Kızlar ben bi müddet ara vermek durumunda kaldım..
Hepinize başarılar umarım biran evvel hedeflerinize ulaşırsınız....
Arada uğramaya çalışırım...
Hepinizi öpüyorum....
Kızlar ben bi müddet ara vermek durumunda kaldım..
Hepinize başarılar umarım biran evvel hedeflerinize ulaşırsınız....
Arada uğramaya çalışırım...
Hepinizi öpüyorum....
Oğlumun uyku problemi yüzünden dengelerlm şaştı ne yeme düzeni yeme içme ne uyku ne spor... Herşey tersine döndü biraz.. Motivasyon ve konsantrasyon hiç yok..
Uyku için bi çözüm arayacağız düzene oturana kadar biraz uzak kalmak istiyorum diyet spor falan şuan en son sırada benim için..
Sizleri seviyorum en kisa zamanda aranıza dönmek umuduyla ...
Aynen öyle canımbenim yaptığımda oluyor ama mesela vakit yok temizlik falan yapılacak o zaman eşim yapıyo ama temizlik yapılmayacaksa ben yapıyorum. Çoğu kez akşamdan pide pogaca falan yaptırıyorum sabah ben pisiriyorum. Çünkü çocuk falan durmuyo iyi oluyo. Misafir dışında bizede yapıyoda ben yaptırmiyorum kilo alıyorum diye. Asureyide sevap diye yaptı. O konuda şanslıyim. Inşallah asuredden ötürü kilo almamda çünkü vermeye başladım gram gram gidiyor şükür. Geçen hafta ben kaç kiloydum ya ilk sayfadaki listeyi göremiyorum 79.1mi 78.9mu
günaydın kızlar.
bu hafta çok giremiyorum,kızımın sınav haftası,5 sınav üstüste geldi,yardım ediyorum çalışmasına.
arada ufaklık,gün kısaldı namaz vakitleri arka arkaya geldi bir de ev işleri derken sporlar hep güme gidiyor.oysa dün başlayacaktım.
nasip bakalım,şu haftayı bir çıkaralım.
3 bardak su içtim.
kahvaltı olarak da
peynir,zeytin,çay,1 dilim ekmek
domates,salatalık,biber hazırlayacağım şimdi.
görüşürüz.
ooo ne güzel ya . benim eşimde güzel yemek yapar nede olsa annesi antepli
ama benim yaptığım yemeklere sıra gelince sanırsın içine vedat miror kaçmış . yok böyle olsa daha iyi olur yaptığın güzel ama daha güzel olur falan filan.
bana bak adam bak yemeğini ye rabbine şükret diyorum bunu yapamayan kadınlarda var. yani bizim akşam yemekleri hep bu şekilde
ne güzel imrendim sana
kızlar aysun biraz ara verdi uykusuzluk stres bu şekilde devam etmemeyi düşündü ama inşallah kilolarını koruyup cuma günleri bildirim yapmaya çalışacak.
78.9 idin 100gr vermişsin geçen hafta canım. aşureyi vaktinde yediysen bişey olmaz inşallah
kolay gelsin o zaman canım. fırsat buldukça girmeye çalışın bir arada olursak gidicek bu kilolar
ayy ne güzel bari seninkide yapıyo bişeyler. benim eşim daha 1bardak çay dolduramaz. onu bırak bide yaptığım yemekleri beğenmiyobunalıma girdim artık hergün ne yapıcam diye
sabah: 1 yumurta 1 dlm ekme yoğurt 3 zeytn
ara:yok
öğlen: 2 dilim pide 1 dilim kek kuskus saat
ara: 1 cubuk 1 bisküvi
akşam: salata, şalgam
AKLIMA GELMİŞKEN doğum lekelei sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirim. gelcek yaza sütun gibi bi yüzle çıkabilirsiniz. saadece güneş ve biraz bakım o kadar.
kızlar hadi birazcık birbirimizi tanıyalım sadece diyetdaş olarak kalmayalım dertdaş olalım azıcıkhem birbirimizi daha iyi tanırız kaynaşırız
ne güzel dedin canım. ne iyi olur :)
kızlar iyi akşamlar...
benimde kilolarla başım dertte. kurtulmak istiyorum fakat azmimi sürdüremiyorum.
şu an 80 kiloyum 60 kilo hatta ilk etapta 65 bile kabulum..
bugün diyetisyene gittim burada tek olduğu için haftaya randevu verecekler.
sizleri okuyorum ne güzel azimlisiniz. maşallah...
beni de aranıza alır mısınız? yalnız ilk haftalar çok aktif olamayabilirim
çünkü internetimiz bağlanmadı ve vın kullanıyoruz malum onun da kotası var...
sevgiler...
hadi başla bakalım alese mi hazırlanıyodun? nişanlılık olayları var mı ne alemdesin bakim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?