Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Elifeyza valla cok iyi ödemde olsa gitmeye başlamış bak ne güzel bu seni gaza getirsin ınş hiç bırakmadan hedefine ulaş biran evvel..
Moon cok iyi gidiyorsun imreniyorum sana hep istikrar var menülerde ....sporda yapılmış süper
Aerosmith valla cok doğru bi çıkarım da bulunmuşsun bizde ya hep ya hiç modu var o yüzden birbirimizin rakibi olmamız iyi ...
Nhrs pişmanıye ye bayılırım ya hamileyken her gece 1paket yemiştim eşim hiç üsenmeden her gece almaya gitmişti hey gidi günler...hatta gölcükte akrabalar var gelirken muhakkak benim pişmanıye mi getirirler ne canım çekti bak şimdi
Tinn kayıpsın gene valla hadi biran evvel gel aramıza keyfiniz iyiyse tabi baskı yok
Guler kız yedik yedik şimdi bu hafta uğraş dur sabit kalalım hiç yoktan diye iyi mi bakalım bende saat 4buçuk gibi tartılcam düşmüşmüyüm?
Ya kızlar akşam leslie yaptım ama sanki jillian yaparken daha cok ter atıp daha cok taş oluyordum ! Gene ona mi başlasam bilemiyorum ki ya üf

slm kızlar bugn baya baya bir geç kaldım saat 1di sabah kahvaltımı yaptıgımda tbi ona da ne kdr kahvaltı denirse.

saat 13:00
2 kızarmış ekmek
1 dilim peynir
1 haslanmış yumurta
4-5 zeytin
açık çay ( ama kaç bardak oldugunun haddi hesabı yok. tv karsısında annemle kndimizi kaybettk resmen)

16:00
1 bardak yeşil çay
3 kuru kayısı

yeğenim geldi ders çalıştırdım ona derken bizim spor yine akşama kaldı

hiç sorma uğraş dur moral bozukluğundan başka bişey değil tartıl bakalım düşmüş müsün bizede haber et
bencede jilliana başla sen ne de olsa başarabiliyosun pes etmiyosun

canım geç kalktığın zamanlarda her öğününden biraz çalmalısın 2dilim ekmek yerine 1 onun dışında gayet iyisin çayı şekersiz içtiğin sürece sorun yok

Son düzenleme:
Yok canım tartıldim gene ama 66.500 olmuşum ancak :-( oruçlu ikende veremem kesin kilo ..
Bugün jilliana niyetliydim ama valla bu dengesiz uyku durumu benim haleti ruhiyemi mahvetti :-(
Leyla gibiyim bugün ,yarına kısmet diyorum çünkü ben başlarsam bırakmam ama başlamak mesele bende de

Sende bendensin demek çayda kendimi kaybediyorum tabi şekersiz olduğu için sorun yok..umarım sende şekersiz içiyorsundur!
Kahvaltı bence gayet iyi zaten öğün azaldığı için bu konuda gülere katılmıyorum . 2öğün yemiş olsan daha cok kalori almış olacaktın ama bu bence ideal..

hadi başlada beni gaza getirr bugün mekik çekeyim bi kaç şey yapayım dedim basen eritmek için bikaç hareket yapayım dedim en fazla 5dk sürdü.

ben hep öyle yapıyorum niyeyse:26: güne kendimi 1-0 başlamış hissettiğim için heralde.
bu sabah 11:30da 1di ekmek, 1dipeynir, 5zeytin yedim ve birazdan yicem akşam yemeği 1tabak nohut, ayran ve turşu
arayı çok yapıyorum öyle olduğu zamanlar

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bugün oruç değildim sabah bir dilim ekmek biraz kaymak biraz bal peynir yedim. Akşamda yarım çupra bol kıvırcık salata ve az öncede 1 kase asure eşim yaptı bugün her zamanki gibi çok güzel olmuş. Dün akşam sadece müzik açıp oynadım. Bugün leslie yapmayı düşünüyorum vede mekik falan yapıcam inşallah tabi.

Kız sen beni gaza getir
Bende gece yattım yatağa mekik çektim olur mu ki öyle acaba?yerde mekik çekerken totoşum açıyo yatak yumuşak cok güzel oldu ;-)
Ay bide bugünkü menüm 1400kalori oldu akşam yemeği ile ama sonrası cok olacak gibi duruyo sanki ya.. Eşim kuş lokumu almış gelip gidip yiyorum dadandim valla :-( 1mandalina yedim
2kuru incir ve yeşil çayimi içiyorum şu an bunlar ekstraya giriyor
Aaa bide şuan kestanelerim pisiyo soba'da geçen gün canım çekmişti bugün eşimde çarşıya gidince almış uykusuz kaldım diye sevineyim istemiş doldurmuş valla torbaları

Kız kocan asure mi yapıyo aşçı falan mi ?
Bize de bi kase getirsene daha kimse yapmadı buralarda asure bende yapıcam ama vakit uyduramiyorum bi türlü ...

canım geç kalktığın zamanlarda her öğününden biraz çalmalısın 2dilim ekmek yerine 1 onun dışında gayet iyisin çayı şekersiz içtiğin sürece sorun yok

