Guler kız yedik yedik şimdi bu hafta uğraş dur sabit kalalım hiç yoktan diye iyi mibakalım bende saat 4buçuk gibi tartılcam düşmüşmüyüm?
Ya kızlar akşam leslie yaptım ama sanki jillian yaparken daha cok ter atıp daha cok taş oluyordum ! Gene ona mi başlasam bilemiyorum ki ya üf
slm kızlar bugn baya baya bir geç kaldım saat 1di sabah kahvaltımı yaptıgımda tbi ona da ne kdr kahvaltı denirse.
saat 13:00
2 kızarmış ekmek
1 dilim peynir
1 haslanmış yumurta
4-5 zeytin
açık çay ( ama kaç bardak oldugunun haddi hesabı yok. tv karsısında annemle kndimizi kaybettk resmen)
16:00
1 bardak yeşil çay
3 kuru kayısı
yeğenim geldi ders çalıştırdım ona derken bizim spor yine akşama kaldı
Yok canım tartıldim gene ama 66.500 olmuşum ancak :-( oruçlu ikende veremem kesin kilo ..hiç sorma uğraş dur moral bozukluğundan başka bişey değiltartıl bakalım düşmüş müsün bizede haber et
bencede jilliana başla sen ne de olsa başarabiliyosun pes etmiyosun
canım geç kalktığın zamanlarda her öğününden biraz çalmalısın 2dilim ekmek yerine 1onun dışında gayet iyisin çayı şekersiz içtiğin sürece sorun yok
slm kızlar bugn baya baya bir geç kaldım saat 1di sabah kahvaltımı yaptıgımda tbi ona da ne kdr kahvaltı denirse.
saat 13:00
2 kızarmış ekmek
1 dilim peynir
1 haslanmış yumurta
4-5 zeytin
açık çay ( ama kaç bardak oldugunun haddi hesabı yok. tv karsısında annemle kndimizi kaybettk resmen)
16:00
1 bardak yeşil çay
3 kuru kayısı
yeğenim geldi ders çalıştırdım ona derken bizim spor yine akşama kaldı
Yok canım tartıldim gene ama 66.500 olmuşum ancak :-( oruçlu ikende veremem kesin kilo ..
Bugün jilliana niyetliydim ama valla bu dengesiz uyku durumu benim haleti ruhiyemi mahvetti :-(
Leyla gibiyim bugün ,yarına kısmet diyorum çünkü ben başlarsam bırakmam ama başlamak mesele bende de
Sende bendensin demek çayda kendimi kaybediyorumtabi şekersiz olduğu için sorun yok..umarım sende şekersiz içiyorsundur!
Kahvaltı bence gayet iyi zaten öğün azaldığı için bu konuda gülere katılmıyorum . 2öğün yemiş olsan daha cok kalori almış olacaktın ama bu bence ideal..
Kız sen beni gaza getirhadi başlada beni gaza getirrbugün mekik çekeyim bi kaç şey yapayım dedim basen eritmek için bikaç hareket yapayım dedim en fazla 5dk sürdü.
ben hep öyle yapıyorum niyeyse:26: güne kendimi 1-0 başlamış hissettiğim için heralde.
bu sabah 11:30da 1di ekmek, 1dipeynir, 5zeytin yedim ve birazdan yicem akşam yemeği 1tabak nohut, ayran ve turşu
arayı çok yapıyorum öyle olduğu zamanlar
Merhaba kızlar bugün oruç değildim sabah bir dilim ekmek biraz kaymak biraz bal peynir yedim. Akşamda yarım çupra bol kıvırcık salata ve az öncede 1 kase asure eşim yaptı bugün her zamanki gibi çok güzel olmuş. Dün akşam sadece müzik açıp oynadım. Bugün leslie yapmayı düşünüyorum vede mekik falan yapıcam inşallah tabi.
canım geç kalktığın zamanlarda her öğününden biraz çalmalısın 2dilim ekmek yerine 1onun dışında gayet iyisin çayı şekersiz içtiğin sürece sorun yok
Sende bendensin demek çayda kendimi kaybediyorumtabi şekersiz olduğu için sorun yok..umarım sende şekersiz içiyorsundur!
Kahvaltı bence gayet iyi zaten öğün azaldığı için bu konuda gülere katılmıyorum . 2öğün yemiş olsan daha cok kalori almış olacaktın ama bu bence ideal..
aysun 67.7 mizaten 68ile başlamıştık ah şu nefs yok mu :26: cuma günü geçen haftaki kilon ile sabit kalırsın merak etme. haşlanmış yumurta 2tane yiyebilirsin daha tok tutar ince de olsa 1dilim ekmek yemelisin. artık günler kısa yaz gibi zorlanılmaz sanırım şimdiden allah kabul etsin.
kate oo 1haftada 1cm incelme olduysa devamlı yaparsan gözle görülür incelmeler olur devam et sakın bırakma
babasininkelebeeçok iyi gidiyosun maşallah sanahiç böyle görmemiştik seni valla bize örnek oluyosun aferinnn
egemfurkan kendini tanıtır mısın kilo? yaş? boy? hedef? başlangıç tarihin?
kilo takip çizelgesini adobe photoshop ile yapıyorum canım her hafta oradan düzeltip kaydediyorum.
tşk ederim cnm.............
Kız sen beni gaza getir
Bende gece yattım yatağa mekik çektim olur mu ki öyle acaba?yerde mekik çekerken totoşum açıyo yatak yumuşak cok güzel oldu ;-)
Ay bide bugünkü menüm 1400kalori oldu akşam yemeği ile ama sonrası cok olacak gibi duruyo sanki ya.. Eşim kuş lokumu almış gelip gidip yiyorum dadandim valla :-( 1mandalina yedim
2kuru incir ve yeşil çayimi içiyorum şu an bunlar ekstraya giriyor
Aaa bide şuan kestanelerim pisiyo soba'dageçen gün canım çekmişti bugün eşimde çarşıya gidince almış uykusuz kaldım diye sevineyim istemiş doldurmuş valla torbaları
Kocam aşçı değil ıstanbulda ünlü bi pastane imalatta çalışıyo hamur işleri sütlü tatlılar pastalar ekler şerbetli tatlılar börek hariç aklına gelen her türlü pastanede bulunan herşeyi yapıyo. Ne demek canım gel yiyelimhele bi kadayıf yapar dondurmayla müthiş olur akrabalarımız gelmeden arıyorlar kadayıf yapsın diye öyle ışte zayıf olsaydım yani yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydım çok şanslıydim ah ah asure yerken bile kilo yapacak diye korkarak yiyorum:-(
Aynen öyle canımbenim yaptığımda oluyor ama mesela vakit yok temizlik falan yapılacak o zaman eşim yapıyo ama temizlik yapılmayacaksa ben yapıyorum. Çoğu kez akşamdan pide pogaca falan yaptırıyorum sabah ben pisiriyorum. Çünkü çocuk falan durmuyo iyi oluyo. Misafir dışında bizede yapıyoda ben yaptırmiyorum kilo alıyorum diye. Asureyide sevap diye yaptı. O konuda şanslıyim. Inşallah asuredden ötürü kilo almamda çünkü vermeye başladım gram gram gidiyor şükür. Geçen hafta ben kaç kiloydum ya ilk sayfadaki listeyi göremiyorum 79.1mi 78.9mu
Kızlar ben bi müddet ara vermek durumunda kaldım..
Hepinize başarılar umarım biran evvel hedeflerinize ulaşırsınız....
Arada uğramaya çalışırım...
Hepinizi öpüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?