersiz

bundan sonra gün içinde yediklerimi ertesi gün yazayım

aysun 67.7 mi zaten 68ile başlamıştık ah şu nefs yok mu :26: cuma günü geçen haftaki kilon ile sabit kalırsın merak etme. haşlanmış yumurta 2tane yiyebilirsin daha tok tutar ince de olsa 1dilim ekmek yemelisin. artık günler kısa yaz gibi zorlanılmaz sanırım şimdiden allah kabul etsin.

kate oo 1haftada 1cm incelme olduysa devamlı yaparsan gözle görülür incelmeler olur devam et sakın bırakma

babasininkelebeeçok iyi gidiyosun maşallah sana hiç böyle görmemiştik seni valla bize örnek oluyosun aferinnn

egemfurkan kendini tanıtır mısın kilo? yaş? boy? hedef? başlangıç tarihin?
kilo takip çizelgesini adobe photoshop ile yapıyorum canım her hafta oradan düzeltip kaydediyorum.

kızlar bugün beden ölçülerimi merak edip ölçtüm ve tam 1ayda
göğüsten 2cm
kalçadan 3cm
tam göbek deliğinden 4cm
göbek altından 4cm
bacaktan 2cm
incelme olmuş. hep en kalın yerden baza alıyorum metreyi

2lt su, 3kupa yeşilçay, 1saat spor

sabah
Doygun Tam Buğday Ekmek 35 GRAM 68
közlenmiş patlıcan 1 adet 28
Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29
ara
kuru incir 1 adet 51
CEVİZ 1 adet 27
Elma 1 ADET 60
akşam
Sulu Köfte 1.5 PORSİYON 384
Pirinç Pilavı 0.2 PORSİYON 65
Sütaş Ayran 1 200 ml 76
ara
Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
Kivi (76gr) 1 adet 46
Mandalina 1 ADET 50
Toplam : 884 kal.

Evet canım ya keşke bırakmasam sabırsızim ben yoksa şimdiye 2kilo vermiştim. Koç burcuyum ondan herhalde en kilolunuz benim:-( ve hala kilo veremedim gram gitti sadece. Netten baktım vücut tipime armutmuşum:-D kum saati diyo başka bi sitedede:-D sizlerin ne?

sakın pes etme yarım saatte olsa hergün mutlaka yap 1ay sonunda tekrar ölçülerini al bakalım kaç cm incelme olmuş.
bende armut tipliyim her gören iyisinde şu kalçaların olmasa diyo

Yok canım pes etmem siz çıtırları gördükçe benim böyle kalmaya niyetim yok evet banada öyle diyorlar ben zayıfkende hep büyüktü kalçalarim eskidende armutmuşum

günaydın şekerler.
maşallah topik coşmuş,sayfalar akmış.
dün ben de kaçaktım ama kaçamak yapmadım.halsizlik vardı üstümde,bir türlü gitmeyen grip neden oluyor sanırım.tam geçti derken hortluyor.erkenden yatıp uyudum gece.sabah ezanını bile zor duydum.
bu hafta hiç spor yapmadım,kısa yürüyüş ve arada yaptığım hareketleri spordan saymıyorum.bugün biraz daha iyi hissedersem en azından tempolu yürüyüş yaparım.ya aysun yaptık mı tam yapıyoruz saldık mı da öyle.ne olacak bizim bu halimiz.

günaydın hanımlar

dünkü iftarımı yazayım
2 yk yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği
2 kepçe çorba
2 servis kaşığı pırasa
1 demlik şekersiz çayve dehşet bir baş ağrısı
ince bir dilim yaş pasta (kendim yaptım)
sahur
1,5 haşlanmış patates
oruçla kilo veremeyeceğimi bildiğimden oruçlarım bitene kadar hiç kafama takmayı düşünmüyorum bu kiloları .
işden eve 25 dk yürüdüm. evde lesli ile yürüyecektim ama başım beni mahvetti .
neyse fırsat buldukça yazarım.

arkadaşlar şimdi tartıldım 72.5 geldim nası oldu bu ya dün 1-2 gün önce 73.8 dim dikkat te etmdm açıkçası,inşallah tartım bozuk değildir bunu görünce heveslendm dolaptaki pasta dan vazgeçtim ama kola ya dayanamıcam 1 bardak sallıcam...sıkı diyetm haftaya inşallah ve en az 1 ay asla asitli bişy sürmcem ağzımaa sodaya talim etcem,inşallah o da kilo yapmıyodr.....

Niye tartın bozuk olsun tatlım:) gitmiştir kilon ödem vardı belki onu attın ama o kilo senden gitmiştir merak etme

Günaydın kızlarrrrrr:)
Sabah kahvaltımı paylaşayım:
Öncesinde yeşilçayımı içtim
2dilim uno Light denge
1dilim Light peynir
Domates,salatalık,yeşillik
Peynirli yağsız omlet
Şekersiz çay

tartın bozuk değildir canım kilon gitmiş aman gitsin bir daha da gelmesin soda kilo yapmıyo canım kalorisi yok ama günde 2 defadan fazla içme midene zarar vermesin

günaydın arkadaşlar

dün akşam menüm

2 kepçe çorba
3 y.k yoğurt
fırında elma dilimli patates yapmıştım sınırsız yedim valla

ara olarakta çay ve pişmaniye yedim. dün yeme işini abarttım biraz patates ve pişmaniye olunca dayanamadım.

sabah
1 poça
çay

sabah tartıldım ve kilo verdiğimi gördüm şaşırdım inş. cumaya kadar daha fazla gider sevgili kilocuklarım

Ara öğün: 1su bardağı Light süt ve 2tane kuru kayısı
Şimdide 30dklık yürüyüş yapıp ardından da aerobik hareketleri yapıcam

oooo herkeste bir azim gögrdüm maşallah uzun zamandır yazamıorum hastalıktı çocuklardı derken spordan uzak kaldım

diyete ise hergün az da olsa tatlı yiyor bastırıorum tatlı isteğimi
kahvaltım
bir elma

melemen
iki adet zeytin
acılı ezme iki kaşık
bir dilimde beyaz ekmek ( kepek ekmeğim kalmadı )

akşamada kuru fasülyem var dünden kalma onu yerim biraz turşuyla :) bir dilimde ekmek

merhaba hanımlar
geç uyandım bugün 11:30da kahvaltımı yaptım netten diziye daldım unuttum yazmayı
daha hafta sonu almış oldığum kiloları vermekle meşgulum 500gr kaldı 62.5göstermesine tartının.
haftasonu +1ile başladım yedikçe yedim yoksa şimdi 61.9ları görecektim.

elifeyza
çok iyi sakın kendini salma

Kızlar geç kaldım bugün yazmaya sabah 7de uyuduk oğlumla ancak girebildim buraya...
Niyetliyim bugün cok şükür
SAHURDA
63gr beyaz ekmek
54gr beyaz peynir
21gr salam
140gr salatalık
140gr domates
5siyah 2 yeşil zeytin
1haşlanmış yumurta
Büyük bardak ev yapımı kayısı suyu
500ml su içtim
Baya yemişim kaşla göz arasında
IFTARDA

1tabak kapuska
1 2dilim fırın makarna(kalorisine göre yiyecegim)
200gr yoğurt
Belki salata

1400kaloriyi gelmemeye çalışacağım

Arada meyve yeşil çayim ve col suyumu içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…