çayı tam olarak şekersz içmeye alışamadım henz denedm ama olmadı. bnde büyük kupa bardağı çay kasıgının ucuyla da olsa illa şeker koyuyorum en yazık ki aslında tadını çok da değiştirmiyor ama bendeki alışkanlık sanırım. annemin misafirleri gelicekmiş tbi bana mutfak yolu göründü. umarım bu akşam kndimi tutabilirim :)

akşam menümü de yazayım;

saat 18:30
bir kase çorba
balık
1 dilim ekmk

Kocam aşçı değil ıstanbulda ünlü bi pastane imalatta çalışıyo hamur işleri sütlü tatlılar pastalar ekler şerbetli tatlılar börek hariç aklına gelen her türlü pastanede bulunan herşeyi yapıyo. Ne demek canım gel yiyelim hele bi kadayıf yapar dondurmayla müthiş olur akrabalarımız gelmeden arıyorlar kadayıf yapsın diye öyle ışte zayıf olsaydım yani yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydım çok şanslıydim ah ah asure yerken bile kilo yapacak diye korkarak yiyorum:-(

tşk ederim cnm.............

tşk ederim cnm.............

slmmmmm bayanlar ancak eve girebildim. nöbet vardı....
sabah:1 dilim ekmek, 4 zaytin, yumurta, cok az peynir
öğlen. ıspanak, makarna,
akşam: nohut, bulgur plavı, komposto
aralrda: kuru kaysı
tüm gün ayaktaydımm. sınav haftası. inçık merdivenleri. çok yorucuydu. spor yok ama yediklerime dikkat ettm. şimdide yeşil çayım elimde

otuz yaş. 162 by 67.8 kilo.... evliyim. bi bebeğim var 1 yaşında. doğumda aldım kiloları tam 12 kilo verdim amacım 7 kilo. ama işten koşturmaktan spora vakit bulamıyom. ilk fırsatta başlıcam... allah hepimize bikinili yazlar nasip eder inşallah

canım belin düz bir zeminde olması gerekir bence ama inşallah faydası olur dene gör bakalım tecrübeyle sabit kıl
sende hafif kaçamaklardasın demek olmaz ama bu böyle yaaa noldu bizeee
ayyy benimde canım çok tatlı çekti daha doğrusu yemekten sonra 1tabak kabak tatlısı yemiş bulundum moral bozukluğundan:18::18:

ayyy ne güzel kız evde de yapıyomu öyle şeyler. imrendim sana misafirin geldiğinde ne tatlısı yapsam acaba derdinden kurtarıyosun demek

Aynen öyle canım benim yaptığımda oluyor ama mesela vakit yok temizlik falan yapılacak o zaman eşim yapıyo ama temizlik yapılmayacaksa ben yapıyorum. Çoğu kez akşamdan pide pogaca falan yaptırıyorum sabah ben pisiriyorum. Çünkü çocuk falan durmuyo iyi oluyo. Misafir dışında bizede yapıyoda ben yaptırmiyorum kilo alıyorum diye. Asureyide sevap diye yaptı. O konuda şanslıyim. Inşallah asuredden ötürü kilo almamda çünkü vermeye başladım gram gram gidiyor şükür. Geçen hafta ben kaç kiloydum ya ilk sayfadaki listeyi göremiyorum 79.1mi 78.9mu

Sporumu yaptım geldim. Yarım saat leslie 100mekik 100simit eritme 100 oklava yaptım yaklaşık 1saat sürdü bu hafta yarım kiloda olsa gidecek inşallah.

günaydın kızlar.
bu hafta çok giremiyorum,kızımın sınav haftası,5 sınav üstüste geldi,yardım ediyorum çalışmasına.
arada ufaklık,gün kısaldı namaz vakitleri arka arkaya geldi bir de ev işleri derken sporlar hep güme gidiyor.oysa dün başlayacaktım.
nasip bakalım,şu haftayı bir çıkaralım.
3 bardak su içtim.
kahvaltı olarak da
peynir,zeytin,çay,1 dilim ekmek
domates,salatalık,biber hazırlayacağım şimdi.
görüşürüz.

günaydın hanımlar

dünkü iftarı yazayım
2 közlenmiş patates
2 kepçe çorba
yarım tabak pırasa (nihayet bitti)
ince 1 dilim yaş pasta
avuçiçi kadar pestil
1 demlik çay sayısız bardak su
spor olarak
25 dk eve yürüdüm.
20dk lesli ile yürüdüm.
sahur
2 küçük tam b.ekmeği arasına sandviç yaptım yedim.
bugünde oruçluyum allah kabul ederse.
çok yoüun günler geçiriyorum . fazla paylaşım yapamıyorum. beni affedin :26:
ben gene kaçayım

ooo ne güzel ya . benim eşimde güzel yemek yapar nede olsa annesi antepli
ama benim yaptığım yemeklere sıra gelince sanırsın içine vedat miror kaçmış . yok böyle olsa daha iyi olur yaptığın güzel ama daha güzel olur falan filan.
bana bak adam bak yemeğini ye rabbine şükret diyorum bunu yapamayan kadınlarda var. yani bizim akşam yemekleri hep bu şekilde
ne güzel imrendim sana

günaydın kızlar dün aldığım kalori miktarı

[1] Bolulu Hasan Usta Profiterol 2 100 gr 416
[2] yufka ekmek 1 100 gr 152
[3] Mantar Sote 0.5 PORSİYON 49
[4] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[5] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[6] fındık (1 adet) 20 adet 180
[7] Sahanda Yumurta 0.5 PORSİYON 80
[8] Peynirli Makarna 1 PORSİYON 354
[9] Peynirli Poğaça 1 ADET 220

bende kalori sayımı yapmaya karar verdim ve dün başladım.spora da başlıycam bugünden itibaren en azından leslie ile yürümeye devam etcem.

Kızlar ben bi müddet ara vermek durumunda kaldım..
Hepinize başarılar umarım biran evvel hedeflerinize ulaşırsınız....
Arada uğramaya çalışırım...
Hepinizi öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…