Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

Kızlar ben bi müddet ara vermek durumunda kaldım..
Hepinize başarılar umarım biran evvel hedeflerinize ulaşırsınız....
Arada uğramaya çalışırım...
Hepinizi öpüyorum....

hayırdır ? ne oldu böyle ya umarım ciddi birşey yoktur

Kızlar ben bi müddet ara vermek durumunda kaldım..
Hepinize başarılar umarım biran evvel hedeflerinize ulaşırsınız....
Arada uğramaya çalışırım...
Hepinizi öpüyorum....

hayırdır canım inşallah kötü birşey yoktur?

kahvaltı 12:00
yarım dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek ( yine tek dilime düşüremedm )
açık çay ( ne yazık ki halaa şekersz diyemiyorum )

1 mile leslie - 25 mekik - karın ve basen hareketlerinden de 25er tane yaptım)

aynısnı akşamda yapmayı planlıyorum dünkü açık kapansın diye.

Oğlumun uyku problemi yüzünden dengelerlm şaştı ne yeme düzeni yeme içme ne uyku ne spor... Herşey tersine döndü biraz.. Motivasyon ve konsantrasyon hiç yok..
Uyku için bi çözüm arayacağız düzene oturana kadar biraz uzak kalmak istiyorum diyet spor falan şuan en son sırada benim için..
Sizleri seviyorum en kisa zamanda aranıza dönmek umuduyla ...

allah yardımcın olsun. önemli olan senin kendini iyi hissetmen selametle

kızlar aysun biraz ara verdi uykusuzluk stres bu şekilde devam etmemeyi düşündü ama inşallah kilolarını koruyup cuma günleri bildirim yapmaya çalışacak.

78.9 idin 100gr vermişsin geçen hafta canım. aşureyi vaktinde yediysen bişey olmaz inşallah

kolay gelsin o zaman canım. fırsat buldukça girmeye çalışın bir arada olursak gidicek bu kilolar

ayy ne güzel bari seninkide yapıyo bişeyler. benim eşim daha 1bardak çay dolduramaz. onu bırak bide yaptığım yemekleri beğenmiyo bunalıma girdim artık hergün ne yapıcam diye

yöntem basit aç kalacak kıymerini bilecek yemeklerinin.
hepsi gurme kesildi başımıza

15:40
5li form çayı
3 kuru kayısı

17:30
bir kase çorba
6 ymk kasıgı kadar da pilav ( yemekte sevdiğim birşey yoktu mecbur )
bol yeşil salata

şimdiye kadar da 2 litre su içtim. sanırım yatana kadar da 3ü bulacak.
birazdan da hürrem başlıcak onun karsısında da 100 mekik çekerm. yediğim pilavın acısını cıkarmam gerek :)

sabah: 1 yumurta 1 dlm ekme yoğurt 3 zeytn
ara:yok
öğlen: 2 dilim pide 1 dilim kek kuskus saat
ara: 1 cubuk 1 bisküvi
akşam: salata, şalgam

şimdi 1 miles bitirdim... birazdan duşa giricem. cildimi temizler sonra salataları koyar yeşil çayımsla muhteşem yüzyıla bakarım. ohh be

AKLIMA GELMİŞKEN doğum lekelei sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirim. gelcek yaza sütun gibi bi yüzle çıkabilirsiniz. saadece güneş ve biraz bakım o kadar.

2lt su
1saat yürüyüş, 1saat spor

sabah 8:30
1dilim ekmek, 1kk peynir, 1omlet(tereyağlı), 3zeytin

öğle 15:00
1kase nohut yemeği, közlenmiş biber

akşam 18:00
5köfte, 4kaşık makarna, 1bardak ayran

ara 19:30
sade türk kahvesi, 1adet pia

1kupa yeşilçay

sabah: 1 yumurta 1 dlm ekme yoğurt 3 zeytn
ara:yok
öğlen: 2 dilim pide 1 dilim kek kuskus saat
ara: 1 cubuk 1 bisküvi
akşam: salata, şalgam

kız 2dilim pide de ne oluyor bakim

AKLIMA GELMİŞKEN doğum lekelei sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirim. gelcek yaza sütun gibi bi yüzle çıkabilirsiniz. saadece güneş ve biraz bakım o kadar.

yüzümde kalmadı çok şükür ama sivilceden kalma lekelerim var maalesef bir de çatlak lekeleri bacaklarımda fazlasıyla var dur heralde anlıyon bu işlerden salatalık maskesi falan varisler için bi çözümün var mı

kızlar hadi birazcık birbirimizi tanıyalım sadece diyetdaş olarak kalmayalım dertdaş olalım azıcık hem birbirimizi daha iyi tanırız kaynaşırız

kızlar iyi akşamlar...
benimde kilolarla başım dertte. kurtulmak istiyorum fakat azmimi sürdüremiyorum.
şu an 80 kiloyum 60 kilo hatta ilk etapta 65 bile kabulum..
bugün diyetisyene gittim burada tek olduğu için haftaya randevu verecekler.
sizleri okuyorum ne güzel azimlisiniz. maşallah...
beni de aranıza alır mısınız? yalnız ilk haftalar çok aktif olamayabilirim
çünkü internetimiz bağlanmadı ve vın kullanıyoruz malum onun da kotası var...
sevgiler...

ne güzel dedin canım. ne iyi olur :)

hadi başla bakalım alese mi hazırlanıyodun? nişanlılık olayları var mı ne alemdesin bakim??

hoşgeldin canım ama söz ver bakim ondan sonraki hafta aktif ol bu diyet işi tamamen motivasyon işi. birbirimize destek olalım
kendini tanıt bakalım yaş? boy? falan

kızlar günlük yediklerimizi akşam bir kerede paylaşsak olur mu? daha düzenli olur neler yediklerimizi görebiliriz birbirimizin. ama mutlaka günlük paylaşmaya çalışın (özel durumlar dışında)

Son düzenleme:
önümüzdeki hafta başlayacağım bakalım. testler falan pişman nasıl çıkacak Allah bilir..
ben 31 yaşındayım 1.63 boyum 80 de kilom. öğretmenim ve okulum tam gün. öğle yemekleri biraz sıkıntı olacak gibi. evden çorbamı ekmeğimi yoğurdumu götürsem diyorum. sabah kahvaltımı yapıyorum. yalnız su içmeyi unutuyorum.
bugün yediklerim
sabah:
1 küçük çay
2 kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 domates ve salatalık
1 dilim kepekli ekmek

ara yok
öğle sadece 1 albeni yedim tek nöbetçiydim.
ara 1 çay bikaç kraker
akşam epeeeeyyyce abarttım... hiç yazmıyım.

Son düzenleme:
Canım bizlerden fazla uzak kalma nedense içim buruldu sizleri tanımıyorum ama ben çok çabuk bağlanırim. Çok duygusalimdir. Ara sıra gel özletme kendini yoksa deli sorulari kim soracak bize;-( ;-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…